Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια για σήμερα έχω σνίτσελ το σπίτι που εμένα πριν παντρευτώ το πατρικό μου ήταν μονοκατοικία και ήταν μεζονέτα στα σοκάκια της παλιας πόλης ήταν ωραία ήξερα όλους τους γείτονες και παίζαμε όλα τα παιδιά της γειτονιάς τώρα έχει αλλάξει λίγο γιατί τα σπίτια έχουν γίνει μαγαζιά πλέον.  το σπιτι του άντρα μου είν'αι και αυτό μονοκατοικία και πάλι μεζονέτα και από κάτω έχουν φτιάξει τα πεθερικά μου ένα υπόγειο σπίτι όπου μένουν πλέον αυτοί εδώ δε γνωρίζω τους γείτονες γιατί τα σπίτια είναι μακρυά το ένα με το άλλο αλα τουλαχιστων έχουμε μεγάλη αυλή για να μπορεί ο μικρός να βγενρι να παίζει τα καλοκαίρια...!!(

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!

Σήμερα ψάρια!!

Εχω μεινει σε πολυκατοικια 4 χρονια μονο. Τωρα μενουμε σε μονοκατοικια και μου αρεσει η ελευθερια που εχεις στις δουλειες κτλ, η ησυχια και κυριως η αυλη για τα παιδια.

kRl9p2.png kRl9p2.png

καλημερα κοριτσια

σημερα θα φαμε γεμιστα κι σουβλακια καλαμακι

θεμα ημερας : εχετε φτιαξει τουρτα γενεθλιων ?

εχω φτιαξει διαφορες καποιες οχι τοσο επιτυχημενες

σκεφτομαι να φτιαξω μια την κυριακη για τα γενεθλια του μικρου

tmVep2.pngPivpp2.png

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημερα

μεις σημερα παμε βολτουλα στο μοναστηρι που θελουμε να κλεισουμε για βαπτιση

Θα φαμε στη μαμα μου κ θα παρουμε ταπερακια με γεμιστα,φασολαδα κ χαλβα σιμιγδαλενιο

Εκανα την πρωτη τουρτα της κορης μου,1-2φορες για μενα,κ καποιες παραπανω για τον αντρα μου.κ μενα ποτε πετυχενουν ποτε οχι.

Εχω κανει κ για την αδερφη μου νηστισιμη

Καλημερα!

Καλη βολτα βικυ!

Εγω εχω φτιαξει μονο μια φορα τουρτα σε γενεθλια του αντρα μου, ηταν μια του παρλιαρου με φουντουκια, αρκετα δυσκολη, τους εδιωξα ολους απο το σπιτι για να εχω ησυχια και μπορω να πω οτι πετυχε! (Σε γιορτες που φτιαχνω γλυκα δν πετυχαινουν συνηθως!) Πειτε κανενα γλυκο που φτιαχνετε σε γιορτες κ εχει επιτυχια. Αν κ τωρα περασαν οι ονομαστικες  μας, να τα εχω υποψιν μου.

Σημερα θα φαμε σπανακι ογκρατεν και λουκανικακια μικρα

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα...αρνι με ρύζι σημερα στη γαστρα

Εγω δεν φτιαχνω τουρτα γιατι φοβαμαι δεν θα την πετυχω

Γενικα γλυκα φτιαχνω αλλα οχι σε γιορτες..γιατι τότε που τα θες δεν πετυχαινουν

Γεια σα ς κορίτσια!!

σημερα κοτοπουλο με πουρε!

Τουρτα δεν εχω φτιαξει ποτε μου!!Γλυκάκια φτιαχνω όμως!

Εχουμε και 1,5 δοντι πλεον!! Αρχισαμε και τα λαχανικα που καταβροχθιζει επισης!

kRl9p2.png kRl9p2.png

4 hours ago, anath είπε:

Καλημερα!

Καλη βολτα βικυ!

Εγω εχω φτιαξει μονο μια φορα τουρτα σε γενεθλια του αντρα μου, ηταν μια του παρλιαρου με φουντουκια, αρκετα δυσκολη, τους εδιωξα ολους απο το σπιτι για να εχω ησυχια και μπορω να πω οτι πετυχε! (Σε γιορτες που φτιαχνω γλυκα δν πετυχαινουν συνηθως!) Πειτε κανενα γλυκο που φτιαχνετε σε γιορτες κ εχει επιτυχια. Αν κ τωρα περασαν οι ονομαστικες  μας, να τα εχω υποψιν μου.

Σημερα θα φαμε σπανακι ογκρατεν και λουκανικακια μικρα

θα ηθελα την συνταγη για το ογκρατεν

σε γιορτες εχω δοκιμασει διαφορα γλυκακια πορτοκαλοπιτα .τρουφακια , σοκολατακια κι αλλα

γενικα μου αρεσει να πειραματιζομαι

rS0gp3.pngTCVip3.png

Γεια σας κορίτσια εγώ σήμερα είχα φακές.. τούρτα δεν έχω φτιάξει ποτέ μία φορά που ήθελα να κάνω έκπληξη σε μία φίλη μου της έφτιαξα τσιζ κέικ.. γλυκά δε πολύ φτιάχνω γενικά κέικ με σιροπιμπορεί να φτιάξω η το γλυκό ψυγείου (με τις φρυγανιές ) που είναι το αγαπημένο του άντρα μου για την ωρα μονο ο άντρας μου τρώει γλυκά έτσι και αλλιώς ..

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

3 hours ago, anath είπε:

http://chefonair.gr/syntages/spanaki-gkraten/

Θωμαη αυτο κανω. Ειναι τελειο κ κρυο, το ειχα φτιαξει απο χθες βραδυ κ το φαγαμε τωρα

σε ευχαριστω πολυ !!!!

rS0gp3.pngTCVip3.png

Απο γλυκα που εχουν επιτυχια τσιζκεικ,μπισκοτογλυκα τυπου πτι-μπερ κ κρεμες γιωτης κ κτ νηστισιμα cupcakes σοκολατενια που κραταω τη βαση κ τα κανω σουφλε,μπραουνις,η παντεσπανι

καλημερα κοριτσια

ψαρακι σημερα κι πιτσα για το μεγαλο

θεμα ημερας : συνταγη πιτσας

εγω τωρα τελευταια βρηκα το  easy bake απιο τους μυλους αγιου γεωργιου μιγμα για πιτσα κι ο γιος μου ξετρελλαθηκε

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...