Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Καλημερα κ καλη εβδομαδα

Εγω κτ σε σουπα θα κανω.ακομη δ ξερω.λογω κρυου

Το κακο του ειναι αναβλητικος.καλα εχει πολλα!πολυ καλος μπαμπας κ δοτικος ανθρωπος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Σημερα θα φάμε οτι έμεινε απο το σκ!

Ο άντρας μου είναι πολύ γενναιόδωρος, δοτικός, ευαίσθητος και καλόκαρδος...αλλά είναι και πολύ ισχυρογνώμων, ανυπόμονος και αγύριστο κεφάλι!!

4 minutes ago, vikib είπε:

Καλημερα κ καλη εβδομαδα

Εγω κτ σε σουπα θα κανω.ακομη δ ξερω.λογω κρυου

Το κακο του ειναι αναβλητικος.καλα εχει πολλα!πολυ καλος μπαμπας κ δοτικος ανθρωπος

Αναβλητικοί νομίζω είναι οι περισσότεροι άντρες!!!

Μπορείς να κάνεις ντοματόσουπα με κριθαράκι αν σας αρέσει...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημερα!!!κριθαράκι σημερα

Εμενα ο δικος μου ειναι πολυ καλος φιλοτιμος παρα πολυ που τον πατανε...πολυ καλος σύζυγος κ τέλειος μπαμπας...αλλα ειναι αγυριστο κεφαλι κ αμα κανει λαθος δεν το παραδέχεται...κ αναβλητικος καποιες φορές οπως ειπες anath οπως ολοι οι αντρες

Καλησπέρα !!

Σημερα τραχανα!!

ο δικος μου είναι λιγο ξεροκέφαλος και  υπερκινητικος σε βαθμο εκνευριστικο , ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.Επισης πολύ οργανωτικος και το ακριβως αντιθετο του αναβλητικου. Το γραφω στα αρνητικα γιατι εγω ειμαι αναβλητικος τυπος και με εκνευριζει ωρες ωρες. Στα θετικα του θα ελεγα ότι είναι ευαίσθητος, δοτικος και πολύ καλοπροαίρετος.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια εμεις φαγαμε το χθεσινο..... Εμενα ο αντρας μου ωρες και φορες ειναι σαν μικρο παιδακι οταν του λες καστι θελει νσ του το εξηγεις με πληρη αναλυση για να το καταλαβει και γενικα ειναι κ λιγο υπερβολικος κ παρα πολυ υπερπροστατευτικος αλα ειναι πολυ ηρεμος και εχει κατανοησει ποιο πολυ απο εμενα μπορω νσ πω και δεν νευριαζει ευκολα..!! Και σαν συζηγος κ πατερας ειναι παρα πολυ καλος ..... Βρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση εσεις στις μπαλκονοπορτες και στα παραθυρα του σπιτιου σας εχετε βασλει κατι σαν τα συρτακιασ για να μην τα ανοιγουν τα παιδια σας,,????

em82p2.png QGcTp2.png

καλημερα τι κανετε ?

εγω ξενυχτησα με τον μικρο μου εχτες δεν ξερω τι ειχε απο τις 1 εως τις4 ξυπναγε ανα τεταρτο κι ηθελε αγκαλια κι εγω ειχα ενα τρομερο πονοκεφαλο

ουτε εγω ειχα βαλει συρτες κι τετοια μονο στα ντουλαπια της κουζινας ειχα βαλει κι τους ειχα αφησει με τα ταπερακια κι επαιζαν τους αρεσε πολυ να τα παιζουν

θεμα ημερας : το κοψιμο της πανας

εμενα ο μεγαλος την εκοψε ευκολα 4 μηνες πριν γινει 3 χωρις πολλα ατυχηματα κι μολις εγινε 3 ετων την βγαλαμε κι την νυχτα την πρωτη εβδομαδα μονο προβλημα ηταν τα κακα που του εφευγαν

ο μικρος σε λιγες μερες γινεται 3 κι αρνειται να κατσει στη τουαλετα ελπιζω απο την ανοιξη να την βγαλουμε

ψαρι με λαχανικα για σημερα

jwbu0tlrhsu2d3kc.png        

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημερα!

Εμεις εχουμε παλια παραθυρα ξυλινα με χερουλι κ δν μπορουν να ανοιξουν.. Τα ταπερακια κ οι κουταλες εννοειται τα αγαπημενα μας χαχα

οσο για την πανα ο μεγαλος την εκοψε 2 κ 8 μηνων (οσο κ ο δικος σου Θωμαη) πολυ ευκολα σε μία μέρα κ τη νυχτερινη μαζι. 2 φορες μόνο εκανε τσία πάνω του την ημερα, τη νύχτα δν του έφευγαν ποτέ (είχα τσεκαρει απο πριν κ ειχα δει οτι σηκωνοταν παντα με αδεια πανα το πρωι). το μόνο που μας δυσκόλεψε ήταν ο κρατούσε τα κακα του μερες γιατι φοβοταν ν κανει... Θωμαη ισως κρυωνει τωρα κ δν καθεται στην τουαλετα.. σε 2-3 μηνες θ τη βγαλει σιγουρα.

σημερα θα φαμε φακορυζο..

βικυ πως κανεις τα νουντλς? με σαλτσα?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημερα

Εμεις δ βγαλαμε ακομη πανα.την προσπαθησα το σεπτεμβρη που εκλεισε τα 2.τωρα οταν ανοιξει ο καιρος αν κ εχουμε κατσει τουαλετα για παιχνιδι

Αναθ χθες τα εβαλα σε ζωμο κοτας με καροτακι κ μανιταρι.κραταω ζουμακι σαν χυλοπιτες

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μακαρονια με κιμα σημερα, το αγαπημενο της μικρης μου

Εμενα ειναι συρόμενα αλλα δεν μπορει να τα ανοιξει...απο το ντουλαπι των τάπερ περάσαμε παλια τώρα τα βαρεθηκε

Πανα ακόμα δεν βγαλαμε τωρα θα γινει 2 πιστευω ειναι νωρις...λεει οταν κανει κακα..της πηρα κ γιο γιο να το συνηθιζει μου λεει να της βγαλω το βρακι να κανει τσισα καθεται αλλα δεν κανει...απο την ανοιξη κ μετα θα προσπαθησω εντατικα...

Γεια σας κορίτσια!!

Αχ κορίτσια πονομενο θεμα ανοιξατε με την πανα! αρχισα την προσπαθεια όταν εγινε 2 και κατι το καλοκαιρι , δεν ηταν καθολου ετοιμη στην αρχη αλλα με την  πανα-βρακακιι τα πηγαίναμε καλα ΑΛΛΑ ηθελε μονο τουαλετα οποτε από το σηκωμα σε συνδυασμο με τις συσπασεις μου σπασαν τα νερα , μπαινω νοσοκομειο και φυσικα μετα από λιγες μερες αρνιοταν να κατσει. Μετα τη γεννα της αρεσε να φοραει πανα και να την αλλαζω, αισθανοταν ότι την φροντιζω και αυτή οπως τον μπεμπη.Τωρα εχει μερες που παει συνεχεια τουαλετα και άλλες που αρνειται πεισματικα να κατσει. Με εχει τρελανει.Πιστευω ότι δεν θα τη βγαλει ποτε.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Γεια σας εμεις μαυροματικα φασολακια σημερα ..τωρα οσο αφορα την πανα μου φενετε νωρις ακομα για μας ειναι δεκαπεντε μηνων... Το καλοκαιρι θα προσπαθησω να κανω μια προσπαθεια κ βλεπουμε σιγα σιγα πως θα παει...

em82p2.png QGcTp2.png

Κ εγω ειχα προσπαθησει καλοκαιρι πριν κλεισει τα δυο αλλα δν ηταν καθολου ετοιμος.. χαρουμενη μαμα εγω λεω την επομενη ανοιξη ν του την κοψω, το καλοκαιρ θ ειναι πολυ μικρουλια(κ ο δικος μ 15 ειναι)

Ιουλιανα κ εσυ μην αγχωνεσαι, εχετε κ το μπεμπη..στα 3 θα το κοψει οριστικα πιστευω

dph2p2.pngRGM7p2.png

καλημερα

αυγα τηγανιτα με πατατες σημερα

θεμα ημερας : παιχνιδια στον υπολογιστη παιζετε ; τα μικρα σας καθονται στον υπολογιστη ;

εγω ασχολουμαι αοταν βρισκω χρονο σπανιο αυτο κι ο μεγαλος μου συνηθως τον αφηνω να παιζει εκπαιδευτικα κυριως

οσο για τον μικρο βλεπει βιντεο

jwbu0tlrhsu2d3kc.png        

9PJPp2.png

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...