Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

καλο μεσημερι κοριτσια...!!!!! εμας παλι οι παππουδες ειναι πολυ κοντα μας και ετσι δε θα μπορεσω να τον στειλω διακοπες σε αυτους μιας και τους βλεπει καθε μερα αλλα το τριημερο των αποκριων που λειψαμε ενα βραδυμε τον αντρα μου και ηταν η πρωτη φορα που τον αφηναμε να κοιμηθει αλου το βραδυ μια χαρα περασε μπορω να πω δε μας αναζητησε και καθολου..!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας.λαζανια με κιμα σημερα.κ η κορη παστιτσιο.

Κοριτσια φανταστειτε αυλη,πισινα,κουνια,τραμπολινο,ηλεκτροκινητη μηχανη,ποδηλατα κ ενα σωρο παιχνιδια.κ φυσικα τον ξαδερφο που εχουν ενα χρονο διαφορα

Η μαμα μου,η αδερφη μου κ ο παππους μου με τη γιαγια μου.δ της χαλανε χατηρι.κ ζωακια στην αυλη.ολο φρτουτακια δικα μας τρωει,πιτες κλπ.

Ουτε καλημερα δ μου ειπε στο τηλ.σιγα μη θελει να γυρισει

4 ώρες πρίν, vikib είπε:

Γεια σας.λαζανια με κιμα σημερα.κ η κορη παστιτσιο.

Κοριτσια φανταστειτε αυλη,πισινα,κουνια,τραμπολινο,ηλεκτροκινητη μηχανη,ποδηλατα κ ενα σωρο παιχνιδια.κ φυσικα τον ξαδερφο που εχουν ενα χρονο διαφορα

Η μαμα μου,η αδερφη μου κ ο παππους μου με τη γιαγια μου.δ της χαλανε χατηρι.κ ζωακια στην αυλη.ολο φρτουτακια δικα μας τρωει,πιτες κλπ.

Ουτε καλημερα δ μου ειπε στο τηλ.σιγα μη θελει να γυρισει

Xαχαχαχα Βικυ σε πουλησε η μικρη:-D:-D:-D

kRl9p2.png kRl9p2.png

καλημερα

ρεβυθια σαλατα για σημερα

\ποπω αρχισαν οι ζεστες

μλις τελιωσα την γενικη στο σπιτι εκανα κι ντους γιατι εσταζα απο ιδρωτα

ειπα να τις κανω σημερα που εχει ακομα σχολειο ο μεγαλοα γιατι δεν με αφηνει να κανω τιποτα σε αντιθεσση με τον μικρο που δεν με ενοχλει καθολου

rS0gp3.pngTCVip3.png

Kαλημερα!

Γεμιστα σημερα

Βικυ κ εγω στη θεση της δεν θα ηθελα να γυρισω σπιτι! χαχα

Θωμαη εγω εχω το μικρο που δεν με αφηνει να κανω τιποτα, οποτε οι δουλειες εχουν παει πολυυυυ πισω!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

κοτοπουλο τηγανια σημερα με πουρε κολοκυθας

Εδωσα στον μικρο βρωμη,την κατασπαραξε

Ενταξει μιλησα με την κορη βιντεοκληση,οταν εδειξα τον αδερφο της κολλησε στην οθονη

Εμενα κανενα δ μ αφηνει να κανω δουλειες.βασικα καποιος πρεπει να κραταει τον μικρο,οποτε δ γινεται ταυτοχρονα με τον αντρα μου

Αν συνεχισει η ζεστη θα παμε για βουτια το σ/κ

Γεια σας κορίτσια!!

Μαυρομάτικα!!

πολύ ζεστη σημερα!

Βικυ και ο δικος μου τη βρωμη την τρωει, το αβγο δεν του αρεσει και ειπα να δοκιμασω ομελετα σημερα.

Εγω γενικα κανω δουλειες με τα μικρα, βαζω το μωρο στο παρκο αν θελω  πχ να απλωσω, μπαινει και η μεγαλη μεσα και γινεται ενας χαμος αλλα ενταξει.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Ενα απλωμα μ αφηνει δ μπορω να πω.η ενα φαι.αλλα γενικη πχ οχι

Η κορη μου δ με αφηνε ουτε το φαι ως 6μηνων.πιατα δ μπορουσα να πλυνω ως το χρονο.ηταν στο μονο που σπαραζε

Ιουλιανα μπορεις να δοκιμασεις κ αυγοφετες αλλα κ μπανανοτηγανιτες.1αυγο,1μπανανα,1κουπα βρωμη,λιγη κανελα,σε αντικολλητικο

Του αρεσε η ομελετα;

Στον δικο μου αρεσαν τα φασολακια κ το παντζαρι απο καινουρια.ως τωρα δ του αρεσε το καλαμποκι κ το μπροκολο

Ακομη δ τον εμπιστευομαι μονο καθιστο.ειδικα με την κορη μου μαζι

γεια σας κοριτσια  σημερα ειχα μπουρεκι .. πω πω ναι ξεκινησανε η ζεστες σημερα..!!!! εγω μεχρι πριν 2 μηνες περιπου εκανα τα παντα στο σπιτι και οι δυο μας οταν ειμασταν ειδικα σαν νεογεννητο ηταν σαν να μην υπηρχε ..!!! τωρα που ξεκινησε να περπαταει και να σκαρφαλωνει δε μπορω να κανω και πολλα και γενικα δε μενει πλεον καπου μονος του για πολυ με το που καταλαβει οτι λειπω με ψαχνει μαμα μαμα αλλα ηλεκτρικη σκουπα βαζω και με βοηθαει εγω σκουπιζω και αυτος σπροχνει απο πισω τη συσκευη εχει πολυ γελιο..!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

καλημερα τελειωσε κι επισημε το σχολειο σημερα κι τωρα ξεκινανε τα γλεντια

πρεπει να βρω τροπους να τους απασχολω μεχρι τα μεσα ιουλιου που θα παμε στο χωριο

σκεφτηκα μαρκαδορους χαρτονια πλαστελινη για κατασκευες

κοτοπουλο γιουβετσι σημερα

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλό καλοκαίρι τώρα Θωμαή! Του χρόνου θα παει ο μικρός προνήπιο? κ ομεγάλος νήπιο? σωστά θυμάμαι?

Η πλαστελίνη είναι σίγουρη απασχόληση, αν δν φοβάσαι μην λερωσουν μπορεις να παρεις κ πινελα, τρελαίνονται τα αγόρια.. επίσης πολύ ωραία ειναι αυτα τα συρματα-πιπας (καπως ετσι λεγονται) με τα οποια φτιαχνουν απειρες κατασκευες..κ κανενα επιτραπεζιο καταλληλο για την ηλικια τους (εμεις εχουμε ενα γουρουνακι που το ταιζουν και σκαει η κοιλια του και παιζει ακομα κ ο μικρος!

Για γενικη καθαριότητα που λέγαμε..κοντεύει ιούλιος και ακομα δν εχουμε κανει.. ουτε προβλέπεται... καλό καθαρισμα θα κανω και τα υπολοιπα απο σεπτεμβρη!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σας.πατατες με μανιταρια σημερα

Θωμαη αν εχετε μεγαλουτσικο μπαλκονι παιχνιδια με νερο κ αμμο.εστω με νερο στο μπανιο

Κ φυσικα βολτα τουλ μια φορα τη μερα

Τα παζλ ειναι ωραια κ ησυχα

γεια σας κοριτσια μου..!!! εμεις το χθεσινο φαγητο για σημερα!!! εγω παλι τον μικρο δε ξερω με ποιον παιδαγωγικο τροπο να τον απασχολω του εχω παρει ενα παζλ που ειναι για 18 μηνων κ πανω αλλα δε δειχνει ενδιαφερον του αρεσει να ανοιγοκλεινει το κουτι και αν δε καταφερει να το κλεισει και καλα τσατιζετε ..!!! γενικα αυτο που του αρεσει ποιο πολυ να κανει ειναι να πηγενει πανω κατω να εχει πραγματα στα χερια του και να χτυπαει και  στην αυλη εξω εχει ξεκινησει να καθετε κατω και να παιζει με τα πετραδακια..!!!! μαλλον πως βιαστικα για το παζλ μου φενεται..!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Kαλησπερα!

Ψαρακια σημερα!!

Βικυ τους φτιαχνω μπανανοτηγανιτες αλλα δεν πολύ ενθουσιαστηκε ο μικρος, ουτε με την ομελετα. Αυριο θα κανω αυγοφετες.

Χαρουμενη μαμα ναι βιαστηκες,,,πιο πολύ θα τα ανακατευει τα κομματια. Ε νομιζω στην ηλικια αυτή απαλ τυς αρεσει να πειραζουν τα παντα και φυσικα βολτεςςςςςςςς. Εγω την εβαζα πολύ στην μπανιερα και επαιζε με τις ωρες.

kRl9p2.png kRl9p2.png

καλα ναι στην μπανιερα μεσα τον εχω πολυ ωρα και τρελενετε...!!!!!!!!!!! δε ξερω αν του παρω και κανενα φουσκοτο να το γεμιζω με νερο να τον βαζω εξω στην αυλη να παιζει αν θθα εινια καλη ιδεα..!!! και απο βολτες αλο τιποτα..και με το αυτοκινητο και με το ποδηλατακι του  και εξω στην αυλη κανει ατελειωτα χιλιομετρα..και οπως ειναι φυσικο παει οπου ειναι τα σκαλοπατια και η ανηφορα..!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...