Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
      οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
      για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Καλημερα!

Ιουλιανα μπραβο στο κοριτσι σου!

Θωμαη θα συμφωνησω με τη βικυ. και μονο η στιγμη που διαλεξαν για να λυσουν τα οικογενειακα τους, δειχνει οτι εχουν μαλλον καποια εμμονη με αυτο το θεμα. εσυ απλα πες στον αντρα σου διακριτικα κ ομορφα να μην δινει εκταση σε αυτο που συμβαινει και να κανει οτι θεωρει αυτος σωστο χωρις να σκαει

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα!

Θωμαή θα τους ζητας (και επρεπε να το κανεις και στα γενεθλια του μικρου ) να αλλαζουν θεμα, θα πεις ότι δε θελεις να συζητανε αυτό το θεμα μπροστα σου. Ηρεμα και ομορφα. Γιατι όπως καταλαβες η δικη σου διαθεση χαλασε.

kRl9p2.png kRl9p2.png

3 hours ago, vikib είπε:

Σε καταλαβαινω

Δ μπορεις να τους αλλαξεις

Να αλλαζεις θεμα κ να λες οτι ηρθαν για να δουν τα παιδια

Οσο για τον αντρα σου οταν τον βλεπεις στεναχωρημενο να μιλατε.να του λες οτι μονος θα βγαζει συμπερασματα κ να κανει οτι θελει αυτος

αχ να ξερες ποσες ωρες συζητησεις εχουμε κανει ενα θα σας πω την ημερα που γεννησα τον δευτερο γιου ο πεθερος μου ειπε στον αντρα μου δεν πιστευω του χρονου να εχουμε παλι τετοια και να σας σημειωσω οτι δεν μας βοηθανε σε τιποτα ουτε οικνομικα ουτε τιποτε αλλο ολα τα τραβανε οι γονεις μου

rS0gp3.pngTCVip3.png

Τι ν πω βρε θωμαη μου καποιοι ανθρωποι δν κανουν ουτε για παππουδες ουτε για γονεις μαλλον. Ενταξει μπορει κπ ν μην εχει ουτε οικονομικη δυνατοτητα ουτε χρονο να βοηθησει αλλα αυτα δν λεγονται..μια ηθικη υποστηριξη τουλαχιστον οφειλεις ν την προσφερεις..σαν παππους/γιαγια στο νεο ζευγαρι

dph2p2.pngRGM7p2.png

1 hour ago, thomai62 είπε:

αχ να ξερες ποσες ωρες συζητησεις εχουμε κανει ενα θα σας πω την ημερα που γεννησα τον δευτερο γιου ο πεθερος μου ειπε στον αντρα μου δεν πιστευω του χρονου να εχουμε παλι τετοια και να σας σημειωσω οτι δεν μας βοηθανε σε τιποτα ουτε οικνομικα ουτε τιποτε αλλο ολα τα τραβανε οι γονεις μου

τι γλυκος !!

Θωμαή αν εσυ και ο αντρας σου συμφωνείτε τοτε μην στεναχωριεσαι καθολου και μην στεναχωρεις και τον αντρα σου (εάν το κανεις) ζητωντας του να απολογηθεί/δικαιολογηθεί για συμπεριφορες τριτων.  

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

μπραβο ιουλιανα που βγαλατε τα παμπερς........ θωμαι η δικη μου ερωτηση  ειναι τι σχεσεις εχει ο αντρας σου με τους γονεις του;;;;καλες οι τυπικες...;; εγω πιστευω πως αν ενοχλειτε και ο αντρας σου με αυτα να τους πει οτι δεν θελει να του λενε για τους αλλους δλδ να τους το ξεκοψει ειναι πολυ δυσκολο το ξερω αλλα σε λιγο καιρο με το παραμικρο θα πηγενουν στον αντρα σου και θα του λενε θα του λενε και μονιμα θα ειναι ο αντρας σου στεναχωρημενος μετα που συνεπαγετε και εσυ....

em82p2.png QGcTp2.png

οι σχεσεις τους ειναι καλες χαρη στον αντρα μου μπορει να περασουν κι 3 μερες  χωρις να επικοινωνησουν αν δεν τους παρει τηλεφωνο ο αντρας μου

οσο για την σχεση μου με τον αντρα μου ειναι πολυ καλη μπορει να εχουμε εντασεις καποιες φορες καθως ειμαστε ξεροκεφαλοι κι ισχυρογνωμονες λογω ζωδιου ( υδροχοοι ) αλλα το οτι ειμαστε 19 χρονια μαζι μαλλον ταιριαζουμε απολυτα κι τιποτα δεν μας χωριζει αν κι προσπαθησαν πολυ οι δικοι του

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Τι κανετε;;

Ιουλιανα μπραβο που κοψατε πανα!! Αντε και στα δικα μας!!

Θωμαη να χαιρεσαι τ αγορακι σου! Χρονια πολλα και να τον καμαρωνετε παντα!!

Οσο για το θεμα συμφωνω με την βικυ !! Ελπισω ο αντρας σου να μην δινει σημασια και χαλιοσαστε! Για την κουβεντα οου ειπε ο πεθερος μονο ντροπη του εχω να πω... Τι τον νοιαζει; Αντι να χαιρεται....δεν λεγονται τετοιες κουβεντες ποσο μαλλον απο τον ιδιο τον παππου του Παιδιου....

Αφηστε τους πισω σας ναην σας δημιουργουν προβλημα!!

Καλο μηνα και καλη ανοιξη σε ολες μας!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια καλο μηνα

μοσχαρακι λεμονατο με πατατες σημερα

σας ευχαριστω πολυ κι για τις ευχες για τον μικρουλη μου κι για τα λογια

το καλο ειναι οτι κι εγω κι ο αντρας μου σαν ζευγαρι δεν τους αφηνουμε να μπουν αναμεσα μας

θεμα ημερας : κατι που προβληματιζει καποι απο εσας κι θα θελατε να το συζητησουμε

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι κοριτσια πως ειστε σημερα;;;; κουνελι στο φουρνο με πατατες ειχα σημερα... χερομαι θωμαη που ειστε καλα με τον αντρα σου και τα βρισκεται και ετσι να συνεχισετε μπραβο σας.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

τι γνωμη εχετε για το εμβολιο της μηνιγγιτιδας;; το εχετε κανει στα παιδακια σας σκεφτεστε να το κανετε;;;ειναι κατι που με προβληματιζει αυτη την περιοδο..

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημερα!! Καλο μηνα! Βαλατε μαρτακι; εμεις βαλαμε οικογενειακως...

Θωμαη μου αυτο που λες για τον αντρα σου ειναι το πιο σημαντικο! Η αγαπη μεταξυ σας..

Εμεις θα φαμε μακαρονια με κιμα (περισσεψε απο χθες κ θα το βαλω στο φουρνο με τυρια).

Λοιπον εμενα με προβληματιζε πολυ το αν θελω αλλο παιδι.. οταν γεννηθηκε ο μικρουλης μου ηθελα σαν τρελη κ τριτο.. τελικα νομιζω οτι ειμαι υπερευτυχισμενη με τα αγορια μου.. δν θα επιδιωξω ν κανω τριτο..εκτος αν ερθει μονο του!!

1 minute ago, xaroumenh mama είπε:

καλο μεσημερι κοριτσια πως ειστε σημερα;;;; κουνελι στο φουρνο με πατατες ειχα σημερα... χερομαι θωμαη που ειστε καλα με τον αντρα σου και τα βρισκεται και ετσι να συνεχισετε μπραβο σας.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

τι γνωμη εχετε για το εμβολιο της μηνιγγιτιδας;; το εχετε κανει στα παιδακια σας σκεφτεστε να το κανετε;;;ειναι κατι που με προβληματιζει αυτη την περιοδο..

Εμας μας ειπε η παιδιατρος ν το προγραμματισουμε κ θα τα κανουμε σιγα σιγα κ στους δυο ( 2 δοσεις ο καθενας). Το συζητησα  κ με φιλους γιατρους κ μαμαδες-γιατρους κ θα το κανουν ολοι τελικα..φοβουνται για κρουσματα στα σχολεια

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σας κοριτσια...χτες μπιφτεκακια με πατατες κ σημερα φασολαδα

Θωμαη τι ναπω για τα πεθερικα σου..εσυ να εισαι καλα με τον αντρα σου κ ας λενε ο τι θελουν..συμφωνω με οσα σου ειπαν τα κοριτσια

Αυτο για το εμβολιο με.προβληματιζει κ εμενα...για πειτε γνωμες

Εμενα με προβληματιζει το θεμα δουλειας θελω να δουλεψω γιατι μ εναν μισθο δεν βγαινουμε κ δεν βρίσκω τίποτα ουτε κοινωφελη ουτε voucher κ ας εχω πολλα χρονια ανεργία ουτε τιποτα...δεν ξερω τι να κανω κ στεναχωριεμαι συνεχεια

Γεια σας.εμεις φαγαμε σνιτσελακια με πατατες.μαρτη βαλαμε οικογενειακως.

Λιανα δυστυχως οι περισσοτεροι στην ιδια θεση ειναι.κ γω θα ψαξω για δουλεια αλλα δ ειμαι πολυ αισιοδοξη.ευτυχως ειμαστε επαρχια κ ειναι οκ με ενα μισθο

Αναθ εγω εξακολουθω να θελω κ τριτο,βεβαια περιμενω να χρονισει ο μικρος να δω πως θα ναι σαν νηπιακι.βασικα θελω κ τεταρτο

Οσο για τα εμβολια η παιδιατρος που εχουμε τωρα δ μας το χει προτεινει.η προηγουμενη μετα τα δυο.προς το παρον το αφηνω.αν παει σχολειο η μεγαλη η ακουσω καποιο κρουσμα κοντα το ξανασκεφτομαι

πολυ δυσκολες οι δουλειες αυτη την εποχη αν και εγω δουλευω με ημιαπασχοληση... για παιδακια παντα ηθελα δυο οταν με το καλο ερθει κ το δευτερο δε ξερω αν θα θελησω να κανω τριτο θα το σκεφτω τοτε η αν ερθει καλοδεχουμενο... οταν ειχαμε ρωτησει την παιδιατρο για το εμβολιο μας ειχε πει ολα τα υπερ  του εμβολιου  οπως μας ειπε οτι ολοι οι γιατροι το εχουμε κανει στα παιδια μας.αλλα την αποφαση την αφησε σε εμας.... οπως μας ειπε πως αν το κανουμε στο μικρο οταν κλεισει τα δυο για να κανει της δυο δοσεις μονο.. στο τελευταιο ραντευου που ειχαμε παλι ( μαλλον πως ειχε ακουστει κανενα κρουσμα..) μας ειπε σας εχω ενημερωσει για το εμβολιο  ετσι;;;τωρα θα δουμε και εμεις....

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...