Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Περαστικα βικυ! Κ στις 2! Ο μικρος πιστευω δν θα κολλησει..το περασα κ εγω περυσι τετοια εποχη..εκανα εμετους με το μωρο αγκαλια φαντασου..αλλα εκεινος δν επαθε τπτ! Ελπιζω αυριο ν εισαι καλυτερα..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια καλαμαρακια με πατατες σημερα

Εγω γεννησα φεβρουαριο κ το καλοκαιρι.ημουν πρωτο τρίμηνο μια χαρα... ζεσταινομουν βεβαια αλλα δεν ειχα κ την κοιλιά.που ηταν κ τεραστια στο τελος..θα προσπαθησω κ το δεύτερο να γεννηθεί χειμωνας χαχα

Βικυ περαστικά στη μικρή

καλημερα κοριτσια καλο σαββατοκυριακο

ψαρι με πατατες στο φουρνο σημερα

θεμα ημερας : τι ωρα ξυπνανε τα μικρα σας

εμενα λογω σχολειου ο μεγαλος συνηθισε κι 7 ειναι στο ποδο κι μας ξυπναει ολουςw1RWp2.pngJfnnp2.png

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημερα κ καλο σαββατοκυριακο να εχουμε... Εμας εχει κοιμηθει μεχρι της εννεα κ μιση το βραδυ κ ξυπναει γυρω στης εφταμιση με οχτω το πρωι..τα σαββατοκυριακα για να χουζουρεψω λιγο παραπανω αν ειναι υσηχως θα τον αφησω στην κουνια του μεχρι της οχτωμιση..

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημερα.ευχαριστουμε για τα περαστικα.η μικρη μια χαρα.κ γω συνηλθα αλλα συνεχιζουμε διατροφη γαστρεντεριτιδας γτ ειναι η σειρα του μπαμπα μας.ελπιζω να τη γλυτωσει ο μικρος.

Εμεις δ εχουμε στανταρ ωρα.απο 7-9.μεσο ορο.8.σπανια θα χουζουρεψει ως τις 10.καλα ειναι.αν εχει κ ησυχο βραδυ ο μικρουλης.κ η ωρα υπνου παιζει.8-10.σπανια να κατσει παραπανω.καποια στιγμη κοιμοταν απο τις 6η7 αλλα ευτυχως αλλαξε.σιγουρα καλοκαιρι θα ξαναλλαξει λογω οτι θα νυχτωνει πιο αργα.ισως κοιμαται κ το μεσημερι να αντεχει

Καλο σαββατοκυριακο

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια σπανακορυζο σημερα

Εμενα κοιμάται το βράδυ κατα τις 10 μιση με 11  κ ξυπνάει 8 με 9 κ το μεσημέρι κοιμάται μια με δυο ωρες αναλογα...δεν το χει κ πολυ με τον υπνο...εμοιασε εμενα οχι τον μπαμπα της χαχα

Γεια σας!! Κ εμεις σχεδιαζουμε βολτες για το σκ. Εχει τελειο καιροο. Σημερα φαγαμε μινεστρονε.

Τα αγορια μου ξυπνανε κατα τις 7:45 τις καθημερινες, ο μικρος συνηθως ξυπναει οταν με ακουσει ν σηκωνομαι,τον μεγαλο τον ξυπναω εγω. Αλλα κ το σκ την ιδια ωρα ξυπνανε.. ο μικρος κοιμαται καμια ωρα μεσα στην ημερα. Ο μεγαλος σπανια.

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλησπέρα!

Μοσχαρακι με χυλοπιτες!!

Η μικρη κοιμαται από τς 9 μεχρι τις 8:30 και το μεσημερι ένα διωρο. Ο μικρος από τις 8 μεχρι τις 8 με ενδιαμεσα ξυπνήματα για θηλασμο και εννοείται και μεσα στη μερα άλλες 3 φορες.

kRl9p2.png kRl9p2.png

καλησπερα αργησα να δωσω το παρον ειχαμε παει κουνιες μιας κι εχε μια υπεροχη λιακαδα κι μετα φαγητο στα πεθερικα

αχ βρε κοριτσια μετρουσα τις ωρες να φυγω δεν τους αντεχω παντα βρισκουν κατι αρνητικο σε ολο το κοσμο ποτε δεν ακους καλη κουβεντα για αλλο ανθρωπο κι εγω δεν ειμαι ετσι παντα βλεπω την θετικη πλευρα των ανθρωπων

PD8cp2.pngxDDsp2.png

rS0gp3.pngTCVip3.png

θωμαη μου καλα κανεις και βλεπεις τη θετικη πλευρα των ανθρωπο και εγω ετσι ειμαι...τωρα για τα πεθερικα σου.... πλεον ειναι μεγαλοι ανθρωποι δεν αλλαζουν τουλαχιστον δεν εχετε καθημερινες επαφες και ετσι εισαι και εσυ ποιο ηρεμη!!!!! και εμεις πηγαμε βολτα με τον αντρα μου και το μωρο αλλα δεν το ειχαμε προγραμματισει και οταν γυρισαμε ετρεχα σαν τον βεγγο για να μαγηρεω στο μωρο και σε εμας και μετα να σημαζεψω...!!!!!!  φιλετο κοτοπουλο στη γκριλιερα σημερα με ριζοτο για εμας και με κινοα για τον μικρο...!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!!

χαρουμενη μαμα ωραιες οι βολτες αλλα οι απρογραμμάτιστες σε αγχωνουν μετα!1

θωμαη τι να πω ..υπομονή .....να ασχολείσαι με τα μικρα όταν πατε για να μην συμμετεχεις στις συζητήσεις!

κορίτσια θελω τη βοηθεια σας!ο μικρος αρχισε να με δαγκωνει στο στηθος και δεν μπορω καθολου........τον κατατρομαζω ετσι όπως κανω!! το ιδιο εγινε και με τη μεγαλη που μια μερα δεν ξαναθηλασε (επαιρνε και ξενο αυτή βεβαια)

kRl9p2.png kRl9p2.png

Καλη εβδομαδα!! Συννεφιασμενη πολυ κ δν μου αρεσει...

κ εμεις το σκ ολη μερα εξω σχεδον.. ελειπε ο μπαμπας κ δν αντεχα ν καθομαι μεσα.. ευτυχως το φαγητο εφτασε για δυο μερες κ δν ειχα μαγειρεμα..

σημερα θ φτιαξω ομελετα φουρνου..

ιουλιανα το εχω περασει αυτο που λες.. λοιπον θα προσπαθεις ν εισαι ψυχραιμη, να μην φωναζεις (δυσκολο το ξερω) γιατι ετσι του κινεις την περιεργεια.. θα του παιρνεις για λιγο το στηθος κ θα του "εξηγεις" ηρεμα οτι δν πρεπει ν το κανει. θα το κοψει σιγα σιγα.. εμενα πλεον δν με δαγκωνει, μονο κατα λαθως οταν το παιρνει ο υπνος

• Μου αρέσει 1

dph2p2.pngRGM7p2.png

Δοκιμασε ν βαλεις το μικρο σου δαχτυλο διπλα στη θηλη για ν την αφησει..ειναι δυσκολο το ξερω. Εγω επισης τον κολλαω πανω στο στηθος οταν παει κανει πισω για ν αρχισει ν πιπιλαει παλι

• Μου αρέσει 1

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...