Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑ

maan

Recommended Posts

Mαρινα ειδες τι επαθα...:D Δεν ηξερα οτι θα ηθελες να εισαι εκει...

Θα σε εχω υπ'οψιν μου σε παρομοια περιπτωση....

Βαλια μου σ'ευχαριστω, θα περιμενω το πμ σου...;)

Βρε Νταιζακι ειναι δυνατον να σου εκανε τετοιο πραγμα ο φωτογραφος????!!!!!:confused: Νευριαζω και που το σκεφτομαι....:mad: Γκρρρ...

Ποιος ειναι να μην παω???:rolleyes:

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 305
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο λέω από τώρα πέπη...όπου πας για τσακωμό πάρε με ένα τλφ!!! θα κάθομαι κ θα κοιτάω μόνο...τιποτα δε θα πω στο υπόσχομαι!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

εντάξει ρε πέπη...τι ρωτάς την νταίζη ποιός ειναι;;;

2-3 έχουμε όλους κ όλους...

ο ένας αποκεφαλίζει τους πελάτες του, ο άλλος δεν τους δίνει να διαλέξουν φωτο...

ο 3ος είναι την Βάλιας!!!

δεν τις κρατάς στον υπολογιστή σου;;;; καλύτερα;;; πάρε κ μια ψηφιακή κορνίζα..να είσαι κομπλέ!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Χαχαχα γιατι βρε Μαρινα? Δεν θελεις να βοηθας και λιγο στον τσακωμο ??? Να παιρνεις ματι σ' αρεσει μονο???:D:D

Και γιατι να να τις βαλω σε ψηφιακη κορνιζα?? Θελω πολυ να κανω αλμπουμ για το μωρο....!!! Κινδυνευω? Ξερεις κατι που δεν ξερω?? Τις ακαταλληλες δεν θα τις εμφανισω.......:D:D Με τρομαξες....

tLPhp3.png

ααααα δεν ξέρω πέπη μου...

αν θέλεις το άλμπουμ της μικρής να περιλαμβάνει κ το κεφάλι της..πρέπει να το ξανασκεφτείς...

έκτός αν με ένα πόδι κ ένα χέρι συμβιβάζεσαι!!!:):):):):)

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

Νταιζάκι, μάλλον ο φωτογράφος που λες είναι ο 'δικός μου', γιατί το κάνει αυτό για γάμους και βαφτίσια. Οι φώτο που βγάζει είναι πολύ καλές. Πάντως cd απότι ξερω κανείς δε δίνει, πουθενά: θεωρείται πνευματική ιδιοκτησία, στην πραγματικότητα για να μην τις εμφανίσεις μόνος σου, φυσικά πιο φτηνά. Νομίζω λογικό. δειγματολόγιο μου είχαν δώσει στο γάμο μου (άλλος φωτογράφος) και μου το χρέωσε στο τέλος παρακαλώ.... και ήταν και χάλια οι φώτο...

kasi κατι άλλο που δεν μας είπες: τι έγινε με τις εξετάσεις τις Κασσάνδρας; τις κάνατε; βγηκαν οκ;

.pngnefDp2.png

ειδα κίνηση στο καφέ και είπα να πω μια καλησπέρα!

είμαι από νάουσα αλλά μένω βέροια! όπως βλέπω, κι απ΄ότι κατάλαβα, δεν υπάρχει ναουσαία εδώ μεσα ε?

να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας και καλή λευτεριά στις εγκυμονούσες!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Πάντως cd απότι ξερω κανείς δε δίνει, πουθενά: θεωρείται πνευματική ιδιοκτησία, στην πραγματικότητα για να μην τις εμφανίσεις μόνος σου, φυσικά πιο φτηνά. Νομίζω λογικό. δειγματολόγιο μου είχαν δώσει στο γάμο μου (άλλος φωτογράφος) και μου το χρέωσε στο τέλος παρακαλώ.... και ήταν και χάλια οι φώτο...

βαλεντίνη μου μια διόρθωση.....cd δεν δίνουν στην Νάουσα!!! Στην Αθήνα μια χαρά δίνουν....δλδ υπάρχει περίπτωση να εκτυπώσω 2500 φωτος???

Γιατί να μην έχω λοιπόν το cd και να παραγγείλλω όσες θέλω και τις υπόλοιπες να τις έχω στο laptop μου???

Και γιατί θεωρείται πνευματική ιδιοκτησία του φωτογράφου και όχι δική μου που με φωτογραφίζει???Νομικά δεν στέκει!!!

Επίσης αν ο κάθε φωτογράφος φρόντιζε να έχει ένα καλό πακέτο προσφορας΄δεν θα έμπαινες στη διαδικασία να βρείς κάπου πιο φτηνά για να κάνεις την εκτύπωση.

¨οσο για την χρέωση του δειγματολογίου....ας μην το σχολιάσω καλύτερα!!!

Αυτά κάνει το μονοπώλειο στις μικρές πόλεις.........

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Nταιζάκι μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. στη Θεσσαλονίκη για τη κουμπάρα μου που ξέρω παρακαλούσε το φωτογράφο να της δώσει τις φωτο που εκτύπωσε σε cd, απ'οτι θυμαμαι εις μάτην. θα την ρωτησω καθως και τις αλλες συναδερφισσες στην δουλεια την Παρασκευη και θα σου πω... παντως κι εγω συμφωνω οτι η εν λογω υπηρεσια στη ναουσα πασχει. εμενα μ' εκνευριζει που μου λεει οτι είτε φερω 1 είτε 300 φωτο για εκτυπωση πληρωνω το ιδιο ανα φωτο. ελεος! γι' αυτο λεω να δοκιμασω καποιο απο τα διαδυκτιακα καταστηματα την επομενη φορα...

Ploegisi να χαιρεσαι την κορούλα σου. εχουμε κινηση εμεις εδω, ε! από νάουσα είμαστε εγώ και η evelini. η kasi μένει νάουσα- αλλα δεν ειναι απο δω και το νταιζακι έχει παντρευτει ναουσαίο. ερχεσαι καθολου;

.pngnefDp2.png

Διαφημίσεις

Βαλια μου με τις εξετασεις ακομα δεν τελειωσαμε... Βρηκαμε οτι εχει λιγο περισσοτερο ασβεστιο στα ουρα αλλα για να το επιβεβαιωσουμε θα πρεπει να ξανακανουμε εξετασεις...πιθανον και στο Ιπποκρατειο (γιατι θελουν δειγμα ουρων οπου θα το παρακολουθουν για ενα 24ωρο)

Αν εχει οντως κατι τετοιο θα χρειαστει να ακολουθησει καποια διαιτα και πολυ νερο....και σιγουρα για πολυ καιρο....Τουλαχιστον δεν εχει φαρμακα η θεραπεια.....

Μας ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο αλλα εγω ...καταλαβαινεις ...

tLPhp3.png

Aααα και για το cd απο γαμους και βαφτισεις ειχα ρωτησει κι εγω εντελως πληροφοριακα (ετσι για να εκνευριστω με αυτα που θα ακουσω :):) διαβαζεις Μαρινα?) και μου ειπε ενας φωτογραφος στη Ναουσα οτι μπορουν να στο δωσουν εαν το πληρωσεις ...ακριβα...

tLPhp3.png

καλησπέρα και καλό σκ!

έρχομαι σχεδόν κάθε σάββατοκύριακο γιατί έιναι οι γονείς στη νάουσα. μπορεί και να γνωριζόμαστε δηλαδή ε?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλησπέρα κορίτσια!!!

ploegisi καλως όρισες και από εμένα την Αθηναία:tongue:

kasi όλα θα πάνε καλά, θα δείς!!! Ποιά μανούλα δεν θα ανησυχούσε????Σημασία έχει να είναι καλά το μπουμπουκάκι σου!!!

Βαλεντίνη ο αδερφός μου παντρεύτηκε 1/1/2011. Την Δευτέρα είχε ήδη το cd για να διαλέξει τις φώτος. Επίσης στο κέντρο έβγαλαν τον κάθε καλεσμένο ξεχωριστά ή σε ζευγάρια. Και όλα αυτά σε λογική τιμή ακόμα και για Αθήνα. Δεν λέω πως και εδώ δεν έχει αντίστοιχες καταστάσεις(για να καταλήξω σε φωτογράφο για την βάφτιση του Δημήτρη μου πήρε 1 μήνα) αλλά τουλάχιχστον έχεις την επιλογή!!!!

Καλο ΣΚ σε όλες σας!!!!!!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Νταιζάκι τελικά είμαι πολύ θύμα! Μου φάνηκε και λογικό να μην δίνουν το cd. Τέλως πάντων, επιβεβαίωσα τα λεγόμενά σου, στη Θεσσαλονίκη δίνουν ψηφιακό αρχείο κανονικά. Εκνευρίστηκα σου λέω... Ούτως ή άλλως το είχα πάρει απόφαση την επόμενη εκτύπωση σε κάποιο e-shop. Και για τα βαφτίσια του 3ου (χιχι λέμε τώρα) θα το ψάξω αλλιώς...

Πέπη τουλάχιστον δε θα ταλαιπωρηθεί με φάρμακα η Κασσανδρούλα σας, κάτι είναι και αυτό! Πρέπει να έχει μεγαλώσει πολύ η μπουμπού, ε; Πάντως για την κούραση που είπες, από προσωπική εμπειρία, νομίζω οτι αυτή θα είναι η πιο κουραστική περίοδος για σένα, μαζί με τους πρώτους μήνες του νέου μωρού. Υπομονή χρειάζεται!

ploegisi, όντως μπορεί και να γνωριζόμαστε, που ξερεις;

.pngnefDp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...