Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Το καλοκαίρι θα κλείσω τα 42. Τα έμβρυα είναι από τα 39 μου. Είχα 8 βλαστοκυστες. Είχα βάλει τότε τις 2. Εμφυτευτηκαν αλλά το δεύτερο δεν προχώρησε, δεν ήταν υγιές. Αυτά που έχουν μείνει, είναι δύο 4ΑΑ (αυτες θα βάλω τώρα), μια 4ΒΑ και 3ΒΒ 5ης μέρας. Κι έχω κι άλλες δύο 6ης μέρας, η μία 5ΑΑ και η άλλη 5ΒΒ.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα οντως..ειδικα αν εχει παει 4 κ δν εχεις φαει...περιμενω τον συζυγο ν ερθει για ν τηγανισω..

Τα παιδια μου ευτυχως εχουν φαει...

Ο μικρουλης μολις ανεβασε πυρετο..

Ποσο μ αρεσει ο πουρες..

dph2p2.pngRGM7p2.png

γεια σας κοριτσια και εμενα μαρεσει ο πουρες πολυ και γενικα οτι ειναι ετσι οπως φαβα κτλπ αφου οταν αλεθα τα φαγητα του μικρου οτι αφηνε το ετρωγα εγω.... εγω σημερα ειχα ομελετα φουρνου.. αλλα μου εχουν λειψει και τα σουτζουκακια και λεω μια μερα να τα φτιαξω...

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Κ εμενα μ αρεσουν πουρεδες κ βελουτε..με λαχανικα κυριως..

θ βγω στο καρναβαλι των μικρων με τον μεγαλο μου την αλλη κυριακη..εεε λογικα θ κανουν κ παρτι στο σταθμο κ θ ντυθουν..κ το τελευταιο σκ συνηθως κανουμε βολτες μασκαρεμενοι..στην παρελαση, στο σοκολατοπολεμο κ στην τελετη ληξης αν εχει καλο καιρο

dph2p2.pngRGM7p2.png

Εμενα μ αρεσει ο πουρες κ της μικρης του αντρα μ οχι κ τοσο

Τι θα ντυσετε τα μικρα σας;εγω θα την ντυσω φραουλιτσα την πηραμε πέρυσι κ εχω κ φορεματακι Minnie

Ωραια τα καρναβαλια στην Ξανθη πηγαινα οταν σπουδαζα διπλα ηταν περνουσαμε τελεια δεν ντυνομουν βεβαια...Πατρα δεν το συζητω ειναι απ τα καλυτερα δεν εχω παει ομως

mickey και minnie ειναι το γκρουπ μας! τον μικρουλη δν ξερω τι θ τον ντυσω...

ειναι ωραιο το καρναβαλι αλλα γινεται χαμος το τελευταιο ΣΚ πολυς κοσμος και πολλά πεταμένα μπουκαλια κ πλεον δν μ αρεσει ν βγαινω εκεινες τις μερες (οχι οτι θ μπορουσα ν βγω βραδυ!). Το καρναβάλι των μικρων ειναι τελειο! κ διαφορες εκδηλωσεις που κανει ο δήμος, οι στολισμένες πλατείες, ο σοκολατοπολεμος (δν ξερω αν το ξαναειπα!!!!!) κ η τελετη ληξης ειναι η αγαπημενη μου που καιγεται ο καρναβαλος και γεμιζει η πολη πυροτεχνηματα!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Λιανα κ δω πολυ χαλασαν τα καρναβαλια.ολοι λιωμα.δ ειναι για παιδια

Κ αυτον μικυ ντυστον αναθ

Εχω ντυσει την κορη μινι,ινδιανα,κ μαυρη γατουλα,ηθελα να τη ντυσω καουμποισσα αλλα θελει πριγκιπισσα.ηδη πηρε κορωνα.κ ενα φορεμα με νυχτεριδες.εχουμε κ κτ τουτου οποτε κ κτ σε μπαλαρινα

Κ γω θελω σοκολατοπολεμο!

Ηδη αρχισε να μασκαρευεται η μικρη σπιτι

Ο πουρες μ αρεσει.απο βελουτε μονο κολοκυθας.αν προλαβω λεω να κανω αυριο

Διαφημίσεις

να κανεις ειναι τελεια.. αν εχεις βαλε τζιντζερ κ λιγο ανηθο... εκανα πρωτη φορα πριν λιγο καιρο κ ξετρελαθηκαν ολοι

και με κολοκυθακια εχω κανει.. καταπρασινη!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Να βαλω ενα θεμα μιας και ειναι ελευθερο σημερα.. ποια είναι τα αγαπημενα τους τραγούδια? εμεις ακουμε πολυ τον τεμπελη δρακο και τη λιλιπουπολη.. σημερα ο μικρος με πυρετο αλλα χορευε μια χαρα! του μεγαλου του αρεσουν κ τραγουδαει κ αυτα που ακουμε εμεις, μποφιλιου χαρουλη μαλαμα κ γενικα οτι ακουει στο ραδιο

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...