Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια Σάββατο σημερα άρα το γνωστό φαγητό.. εγώ έχω δύο φίλες που τους εμπιστεύομαι τα πάντα κ αυτές το ίδιο έχω και άλλες φίλες αλλά δε τους λέω κ τόσα πολλά όχι γιατί δε τις εμπιστεύομαι αλλά είναι αυτό που λέμε να υπάρχει χημεία κ πως σε προσεγγίζει ο άλλος όταν θες να του πεις το πρόβλημα σου ή να του μεταφέρεις τη χαρά σου... Αλλά η αλήθεια είναι πως τις έχω χάσει τις φίλες μου μετά που παντρεύτηκα μόνο στο τηλ μιλάμε ποιο πολύ αλες υποχρεώσεις έχω εγώ άλλες αυτές κ η μία φίλη μου που της λέω τα πάντα έχει και αυτή δύο μικρά παιδάκια και έτσι..... Τις έχω αναζητήσει...!!! 

em82p2.png QGcTp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

Σημερα γιουβαρλάκια!!

Με τις φιλες μου , τις παιδικες μιλαμε πλεον μονο στο τηλεφωνο καθως λειπουν στο εξωτερικο. Τις εμπιστεύομαι απολυτα αλλα δεν υπαρχει αυτό το καθημερινο. Εχω ομςω μια σχετικα καινουρια φιλη μου που μενουμε κοντα και εχουμε πολύ στενη σχεση.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Καλο σκ μανουλες! Πατατες με αβγα κ εμεις..

Εγω εχω μια φιλη πιο κοντινη που μπορουμε ν πουμε τα παντα..αλλες δυο φιλες που εχουν παιδακια κ βρισκομαστε αλλα δν ειμαστε κολλητες...κ εχω μια παρα πολυ καλη φιλη απο τη σχολη που ειναι σε αλλη πολη, μιλαμε στο τηλ κ βρισκομαστε 1-2 φορες το χρονο

dph2p2.pngRGM7p2.png

Εχω κ κτ φιλες που εκανα αθηνα κ εχουμε ψιλοχαθει αλλα δεθηκαμε πολυ οσο ειμασταν εκει γτ ειμασταν ολοι απο βορεια.οσο μπορουμε μιλαμε

Καλο σαββατοκυριακο!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

τι κανετε ?

ρυζι με μπριζολες και μανιταρια σημερα

θεμα ημερας : ερχονται οι φιλοι σας με τα παιδακια τους να παιξουν με τα δικα σας ?

εγω εχω μονο μια φιλη που εχει παιδακια κι οποτε ερχονται παιζουν πολυ η αληθεια ειναι οτι συγκινουμε γιατι κι εμεις με την φιλη μου γνωριζομαστε απο πολυ μικρες κι ειναι συγκινιτικο να βλεπουμε τα παιδια να γινονται φιλοι κι αυτα

tmVep2.pngPivpp2.png

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημερα σημερα μπριζολες με πατατες

Δυο φιλες μου που εχουν παιδακια ερχονται η παμε εμεις αλλα σπανια τωρα το χειμωνα γιατι ολο κ καποιο ειναι αρρωστο...

καλημερα!μακαροναδα με τονο σημερα

Εμενα οι φιλες μου δ εχουν παιδακια.μονο οσες ειναι μακρια,θεσ/νικη,αθηνα.οποτε βρισκομαστε ομως παιζουν καλα κ ας ειναι μικρουλα.κυριως αγορακια εχουμε στον περιγυρο.η μια φιλη που εχω απο το λυκειο οταν ερχονται διακοπες παιζουν τα μικρα μας κ ειναι πολυ ωραια να τα βλεπεις.πιο συχνη παρεα κανει με τον μικρο ξαδερφο της που παιζουν πολυ καλα αν κ τελευταια δ μας δινει τα παιχνιδια του

Καλημέρα κορίτσια όμορφη ηλιόλουστη Κυριακή να έχουμε.... Εμένα η μία φίλη μου που έχει τα δύο παιδάκια μένουμε μακρυά λίγο κ έτσι δεν έχουμε βρεθεί ακόμα με τα παιδιά της για παιχνίδι αν και το ένα είναι πολύ μικρό ακόμα οχτώ μηνών... Συνήθως έρχονται τα ανοιψακια του άντρα μου ο μικρός μου οποτε βλέπει παιδάκια είναι πολύ χαρούμενος τους γελάει τους κάνει ναζακια.. μεγάλωνοντας  δε ξέρω πως θα εξελιχθεί.. με τα ανοιψακια του άντρα μου παίζει λίγο με τον μεγάλο αν και μετά από λίγο αρχίζει ο μεγάλος κ κάνει τα δικά του η μικρή ακόμα είναι στην προσαρμογή οποτε ερχετε πέρνει όλα τα παιχνίδια για αυτήν κ μπενει μέσα στο παρκο  πιστεύω όμως με τον καιρό να γίνουν αγαπημένα ξαδέρφια...!

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημέρα!!

Γιουβαρλάκια από εχθες !!

Εδώ βρεχει!! και εχει ρεπο ο  αντρας μου!!τι γκαντεμιά!!

Εχω δυο φιλες που εχουν παιδια σε παρομοια ηλικια και κανουμε πολύ παρεα ως ζευγάρια αλλα σπανια βρισκόμαστε με τα παιδια. Δε θελουν να τα εχουν μαζι τους και να πηγαινουν σε μερη για παιδια οποτε δεν βρισκόμαστε οικογενειακως.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!! Βγηκαμε καρναβαλι σημερα κ το ευχαριστηθηκε πολυ ο μεγαλος!! Ευτυχως δν εβρεξε καθολου μεχρι ν τελειωσουμε..

Φαγαμε στη μαμα μου σνιτσελ

Στο σπιτι μας ερχονται συμμαθητες του μεγαλου καμια φορα κ παιζουν. Κ τα ξαδερφακια μας.  ερχονται κ δυο φιλες μου που εχουν μωρακια μικρα ομως. Κ εχουμε κ ενα φιλικο ζευγαρι που πηγαινουμε σε παιδοτοπο η σε πλατεια για παιχνιδι.

μολις κοιμηθηκε ο μικρος στην αγκαλια μου χωρις θηλασμο..

• Μου αρέσει 1

dph2p2.pngRGM7p2.png

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα να εχουμε

σημερα θα φαμε οτι εμεινε απο εχτες κι φακες απο την μαμα μου

θεμα ημερας : πολυκατοικια ή μονοκατοικια κι πως ειναι η συμβιωση με τους γειτονες

εμεις μενουμε σε πολυκατοικια στο 3 οροφο κι ευτυχως μενουν απο κατω οι δικοι μου κι τους υπολοιπουε ενοικους τους ξερρω χρονια μιας κι σε αυτη την μεγαλωσα

στην προηγουμενη πολυκατοικια ειχα θεμα με την απο κατω οτι τα μικρα κανουν φασαρια αν κι τα δικα μου τις ωρες κοινης υσηχιας κοιμοντουσαν γενικα ηταν ολοι τους σχεδον παραξενοι οταν ηρθαν να βαλουν την τεντα μονο ταυτοτητα δεν τους ζητησαν

tmVep2.pngPivpp2.png

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημερα.κοριτσια αρακα σημερα

Εμεις σε πολυκατοικια μενουμε ειναι 5 οροφοι απο ενα διαμερισμα...εμεις στον 1 τα τυπικα εχουμε ενα γεια...ο απο πανω κανει φασαρια...δηλαδη τραβάει καρεκλες τραπέζια το βραδυ το μεσημέρι...πριν παντρευτω εμενα σε χωριο που μενουν οι δικοι μ..μονοκατοικια ειναι διαφορετικα..πιο ωραια...αλλά κ εκει  εχει γειτονες κ αμα ειναι κ.περιεργοι καταλαβαίνετε

Καλημερα

Εμεις μενουμε σε πολυκατοικια στον τεταρτο.εχει 5οροφους κ 4διαμερισματα σε καθε οροφο.ειμαστε καινουριοι αλλα οι περισσοτεροι φαινονται πολυ συνεννοησιμοι

Στην πολυκατοικια που ει αι το πατρικο μου εχουμε κανει σχεσει ζωης.εχουμε κλειδια ο ενας απο τον αλλο

Με τον αντρα μου σκεφτομαστε κ το ενδεχομενο μονοκατοικιας αλλα δ ξερω

Μενου δ ξερω ακομη.θα παμε σε λιγο βολτα κ μετα μαρκετ

Καλημερα!

Εμεις μενουμε σε μικρο 2οροφο, 1 διαμερισμα καθε οροφος. ΣΤον 1ο εμεις στον 2ο ο παππους μου και στο ισογειο μια οικογενεια αλλη. καλα τα πηγαινουμε γενικα..καμια φορα το καλοκαιρι κατεβαινει ο γιος μου κ παιζει με τα κοριτσια των κατω στην αυλη. εχω κ τον παππου και τη γιαγια για βοηθεια αν θελω πχ να κανω κανενα μπανιο..

Για μεσημεριανο δν εχω ιδεα παλι..ισως τραχανα..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...