Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! .σημερα φασολακια

Κι εμεις δεν θα παμε πουθενα σημερα παντου χαμος και τσιγαριλα δεν θελω με την μικρη

Λιανα να χαιρεσαι το κοριτσι σου! Παντα να εχει υγεια και αγαπη στην ζωη της!!

Αναθ θελει χρονο το δεν προσφερω δεξ αρνουμαι καντο σταδιακα και οταν ζηταει και μπορεις να τον απασχολησεις με κατι αλλο ειναι καλα αν οχι δεν πειραζει να του δωσεις παντως καλα το πας αν του λες οχι και το δεχεται ειναι οκ νομιζω

Κι εγω περιοδο πουθενα ατον οριζοντα....δεν πειραζει τι να κανουμε;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, anath είπε:

εκανα μια βολτα τωρα πριν τη δουλεια στο κεντρο της πολης κ γινεται χαμος... παντου μουσικη, σουβλακια και κοσμος!!! ωραια ηταν, ζήλεψα λιγο, αλλά θα περάσουμε οικογενειακα..

πηγα κ γυναικολογο επιτελους και ηρεμησα, όλα καλα... κ δν βλέπει πουθενα περίοδο στον ορίζοντα...χαχα

δν πειραζει χρύσα, θα ήταν ταλαιπωρία για το παιδί..κ εμεις πηγαμε σε ένα χορο με τον μεγαλο προπερσυ κ φυγαμε αμεσως..

επισης εχω μια απορια σχετικη με θηλασμο (σας έχω ζαλίσει αλλά ίσως μπορειτε ν βοηθησετε). απο 12 μηνων ως τωρα (15) εφαρμόζω το δν προφερω-δν αρνουμαι. ελαχιστες φορες προσφερω όταν νυσταζει πολυ κ γκρινιαζει.τωρα αρχιζω σιγα σιγα ν του αρνουμαι, οταν "παιζει" κ ζηταει ν θηλασει για 10 δευτερολεπτα κ αμεσως κατεβαινει. η το βραδυ οταν σηκωνεται στον υπνο του, του λεω "οχι γάλα, θα σε παρω αγκαλιτσα ν κοιμηθεις". κπ φορες το δεχεται, αλλες επιμενει.

δν ξερω, ειναι σωστο αυτο? η ειναι νωρις?

Μια χαρα το κανεις

Εγω αν ηξερα οτι ειναι απο βαρεμαρα της προτεινα νερακι,η κτ να φαει η της τεαβουσα την προσοχη με αλλο παιχνιδι

Επισης οταν ειμασταν εξω της ελεγα σε λιγο θα παμε σπιτι κ θα πιεις(αν οντως ηταν λιγο).εννοειται δ θα το δεχεται παντα.απο τους 18μηνες σταματησε το εξω τελειως

Κ για το βραδυ μπορεις να του λες οτι το βραδυ το γαλα κανει νανι.οταν εχει φεγγαρακι δ πινουμε κλπ.σιγα σιγα θα το καταλαβει

Η αν πιπιλαει πολυ ωρα μπορεις αργοτερα να του λες θα θηλασεις οσο πουμε το τραγουδακι,η για να κοιμηθει το παραμυθακι,κ σιγα σιγα μειωνεις χρονο η μενει μονο το παραμυθι

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, anath είπε:

εκανα μια βολτα τωρα πριν τη δουλεια στο κεντρο της πολης κ γινεται χαμος... παντου μουσικη, σουβλακια και κοσμος!!! ωραια ηταν, ζήλεψα λιγο, αλλά θα περάσουμε οικογενειακα..

πηγα κ γυναικολογο επιτελους και ηρεμησα, όλα καλα... κ δν βλέπει πουθενα περίοδο στον ορίζοντα...χαχα

δν πειραζει χρύσα, θα ήταν ταλαιπωρία για το παιδί..κ εμεις πηγαμε σε ένα χορο με τον μεγαλο προπερσυ κ φυγαμε αμεσως..

επισης εχω μια απορια σχετικη με θηλασμο (σας έχω ζαλίσει αλλά ίσως μπορειτε ν βοηθησετε). απο 12 μηνων ως τωρα (15) εφαρμόζω το δν προφερω-δν αρνουμαι. ελαχιστες φορες προσφερω όταν νυσταζει πολυ κ γκρινιαζει.τωρα αρχιζω σιγα σιγα ν του αρνουμαι, οταν "παιζει" κ ζηταει ν θηλασει για 10 δευτερολεπτα κ αμεσως κατεβαινει. η το βραδυ οταν σηκωνεται στον υπνο του, του λεω "οχι γάλα, θα σε παρω αγκαλιτσα ν κοιμηθεις". κπ φορες το δεχεται, αλλες επιμενει.

δν ξερω, ειναι σωστο αυτο? η ειναι νωρις?

μια χαρα ειναι αυτο που κανεις ετσι σιγα σιαγ θα αποθηλασει

rS0gp3.pngTCVip3.png

καλημερα κοριτσια

πως περασατε εχτες ?

εμεις σημερα θα το τσικνησουμε

θεμα ημερας : εχετε κανει διαιατ και ποια ?

εγω ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω κανει αλλα προσπαθω να προσεχω την διατροφη μου οσο μπορω

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας περασαμε ωραια χτες το ευχαριστηθηκε το κοριτσι μου

Σημερα λαχανοντολμαδες απο τη μαμα μου...εμειναν κ μεζαδακια απο χτες

Λοιπον δίαιτα...εκανα διατροφη με διατροφολογο ερχοταν σπιτι...σε 6 μηνες εχασα 25 κιλα...κ τώρα εχω 6 μηνες που τελειωσα..παιρνω 2 χανω 2 ειμαι στα κιλα μου..προσεχω δεν τρωω ψωμί...αλλα κατι σε γλυκο θα το φαω δεν μπορω.κ δεν στερηθηκα τιποτα κ γλυκο μια φορα την εβδομάδα...κ ολα τα φαγητα...

Καλημερα

Εμεις σημερα μαλλον αρακα αν κ περισσεψε λιγο μοσχαρι για τη μικρη κ σουβλακια που πηραμε για βραδυ

Εγω πρεπει να κανω διατροφη.εχω πολλα κιλα να χασω.εκανα κ οταν ηταν 6μηνων η κορη μου.μενου απο διατροφολογο.κατα καιρους εχω κανει κ αλλες διαιτες.ειτε να προσεχω τις θερμιδες ειτε της νασα που ηταν απο τις λιγες αποτελεσματικες ειδικα για τον αντρα μου γτ εχει πολυ πρωτεινη.οι αλλες οι χημικες δ κανουν καλο αλλα δ εχουν κ αποτελεσμα

καλησπέρα!!

Διαιτα εκανα μια φορα  με διαιτολογο για να χασω 4 κιλα επιεπλον που ειχα και τωρα προσπαθω μονη μου  γιατι εχω παλι 3 κιλα που θελω να ξεφορτωθώ!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Γεια σας κοριτσια σημερα μακαρονια με σαλτσα ειχα εγω οταν εκανα διαιτα ποιο μικρη που ειχα καποια παραπανω κιλα ετρωγα λιγοτερο φαγητο το μεσημερι δλδ εβαζα φαγητο σε μικρο πιατακι δλδ ετρωγα οτι ηθελα σε λιγοτερη ποσοτητα αυτο κανω κ τωρα και προσπαθω να μη τρωω τα βραδια αντε να φαω δυο τρια κρακερακια η επειδη μαρεσουν πολυ τα πατατακια θα παρω τρια με τεσσερα να φαω για να μου περασει

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Εμεις σημερα φακες!!

Χαρουμενη μαμα με εχεις τρελλανει με τις πατατες με αυγα ...κολλησε το μυαλο μου...με βλεοω αυριο να φιαχνω!! Χαχα

Διαιτα εχω κανει και μονη αλλα προσεχα τι ετρωγα οχι καποια συγκεκριμενη και μετα σε διατροφολογο που εχασα 15 σε 8 μηνες φυσικα εκανα και τις παρασπονδιες μου ενδιαμεσα...τυχερες οσες ειναι το σκαρι σας που λενε!!

Λιανα μοραβο πολλα κιλα εχασες!! Και γρηγορα βεβαια!

Τωρα ειμαι σε φαση να ξαναρχιςω διαιτα θελω αλλα 15 κιλα τουλαχιστον να ξεφορτωθω για να μαι ενταξει!

Χθες δεν καναμε τιποτα, παντου χαμος και δεν ηθελα να βγαλω την μικρη εξω με την βαβουρα και την καπνα στα μαγαζια, ευτυχως ερχεται σκ και θα κανουμε βολτες!!

Εχει δικιο η βικυ!! Πως το κανεις; Αν ειναι να φαω δυο τρια δεν τα τρωω καθολου γιατι ξεσηκωνομαι και αν δεν τα φαω δεν ηρεμω!! Χαχα

yk1yp3.png

Μαμα ειναι το αγαπημενο φαγητο του αντρα μου και το φτιαχνω καθε σαββατο συγουρα.... Τωρα για τα 3 με τεσσερα πατατακια το κανω απο το να τα στερηθω λεω θα φαω αυτα κ τιποτε αλο το ιδιο κανω με τους ξοιρους καρπους περνω μερικους με τα δαχτυλα μου κ τρωω μονο αυτους 

em82p2.png QGcTp2.png

Γεια σας!!!! τι κάνετε???

εεεε λοιπον ηρθε η ωρα ν φτιαξω κ εγω πατατες με αβγα, αν κ δν ξερω αν θα πετυχουν, θα δοκιμασω αυριο

Κοριτσια μπραβο για τα κιλα που χάσατε...εγω ειμαι απο τις πολυ τυχερες, παντα πολύ αδύνατη κ δν ξερω αν θα αντεχα να κανω διαιτα...κατα περιοδους προσεχω κ τρωω πιο υγειινα, πιο πολλα φρουτα κ λαχανικα κ λιγοτερα γλυκα

dph2p2.pngRGM7p2.png

καλημερα κοριτσια καλο σαββατοκυριακο

σημερα θα φαμε οτι εμεινε απο εχτες που το τσικνησαμε εστω κι καθυστερημενα

θεμα ημερας : οι φιλες

εχετε καποια φιλη που εμπιστευεστε τα παντα ?

εγω εχω μια φιλη που ειμαστε μαζι απο παιδια κι λεμε τα παντα ειναι σαν αδελφη μου μιας κι δεν εχω

tmVep2.pngPivpp2.png

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημέρα κοριτσια λαχανοντολμαδες απο χθες εμεις

Εγώ εχω εδω μια φιλη που μιλαμε για τα παντα γνωριζομαστε 7 χρονια...γενικα φιλοι υπαρχουν αλλα δεν μιλαμε για ολα...κ εχω κ καποιες φιλες που σπουδαζαμε μαζι..μιλαμε συχνα...κ οταν βρισκομαστε ειναι σαν να μην περασε μια μερα μακαρι να μεναμε στην ιδια πολη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...