Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;εμεις σημερα φασολαδα

Εγω βαριεμαι να παιζω παιχνιδια δεν προλαβαίνω κιόλας.καμια φορα αν παιξω quizdom.παλια επαιζα τωρα πιο πολυ χαζευω λιγο Facebook..η μικρη βλεπει καποιες φορες στο ταμπλετ παιδικα κ ειδικα τωρα το χειμωνα κλεισμενα μεσα αναγκαστικα βαριούνται κ αυτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Σημερα καμμια ομελετα θα κανω για μενα και τη μικρη. Ο αντρας μου εχει φαγητο από τη μανουλα του!

Η μικρη βλεπει παιδικα στην τηλεοραση (συνδέεται με το ιντερνετ). Τον υπολογιστη δεν την αφηνω να τον πειραζει.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Καλημερα 

Κοτοσουπα απο χθες σημερα

Εγω παιζω που κ που κ χαζευω ιντερνετ.βασικα πριν γεννησω τον μπεμπη πιο πολυ.στο ταμπλετ.κανονικο πριν γεννησω κ την κορη

Η μικρη ειχε παθει ενα κολλημα με το ταμπλετ αλλα δ της το δινω πια.βαζουμε κανενα παιδικο η τραγουδακια απο YouTube στην τηλεοραση.πχ σημερα που θελω να κανω καμια δουλεια

Καλημερα! κ εμεις φακορυζο απο χθες θα φαμε!

Εγω δν παιζω παιχνίδια, δν μου αρεσουν.. ο μεγάλος πέρασε μια φάση εξάρτησης από βίντεο κ παιχνίδια κ τώρα τα έχουμε κόψει τελείως στο σπίτι μας. μόνο στη γιαγια επιτρέπεται να παίζει για καμια ώρα. βλέπει παιδικά στην τηλεόραση ή ακούμε τραγουδάκια. ο μικρός δν ενδιαφέρεται ακόμα, μόνο ακούει τραγουδάκια κ θέλει ν του δείχνω φωτο καμια φορά στο κινητο κ ν φωνάζει μαμα μπαμπα κτλ

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια !!

Χαθηκα αλλα ελειπα και στους δικους μου

Θα τα πω μαζεμενα οσα θυμαμαι

Καταρχην εχθες φαγαμε πενες στο φουρνο με σαλτσα και κασερι τριμμενο σημερα φασολακια!!

Ο αντρας μου εχει πολλα καλα, ειναι υπομονετικος καλοκαρδος δοτικος καλος Μπαμπας και συζηγος εννοειται αναβλητικος ως εκει που δεν παει και της τελευταιας στιγμης!! Βοηθαει στις δουλειες και με τσατιζει οταν ειναι να παμε καπου και ενω εγω και το παιδι ειμαστε ετοιμες αργει...επισης με τσατιζει επειδη ειναι μεχρι αηδιας οργανωτικος και κραταει στατιστικα απο τα παντα μεχρι και απο την βενζινη που βαζει στ αυτοκινητο....

Η μελινα δεν παιζει παιχνιδια ουτε εγω αλλα θα ακουσει στο ταμπλετ τραγουδια η σκετο τραγουδακια και θα χορεψει! Καποιες φορες δεν μπορω να της το παρω και το κρυβω ευτυχως ξεχνιεται αλλα οταν κανω δουλειες βαριεται και αναγκαστικα της βαζω για λιγο, παιδικα δεν δινει σημασια ακομα

Οσο για την πανα τωρα ειναι 20 μηνων λεω οταν ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε προσπαθειες προς το παρον λεει ποτε κανει κακα και απο νεογεννητο το βραδυ δεν κατουραει στην πανα, οταν ξυπνησει τα κανει μαζεμενα, επισης λέω να της παρω κατευθειαν καθισματακι για την τουαλετα και οχι γιογιο αλλα θα δουμε πως θα παει!

Αντε να δουμε τον θηλασμο πως θα τον κοψουμε...περιμενω να βγουν τα δοντια της ωστε να κοιμαται λιγο καλυτερα και να αρχισω σταδιακα να κοβω γευματα θηλασμου αλλα πρωτα θα δω να ναι ετοιμη κι αυτη...οπως λετε κι εσεις νομιζω δεν θα αποθηλασουμε ποτε!

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια εμεις σημερα φαγαμε εξω με τον ασντρα μου καλαμακια σουβλακια... Ουτε εμενα μαρεσουν τα παιχνιδια κ δε παιζω ο μικρος καθετε  με τον παππου του στο λαπτοπ και με τον μπαμπα του στο κινητο κ ακουνε τραγουδια παιδικα κ βλεπουνε φωτογραφιες. Εμενασ η αληθεια ειναι δε με χαροποιει ιδιαιτερα που απο τωρα με το που θα δει κινητο η λαπτοπ κανει χαρες η μουρμουριζει μεχρι να πετυχει αυτο που θελει οταν ειμαι εγω στο λαπτοπ κ ερχετε απλα το κλεινω κ φωτογραφιες του δειχνω απο αυτες που εχουμε στολισμενες στο σπιτι....

em82p2.png QGcTp2.png

καλημερα καλο τσικνισμα

μπριζολες με ρυζι κι μανιταρια για σημερα

θεμα ημερας : πουυ θα το τσικνησετε ?

εμεις θα το τσικνισουμε αυριο στην μαμα μου μια κι ο αντρας μου δουλευει κι ο αδελφος μου λειπει

http://www.connectedmoms.com/tickers/tickers/jwbu0tlrhsu2d3kc.pngjwbu0tlrhsu2d3kc.png        

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημέρα κορίτσια...σας κερναω τουρτιτσα εχει γενεθλια το κορίτσι μου...

Σημερα θα.φαμε μακαρονια με κιμά..κ θα φτιαξω κ διαφορα μεζεδακια για το απογευμα...οικογενειακα θα ειμαστε παππούδες αδέρφια ξαδερφακια...δεν παμε πουθενα σημερα...α και τουρτιτσα θα έχουμε με ολη την παρεα του Disney

Καλημέρα!

Χρονια πολλά Λιάνα!!! Να τη χαίρεστε! Τελεια ακουγεται η τουρτα σας!

Εμεις θα παμε στην πεθερα μου το βράδυ

σημερα έντυσα το μικρούλη πειρατή στο σταθμο! ειχε πολυ πλακα!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

31 minutes ago, Liana1984 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...σας κερναω τουρτιτσα εχει γενεθλια το κορίτσι μου...

Σημερα θα.φαμε μακαρονια με κιμά..κ θα φτιαξω κ διαφορα μεζεδακια για το απογευμα...οικογενειακα θα ειμαστε παππούδες αδέρφια ξαδερφακια...δεν παμε πουθενα σημερα...α και τουρτιτσα θα έχουμε με ολη την παρεα του Disney

χρονια της πολλα και ευτυχισμενη να ειναι παντα στην ζωη της

rS0gp3.pngTCVip3.png

Λιανα χρονια πολλα να χερρσε τη μικρη σου και να τα εκατοστησει... Εγω σημερα εφτιαξα χοιρινο κοκκινιστο με πασταστες τηγανιτες για τον αντρα μου κ με ριζι για εμανα.. Εμεις σημερα δε νομιζω να πσμε πουθενα σπιτι θα κατσουμε..

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??σημερα πολυ κρυο κ καπου καπου ψιλο χιονακι....

σημερα εκανα φασολαδα οτι πρεπει με αυτο το καιρο κ σπιτικο τουρσι...

τα ρουχα ειναι ενα θεμα ..δυστυχως οταν βρεχει κ εχει πολυ αερα τα απλωνω μεσα στην απλωστρα ..αν κ δεν ειναι καλο για το παιδι αλλα δεν εχω αλλη λυση ισως καποια στιγμη παρω στενωτηριο

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??ειχαμε κλεισει μαγαζι για αποψε αλλα επειδη θα γινετε χαμος απο κοσμο κ καπνα θα ταλαιπωρηθει ο μικρουλης..οποτε θα τσικνισω με τον αντρα μου στο σπιτι κ θα το κανονισουμε αλλη μερα να βγουμε..

εκανα μια βολτα τωρα πριν τη δουλεια στο κεντρο της πολης κ γινεται χαμος... παντου μουσικη, σουβλακια και κοσμος!!! ωραια ηταν, ζήλεψα λιγο, αλλά θα περάσουμε οικογενειακα..

πηγα κ γυναικολογο επιτελους και ηρεμησα, όλα καλα... κ δν βλέπει πουθενα περίοδο στον ορίζοντα...χαχα

1 hour ago, chrysa1982 είπε:

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??σημερα πολυ κρυο κ καπου καπου ψιλο χιονακι....

σημερα εκανα φασολαδα οτι πρεπει με αυτο το καιρο κ σπιτικο τουρσι...

τα ρουχα ειναι ενα θεμα ..δυστυχως οταν βρεχει κ εχει πολυ αερα τα απλωνω μεσα στην απλωστρα ..αν κ δεν ειναι καλο για το παιδι αλλα δεν εχω αλλη λυση ισως καποια στιγμη παρω στενωτηριο

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??ειχαμε κλεισει μαγαζι για αποψε αλλα επειδη θα γινετε χαμος απο κοσμο κ καπνα θα ταλαιπωρηθει ο μικρουλης..οποτε θα τσικνισω με τον αντρα μου στο σπιτι κ θα το κανονισουμε αλλη μερα να βγουμε..

δν πειραζει χρύσα, θα ήταν ταλαιπωρία για το παιδί..κ εμεις πηγαμε σε ένα χορο με τον μεγαλο προπερσυ κ φυγαμε αμεσως..

επισης εχω μια απορια σχετικη με θηλασμο (σας έχω ζαλίσει αλλά ίσως μπορειτε ν βοηθησετε). απο 12 μηνων ως τωρα (15) εφαρμόζω το δν προφερω-δν αρνουμαι. ελαχιστες φορες προσφερω όταν νυσταζει πολυ κ γκρινιαζει.τωρα αρχιζω σιγα σιγα ν του αρνουμαι, οταν "παιζει" κ ζηταει ν θηλασει για 10 δευτερολεπτα κ αμεσως κατεβαινει. η το βραδυ οταν σηκωνεται στον υπνο του, του λεω "οχι γάλα, θα σε παρω αγκαλιτσα ν κοιμηθεις". κπ φορες το δεχεται, αλλες επιμενει.

δν ξερω, ειναι σωστο αυτο? η ειναι νωρις?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...