Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλοσωρισες κοπέλα μου

κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές σας...εχω τη νονα του ψυχολογο δεν βρίσκει ουτε αυτή κατι περιεργο ο γιατρός μιυ είπε καντε δευτερο χιχι του λεω τι για να περιμενω μεχρι να μεγαλώσουν; πιστεύω ότι περνάει φάση γιατι δεν είναι πάντα έτσι. δε ξερω ισως κατάλαβε ότι θα παω και δουλεια;

ουτε εγώ διαθέτω λεφτά για παιδικό μόνο αν έβρισκα μια δουλειά που να μπορώ για ένα χρόνο να το πληρώνω και μετα θα πηγαινε προνήπιο οποτε ένας χρόνος θα ήταν

α και για το θηλασμο κοπέλα μου εγώ δεν έβλεπα περίοδο κάποιες στιγμές είχα λίγο αίμα ..αλλά σταθερό κυκλο ποτέ και οταν σταμάτησε πήρε ένα δυο μηνες να φτιάξει

• Μου αρέσει 1

Γεια σας.καλως ηρθες 

Αναθ εμενα η περιοδος ερχοταν απο τον 4-5ο μηνα θηλασμου.κ μπορει κανενα 3μηνο να ηταν μια 40αρης κ μια 24ο κυκλος αλλα μετα ψιλονορμαλ.μαλιστα μετα την πρωτη γεννα πολυ λιγοτερο αιμα,μικροτερους κυκλους κ οταν προσπαθουσαμε για το δευτερο καταλαβαινα ωορρηξια.τον προηγουμενο μηνα ειχα πολυ αιμα πρωτη μερα κ μου εκανε εντυπωση.επισης παλι καταλαβαινω ωορρηξια σε ενοχλητικο βαθμο.ποναω αν γελαω,εχω τρομερες αναγουλες.μια φορα κοντεψα να παω νοσοκομειο

Γεια σας κοριτσια μουσακα σημερα

Ξεκιναμε κ εμεις παιδικό κ ανυπομονουμε..για να δουμε θα καθεται;

Ροζουλινι δεν πειράζει που δεν θα παει παιδικο..εγω με ΕΣΠΑ την στέλνω αλλιως δυσκολο μ ενα μισθο..ελπιζω να βρω δουλεια κ του χρονου να τη στειλω παιδικο στο δημοσιο παλι εκει που θα παει..αλλα τα χρηματα ειναι λιγοτερα απ ο τι  σ εναν ιδιωτικό βγαινει ανάλογα με τη φορολογικη

4 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι παλιά (καλά, όχι και πολύ παλιά!) μανούλα αλλά καινούρια στο forum. Η κόρη μου είναι 15 μηνών και τώρα περιμένω και το δεύτερο!

Καλως ηρθες κοπελα μ με το καλο..εγω εχω ενα κοριτσακι 2 μιση χρονων

καλως ηρθες

εγω στο πρωτο μου μοη ηρθε περιοδος κανονικα στους 2 μηνες και στο δευτερο στους 4 μηνες ο κυκλος σταθερος

και θηλαζε περιπου μεχρι 10 μηνων

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες CME! Nα χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το 2ο! πότε έχεις ΠΗΤ?

Λιάνα καλή αρχή!!!

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, μπορει να ειναι σταθερος μπορει και να μην ειναι ε? Εγώ είδα περιοδο πρωτη φορα πριν ένα μηνα (21 μηνων ήταν ο μικρός). Πλέον θηλαζω ελαχιστα.. αλλά τώρα είμαι στις 31 μέρες και ακόμα τιποτα... Νομίζω κ εγώ κατάλαβα ωορηξία 17/8, άρα δεν πρεπει να ερθει σημερα??? Ουφ... έχω σκάσει!

dph2p2.pngRGM7p2.png

πφ τεράστια κρισάρα πάλι ο μικρός το απόγευμα..κλοτσούσε κάτω το πάτωμα ένα μισάωρο

κοπέλα μου δε σημαίνει οτι θα δεις και τον επόμενο ή οτι θα δεις σταθερά ούτε καν πολύ αίμα απλά όταν θηλαζεις είναι επίφοβο το θέμα εγκυμοσύνης αρα ειναι καλά να πέρνεις προφυλάξεις

όσο για το νηπιαγωγείο θεωρώ ότι θα του άρεσε αλλα τι να κάνω..σήμερα επειδή αυριο είναι η πρώτη μου μέρα δουλειας ετοίμασε τη τσαντούλα του που θα πάρει στη γιαγιά και πήγε για υπνο...ειναι το διαφορετικο βεβαια στη θεωρία ειναι καλος στην πράξη θα δειξει

καλημερα

ρεβυθια σημερα και επιελους ξεκινησε να τρωει και ο μεγαλος

σημερα εκανα μια μικρη γενικη σο σπιτι

ροζουλινι καλη αρχη 

αναθ η καθε γυναικα εχει το δικο της κυκλο και το σωμα μας αντιδρα διαφορετικα

rS0gp3.pngTCVip3.png

20 ώρες πρίν, anath είπε:

Καλώς ήρθες CME! Nα χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το 2ο! πότε έχεις ΠΗΤ?

Λιάνα καλή αρχή!!!

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, μπορει να ειναι σταθερος μπορει και να μην ειναι ε? Εγώ είδα περιοδο πρωτη φορα πριν ένα μηνα (21 μηνων ήταν ο μικρός). Πλέον θηλαζω ελαχιστα.. αλλά τώρα είμαι στις 31 μέρες και ακόμα τιποτα... Νομίζω κ εγώ κατάλαβα ωορηξία 17/8, άρα δεν πρεπει να ερθει σημερα??? Ουφ... έχω σκάσει!

Καλησπέρα! ΠΗΤ έχω στις 28/1/18!!

18 ώρες πρίν, rozoulini είπε:

πφ τεράστια κρισάρα πάλι ο μικρός το απόγευμα..κλοτσούσε κάτω το πάτωμα ένα μισάωρο

κοπέλα μου δε σημαίνει οτι θα δεις και τον επόμενο ή οτι θα δεις σταθερά ούτε καν πολύ αίμα απλά όταν θηλαζεις είναι επίφοβο το θέμα εγκυμοσύνης αρα ειναι καλά να πέρνεις προφυλάξεις

όσο για το νηπιαγωγείο θεωρώ ότι θα του άρεσε αλλα τι να κάνω..σήμερα επειδή αυριο είναι η πρώτη μου μέρα δουλειας ετοίμασε τη τσαντούλα του που θα πάρει στη γιαγιά και πήγε για υπνο...ειναι το διαφορετικο βεβαια στη θεωρία ειναι καλος στην πράξη θα δειξει

Κι εμάς η μικρή παθαίνει τρελές κρισάρες. Η αλήθεια είναι πως λείπουμε και οι δύο πολύ λόγω δουλειας από το σπίτι και νομίζω ότι αντιδρά έτσι γιατί της λείπουμε. Το καλοκαίρι που είχαμε άδεια και ήμασταν όλη μέρα μαζί δεν έκανε ούτε μία φορά κρίση!! Τυχαίο;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Στραπατσαδα σημερα! 

Αναθ περιοδος μου ηρθε στους 3 μηνες ακριβως και τις δυο φορες και με σταθερο κυκλο. Παντα ειχα όμως πολύ σταθερο κυκλο. Το μονο που αλλαξε είναι ότι πλεον δεν ποναω τοσο πολύ.

rozoulini εγω ειδα τρομερη διαφορα στην μικρη μου από τα 3 στα 3,5 που είναι τωρα (περιπου). Αλλαξε η αντιληψη της παρα πολύ.

Εμεις παιδικο θα αρχισουμε στις 18 του μηνος, όχι με ΕΣΠΑ (εκτος να μας παρουν στην δευτερη φαση), στον δημοτικο της περιοχης.

cme2205 καλως ηρθες! με το καλο το μωρο σου! 

Αυριο θα παμε ημερησια στη Χαλκιδική  !!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια καλο σαββατοκυριακο 

μακαρονια με κοτοπουλο σημερα

τελικα τα παιδια με μας εκπλησουν ο μεγαλος ξεκινησε να τρωει καινουργιες γευσεις μολις εγινε 5 οπως μου ειχε πει η παιδιατρος

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημέρα!! Μια που μιλάμε για παιδικες κρισαρες... σημερα δεν πρόλαβα να μαγειρέψω και παρήγγειλα κοτοπουλο παιδακια απ'εξω. Καθαρισα λιγο ψαχνο στη μικρη με σαλατουλα και το ετρωγε ευχαριστα. Μολις πηρε το ματι της τα παιδακια ήθελε να φαει από αυτά. Της έδωσα ένα και έγλειφε το κοκκαλο σαν τον σκύλο. Άρχισε όμως να μασουλάει το κοκκαλο και επειδη φοβηθηκα μηπως καταπιει κανενα κοκκαλακι της το πηρα. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε.... μας ακουσαν σε αποσταση 100 χιλιομετρων.... οτι υπηρχε στο τραπεζι εξφενδονιστηκε και δεν μπορουσα να τη συνεφερω απο τα ουρλιαχτα!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Φανταζομαι κ σου ειναι  κ λιγο πιο δυσκολο να το διαχειριστεις λογω οτι εισαι εγκυος

Εγω γενικα σε θεματα ασφαλεις ειμαι αυστηρη,κ γενικα νομιζω,εκτος οτι δ υπηρχε περιπτωση να πεταξει πανω απο ενα πραγμα απο το τραπεζι,γτ ηδη θα την ειχα απομακρυνει,συνηθως την πηγαινω σε αλλο χωρο να ηρεμησει,αλλες φορες μονη αλλες κ γω μαζι.το να κατσω στο υψος της να μιλησουμε σε μας δ πιανει,κ μην φας καμια αδεσποτη.ειναι 3η δικια μου,κ εχουμε κ τιμωριες κ στερηση προνομιων.αλλα κ γενικα δ θα ελεγα οτι παθαινει κρισεις

Η δικη μου ειναι 15 μηνων οποτε ακομα δεν υπαρχει συννενοηση. Επισης τρωει στο δικο της καρεκλακι φαγητου με το τραπεζακι του. Πανω στο τραπεζι ηταν το φαι της που εφυγε ολο στον αερα. Απλα επειδη ο αντρας μου λειπει σημερα στη δουλεια ειμαι μονη μου και δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμη. Μετα απο αυτο το σκηνικο την κατεβασα απο το καρεκλακι της και την πηρα αγκαλθα με λιγο πιπιλα ηρεμησε. Δεν κρατησε πολυ ωρα ομως ηταν πολυ εντονο σκηνικο!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...