Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Καλημερα! Ευχομαι να περασατε ενα ομορφο ΣΚ κ να αναρρωσατε ολοι πληρως! εμεις περασαμε πολυ ομορφα, ευχαριστηθηκα τα μικρα μου κ τωρα παλι απο την αρχη στο τρεξιμο...:-(

Βικυ φευγετε?? Καλο ταξίδι!

Θωμαη τελικα ειναι στο παιδακι το θεμα του φαγητου.. ειπες πηγαινει προνηπιο ε? εκει τρωει το κολατσιο του? κ ο δικος μου δν ηταν πολυ φαν του φαγητου αλλα τον βοηθησε το γεγονος οτι τρωνε ολα τα παιδακια μαζι στο  σταθμό. ειναι ενταξει απο θεμα βαρους - υψους? αν ναι νομιζω δν χρειαζεται ν αγχωνεσαι..

Εγω σημερα θα φτιαξω τραχανα η χυλοπιτες, μπορεις ν κανεις κ εσυ κπ ζυμαρικο θωμαη που θα το φανε ευκολα με τυρακι

survivor δν βλεπω, μονο μια φορα ειδα αλλα δν μου αρεσε...

χαρουμενη μαμα ειχατε τοσο αερα? δν πηγατε βολτουλα? για πες για το μικρουλη σου, δν ειναι σε τελεια φαση τωρα? εμας αυτο το μικρούλη καθε μερα μας τρελαινει με τα κατορθωματα του..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο προνηπιο τρωει ευτυχως οτι του βαζω

μπα δεν εχουν ορεξη απο οτι μιλησα κι με αλλες μαμαδες εκει στο νηπιο η ιωση τους κοβει τελειως την ορεξη

στο υψος κι στο βαρος απο τοτε που γεννηθηκαν κι οι 2 ειναι πανω απο την καμπυλη

rS0gp3.pngTCVip3.png

γεια σας κοριτσια.. καλη εβδομαδα να εχουμε...!!! σημερα εφτιαξα μακαρονια με σαλτσα...!!  ναι anath ειναι σε πολυ ωραια φαση τωρα θελει να επεξεργαζετε τα παντα κ δε του ξεφευγει τιποτα... οταν θα αρχισει να περπαταει κιολας και να λεει και ποιο πολλες λεξουλες θα ειναι ακομα ποιο ωραια ..!!!!!!!! βολτουλα χθες δε πηγαμε ο καιρος ηταν χαλια.. σημερα τουλαχιστον εφτιαξε εχει ηλιο φυσαει ακομα αλα δε πειραζει...

em82p2.png QGcTp2.png

καλησπέρα!!

survivor βλεπω μονο ανα είναι εδώ ο αντρας σου καμμια ωρα!

Πηγαμε βολτες το σκ αν και ο αντρας μου κλασικα δουλευε!!Εβαλα και τον μικρο πρωτη φορα στο καροτσι!!τον είχαμε παντα στον μαρσιπο

Ευτυχως εβγαλε ηλιο και εβαλα πλυντήρια!!!Σημερα ο,τι περισσεψε από το ΣΚ. Μαγειρευω και για τον μικρο τωρα! Τρωει και παρα πολύ ο ατιμος!!Αν τολμησω να αργησω κουταλια η βαλω μικρη ποσοτητα κινδυνεύω,,,κανονικο bullying!! Αφήστε που δεν τολμάμε να φαμε μπροστα του.......θελει κι αυτος μεριδιο!!

χαρουμενη μαμα σιγα σιγα θα αρχισει να μιλαει ο μικρος σου!

Για να πω την αληθεια για μενα η πιο δυσκολη ηλικια είναι  μεταξυ 1-2.

kRl9p2.png kRl9p2.png

27 minutes ago, iouliana είπε:

καλησπέρα!!

survivor βλεπω μονο ανα είναι εδώ ο αντρας σου καμμια ωρα!

Πηγαμε βολτες το σκ αν και ο αντρας μου κλασικα δουλευε!!Εβαλα και τον μικρο πρωτη φορα στο καροτσι!!τον είχαμε παντα στον μαρσιπο

Ευτυχως εβγαλε ηλιο και εβαλα πλυντήρια!!!Σημερα ο,τι περισσεψε από το ΣΚ. Μαγειρευω και για τον μικρο τωρα! Τρωει και παρα πολύ ο ατιμος!!Αν τολμησω να αργησω κουταλια η βαλω μικρη ποσοτητα κινδυνεύω,,,κανονικο bullying!! Αφήστε που δεν τολμάμε να φαμε μπροστα του.......θελει κι αυτος μεριδιο!!

χαρουμενη μαμα σιγα σιγα θα αρχισει να μιλαει ο μικρος σου!

Για να πω την αληθεια για μενα η πιο δυσκολη ηλικια είναι  μεταξυ 1-2.

χαχαχα μου θυμησες τον δικο μου οταν ξεκινουσαμε το φαγητο στην αρχη ηταν λιγο δυσκολος με το κουταλι αλα με το που το συνηθησε δεν τον προλαβενα ηταν και πολυ λαιμαργος απο νεογεννητο το μεσημεριανο δε τολμουσα να του το καθηστερησω πανω απο δυωρο γιατι θα ετρωγε και εμενα μετα....προσπαθησα πολυ για να τον κανω να μαθει να τρωει σιγα σιγα .....αχχχ τα παιδακια μας....!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Οντως ειναι η πιο δυσκολη ηλικια γιατι δν σταματουν ν κινουνται κ να απαιτουν...χαχα αλλα ειναι κ η αγαπημενη μου για το λογο που λεει κ η χαρουμενη μαμα..καθε λεπτο κατι ανακαλυπτουν! Εγω γελαω που προσπαθει ν πει οτι λεξη του λεμε...σε καποιες πλησιαζει καπως, αλλες ακουγονται σαν κινεζικα..γελαει κ ο αδερφος του πολυ με αυτα! Επισης εχει αρχισει ν μας σπρωχνει τα ποδια κ να μας τραβαει τα χερια για ν παμε εκει που θελει!

dph2p2.pngRGM7p2.png

μετα τα δυο δλδ μπορουμε να επικοινωνησουμε και να συνεννοηθουμε καλυτερα μαζι τους;;;;;ρωταω γιατι ειναι κατι που με προβληματιζει αρκετα μπορω να πω...θελω να μαθει να ακουει τι του λεμε και να καταλαβενει τι ειναι σωστο και τι οχι..... ενα παραδειγμα  μας τραβαγε τα μαλλια επειδη τ τραβαει και με δυναμη αρχισα να του λεω δε τραβαμε τα μαλακια σαρεσει να ποναει η μανουλα;;;; η μανουλα δε ποναει τον γιανννη κανε καλα τα μαλλακια της μανουλας καλα και τα μαλλακια του γιαννη μπραβο που δε τραβας τα μαλλακια...κτλπ ενα διαστημα το ειχε σταματησει για αρκετο καιρο και μας εκανε καλα τα μαλλακια μας τωρα παλι ξεκινησε με το ενα χερακι να κανει καλο και με το αλλο να τραβαει με μανια τα μαλλια μας...και δε ξερω πως να του το σταματησω παλι..... μας τα ξεριζωνει..

em82p2.png QGcTp2.png

Γεια σαςσας κοριτσια ρεβιθια απο τη μαμα μου σημερα...ο αντρας μου δεν τα τρωει αλλα σήμερα εφαγε...απιστευτο...επρεπε να τραβηξω βιντεο...η μικρή τραχανα ευτυχως κατι εφαγε σημερα...ελπιζω να περασει γρηγορα αυτή η φαση

Σημερα βγηκαμε βολτουλα πηγαμε κούνιες αφου ειχε ωραιο καιρο κ ελπιζω να κρατησει

Εγω βλεπω με τον αντρα μου survivor περνάει η ωρα...με τιποτα δεν θα ηθελα να ημουν εκει...Χωρίς φαΐ απαπαπαπα

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

μετα τα δυο δλδ μπορουμε να επικοινωνησουμε και να συνεννοηθουμε καλυτερα μαζι τους;;;;;ρωταω γιατι ειναι κατι που με προβληματιζει αρκετα μπορω να πω...θελω να μαθει να ακουει τι του λεμε και να καταλαβενει τι ειναι σωστο και τι οχι..... ενα παραδειγμα  μας τραβαγε τα μαλλια επειδη τ τραβαει και με δυναμη αρχισα να του λεω δε τραβαμε τα μαλακια σαρεσει να ποναει η μανουλα;;;; η μανουλα δε ποναει τον γιανννη κανε καλα τα μαλλακια της μανουλας καλα και τα μαλλακια του γιαννη μπραβο που δε τραβας τα μαλλακια...κτλπ ενα διαστημα το ειχε σταματησει για αρκετο καιρο και μας εκανε καλα τα μαλλακια μας τωρα παλι ξεκινησε με το ενα χερακι να κανει καλο και με το αλλο να τραβαει με μανια τα μαλλια μας...και δε ξερω πως να του το σταματησω παλι..... μας τα ξεριζωνει..

Εμένα ειναι 25 μηνων κ μπορουμε να συνεννοηθούμε μια χαρα μιλαει κανονικα κ με προτασεις κ καταλαβαινει τα παντα...ειναι ωραια ηλικια...αλλα θελουν να πετυχουν το δικο τους οπωσδηποτε

1 hour ago, Liana1984 είπε:

Γεια σαςσας κοριτσια ρεβιθια απο τη μαμα μου σημερα...ο αντρας μου δεν τα τρωει αλλα σήμερα εφαγε...απιστευτο...επρεπε να τραβηξω βιντεο...η μικρή τραχανα ευτυχως κατι εφαγε σημερα...ελπιζω να περασει γρηγορα αυτή η φαση

Σημερα βγηκαμε βολτουλα πηγαμε κούνιες αφου ειχε ωραιο καιρο κ ελπιζω να κρατησει

Εγω βλεπω με τον αντρα μου survivor περνάει η ωρα...με τιποτα δεν θα ηθελα να ημουν εκει...Χωρίς φαΐ απαπαπαπα

Εμένα ειναι 25 μηνων κ μπορουμε να συνεννοηθούμε μια χαρα μιλαει κανονικα κ με προτασεις κ καταλαβαινει τα παντα...ειναι ωραια ηλικια...αλλα θελουν να πετυχουν το δικο τους οπωσδηποτε

αχχχ περιμενω πως και πως να ερθουν τετοιες στιγμες και για μας....!!! αλλα για την ωρα απολαμβανω αυτα που ζουμε τωρα γιατι καθε στιγμη με τα παιδια μας ειναι ξεχωριστη...!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Χαρουμενη μαμα κ τωρα καταλαβαινει τα παντα ο μικρος σου.απλα σε αυτη τη φαση δοκιμαζουν, καταλαβε μεν οτι δν πρεπει ν το κανει αλλα λεει ας κανω αλλη μια προσπαθεια...χαχα φαντασου ο δικος μου τα κανει αυτα στα παιδακια στο σταθμο. Το ελαττωνει ομως.. κ τωρα επικοινωνει μαζι σου με οποιο τροπο μπορει, απλα μετα τα δυο θ επικοινωνει καλυτερα με την ομιλια...οταν αρχιζουν κ τις ερωτησεις...ειναι πολυ γλυκα!

Λιανα κ εμενα ο αντρας μου ρεβυθια, αρακα κτλ με το ζορι τα τρωει...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ καλη εβδομαδα!

Εμεις ειμαστε θεσ/νικη κ αυριο παμε ποζαρ.ολη μερα εξω σημερα.φαγαμε ικεα

Δ βλεπω survivor.prison break εβλεπα αλλα τελειωσε.μπορω να κοιμηθω κ απο τις 7

καλημερα

κοτοπουλο χωριατικο με χιλοπιτες σημερα

η αληθεια ειναι οτι τωρα που γιος μου ειναι 4 κι κατι ειναι πιο καλη ηλικια γιατι συνενοησε  καλυτερα μαζι του σε αντιθεση με το μικρο που ειναι 3 κι ακομα κανει  σαν εφηβος μιας κι λενε η ηλικια 3- 4 ειναι η πρωτη εφηβεια

Pivpp2.png

B3hXp2.png

rS0gp3.pngTCVip3.png

15 hours ago, anath είπε:

Χαρουμενη μαμα κ τωρα καταλαβαινει τα παντα ο μικρος σου.απλα σε αυτη τη φαση δοκιμαζουν, καταλαβε μεν οτι δν πρεπει ν το κανει αλλα λεει ας κανω αλλη μια προσπαθεια...χαχα φαντασου ο δικος μου τα κανει αυτα στα παιδακια στο σταθμο. Το ελαττωνει ομως.. κ τωρα επικοινωνει μαζι σου με οποιο τροπο μπορει, απλα μετα τα δυο θ επικοινωνει καλυτερα με την ομιλια...οταν αρχιζουν κ τις ερωτησεις...ειναι πολυ γλυκα!

Λιανα κ εμενα ο αντρας μου ρεβυθια, αρακα κτλ με το ζορι τα τρωει...

το ξερω οτι καταλαβενει γιαυτο με ποιανει το παραπονω ορισμενες φορες οτι καπου κατι κανω λαθως.......  και στον αντρα μου το λεω δε χρειαζετε να του κανεις ολα τα χατηρια και μου λεει μικρος ειναι ακομα δε καταλαβενει αν δε καταλαβενε του λεω δε θα εκλεγε μεχρι να πετυχει το δικο του....δε πειραζει ομως... εγω ειχω φακες για σημερα... ουτε εγω βλεπω το survivor δε με ενθουσιαζει ιδιαιτερα....!!!!!!!!!

29 minutes ago, thomai62 είπε:

καλημερα

κοτοπουλο χωριατικο με χιλοπιτες σημερα

η αληθεια ειναι οτι τωρα που γιος μου ειναι 4 κι κατι ειναι πιο καλη ηλικια γιατι συνενοησε  καλυτερα μαζι του σε αντιθεση με το μικρο που ειναι 3 κι ακομα κανει  σαν εφηβος μιας κι λενε η ηλικια 3- 4 ειναι η πρωτη εφηβεια

Pivpp2.png

B3hXp2.png

μιαμ μιαμ ενα απο τα αγαπημενα μου φαγητα......!!!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Χαρουμενη μαμα μην στενοχωριεσαι καθολου.. η καθε ηλικια εχει τα δικα της. Εγω θεωρω οτι πρεπει ν τους συμπεριφερομαστε σαν μεγαλα παιδια. Δν εννοω με αυστηροτητα κτλ αλλα σαν να καταλαβαινουν τα παντα. Πχ ν μην τους μιλαμε "μωρουδιστικα" να τους εξηγουμε οτιδηποτε κανουμε. Ολα αυτα τα αποτυπωνουν κ μεγαλωνωντας τα αφομοιωνουν κ τα εφαρμοζουν..

Πχ ο μικρος μου χτυπαει τα παιδακια στι σταθμο κ ξερει οτι θ παει στην "καρεκλα της σκεψης" εεε λοιπον τα χτυπαει κ παει μονος του...δν πτοειται...αλλα ξερει οτι θ εχει συνεπειες..το καταλαβαινει κ ας μην υπακουει ακομα..

Θωμαη κ εμενα μ αρεσουν πολυ οι χυλοπιτες

Εμεις σπανακορυζο

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σας κοριτσια ο τι εμεινε φαγαμε σημερα..πηγαμε οικογενειακως κ για καφεδακι ξεφυγαμε λιγο...κ εμένα μ αρεσουν οι χυλοπιτες..ειχαμε την Κυριακη με κοτοπουλακι

Χαρουμενη μαμα ολα τα καταλαβαίνει αλλα δεν θελει...συμφωνω με την anath πρεπει να τους μιλάμε σαν μεγαλα παιδια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...