-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:
Τα έμβρυα που έβαλες είναι στην κατηγορία των δικών μου που μου έμειναν και μου είπαν δεν έχουν πολλές ελπίδες. 4ΒΒ και 3ΒΒ, δεν είναι ότι δεν έχουν καμία αλλά είναι χαμηλή πολύ.
Ισως πω χαζομάρα. Μήπως να βάλετε 3η μέρας; Μια δοκιμή έτσι; Λένε ότι μετά την τρίτη μέρα ευθυνεται Το σπερματοζωάριο.
μπιτ να το ήξερες ότι πρέπει να παγώσεις ωαρια κορίτσι μου. Τα τελευταία 5 χρόνια ακούγεται και ακόμα δεν το προτείνουν πολύ γιατροί. Που να το ξέρεις. Το ότι είναι σταθερό ίσως να σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό για σένα . Από εκεί και πέρα, έχεις στην οικογένεια σου γυναίκα με πρόωρη εμμηνόπαυση;Επίσης ξέρω γυναίκα με αμη 0.1 από 40 και μπήκε εμμηνόπαυση στα 48. Τελικά τι ισχύει με αυτήν την αμη;
Πόσες διεγέρσεις έχεις κάνει και τι πρωτόκολλα. Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει πουθενά
Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.
Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)
-
Μανούλες Σεπτεμβρίου 2017!
-
Θέματα
-
- 7.068 απαντήσεις
- 889.009 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.012 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.828 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.993 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.368 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.068 απαντήσεις
- 889.009 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 25 εμφανίσεις
-
- 460 απαντήσεις
- 21.290 εμφανίσεις
-
- 28.246 απαντήσεις
- 3.502.453 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 62
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 920 απαντήσεις
- 44.948 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 442 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 902 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 288 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 203 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 457 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα