Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Θωμαη και του χρονου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα... η πρωτη του γιορτη ηταν περυσι το καλοκαιρι..δεν ειχε ποιημα, χορευε τανγκο κ εγω εκλαιγα σαν τη χαζη χαχα Στην χριστουγεννιατικη φετος κρατηθηκα.. να δουμε τωρα.. την αλλη παρασκευη ειναι η δικη μας!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα!!

Ψαρια σημερα!

Χαρουμενη μαμα πολύ λυπάμαι! να κανεις τις εξετασεις σου να δεις τι συμβαινει και γρηγορα να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Θωμαή τι ομορφο συναισθημα!και του χρονου!!

Του δινω φακες συχνα. Η φαβα δε νομιζω να θεωρείται οσπριο.

Μου ανοιξατε την ορεξη με τους διαφορους κεφτεδες και θα αρχισω να δοκιμαζω συνταγες.

kRl9p2.png kRl9p2.png

θα ρθει ενα γερο μωρακι χαρουμενη μαμα

θωμαη πολυ συγκινηση ε;μπραβο στον μικρο σου

ιουλιανα αφου τρωει φακες μπορεις να δωσεις,η οταν δωσεις κ φασολια/ρεβυθια

ιουλιανα να κανεις.αρκετα ευκολα κ αρεσουν στα μικρα

Γεια σας κοριτσια αρακα σημερα

Χαρουμενη μαμα λυπαμαι κανε τις εξετασεις σου κ θα ερθει κ το μωρακι

Τους κολοκυθοκεφτεδες τους τηγανιζω στο φουρνο δεν εχω δοκιμασει..γενικα ο τι ειναι σε κεφτεδες μ.αρεσει

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα κορίτσια!

Περιεργος ο καιρός κ εδώ...

Καρμπονάρα (με αβγά) σήμερα..

Κατα τα άλλα περάσαμε καταπληκτικά το 3ημερο μας στην πρωτέυουσα! Ξενυχτήσαμε, είδαμε πολλούς φιλους, διασκεδασαμε πολυ... και τα παιδάκια μου ήταν κύριοι....χαχα

Βικυ καλα να περασει η μικρούλα σου στο χωριο! Μπραβο που καθεται μονη τοσες μερες.. ο δικός μου αν και πολυ μεγαλύτερος, μόνο ένα βράδυ αντέχει μακριά μου!

dph2p2.pngRGM7p2.png

γεια σας κοριτσια μαυροματικα φασολακια σημερα..!!!! εδω παλι ο καιρος σημερα ειναι χαλια ριχνει καμοια ψυχαλα που και που μου φενεται πως σε λιγο θα βρεχει...!!!! φετος δε θα δουμε καλοκαιρι νομιζω ετσι οπως το παει..!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μεχρι 1-2ηταν τοσο κολλημενη..το πασχα ομως εμεινε με τη νονα ενα βραδυ.κ στο χωριο ειναι κ ο ξαδερφος που ειναι 2ετων

Σημερα καλοκαιρι εδω

Εχω να κανω δουλειες αυτη τη βδομαδα που θα λειπει η νοικοκυρουλα..

καλημερα

χοιρινο με πατταες τηγανιτες σημερα

εγω τον μεγαλο τον εστειλα στο νησι με τους γονεις μου 11 μηνων κι μια χαρα εκατσε μεχρι περυσι που δουλευα τους επαιρναν κι τους 2 κι πηγαιναν ενα μηνα στο χωριο κι  μια χαρα περνουσαν

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημέρα!

Μπιφτεκια με πατατες σημερα...

Και πάλι μπράβο για τα παιδακια σας... εμενα ο μεγαλος μονο ΣΚ στους παππουδες χαχα ο μικρος δν το συζητω...ουτε ν βγω για ποτο μετα τις 1!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Kαλησπερα!

Το ιδιο φαγακι με χθες εμεις!!

Εγω την εχω αφησει μονο μια φορα που πηγαμε ένα ΣΚ με τον αντρα μου. Σε εμας οι παππούδες είναι που δεν κάθονται με τιποτε :-D:-D:-D

kRl9p2.png kRl9p2.png

Γεια σας κοριτσια μπριζολες με πατάτες κ κολοκυθακια στο γκριλ σήμερα

Εμενα η.μικρη μου καθεται στο χωριο στους δικους μου της αρεσει εκτός απο μια φάση που περασε κοντα στο Πάσχα και δεν ηθελε πουθενά να κατσει..τωρα μια χαρα 1- 2 φορες το μηνα παει..στα πεθερικα μ δεν καθεται 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...