Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια σημερα ειχα κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζοτο απο ζωμο κοτοπουλου...στο σπιτι που μενουμε τωρα τα πεθερικα μιυ εχουν ενα σκυλο στην αυλη δεμενο που ειναι πολυ καλος ολο παιχνιδια θελει τωρα το καλοκαιρι που πιστευω να εχει περπαστησει ο μικρος οταν θα ειμαστε εξω στην αυλη δε ξερω αν θα πηγενει προς το σκυλο για να παιζει εγω προσωπικα δε θα ειχα προβλημα αλα πιστευω οτι ο μπαμπας δε θα μας αφηνει ουτε τα πεθερικα μου θα τον ασφηνουν να πηγενει ...αλα παντως ξερω πως τα ζωα και ειδικα τα σκυλασκια βοηθασνε πολυ τα παιδια στη προσωπικοτιτα τους η μηπως κανω λαθος;;

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα..

Με τα ζωακια τρελαινομαστε, μονο να τα βλεπουμε όμως.. ο μικρος ειδικα, όλο βαβ βαβ και τατα φωναζει (σκυλος και γατα δηλαδη). Επαφη δν εχουμε ομως, μονο η πεθερα μου εχει σκυλο δεμενο στην αυλη αλλα δν τον χαιδευουν. μια θεια μου εχει πολλα σκυλακια και γατακια τα οποια μπαινοβγαινουν στο σπιτι κ οποτε πηγαινουμε χαζευουν τα πιτσιρικια αλλα κ παλι δν θελουν ν τα χαιδεψουν.. ισως τους εχω μεταδοσει κ εγω λιγο το φοβο μου γιατι απο μικρη δν τα πηγαινα καλα με τα ζωακια..

Σημερα θα φαμε ζυμαρικα με σπανακι. (γενικα συμπαθω το σπανακι κ τρωμε καθε εβδομαδα κτ)

dph2p2.pngRGM7p2.png

γεια σας κοριτσια λιγο καθυστερημενα σημερα μα βρηκα ευκαιρια και αφησα τα μικρα στους γονεις μου κι εκανα γενικη μιας κι εχουμε τραπεζι την κυριακη για τα γενεθλια του μικρου μου

κεφτεδακια κι κολοκυθοκεφτεδες με χορτα

θεμα ημερας : ιωσεις

κολανε ευκολα τα μικρα σας ?

εγω μπορω να πω οτι ειμαι τυχερη γιατι μεχρι στιγμης τις εχουμε περασει χωρις αντιβιωση σπρει κλπ μονο ντεπον σταγονες στη μυτη otrivin κι λιγο σιροπι για το βηχα

rS0gp3.pngTCVip3.png

Γεια σας και απο εμενα σημερσ φαγαμε γυγαντες απο την πεθερα μου  τωρα για της ιωσεις δε μπορω ακομα να κρινω αν κολαει ευκολα γιατι ειναι μικρος αυτο που εχω δει μεχρι τωρα ειναι οτι δε κολαει ευκολα μια φορα μονο ειχε κανει πυρετο μισης μερας κατα πασα πιθανοτιτα ειχε πεσει η αμυνα του οργανισμουτου απο τα δοντακια του και αλη μιασ φορα τον ειχα κολησει εγω και ειχε μπουκομα και βηχα μονο εγω ειχα κανει κ πυρετο και την βγαλαμε με ορο κ οτριβιν και αλες φορες εχουμε κρυωλογησει ομως και εμεις κ τα πεθερικα μου κ οι γονεις μοθ και δεν εχει κολησει μια φορα κιολας η μαμα μου ειχε κ στρεπτοκοκο ( δε το ξεραμε φυσικα οταν τον ειχα παει κατα τη διαρκεια της ημερας ξεκινησε να εχει μια ελαφρυα ενοχληση στον λαιμο.) τωρα θα δειξει πως θα εξελυχθει μεγαλωνοντας

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Τα δικα μου αρρωσταινουν με πυρετο 1 φορα το χρονο. Καταρροη βεβαια εχουν σχεδον ολο το χειμωνα..ειναι κ λογω του παιδ σταθμου.. αντιβιωση εχουν παρει μονο μια φορα ο καθενας, πριν ενα χρονο που εφερε μικροβιο ο μεγαλος απ τον παιδικο.. εχω την αισθηση οτι γενικα οτι κολλανε το περνουν ελαφρια..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Εμεις σημερα κοτοπουλο με ρυζι απο χθες

Η μελινα μεχρι στιγμης αρρωστησε δυο φορες μια λαρυγγιτιδα και μια ιωση με πυρετο βηχα κτλ οχι ευτυχως

Πηρε ομως δυο φορες αβτιβιωση γιατι κολλησε σταφυλοκκοκο απο τις κουνιες , τρεις φορες την τριτη φορα ομως δεν της εδωσα αντιβιωση πηρα προπολη βαμμα απο το Φαρμακειο και αναγνωρισα τα σπυρακια νωρις εβαζα επανω με μια μπατονετα και λιγο μεσα στο μπανακι και τον στειλαμε απο εκει που ηρθε...επισης τωρα με το χτυπημα στο κεφαλι με τα ραμματα μας εδωσαν προληπτικα αντιβιωση ομως οπως ολα τα σιροπια εχει μαθεθ και τα φτυνει και δεν μπορω με κανεναν τροοο να της τα δωσω.....ελπιζω να μην παθει κατι σοβαρο με αντιβιωσεις κτλ γιατι δεν ξερω τι να κανω....ενω με τον πυρετο υπαρχουν υποθετα και κατι θα γινει με τα αλλα δεν ξερω....

yk1yp3.png

Γεια σας.εμεις απο φαγητα τπτ ιδιαιτερο γτ λογω αποκριων γυριζουμε πολυ.σημερα κεφτεδακια,ριζι,κ πουρε κ πιτες με τυρι κ σπανακι στη μαμα μου

Τα ζωακια τα αγαπαει η κορη μου απο μακρια.αλλα θα ηθελα ενα σκυλακι να παιζουν μεγαλωνοντας

Η κορη μου αρρωστησε ως τωρα δυο φορες,πρωτη φορα 1,5χρονων.κ τις δυο βηχα ειχε κατα βαση.αλλα τωρα τη δευτερη μου κολλησε τον μικρο.μαλλον επειδη δ κολλησα εγω.αλλα ελαφρα τα περναμε

Γεια σας..εμεις φαγαμε μακαρόνια με κιμά κ σήμερα καλαμαράκια με πατατες

Ζωακια εμεις δεν εχουμε...τα βλεπει στο δρομο κ τα φωναζει...δεν τα πιανει ομως

Δεν κολλαει ευκολα ιωσεις...πιο πολυ συναχακι..μια φορά εκανε πυρετό 15 μηνων κ αλλη μια φορα καναμε μασκα...παλι καλα..Τώρα οταν παει παιδικο θα δουμε

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??σημερα πολυ κρυο κ καπου καπου ψιλο χιονακι....

σημερα εκανα φασολαδα οτι πρεπει με αυτο το καιρο κ σπιτικο τουρσι...

τα ρουχα ειναι ενα θεμα ..δυστυχως οταν βρεχει κ εχει πολυ αερα τα απλωνω μεσα στην απλωστρα ..αν κ δεν ειναι καλο για το παιδι αλλα δεν εχω αλλη λυση ισως καποια στιγμη παρω στενωτηριο

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??ειχαμε κλεισει μαγαζι για αποψε αλλα επειδη θα γινετε χαμος απο κοσμο κ καπνα θα ταλαιπωρηθει ο μικρουλης..οποτε θα τσικνισω με τον αντρα μου στο σπιτι κ θα το κανονισουμε αλλη μερα να βγουμε..

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε??

ο μικρος τρελενεται με τα ζωακια τον αρεσουν πολυ τα σκυλακια δεν τα φοβαται καθολου αλλα κατοικιδιο δεν περνουμε εχουμε ενα ψαρακι που τον φωναζουμε Ηρακλη

οσο για ιωσεις ο μικρος εχει να με αρρωστησει απο τον οκτωβριο φτου φτου καλα τα πηγαμε το χειμωνα..απο βδομαδα θα τον κανω εξετασεις προληπτικες κ μετα εχουμε εμβολιο 6 μαρτιου γινετε 2,5 μεγαλωσαμε

Διαφημίσεις

καλημερα καλα σαββατοκυριακο σαν να συννεφιασε σημερα

παστιτσιο απο τα χερακια της μανουλας μου σημερα

θεμα ημερας : τι θα ντυσετε τα μικρα σας ?

εμενα εχουν στολη batman κι αστυνιμικου κι ντυνονται ολο το χρονο

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημέρα!!

Κοτόπουλο θα κάνω αλλά ακόμη δεν έχω βρει το πως!

Η μεγάλη θα ντυθεί πασχαλίτσα και ο μικρός κουνελάκι! Θα την πάω σήμερα σε αποκριάτικο πάρτι!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Καλημέρα κορίτσια εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός και ζεστός σήμερα θα φύγουμε με τον άντρα μου εκδρομουλα για το σαββατοκύριακο κ έτσι δε μαγηρευω στον μικρό μόνο μαγηρευω.. εμείς τελικά φέτος δε τον ντυσαμε τον μικρό πρωτα ο Θεός του χρόνου..Καλό τριήμερο να έχουμε.....!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημερα!! Καλο τριημερο κοριτσια! Αν κ ο καιρος θ ειναι χαλια εδω..

Σημερα θ κανω ρυζι τηγανητο με αβγο

Εμεις ντυνομαστε συνεχεια τις τελευταιες μερες..ο μεγαλος μικυ η γουντι(απο toystory). K ο μικρος πειρατης η πιεροτος..

• Μου αρέσει 1

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...