Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α καλα απο φαι αλλο τιποτα.εχουμε να αναπληρωσουμε απο την γαστρεντεριτιδα:-P

Ειχαμε παει πριν δυο χρονια αγκιστρο με τους γονεις μου.οτι πρεπει το χαμαμ μετα απο το δυσκολο χειμωνα

εννοείται !!να ισιωσει λιγο το σωμα!!καισαρικη εκανες?

4 minutes ago, iouliana είπε:

εννοείται !!να ισιωσει λιγο το σωμα!!καισαρικη εκανες?

θα παω σε λιγο να δω για φορεμα που θα γινω νονα σε 20 μερες!!θα παρω τον μικρο μαζι και η άλλη με τον μπαμπα της

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Λογικο ιουλιανα.6μηνες περασαν.μια κουκλα θα σαι

Να ποναω στην τομη;οχι καθολου.αφου εβγαλα τα ραμματα ουτε που ενοχλησε.πιο πριν αν κουραζομουν.πολυ καλη αναρρωση.η πλατη ποναει με τον χαλια υπνο κ αγγαλια τον μικρο

Γεια σας κοριτσια παλι βρεχει σημερα...βαρεθηκα..Θέλουμε ηλιο να βγουμε βόλτα

Σουτζουκακια που εμειναν απο προχτες με πατατες σημερα

Iouliana ειναι 2 ετων η μικρη δυο μερες το ηπιε σκετο με το κουταλι σημερα δεν ηθελε κ έβαλα λιγο μαρμελαδα στο κουτάλι κ ετσι το ηπιε...ωχ τι περνας σε καταλαβαινω..κ εγω ντεπον με συριγγα της εδινα...ειναι ζορι

Εμενα αυτες τις μερες περναει φαση ενω της αρεσε το μπάνιο τωρα δεν θελει..κ ενω έτρωγε το μεσημεριανό εχει δυο τρεις μέρες με τα χιλια ζορια τι να την κανω;

Βικυ τι ωραια εχω ακουσει ειναι ομορφα στα λουτρα να μας πεις εντυπωσεις...καλα να περασετε

γεια σας κοριτσια εδω ο καιρος το πρωι ηταν μουντος μετα εβγαλε ηλιο και τωρα ειναι ετοιμος να βρεξει...δεν εχει κρυο αλλα εχει πολυ υγρασια...!!! σημερα το καθιερωμενο φαγητο του σαββατου πατατες με αυγα...!!!! ιουλιανα ευχομαι να ειναι κατι περαστικο...!!!!!! αχ βικι καλα θα το κανετε και θα πατε εκδρομουλα να χαλαρωσετε λιγο... εγω περιμενω το καλοκαιρι για να παμε κανενα καμπινκ εχουν τροχοσπιτο τα πεθερικα μου και τα καλοκαιρια το πανε σε οργανομενο καμπινκγ  ειναι πολυ ωραια !!!

5 minutes ago, Liana1984 είπε:

Γεια σας κοριτσια παλι βρεχει σημερα...βαρεθηκα..Θέλουμε ηλιο να βγουμε βόλτα

Σουτζουκακια που εμειναν απο προχτες με πατατες σημερα

Iouliana ειναι 2 ετων η μικρη δυο μερες το ηπιε σκετο με το κουταλι σημερα δεν ηθελε κ έβαλα λιγο μαρμελαδα στο κουτάλι κ ετσι το ηπιε...ωχ τι περνας σε καταλαβαινω..κ εγω ντεπον με συριγγα της εδινα...ειναι ζορι

Εμενα αυτες τις μερες περναει φαση ενω της αρεσε το μπάνιο τωρα δεν θελει..κ ενω έτρωγε το μεσημεριανό εχει δυο τρεις μέρες με τα χιλια ζορια τι να την κανω;

Βικυ τι ωραια εχω ακουσει ειναι ομορφα στα λουτρα να μας πεις εντυπωσεις...καλα να περασετε

αχ αυτες οι φασεις που περνανε τα μικρα μας και μας βασανιζουν οι σκεψεις τι δε κανουμε σωστα κτλπ... και εμενα τωρα δυο τρεις μερες δεν ετρωγε καθολου μεσημεριανο ουτε απογευματινο προσπαθουσα να βρω τι φταιει χθες εφαγε το δικο μου φαγητο ενω το δικο του ουτε που το ηθελε... και σημερα εφαγε φαγακι που του ειχα φτιαξει για δυο μερες συν μερικες πατατες τηγανιτες που καναμε παρεα στον μπαμπα μας να φαει τωρα που σχολασε...

em82p2.png QGcTp2.png

βικυ καλα να περασετε! Δν εχω παει ποτε σε λουτα..για πες πως ειναι..μπαινεις απλα μες στο νερο η σου κανουν κ κτ αλλο πχ μασαζ;

Λιανα ολα τα παιδακια περνανε φασεις με το φαγητο, θα της περασει..οπως κ με το μπανιο..βρες κτ να ξεχνιεται κ να τη διασκεδαζει, πχ καποιο παιχνιδακι που μπορει ν παρει μαζι της στο μπανιο.

Ιουλιανα μεγεια το φορεμα..λογικο ν μην εχει επανελθει το σωμα..θελει το χρονο του.. εγω που γεννησα πριν 16 μηνες, εχασα τα κιλα κ κανω λιγη γυμναστικη εχω ακομα λιγο χαλαρο δερμα στην κοιλια, νομιζω θ μεινει για παντα...

Πατατες γιαχνι φαγαμε κ εφτιαξα κ μια γαλατοπιτα

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Liana όλα περνανε φασεις.......καποια στιγμη η μεγαλη που τρελαίνεται για μπανιο δεν ηθελε με τιποτε και το φαγητο..........αχ το φαγητο...........μεχρι 17-18 μηνων περιπου ετρωγε πολύ καλα και υγιεινα κτλ...........μετα δεινοπαθήσαμε......εφτασα να την παρακαλαω να φαει κρουασαν...............γι αυτο δεν ξανα σχολιαζω/κρινω τιποτε! εσυ παντως θα της προσφερεις κάθε φορα φαγητο.............τωρα που η δικια μου είναι μεγαλη συννενοουμαστε καλυτερα και την <εκβιαζω>:oops::oops:

kRl9p2.png kRl9p2.png

καλημερα πως ειστε ?

σημερα φαγαμε μουσακα χορτοπιτα κι κοτοπιτα απο τα χερακια της μαμας μου

επιτελους βγηκε κι ενα ωραιος ηλιος

κι εγω με τον μεγαλο εχω μεγαλο προβλημα με το φαγητο κι εχω δοκιμασει τα παντα ειναι ικανος να μεινει νηστικος μονο με γαλα κι μια εβδομαδα

rS0gp3.pngTCVip3.png

γεια σας κοριτσια..... σημερα εφτιαξα σπιτικα σουβλακι με πιτα ειχαμε παρει ετοιμο μαριναρισμενο γυρο απο το κρεοπωλειο χοιρινο και κοτοπουλο .......ο καιρος εδω χαλια ακομα το πρωι ο αερας επερνε τα παντα τουλαχιστον τωρα εχει σταματησει...!!!

em82p2.png QGcTp2.png

καλημερα καλη εβδομαδα

δεν ξερω τι θα μαγειρεψω γιατι τα μικρα περνανε περιοδο αφαγιας λογω της ιωσης που μολις ανναρωσαν

βλεπετε «Survivor» ;

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...