Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια..ο καιρος εδω εχει χαζεψει..το πρωι ηλιο το απογευμα βροχη..

Σημερα σουτζουκακια με ρύζι

εμενα η μικρή θα παίξει πιο πολυ με ο τι δεν ειναι παιχνίδι καταλαβατε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, anath είπε:

Καλημέρα! Καλό καλοκαίρι τώρα Θωμαή! Του χρόνου θα παει ο μικρός προνήπιο? κ ομεγάλος νήπιο? σωστά θυμάμαι?

Η πλαστελίνη είναι σίγουρη απασχόληση, αν δν φοβάσαι μην λερωσουν μπορεις να παρεις κ πινελα, τρελαίνονται τα αγόρια.. επίσης πολύ ωραία ειναι αυτα τα συρματα-πιπας (καπως ετσι λεγονται) με τα οποια φτιαχνουν απειρες κατασκευες..κ κανενα επιτραπεζιο καταλληλο για την ηλικια τους (εμεις εχουμε ενα γουρουνακι που το ταιζουν και σκαει η κοιλια του και παιζει ακομα κ ο μικρος!

Για γενικη καθαριότητα που λέγαμε..κοντεύει ιούλιος και ακομα δν εχουμε κανει.. ουτε προβλέπεται... καλό καθαρισμα θα κανω και τα υπολοιπα απο σεπτεμβρη!

οχι ο μικρος ειναι 3 οποτε εχει ενα χρονο ακομα

χαρουμενη μαμα σε αυτη την ηλικια τα αγορια μου τρελλενοταν με τα κουτακια με τρυπες που βαζεις σχηματα τα πιανακια με μουσικη κι τα τουβλακια

rS0gp3.pngTCVip3.png

χαρουμενη μαμα το οτι εχετε αυλη και τριγυριζει ειναι το καλυτερο! Σε αυτη την ηλικια δυσκολα θα καταπιαστουν με κατι για πολλη ωρα. Δοκιμασε και διαδραστικα βιβλια, πχ κτ να ανοιγοκλείνει μέσα στο βιβλίο, βιβλία με μουσική κλπ

dph2p2.pngRGM7p2.png

Εμενα της αρεσουν τα παζλ.απο ενος.πλεον αν παρουμε καποιο για τριων ετων με 24κομματια σε μια μερα το κανει.ειναι λιγο ασυμφορη

Αν δ θελετε πολυ ωρα στην μπανιερα εστω μια λεκανιτσα

Χαρουμενη μαμα αφου εχετε αυλη να παρεις κ πισινα αλλα κ τραμπολινο.τουλ η δικια μου τρελενεται

Λιανα κ δω πολυ ζεστη αλλα ωρες ωρες αερας η ψιχαλα.συννεφια.δ λες αντε να παω μια θαλασσα

τα κουτακια με τις τρυπες του αρεσουν αλλα δε μπορει να τα βαλει ακομα και τσατιζετε και θελει να του τα βαζω εγω και αυτος να τα ριχνει και να ακουει τη μουσικη αλλα θα δοκιμασω να του παρω και με ποιο μεγαλες τρυπες και τουβλακια εχουμε αλλα ασχολητε μονο με δυο τα ενωνει η τα κραταει στο χερι και τα χτυπαει για να ακουει το θορυβο η τα κανει βολτες..!!! κα οτι εχει σχεση με μουσικη του αρεσει αλλα ποιο πολυ να ειναι εξω στην αυλη η στην βεραντα και να βλεπει τα ζωακια σκυλακια γατακια κοτουλες και να μηλαει στους γειτονες απεναντι..και παραμυθακια εχουμε αλλα δε καθετε να του διαβασω φευγει μπορει να μου τα φερει μονο για να δει τα ζωακια..!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλη εβδομάδα!

Σαββατο πηγαμε για μπανιο, ήταν πολύ ωραία! Το βραδυ βολτούλα. Κυριακή πρωι έβρεχε κ πηγαμε παιδότοπο και το απογευμα πηγαμε γηπεδο να δουμε το πανελληνιο πρωταθλημα στιβου. γενικα δν καθισαμε καθολου μεσα... α κ χθες βραδυ επισκεφτήκαμε κ το νοσοκομειο γιατι ο μικρός επεσε και δαγκωσε τη γλωσσα του!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Μαλλον σημερα θα φτιαξω σπανακορυζο. αλλιως αρακα.

Σχετικα καλα ειναι τωρα, δεν εχει αιμορραγία αλλά είναι βαθια κομμενη η γλωσσιτσα. μου ειπαν οτι θα κλείσει όμως.. ευτυχώς μπορει να φαει σημερα, ενω εχθες πονούσε πολύ

dph2p2.pngRGM7p2.png

γεια σας κοριτσια κοτοπουλο που περισσεψε απο εχθες με μακαρονια σημερα...!!! και εμεις δε καναμε τιποτα το ιδιαιτερο το σαββατοκυριακο .. το σαββατο πιτι δουλειες τη κυριακη θελαμε να παμε θαλασσα αλλα μας τη χαλασε ο καιρος και το απογευμα πηραμε τον μικρο και πηγαμε μια βολτουλα στο λιμανι..!!!anath περαστικα στον μικρο σου οι πληγες στη γλωσσα αν και εχουν αρκετη αιμοραγια κλεινουν πολυ γρηγορα αποσο γνωριζω.....!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...