Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

χερομαι πολυ κοριτσια και εγω ετσι του μηλαω και του συμπεριφερομαι σαν να ειναι μεγαλος του εξηγω τα παντα και βασικα προσπαθω να μη του λεω και τη λεξη ''οχι'' αλλα να του εξηγησω τι πρεπει να κανει ... θα μεγαλωσουν και θα μαθουμε πολλα πραγματα ακομα απο τα παιδακια μας...!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 minutes ago, vikib είπε:

Γεια σας.ηρθαμε ποζαρ.ειναι πανεμορφα.δ καναμε ακομη τπτ,αυριο.φαγαμε ωραια

Πηρα κ κτ τεραστιες χυλοπιτες να κανω σπιτι.μου ειπε τις βαζεις κ φουρνο.σαν παστιτσιο

να περασετε τελεια βικι και να χαλαρωσετε.....!!!!!!! αχχχ αυτες οι χυλοπιτες μου αρεσουν παρα πολυ φτιαχνουν οι θειες μου και μου δινουν και ειναι τρομερες.........!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

καλημερα

μακαρι να μενατε κοντα να σας δωσω της ειχε φτιαξει υπεροχα η μαμα μου με χωριατικο κοτοπουλο ηταν κι απο ενα εργαστηριο του χωριου του μπαμπα μου οι χυλοπιτες κι καταλαβαινετε

vikib lκαλα να περασετε

ψαροσουπα σημερα μιας κι ταιριαζει με την μουντη μερα

θεμα ημερας : πως γνωριστηκατε κι που με τον αντρα σας ?

εμεις γνωριστηκαμε στα 15 μας στην Αμοργο οπου καναμε διακοπες . η θεια του ηταν φιλη κι γειτονισσα με την γιαγια μου . στην αρχη γιναμε φιλοι κι επειτα απο 2 χρονια ζευγαρι

Pivpp2.pngw1RWp2.png

• Μου αρέσει 1

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

εμενα μου εφερε χυλοπιτες μια γιαγια απο ενα χωριο, καταπληκτικες! εδω στα μερη μας τις κανουν μικρα μικρα τετραγωνακια κ τα λεμε τουτουμακια..τα τρωμε κ σκετα με τυρακι τριμμενο, ειδικα οταν δν προλαβαινω να φτιαξω κτ άλλο..

Θωμαη ποσο ωραια η ιστορια γνωριμιας σας!! Ειναι απο Αμοργο η γιαγια σου η απλα πηγατε διακοπες μαζι με τη φίλη?

Εμεις γνωριστηκαμε στη σχολη, εγω 1ο ετος αυτος 2ο και ειχαμε κοινη παρεα... το τι εκαναν τα παιδια για να ερθουμε "πιο κοντα"...ειχε πολλη πλακα...ολοι ηξεραν οτι αρεσαμε ο ενας στον αλλο, αλλα εγω το επαιζα δυσκολη! τι ωραια χρονια...με επιασε  μελαγχολία τωρα...

• Μου αρέσει 1

dph2p2.pngRGM7p2.png

37 minutes ago, anath είπε:

Καλημερα!

εμενα μου εφερε χυλοπιτες μια γιαγια απο ενα χωριο, καταπληκτικες! εδω στα μερη μας τις κανουν μικρα μικρα τετραγωνακια κ τα λεμε τουτουμακια..τα τρωμε κ σκετα με τυρακι τριμμενο, ειδικα οταν δν προλαβαινω να φτιαξω κτ άλλο..

Θωμαη ποσο ωραια η ιστορια γνωριμιας σας!! Ειναι απο Αμοργο η γιαγια σου η απλα πηγατε διακοπες μαζι με τη φίλη?

Εμεις γνωριστηκαμε στη σχολη, εγω 1ο ετος αυτος 2ο και ειχαμε κοινη παρεα... το τι εκαναν τα παιδια για να ερθουμε "πιο κοντα"...ειχε πολλη πλακα...ολοι ηξεραν οτι αρεσαμε ο ενας στον αλλο, αλλα εγω το επαιζα δυσκολη! τι ωραια χρονια...με επιασε  μελαγχολία τωρα...

ειναι η μαμα μου κι ο πεθερος μου απο Αμοργο

• Μου αρέσει 1

rS0gp3.pngTCVip3.png

Γεια σας κοριτσια φακες σημερα!!!ευτυχως εφαγε σημερα η μικρή μου

Ααα ωραιο θεμα...εμεις γνωριστηκαμε τον οκτωβρη του'09 εκεινη την ημερα εβρεχε κ μου ειχαν πει κατι φιλοι να παμε για καφέ κ δεν ειχα καθολου ορεξη..αλλα ευτυχως που πηγα...γνωριστηκαμε μιλουσαμε στο Facebook κ στο τηλ κ τον Δεκεμβρη τα φτιαξαμε το παιζα κ λιγο δυσκολη χαχα...ευτυχως που ηρθε στη ζωη μου... <3 

Αμοργο θελουμε να παμε εχω μια φίλη εκει...ελπιζω καποια στιγμη 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια!!

Βικυ να περασετε τελεια!!

Σπανακορυζο σημερα!!

Εμεις γνωριστηκαμε στο γυμναστηριο!!! μου ειχε προτεινει μια μερα να με γυρισιε σπιτι αλλα εγω κυρια αρνηθηκα!! μετα από 2-3 μηνες συναντηθηκαμε στη θαλασσα και από τοτε περασαν 12 χρονια!! μου φαινονται τοσο κοντινα και τοσο μακρινα όλα αυτά!

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

γεια σας κοριτσια εγω πηρα ταπερακι απο τη μαμα μου κουκια με αγκιναρες που μου αρεσουν και στον αντρα μου θα φτιαξω καμμια ομελετα γιατι δε του αρεσουν ... αχχχ εμεις γνωριστικαμε στην φιλαρμονικη το 2013 οταν μου ειχαν πει οτι του αρεσα εγω δεν τον ηθελα καθολου και τον απεφευγα κιολας.... μια μερα με τα πολλα αποφασισα να βγω για καφε μαζι του και επειδη δεν ηθελα να δινω δικαιωματα η δασκαλα μου που με ξερει απο 12 χρονων του εδωσε το τηλεφωνο μου με ραβασακι απο το παραθυρο..... οταν βγηκαμε παλι δε μου κινησε το ενδιαφερων αλλα μια μερα μου εκανε αυτο το κλικ και ετσι απο το πασχα του 13 ειμαστε μαζι....!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

59 minutes ago, Liana1984 είπε:

Ααα ωραιο θεμα...εμεις γνωριστηκαμε τον οκτωβρη του'09 εκεινη την ημερα εβρεχε κ μου ειχαν πει κατι φιλοι να παμε για καφέ κ δεν ειχα καθολου ορεξη..αλλα ευτυχως που πηγα...γνωριστηκαμε μιλουσαμε στο Facebook κ στο τηλ κ τον Δεκεμβρη τα φτιαξαμε το παιζα κ λιγο δυσκολη χαχα...ευτυχως που ηρθε στη ζωη μου... <3 

αληθεια που μενει ? μηπως την ξερω ?

rS0gp3.pngTCVip3.png

6 hours ago, Liana1984 είπε:

πως την λενε ?

rS0gp3.pngTCVip3.png

Γεια σας.

Οσες δ εχετε ερθει ποζαρ να ρθειτε.ειναι υπεροχα.αν εχει καλο καιρο στις εξω πισινες.υπεροχο μασαζ.αλλα τα λουτρα καλυτερο!!μπαινουν κ παιδακια απο 3κ πανω αλλα κανενα τεταρτακι μονο.

Αυριο θεσ/νικη

Κ γω λατρευω χυλοπιτες.αλλα αυτες ειναι σαν λαζανια

Συνεχιζουμε να τρωμε σε πολυ ωραιες ταβερνες

Η κορη λατρευει τα ταξιδια.παρα πολυ βολικη κ περναει πολυ καλα.ο μικρος σχετικα καλα.σημερα λιγο κουραστηκε.κοιμαται πολυ..ειμαστε κ σε αλμα κ του πεσε βαρυ.ευτυχως κοιμοταν στις διαδρομες γτ συνηθως ειναι ξυπνιος,δ του αρεσει το αμαξι

Ιστορια γνωριμιας πολυ απλη.κοινη παρεα.στην αρχη μου φανηκε ξενερωτος.μετα κανα δυο χρονια τον ειδα αλλιως,βοηθησε κ το ποτο.ειμαστε μαζι απο την πρωτομαγια του 2007

Υπεροχες ιστοριες εχετε.θωμαη τι ομορφα που ειστε τοσα χρονια μαζι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...