Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , thomai62 είπε:

μαλλον απο ζηλεια λογω του μωρου τα κανει ολα αυτα να κανεις υπομονη και να μην την μαλωνεις να περνας χρονο μονο οι 2 σας και να της εξηγεις οτι πρεπει να φυγεις και οτι θα γυρισεις παλι 

Τα κανω αυτα! Το αστειο ειναι πως με το μωρο ασχολουμαι ελαχιστα. Μονο το ταιζω και παιζω μαζι του μονο οταν κοιμαται η μικρη. Ολες τις αλλες ωρες παιζω μαζι της και το μωρο ή κοιμαται ή ειναι στο ριλαξ και μας κοιταει.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα 

πανσετα με ρυζι 

@CMES το καταλαβαινω αλλα για τα μικρα ειναι σοκ να τους αλλαζεις την καθημερινοτητα . ενα παιδακι που κρατουσα οταν γεννηθηκε η αδελφη του  επαθε τετοια προσκολησση στη μαμα  του που ουτε κουνιες δεν ηθελε να πηγαινουμε  ενω  επαιρνα και την μικρη μαζι  ειναι καθαρα ενας τροπος να δειξουν την ζηλεια τους 

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Έχω καιρό να γράψω... επομένως να καλοσωρίσω τη νέα μανούλα και να ευχηθώ φυσικά στην @xaroumenh mama..Να σου ζήσει το μωράκι! Καλή ανατροφή!

Πίτσα θα φάμε σήμερα..

@CMES παρόμοιες καταστάσεις ζω κι εγώ ακόμη με τον μικρό μου. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε ζήλια ή απλά προσκόλληση λόγω ηλικίας. Το πρωι που φεύγω για δουλειά και έχει τη ρουτίνα του (παιδικό σταθμό) συνήθως δεν έχει πρόβλημα, αλλά όταν φεύγω το απόγευμα για δουλειά, μπορεί να στενοχωρηθεί πολύ (ιδιαίτερα όταν είναι κουρασμένος). Αυτό που με βοηθάει είναι  να του εξηγώ που πάω, και να του υπόσχομαι ότι όταν γυρισω θα κάνουμε κάτι πχ θα κάνουμε ποδήλατο, θα παίξουμε τουβλάκια. Επιμένω λίγο να του το λέω (μπορέι να ξεκινήσω να το συζητάω νωρίτερα), και στο τέλος σταματαέι και λέει μόνος του "η μαμα θα παει δουλίτσα και όταν έρθει θα παίξουμε"

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

On 11/5/2018 at 11:34 ΠΜ, anath είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Έχω καιρό να γράψω... επομένως να καλοσωρίσω τη νέα μανούλα και να ευχηθώ φυσικά στην @xaroumenh mama..Να σου ζήσει το μωράκι! Καλή ανατροφή!

Πίτσα θα φάμε σήμερα..

@CMES παρόμοιες καταστάσεις ζω κι εγώ ακόμη με τον μικρό μου. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε ζήλια ή απλά προσκόλληση λόγω ηλικίας. Το πρωι που φεύγω για δουλειά και έχει τη ρουτίνα του (παιδικό σταθμό) συνήθως δεν έχει πρόβλημα, αλλά όταν φεύγω το απόγευμα για δουλειά, μπορεί να στενοχωρηθεί πολύ (ιδιαίτερα όταν είναι κουρασμένος). Αυτό που με βοηθάει είναι  να του εξηγώ που πάω, και να του υπόσχομαι ότι όταν γυρισω θα κάνουμε κάτι πχ θα κάνουμε ποδήλατο, θα παίξουμε τουβλάκια. Επιμένω λίγο να του το λέω (μπορέι να ξεκινήσω να το συζητάω νωρίτερα), και στο τέλος σταματαέι και λέει μόνος του "η μαμα θα παει δουλίτσα και όταν έρθει θα παίξουμε"

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά .....!!!!!!

1 hour ago, CMES είπε:

Γεια σας! Ριζοτο με κοτοπουλο! 

Πως περνατε; το εχετε ριξει στις βολτες;

@xaroumenh mama τι κανει το μωρο;

Καλά είναι το παλικάρι μου ..!!! Μεγαλώνει ..!!! Για την ώρα είναι ένα αρκετά υσηχο μωράκι δε ξέρω πως θα εξελιχθεί στην πορεία γιατί είναι νωρίς ακόμα .. τώρα δύο μέρες μένει κ ξύπνιος όταν δε πεινάει δε πονάει δε κρυώνει η ζεστενεται είναι υσηχος κ εξερευνεί το χώρο ...!!! Αυτός είναι ποιο πιπιλιαρης κ αγκαλθτσας εν αντίθεση με τον αδερφό του ίσως κ από τον θηλασμό γιατί τον μεγάλο δε τον θήλασα.

em82p2.png QGcTp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

Γιουβαρλάκια σήμερα!

@xaroumenh mama π[ως αντέδρασε ο μεγάλος?

@CMES και η κόρη μου τα ίδια έκανε και  σε ένα βαθμό το κάνει ακόμη ειδικά  όταν είναι άρρωστη/κακοδιάθετη/ κουρασμένη όπως είπε και η αναθ. Θα περάσετε από πολλά στάδια ακόμη, Υπομονή!

εδώ βρέχει συνέχεια..τι σπαστικό!

Το κορίτσι μου μεγάλωσε, την έγραψα στο προνήπιο!

kRl9p2.png kRl9p2.png

καλημερα καλη εβδομαδα

φασολακια λαδερα σημερα εβαλα και κολοκθυακια πατατες μελιτζανες και καροτα

@iouliana και εγω εγραψα τον μικρο στο προνηπιο και ο μεγαλος πρωτη δημοτικου απιστευτο μου φαινεται

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημερα κορίτσια! Μοσχαράκι με κριθαράκι σήμερα!!!

Χθες έμαθα ένα υπέροχο νέο!!!! Η νονά της μικρής είναι έγκυος, 4 μηνων! Πολύ χάρηκα!!! Αν σας πω ότι μου έλεψει η κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη και η στιγμή της γέννας θα με πείτε τρελή!!! Θέλω τόσο πολύ να τα ξαναζήσω! Ανυπομονώ να μας έρθει ένα δεύτερο... Διαβάζω και αυτά που λέτε και δεν ξέρω πως είναι με 2 παιδιά, πως το δέχεται το πρώτο. Αγχώνομαι γενικά και για τα πάντα ως συνήθως!! Κορίτσια με 2 παιδιά είναι πιο δύσκολα; Έχετε χρόνο για τον εαυτό σας έστω και λίγο;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπιφτεκια κοτοπουλο σήμερα!

@smaro30  για μένα η ζωη με δυο παιδια είναι πιο "γεμάτη". Και σε τρέξιμο, υποχρεώσεις, δουλειες κλπ αλλά και σε αγάπη, ευτυχία, γέλιο, αγκαλιές και όμορφες και συγκινητικές στιγμές! Η αγάπη μεταξύ των αδερφών είναι κάτι που με κάνει περήφανη, δεν ξέρω γιατί, όταν τα βλέπω αγαπημένα (δεν είναι πάντα έτσι χαχα) αισθάνομαι ότι κάτι έχω καταφέρει καλά! Χρόνο για τον εαυτό σου μπορείς να βρεις αν υπάρχει θέληση και μια μικρή βοήθεια (από σύζυγο, γονείς, αδέρφια κλπ). Συγχαρητήρια και για τη νονά! Και με το καλό να το ζήσεις κι εσύ πάλι!

• Μου αρέσει 1

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημερα! Φασολαδα σημερα!

@smaro30 εγω παντως με τα δυο παιδια τα εχω βρει λιγο σκουρα, κυριως ομως επειδη εχουν μικρη διαφορα και δεν εχω βοηθεια. Δεν το μετανιωνω ομως! Ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος, μετα παιρνουν το δρομο τους!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

καλημερα 

κεφτεδακια με πατατες τηγανιτες κολοκυθοανθους γεμιστους για εχτες  κοτοπουλο με σαλατα και φακες για σημερα

@smaro30 ειναι ωραιο να κανεις δευτερο στην αρχη ειναι λιγο δυσκολο αν δεν εχεις βοηθεια αλλα μετα τα 2 χρονια που αρχιζουν κι παιζουν μαζι ειναι πιο ξεκουραστα

εγω σκεφτομαι για τριτο

@CMES λιγο υπομονη να ξεπεταχτει ο μικρος κι θα δεις οτι θα ειναι καλυτερα

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...