Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

εμενα η παιδιατρος μου ειπε να το κανουμε αλλα να μην βιαστουμε γιατι ισως στο 2 εξαμηνο  του 2017 να συνταγογραφειτε

οσο για τριτο μωρο κι εγω το σκεφτομαι το ιδιο και για δουλεια λεω απο τον αλλο μηνα να ξεκινησω να ψαχνω κι βλεπουμε

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα κορίτσια!

Σημερα γεμιστα!!

Το εμβολιο θα το κανω καποια στιγμη στα παιδια, δεν μου εχει πει ακομη κατι η παιδίατρος. Δεν εχουμε βεβαια τελειωσει από τα υπολοιπα ακομη.

Η αληθεια είναι ότι θελω να κανω και τριτο παιδακι, Αισθάνομαι αυτή την ακατανικητη επιθυμια, ένα κενο, σαν κατι να λειπει από την οικογενεια.  Το μελλον θα δειξει ...αν και δεν εχω την πολυτελεια του χρονου.

Τι με προβληματιζει αυτή την περιοδο? νομιζω ότι είναι μια περιοδος που  μου βγαινουν πολλα καταπιεσμένα συναισθηματα στην επιφανεια

kRl9p2.png kRl9p2.png

καλημερα κοριτσια

μακαρονια με κιμα για σημερα

θεμα ημερας : πανες τι μαρκα προτιματε ?

εγω προτιμω pampers ή babylino  προσφατα δοκιμασα πανες βρακακι απο το lidl κι μπορω να πω ειμαι ευχαριστημενη

PD8cp2.pngxDDsp2.png

rS0gp3.pngTCVip3.png

Γεια σας...μπιφτεκια με πατατες σήμερα εμεινε απο προχτες ειχα κ δουλειες με βολεψε...εφτιαξα κ ενα κεικ

Κ εγω pampers κ babylino παιρνω ο τι βρω σε προσφορα δεν ετυχε να δοκιμασω κατι αλλο 

γεια σας κοριτσια και εμεις το χθεσινο φαγητο για σημερα.. εγω μονο pampers περνω ειχα δοκιμασει μια φορα κ τα babylino αλα του αφηναν υγρασια και δε τα ξαναχρησιμοποιησα

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Ευχομαι οσες αναζητατε η θα αναζητησετε δουλεια να βρειτε συντομα!!

Κ εγω παμπερς χρησιμοποιω. Στον μεγαλο ειχα δοκιμασει κ αλλες κ τον ειχαν ερεθισει οποτε συνηθισα αυτες..

Σημερα σπανακορυζο φαγαμε!

Θωμαη ποτε εχει γεννηθει ο μεγαλος σου; βλεπω πανε σχεδον μαζι τα τικερ μας.. εμενα 23/08/12

dph2p2.pngRGM7p2.png

40 minutes ago, anath είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Ευχομαι οσες αναζητατε η θα αναζητησετε δουλεια να βρειτε συντομα!!

Κ εγω παμπερς χρησιμοποιω. Στον μεγαλο ειχα δοκιμασει κ αλλες κ τον ειχαν ερεθισει οποτε συνηθισα αυτες..

Σημερα σπανακορυζο φαγαμε!

Θωμαη ποτε εχει γεννηθει ο μεγαλος σου; βλεπω πανε σχεδον μαζι τα τικερ μας.. εμενα 23/08/12

12-8 2012

rS0gp3.pngTCVip3.png

Με 11 μερες διαφορα γεννησαμε... θυμαμαι εκεινο το καλοκαιρι σαν το πιο ζεστο της ζωης μου!! Εφταιγε κ η εγκυμοσυνη αλλα κ μετα τη γεννα υποφεραμε κ εγω κ το μωρο! Ειχε καυσωνα!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

7 hours ago, anath είπε:

Με 11 μερες διαφορα γεννησαμε... θυμαμαι εκεινο το καλοκαιρι σαν το πιο ζεστο της ζωης μου!! Εφταιγε κ η εγκυμοσυνη αλλα κ μετα τη γεννα υποφεραμε κ εγω κ το μωρο! Ειχε καυσωνα!!

εγω πριν γεννησσω ανβα κλιματιστικο κι ανεμιστηρα μαζι

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημέρα!!

Σημερα καλαμαράκια!!

Κοριτσια κι εγω που γεννησα Αυγουστο (τον φετινο) υπεφερα........μου το ελεγαν ότι εινια δραμα να εισαι σε προχωρημενη εγκυμοσυνη καλοκαιρι αλλα δεν το πιστευα.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα

μακαρονια απο εχτες κι σημερα

εγω και στις 2 εγκυμοσυνες της περασα καλοκαιρι

στον μεγαλο δεν μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα παρολου που γεννησα αυγουστο πιο πολυ δυσκολευτηκα στον δευτερο που ημουν στην αρχη της εγκυμοσυνης κι ειχα εμετους κι με την ζεστη ενιωθα εξαντληση

rS0gp3.pngTCVip3.png

γεια σας κοριτσια σνιτσελ για σημερα και γιγαντες απο την πεθερα μου...!!!! εγω γεννησα οκτωβριο του 15 εφαγα δλδ ολο το καλοκαιρι και υπεφερα νομιζα οτι ο ηλιος με εκαιγε...... θυμαμαι τον ιουνιο που ειχα ραντευου στον γιατρο μου γυρω στις 7 το απογευμα με εκαψε ο ηλιος στο προσωπο μεσα απο το αυτοκινητο... και τον σεπτεμβρη που ειμαουν οχτω μηνων ο ηλιος ποιο χαμηλος φοβερη ζεστη υπεφερα.... μεχρι και να γεννησω ειμουν αγκαλια με τον ανεμηστηρια...!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Γεια σας.εμεις ειμαστε σε μια κατασταση δυσκολη.η μικρη εκανε εμετο κυριακη κ τριτη-πεμπτη διαρροια.ψιλοσυνηλθε αλλα απο το ξημερωμα εγω κ ειμαι κομματια

Απο πανες για νεογεννητο με βολευουν λιμπερο κ παμπερς αλλα μετα κ μπειμπιλινο.στην κορη εχω δοκιμασει κ αλλες.τελευταια παιρνω παφις για κεινη

Καλοκαιρι κ εγκυμοσυνη.στη δευτερη ημουν δευτερο τριμηνο κ το καταευχαριστηθηκα.με τα μπανακια

Στην πρωτη ημουν τριτο τριμηνο κ ελιωνα.ημουν κ ξαπλα με σπασμενο ποδι.εφαγα ολη την καψα κ γεννησα 1/9

22 minutes ago, vikib είπε:

Γεια σας.εμεις ειμαστε σε μια κατασταση δυσκολη.η μικρη εκανε εμετο κυριακη κ τριτη-πεμπτη διαρροια.ψιλοσυνηλθε αλλα απο το ξημερωμα εγω κ ειμαι κομματια

Απο πανες για νεογεννητο με βολευουν λιμπερο κ παμπερς αλλα μετα κ μπειμπιλινο.στην κορη εχω δοκιμασει κ αλλες.τελευταια παιρνω παφις για κεινη

Καλοκαιρι κ εγκυμοσυνη.στη δευτερη ημουν δευτερο τριμηνο κ το καταευχαριστηθηκα.με τα μπανακια

Στην πρωτη ημουν τριτο τριμηνο κ ελιωνα.ημουν κ ξαπλα με σπασμενο ποδι.εφαγα ολη την καψα κ γεννησα 1/9

αχ περαστικα σας βικι καλη αναρωση και στις δυο σας....!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...