Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

καλημερα καλο σαββατοκυριακο φαινεται η ανοιξη μπηκε για τα καλα ευκαιρια για βολτες στην λιακαδα

μακαρονια με κιμα κι σνιτσελ σημερα

θεμα ημερας πρωινο για τα μικρουλια μας

εμενα δεν πολυ πινουν γαλα οποτε τους το δινω με δημητριακα ή τους δινω χυμο με κρουασαν ή ψωμι με βουτυρο κι μελι ή μαρμελαδα ή ταχινι με κακαο που το εχουμε ονομασει μερεντα

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα

Ανοιξη θεσ/νικη αλλα πιο πανω ακομη κρυο.ενεις συνεχιζουμε φαγητο απο εξω

Για πρωινο μεγαλη ποικιλια.γαλα με δημητριακα,η ψωμι με βουτυρο,μελι,μαρμελαδα,ταχινι,τυρι κρεμα.αν σπανια δ θελει γαλα,χυμο.σπανια πρωι τοστ.αν την πιασουν αφαγιες μονο φρουτα.απο εξω κουλουρι η κεικ.καμια πιτα απο τη γιαγια.η τα πιο ιδιαιτερα αυγοφετες κ πανκεικ

γεια σας κοριτσια...μουσακα σημερα

Εμενα πινει λιγο γαλα το πρωι κ μετα αναλογα κουλουρακια κεικ κρουασαν τυροπιτακι τσουρεκι σουσαμενιο κουλουρακι ψωμι με μελι η μαρμελάδα 

γεια σας κορίτσια!!

Σήμερα χοιρινή τηγανιά και πιλάφι!!

Για πρωινό πίνει σίγουρα γάλα και μετά ψωμί με φυστικοβούτυρο η ταχίνι η βούτυρο και μαρμελάδα η βούτυρο και μέλι

kRl9p2.png kRl9p2.png

γεια σας κοριτσια.. χθες ειχα μπει και ειχα γραψει αλλα δεν ηρθε ποτε αυτο που εγραψα....!!!!! εμεις απο πρωινο εχουμε το γαλα μας και μετα την φρουτοκρεμα.... δεν εχουμε μπει ακομα στο σταδιο να τρωμε καιτι αλο περα απο λιγο ψωμακι η κανενα κρακερακι (το μισο πεφτει χαμο αλλα δε πειραζει.)εχουμε και λιγα δοντακια ακομα αν και ειναι 16 μηνων 4 κατω και 3 πανω...

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλη κυριακη να εχουμε

κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες πιππεριες κι μανιταρια

σημερα απολαυσαμε την λιακαδα με βολτα στο παρκο

θεμα ημερας εχετε νονα νονο ?

εμενα εχουν πεθενει ηταν μεγαλης ηλικιας

rS0gp3.pngTCVip3.png

γεια σας κορίτσια!

χταποδι με πατατες στο φουρνο ........πηγαμε και εμεις βολτα και τωρα ο αντρας μου εφυγε για δουλεια

Εχω και νονα και νονο αλλα εχω να τους δω χρονια

kRl9p2.png kRl9p2.png

γεια σας κοριτσια καλο καιρο εχει και εδω σημερα αλλα φυσαει παρα πολυ...!!!!! εγω εχω και νονα και νονο ο νονο μους ειναι νεος ακομα γιατι οταν με βαφτησε μαζι με την νονα μου ηταν 16 χρονον.. ....

Just now, xaroumenh mama είπε:

γεια σας κοριτσια καλο καιρο εχει και εδω σημερα αλλα φυσαει παρα πολυ...!!!!! εγω εχω και νονα και νονο ο νονο μους ειναι νεος ακομα γιατι οταν με βαφτησε μαζι με την νονα μου ηταν 16 χρονον.. ....

ααα μοσχαρακι κοκκινιστο σημερα με πατατες τηγανιτες...!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια  χτες βολταραμε ολη μερα ειχε τελεια μερα κ σημερα θα παμε μια βολτιτσα στις κούνιες...χτες φαγαμε κοτοπουλο με πατάτες στο φούρνο στην πεθερά μου κ σημερα φασολαδα 

Εγω νονο δεν εχω ηταν μεγαλος οταν με βαφτισε είχε βαφτισει κ τον μπαμπα μου να φανταστειτε...πέθανε οταν ημουν 7 χρονών

Κ εγω  νηστευω μονο την μεγαλη εβδομάδα...δυστυχως δεν μπορω κυριως χωρις γαλακτοκομικα

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

το ΣΚ δν καθισαμε καθολου να ξεκουραστουμε...το σαββατο ειχαμε κοσμο σπιτι κ την κυριακη ολη μερα εξω με φιλους του μεγαλου μου γιου!

εχω μεινει λιγο πισω στα θεματα... αρχιζω απο το τελος....δεν νηστευω καθολου, τη Μ εβδομαδα δν με πειραζει να μη φαω κρεας (συνηθως δν τρωω), αλλα δν μπορω να μην τρωω γαλακτοκομικα και αβγα..

Νονα μου ειναι μια πρωτη μου ξαδερφη που ειναι μονο 10 χρονια μεγαλυτερη!

τα παιδια μου το πρωι πινουν γαλα στο σπιτι. πρωινο στο σταθμο (ψωμι βουτυρο μελι η κεικ η τυροπιτακια η κουλουρι). το ΣΚ στο σπιτι τρωνε δημητριακα με γαλα η φρυγανιες με βουτυρο η καμια πιτα. ο μικρος πλεον τρωει οτι κ εμεις, τα παντα δηλαδη...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλησπέρα!!

κρυωσα και σερνομαιιιιιιιιιι!! ποναω παντουυυυυυυυυυυυυυυ!

θα παμε παιδιατρο το απόγευμα!

Εγω νηστευω και 40 μερες τα χριστουγεννα και ολη τη σαρακοστή τα τελευταια χρονια. Φετος δεν το τηρησα δυστυχως  λογω εγκυμοσύνης και θηλασμου.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...