Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

καλημερα

πατατες με μανιταρια πιππεριες κι λουκανικα σημερα

μετα την ομορφη λιακαδα που απολαυσαμε με τα μικρα κανοντας βολτα στο θησειο κι το μοναστηρακι επιασε μια τρελλη μπορα με χαλαζι

εγω στα μικρα ειχα κουλουρα την κλασικη τον πρωτο χρονο τον δευτερο δεν ηθελαν τιποτα κι περυσι του πηρα μπρατσακια κι ξετρελλαθηκαν

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

μακαροναδα  σημερα!

καναμε μπανακι το Σαββατο και την Κυριακη !!πολύ καλη ηταν η θαλασσα! το μωρο από εβδομαδα θα το βαλω!!

Βικυ η μικρη τρελαίνεται για τη θαλασσα! είναι πολύ εξοικειωμενη με το νερο, από 4 μηνων την παμε και περσι που εγω δεν μπορουσα πηγαινε συνεχεια  με τον μπαμπα της! ελπιζω και του μικρου να του αρεσει. Το χωριο που αναφέρεις είναι παραθαλασσιο?

kRl9p2.png kRl9p2.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα.κοτομπουκιες σημερα με σαλτσα με κρεμμυδια κ κολοκυθοσουπα

Κ στην κορη μου αρεσει πολυ η θαλασσα,στον μικρο να δουμε.κ σημερα Πολυ ζεστη,χθες που πηγαμε θαλασσα μονο ειχε χαλασει.ναι,παραθαλασσιο ιουλιανα,το σπιτι δ ειναι πανω στη θαλασσα αλλα οκ

καλημερα

πατατες κι ομελετα σημερα

κι στα δικα μου τα αγορια αρεσει ηθαλασσα πολυ

ποτε εκαναν το πρωτο τους μπανιο :

εμενα ο μεγαλος 9 μηνων κι ο μικρος 5 μηνων

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Βλεπω περασατε ολες καλα και χαίρομαι! εμεις πηγαμε θαλασσα κυριακη κ δευτερα... εγω και ο μεγαλος βουτηξαμε! Ηταν πολυ ωραια! ο μικρός φοβόταν πολύ, του βουτηξα τα πατουσακια αλλα φώναζε!

Του μεγαλου του αρεσει πολυ η θαλασσα, αλλα παντα στα πρωτα μπανια ηταν διστακτικός, προχθες όμως.... μπηκε πρωτος! Φοραει "τουβλακια" στη μεση του, σιγα σιγα του αφαιρω όσο μαθαίνει να κολυμπαει.. φετος θελει και "μακαρόνι" για να μαθει καλύτερα..

πρωτο μπανιο εκαναν 8 μηνων ο μικρος κ 10 μηνων ο μεγαλος

σπανακόρυζο σήμερα

dph2p2.pngRGM7p2.png

Kαλημερα !

ψαρακια με λαχανικα σημερα!!

η μεγαλη 3,5-4 μηνων αλλα τη βαζαμε αρχικα σε φουσκωτο με θαλασσινο νερο και τον μικρο θα τον βαλουμε τωρα 9,5 μηνων.

Κοριτσια σημερα πριν ένα χρονο ακριβως ειχε τρυπησει ο σακος και φοβομασταν μηπως γεννησω προωρα. Πως περασε ετσι ο καιρος και ο μικρος είναι ηδη 9,5 μηνων και ευτυχως υγιεστατος.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Γεια σας.σπετσοφαι σημερα

Ιουλιανα μπραβο!ολα καλα!περναει ο καιρος κ μεγαλωνουν τα ζουζουνια

Η μεγαλη ηταν 9μηνων.ο μικρος μαλλον κατευθειαν στις διακοπες 7,5

Στην κορη μου δ αρεσει οταν εχει κυμα 

γεια σας κοριτσια σουτζουκακια σημερα με πατατες τηγανιτες!!! εχω αδεια αυτη την εβδομαδα και θα μπορεσω να ασχοληθω λιγο περισσοτερο μμε τον μικρο και το σπιτι..!!! εμενα εκανε το πρωτο του μπανακι 8 μηνων και του αρεσε παρα πολυ φετος να δουμε που εχει μεγαλωσει και καταλαβενει ποιο πολλα. ακομα δεν εχουμε καταφερει να παμε αν και μενουμε 3 λεπτα με το αυτοκινητο απο την θαλασσα..!!!!!ιουλιανα περναει ο καιρος και δεν τον καταλαβενουμε..!!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Γεια σας κοριτσια μουσακα σημερα

Αχ θαλασσα ποσο μ.αρεσει αλλα.ειμαστε πολυ μακρια 1μιση με 2 ωρες στην καλύτερη..μονο λιγες μερες το καλοκαιρι στις διακοπες..περυσι πηγαμε μονο 3 μερες η μικρή ήταν 17 μηνων στην αρχη φοβοταν μετα δεν ηθελε να βγει..για να δουμε φέτος

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Μπραβο κ απο εμενα θωμαη.. πολυ αποτςλεσματικη...πεινας η εισαι οκ; ν προσεχεις μονο ν τρως απο ολα..

Κοτοπουλο λεμονατο στη μαμα μου σημερα..

Πηγα κ κομμωτηριο σημερα εφτιαξα κ νυχια..ετοιμη γθα το γαμο του σαββατου. Μονο που δν εχω βρει που θ χτενιστω στην αθηνα...γιατι εκει ειναι ο γαμος..

Κ εδω πολλη ζεστη αν κ συννεφιασμενη μερα..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...