Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

7 minutes ago, mama82 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!

Εγω πηρα 14-15 κιλα τα οποια τα εχασα σχεδον ολα, μου εμειναν 3 αλλα επειδη ειχα απο πριν παραοανησια θελω να χασω τουλαχιστον 15!

Ετρωγα ομως πολυ και τα παντα!! 

Θωμαη καλυτερα να επαιρνες κιλα παρα να ταλαιπωριοσουν ετσι! Οπως και να χει αξιζει τον κοπο!!

Χαρουμενη μαμα εγω βαζω νερονα βρασει και ριχνω βουτυρο αγελαδας μεσα λιγο αντι για λαδι, προσεχε ποσο τραχανα θα ριξεις μην σου βγει περισοοτερο απο οσο υπολογιζεις, ειναι πολυ γρηγορο αν θες βαζεις ορος το τελος φετα αλατι πιπερι, οσο κρυωνει πηζει πιο πολυ, κανε να δεις πως ειναι ωστε να το κανει οπως θελεις την επομενη φορα

Ξεχασα να πω το μενου της ημερας για την μελινα εκανα φασολακια και εγω εφαγα ομελετα γιατι σημερα τρεχω και δεν φτανω

Σκουπισα σιδεεωσα μαγειρεψα εβαλα πλυντηριο πιατων ρουχων και μετα ταισα την μικρη την εκανα μπανιο παιξαμε και την κοιμισα...αυριο φευγουμε και πρεπει νακανω βαλιτσες και τ απογευμα εχω γυναικολογο για τεστ παπ

και εγω σημερα εχω γυναικολογο για τεστ παπ !

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, mama82 είπε:

Δεν ξεεω αν ειμαι η μονη αλλα ακομα και που γεννησα φυσιολογικα δεν το μπορω το τεστ παπ αλλα αναγκαιο κακο τι να κανουμε;;

πραγματικα κι εγω ! τωρα θα παω να με δει  για δευτερη φορα μετα τη γεννα και δεν χωραει άλλη αναβολη...δεν μπορω καθολου!

kRl9p2.png kRl9p2.png

23 minutes ago, iouliana είπε:

πραγματικα κι εγω ! τωρα θα παω να με δει  για δευτερη φορα μετα τη γεννα και δεν χωραει άλλη αναβολη...δεν μπορω καθολου!

Καλα αποτελεσματα κ σε εσενα!

Ουτε εμενα μ αρεσει...ουτε τον υπερηχο μπορω..

47 minutes ago, mama82 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!

Εγω πηρα 14-15 κιλα τα οποια τα εχασα σχεδον ολα, μου εμειναν 3 αλλα επειδη ειχα απο πριν παραοανησια θελω να χασω τουλαχιστον 15!

Ετρωγα ομως πολυ και τα παντα!! 

Θωμαη καλυτερα να επαιρνες κιλα παρα να ταλαιπωριοσουν ετσι! Οπως και να χει αξιζει τον κοπο!!

Χαρουμενη μαμα εγω βαζω νερονα βρασει και ριχνω βουτυρο αγελαδας μεσα λιγο αντι για λαδι, προσεχε ποσο τραχανα θα ριξεις μην σου βγει περισοοτερο απο οσο υπολογιζεις, ειναι πολυ γρηγορο αν θες βαζεις ορος το τελος φετα αλατι πιπερι, οσο κρυωνει πηζει πιο πολυ, κανε να δεις πως ειναι ωστε να το κανει οπως θελεις την επομενη φορα

Ξεχασα να πω το μενου της ημερας για την μελινα εκανα φασολακια και εγω εφαγα ομελετα γιατι σημερα τρεχω και δεν φτανω

Σκουπισα σιδεεωσα μαγειρεψα εβαλα πλυντηριο πιατων ρουχων και μετα ταισα την μικρη την εκανα μπανιο παιξαμε και την κοιμισα...αυριο φευγουμε και πρεπει νακανω βαλιτσες και τ απογευμα εχω γυναικολογο για τεστ παπ

Καλα αποτελεσματα!

Κ καλο ταξιδι.ν

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

το χειμωνα δε κανουνε πολλα αυγουλακια οι κοτουλες....!!!!!! το καλοκαιρι ειχαμε τοσα πολλα που επερνα και τα ειδινα και στην δουλεια σε οσους συναδελφους μου ηξερα οτι ειχαν παιδακια..!!! τωρα το χειμωνα ισα ισα φτανουν για την οικογενεια..!! τωρα σιγα σιγα θα ξεκινησουν να ξανακανουν...!!!!!

γεια σας κοριτσια για σημερα εφτιαξα σνιτσελ και μου εφερε και η πεθερα μου γιγαντες με λουκανικα...!!!! εγω ειχα παρει 12 κιλα γυρισα με 4 κιλα πισω τα δυο τα εχασα μεσα στη βδομαδα τα αλλα δυο μεχρι της 40 μερες τα ειχα χασει....!!!!!!!!! κοριτσιαα σημερα πηρα τραχανα για να φτιαξω στο μικρο να δω αν του αρεσει πως τον φτιαχνουνε;;; δεν εχω ξαναφτιαξει ποτε ουτε εχω δοκομασει για να ξερω τι γευση εχει......

Εγω βαζω κ λιγο γαλα στο τελος κ αφηνω ν παρει μια βραση. Κ μιση κουταλια βουτυρο για το αρωμα.. τον εφαγε τελικα ο μικρος;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Εγω εφτιαχνα τον τραχανα με ζωμο απο κρεας συνηθως εβταζα μοσχαρι ή κοτοπουλο με λαχανικα και κρατουσα το ζωμο σεβαζακια στη καταψυξη οποτε ηθελα το ξεπαγωνα κι του εφτιαχνα ο μικρος το λατρευε ειδικα για βραδυνο αλλα το βαρεθηκε

• Μου αρέσει 1

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

6 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

μπορω να του βαλω δλδ και γιαουρτι;;;;; λεω να του τον φτιαξω το απογευμα για αλλαγη να δω και αν θα του αρεσει...!!!!!

ναι χαρουμενη μαμα  εγω βαζω παντου γιαουρτι (και στα μακαρονια) και τρελαίνεται η μικρη ! Βεβαια προτιμω τον τραχανα με λαχανικα χωρις γαλα αλλα αυτό είναι καθαρα θεμα γουστου

kRl9p2.png kRl9p2.png

Εμεις λατρευουμε τραχανα,κυριως σταρενιο.κ μαλιστα η γιαγια μου τον κανει.εγω 1μερος τραχανα με 2η3νερο που βραζει.αλατι αν δ βαλω φετα.πιπερι κ βουτυρο στο τελος.με γιαουρτι δ εχω δοκιμασει αλλα παντα καποιο τυρι κρεμα,παρμεζανα,ρεγκατο,καπνιστο.καμια φορα κ λουκανικακια.ειτε σουπα ειτε τραχανοπιτα

Καλημερα καλο σαββατοκυριακο 

Κρεας στη σχαρα με πατατες τηγανιτες κι σαλατα 

Θεμα ημερας : διαβαζετε βιβλια ; ποιο ειναι το αγαπημενο σας ; 

Εγω λατρευω το διαβασμα αγαπημενο μου το σταυροδρομι των ψυχων 

Τωρα ξεκινησα το βαλς με 12 θεους 

rS0gp3.pngTCVip3.png

2 hours ago, thomai62 είπε:

Καλημερα καλο σαββατοκυριακο 

Κρεας στη σχαρα με πατατες τηγανιτες κι σαλατα 

Θεμα ημερας : διαβαζετε βιβλια ; ποιο ειναι το αγαπημενο σας ; 

Εγω λατρευω το διαβασμα αγαπημενο μου το σταυροδρομι των ψυχων 

Τωρα ξεκινησα το βαλς με 12 θεους 

Οκαλημερα!καλο σαββατοκυριακο!εμεις εχουμε φαγητο απο ταπερακι μαμας ακομη.γιουβαρλακια κ στιφαδο

Λατρευω το διαβασμα!κ διαβαζω πολυ γρηγορα 400-600σελιδες σε 3-4μερες.ειχα σταματησει τον πρωτο χρονο με τη μικρη λογω κουρασης κ ελλειψης χρονου.οπως κ τωρα.κ η δημουλιδου κ η μαντα κ η οικονομου αγαπημενες!επισης λατρευω Dan brown.το ημερολογιο της αννα φρανκ,τον μικρο πριγκιπα..σπανια να μη μου αρεσει καποιο βιβλιο που διαβασα.μονο στην πρωτη εγκυμοσυνη διαβασα 15!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια σήμερα κατι πρόχειρο για φαγητο δεν ξερω ακομα...Είμαστε οικογενειακώς για καφεδάκι

Απο βιβλια μ αρεσουν παρα πολυ απο Μαντα κ Δημουλιδου σχεδον τα εχω διαβασει ολα τα καινούρια θελω αλλα που χρονος τωρα...παλια διαβαζα παρα πολυ τρελαινομαι

3 minutes ago, vikib είπε:

Οκαλημερα!καλο σαββατοκυριακο!εμεις εχουμε φαγητο απο ταπερακι μαμας ακομη.γιουβαρλακια κ στιφαδο

Λατρευω το διαβασμα!κ διαβαζω πολυ γρηγορα 400-600σελιδες σε 3-4μερες.ειχα σταματησει τον πρωτο χρονο με τη μικρη λογω κουρασης κ ελλειψης χρονου.οπως κ τωρα.κ η δημουλιδου κ η μαντα κ η οικονομου αγαπημενες!επισης λατρευω Dan brown.το ημερολογιο της αννα φρανκ,τον μικρο πριγκιπα..σπανια να μη μου αρεσει καποιο βιβλιο που διαβασα.μονο στην πρωτη εγκυμοσυνη διαβασα 15!

3 minutes ago, vikib είπε:

Αχ τα ιδια κ εγω σε δυο μερες τα τελειωνω..τωρα δεν εχω χρονο

Kαλησπερα!!

Σήμερα χοιρινό με λάχανο!!

Και εγω λατρευω τα βιβλια, αφου παντα λεω ότι θα μου αρεζε να ζω μεσα σε μια βιβλιοθηκη!! Τωρα εχω να διαβασω καποιους μηνες και το σκεφτομουν να παω στη βιβκιοθηκη να παρω κανενα. Διαβαζω σχεδόν τα παντα αλλα εχω μια αδυναμια στα ιστορικα μυθιστορήματα.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Καλο ΣΚ κοριτσια!!! Σημερα φαγαμε πατατουλες γιαχνι με φετα..

Κ εγω τωρα με τα παιδια δν διαβαζω οσο παλια..το βραδυ αν αντεχω κ το καλοκαιρι στην παραλια..κ πλεον εχω βαρεθει τη λογοτεχνεια..διαβαζω μονο λιγο κλασικη ξενη.. κατα τα αλλα διαβαζω ψυχολογια, μαθηματικα, πολιτικα, ποιηση.. αγαπημενο δν εχω

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημερα κοριτσια συννεφιασμενη κυριακη σε εμας

Σημερα θα φαμε στη πεθερα μου ψητα στα καρβουνα με σαλατα 

Θεμα ημερας : περιοχη που μενετε ;

Εγω μενω αθηνα πλατεια αττικης Αθηνα 

rS0gp3.pngTCVip3.png

καλημερα κοριτσια εγω δε μπορω να πω οτι διαβαζω ιδιαιτερα μικρη μου αρεσε και διαβαζα καποια βιβλια ποτε ομως ολοκληρα γιατι ειμουν τοσο ανυπομονη που διαβαζα τις πρωτες σελιδες και μετα πηγενα κατευθειαν στις τελευταιες για να δω τι θα γινει στο τελος... ο αντρας μου διαβαζει παρα πολυ και εχουμε και μια βιβλιοθηκη με τα βιβλια του μονο μου φενεται πως πρεπει σιγα σιγα να περνω να τα διαβαζω...!!!!! λοιπων σημερα εμεις θα φαμε στην κουμπαρα μου...!!! εγω μενω στα χανια της κρητης το πατρικο μου στην παλια πολη των χανιων και τωρα με τον συζυγο μου μενουμε κοντα στον καλαθα...!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...