Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Την κορη την βαφτίσαμε 5,5 μηνων και ειχαμς ως θεμα τη Σαρα Κει , μαλιστα το προσκλητηριο ηταν το ιδιο με της δικης μου βαφτισης σε αλλα χρωματα!

Τον μικρο τον βαφτίσαμε 3 μηνων και είχαμε θεμα τα Χριστούγεννα και τον χειμωνα γιατι εγινε τελος Νοεμβρη η βαφτιση!

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, anath είπε:

Αληθεια;; τοτε αυτο ν κανετε..

Ξερεις κ να οδηγεις βικυ;

Μονο 50αρακι εγω.ο συζηγος απο ολα.πριν ειχαμε ταξιδιου

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

Και εγώ σκεφτόμουνα τη σβούρα για τον μικρό μου μου άρεσε σαν ιδέα και είχα δει στο ιντερνέτ κάτι ωραίες ξύλινες... Αλά και η μηχανή είναι πάρα μα πάρα πολύ ωραία ιδέα...!!!!

Απλα βρισκω σβουρα προσκλητηριο μπομπο 3,5€.δ δινω τοσα

Ιουλιανα τι ωραια που ειχατε ιδιο προσκλητηριο!

Μικρουλης!φοβαμαι τοσο νωρις.θα προτιμουσα να βαφτιζα μετα το χρονο αλλα δ συμφωνει ο συζηγος

Ωραιο θεμα παντως

12 hours ago, vikib είπε:

Μονο 50αρακι εγω.ο συζηγος απο ολα.πριν ειχαμε ταξιδιου

Απλα βρισκω σβουρα προσκλητηριο μπομπο 3,5€.δ δινω τοσα

Ιουλιανα τι ωραια που ειχατε ιδιο προσκλητηριο!

Μικρουλης!φοβαμαι τοσο νωρις.θα προτιμουσα να βαφτιζα μετα το χρονο αλλα δ συμφωνει ο συζηγος

Ωραιο θεμα παντως

Γιατι φοβάσαι? Προτιμω μικρα για το θρησκευτικο κομματι αλλα και γιατι δεν δε θελω να το εχω στο <κεφαλι > μου. Δεν είναι δυσκολα με τοσο μεγαλο μωρο? νομιζω η κορη μου αν ηταν 10-12 μηνων θα τον εδερνε τον πατερ!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Ειναι λιγο ταλαιπωρια για το παιδι η βαπτιση

Ειναι ευαισθητα τα μικρουλια,μου φαινεται περιεργο.τελευταια ολο μεγαλα βαφτιζουν

Σημερα πηγαμε ολη μερα βολτα κ φαγητο σε ταβερνα.πτωμα αλλα πολυ ωραια περασαμε

Αγαπημενο φαγητο οπως της κορης.μακαρονια.σε ολες τις μορφες κ με ολα τα συνοδευτικα.μπορω να τρωω μερα παρα μερα ανετα.κ το εκανα εγκυος στο μικρο γτ μου καθοντουσαν ασχημα πολλα φαγητα

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!

Ναι είναι ταλαιπωρια για τα μωράκια! Υποθετω ότι τρομαζουν με τοσο κοσμο γυρω τους ! Ευτυχως ο μπεμπης εριχνε υπνους!! Τον εβαλα και στο sling μετα και πηγαμε σε μια ταβερνουλα για φαγητο! Τωρα θα γινουμε εμεις νονοι!

Ταβερνουλα ε? τι ωραια! με τα μικρα πηγατε

kRl9p2.png kRl9p2.png

καλημερα κοριτσια

μοσχαρακι γιουβετσι σημερα μιας και θα εχομε παρεα τους νονους του μεγαλου μου

θεμα ημερας : εχετε παρει μερος σε διαγωνισμο στο ιντερνετ ? εχετε κερδισει ?

εγω πολλες φορες εχω παρει μερος κι εχω κερδισει βιβλια cd γυαλια ηλιου μια δωροεπιταγη

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημερα!καλη κυριακη να εχουμε!εδω εχουμε ηλιο με δοντια

Εχω παρει λιγες φορες μερος σε διαγωνισμο αλλα εχω κερδισει μονο μια φορα κτ φανελακια για τη μικρη

Ταβερνα ολοι μαζι με κουνιαδα κ πεθερικα.ο μπεμπης κοιμοταν κ ξυπνησε λιγο πριν φυγουμε.η μικρη πολυ καλη επαιξε με τον ξαδερφο της.σημερα χυλοπιτες

Καλημερα κοριτσια! Εχουμε ενα σκ γεματο δουλειες κ ακομα δν εχουν τελειωσει...εχθες το απογευμα πηγαμε για πιτσα αλλα γκρινιαζε παρα πολυ π μικρος κ δν το ευχαριστηθηκαμε. Το μεσημερι φαγαμε σουφλε ζυμαρικων. Σημερα κοτοπουλο στο φουρνο.

Σε διαγωνισμο εχω λαβει μερος 5-6 φορες αλλα δν εχω κερδισει ποτε

Εχει τωρα 3 μερες ο μπεμπης που θηλαζει σαν νεογεννητο...βεβαια σκανε 4-5 δοντια ταυτοχρονα κ ισως ετσι ανακουφιζεται..δν ξερω..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

3 minutes ago, iouliana είπε:

Αnath δε ξερω , τη μικρη την θηλασα 9 μηνες. Παντως περνανε πολλες φασεις τα μικρακια! Μου φαινεται περιεργο πως είναι να θηλαζουν μεγαλύτερα παιδακια. Αρχικος στοχος είναι να παμε με τον μπεμπη στο ετος. Σε δαγκανει?

Α, ωραια Βικυ ειχες και ενισχύσεις!

Εχουμε ένα σχολειο κοντα στο σπιτι και παμε πολύ συχνα με τα παιδια για να παιζει η μεγαλη και τι σπαστικο...........πατησε περιττώματα.....ετριβα ποση ωρα για να καθαρισουν!!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Γεια σας κοριτσια εμεις σημερα θα φαμε στους δικους μου ψηνει ο μπαμπας μ στα καρβουνα μπριζόλες κ κοτόπουλο

Δεν συμμετεχω κ πολυ σε διαγωνισμους γιατι δεν κερδιζω χαχα...μια φορα μια τσαντα κερδισα...για τοσο τύχη μιλαμε

Γειας κοριτσια ενα απο τα αγαπημενα μου φαγητα ειναι τα μακαρονια σε οποιαδηποτε μορφη αρκει να μην ειναι λασπομενα που και παλι θα τα φαω και μαρεσουν πολυ και τα πικαντικα οπως λουκανικα κεμπαπ μπιφτεκια.. Σημερα εφτιαξα σουτζουκακια ειχα πολυ καιρο νσ τα φτιαξω και τα ευχαριστηθικαμε οικογενειακος... Σε διαγωνισμους δεν εχει τυχει να συμετασχω μεχρι τωρα..

em82p2.png QGcTp2.png

3 hours ago, iouliana είπε:

Ωχ.. τα παπουτσια μονο λερωσε;

Με δαγκωνει χωρις ν το θελει οταν τον παιρνει ο υπνος κ κλεινει το στοματακι του.. ποναει ομως.. κοιτα αφου βαλαμε προγραμμα με τις στερεες κ τις εισαγαμε ολες μετα μ φαινοταν πολυ απλος ο θηλασμος. Ουτε εγω ειχα θηλασει πολυ τον πρωτο αλλα τωρα εχω βολευτει τοσο πολυ.κ ειναι ωραια.. Αρκει ν μαθει ν κοιμαται κ με αλλο ανθρωπο αν πχ λειπεις η εισαι κουρασμενη.. τωρα το δυσκολο μ φαινεται ν το σταματησουμε..νομιζω οτι δν θ γινει ποτε..

• Μου αρέσει 1

dph2p2.pngRGM7p2.png

καλημερα κοριτσια καλή εβδομαδα να εχουμε

λαχανορυζο σημερα απο την μαμα μου

θεμα ημερας : τα καλα και τα κακα στον χαρακτηρα του συντροφου μας

ο δικος μου ειναι γκρινιαρης κι ανασφαλης κι μουτρωνει ευκολα αλλα ειναι πολυ καλη ψυχη κι τρυφερος κι πολυ καλος μπαμπας

βεβαια η οικογενεια που μεγαλωσε δεν ηταν ιδανικη κι ισως αυτο φταιει για τον χαρακτηρα του

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...