Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Τα natural killers είναι τα ΑΝΑ που λένε οι ενδοκρινολόγοι ανοσολογοι είναι στην ουσία τα λευκά αιμοσφαίρια που ανεβαίνουν για διάφορες αιτίες ακόμα Κ από κάποιο ιό . Απλά στον ενδοκρινολόγο γίνετε μια αξιολόγηση αν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο που υποβόσκει. 

Αν βρεθούν αυξημένα χωρίς κάποιο άλλο λόγο ενώ έχουν ερευνηθεί όλα απλά ακολουθείς κάποια διατροφή πλέον για να πέσουν . Αλλιώς κορτιζόνη προληπτικά πριν την εμβρυομεταφορα . 

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

4 minutes ago, linaa said:

γεια σου κοριτσι!!! με τον υπνο ολα τα παιδακια καποια στιγμη το κανουν αυτο τωρα ξεκινανε κ οι φοβιες το βραδυ κτλ. θα ερχετε συνεχεια οταν ξυπναει αν θες μια λυση ειναι να την πηγαινεις στο κρεβατι της κ να πεφτεις κ εσυ λιγο με μια κουβερτουλα στο πατωμα να κανεις οτι κοιμασε μεχρι να την παρει ο υπνος παλι. συνηθως το βραδυ μεσα σε 5 λεπτα εχουν ξανακοιμηθει.

για το φαγητο ξαναρωτα την παιδιατρο ειδικα αν εχει σταματησει κ την τουαλετα. το πιο πιθανο ειναι να περναει μια φαση που θελει πιο πολυ υπομονη στο ταισμα...

αυτό με τον ύπνο θα το εφαρμόσω!!! Ευχαριστώ!

Τουαλέτα δεν σταμάτησε, αν μη τι άλλο δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό. Με την υπομονη στο τάισμα ειλικρινά δεν μπορώ άλλο, φτάνω στο σημείο από τα νεύρα μου να μου έρχονται δάκρυα και μη γελάσετε κορίτσια!! Αλήθεια λέω! Ξέρετε τι σημαίνει 1 ώρα με το ρολόι στο χέρι για να φάει 1 μπουκιά και μετά χτυπάει το κουτάλι, γυρίζει κεφάλι δεξιά/αριστερά και κλείνει ερμητικά το στόμα!!!! Έχουμε φτάσει και εγώ και ο σύζυγος στα όρια μας... Μαγειρεύω και πετάω φαγητά, αν είναι δυνατόν!!! Θα πάω παιδίατρο την Δευτέρα και θα την ρωτήσω ξανά...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια καλο σαββατοκυριακο 

σημερα θα φαμε στην μαμα μου εχτες ειχαμε μακαρονια με κιμα

@smaro30 και το φαγητο και ο υπνος ειναι φαση ισως εχει καταλαβει οτι ερχεται το μωρο και αντιδρα ετσι  .Εμενα ο μεγαλος ηταν ενα μωρο που τα ετρωγε ολα κια οταν γεννηθηκε ο μικρος ο μεγαλος ηταν 19 μηνων αρχισε σταδιακα να κοβει το φαγητο φτασαμε 23 μηνων να τρωει μονο φρουτα γαλα και ψωμι με μαγιονεζα τα δοκιμασα ολα και εγω μεχρι που τον αφησα νηστικο και αντεξε μια εβδομαδα μονο με γαλα και φρουτα και πολυ γκρινια γιατι πεινουσε  ο δικος μου δεν ετρωγε ουτε με ζορισμα και τοτε αποφασισα να φτιαχνω μονο τα αγαπημενα του μια εποχη ετρωγε μονο μακαρονια ,τωρα που 5,5 ετων εχει αρχισει και δοκιμαζει καποια φαγητα .οσο για τον υπνο απο 2 χρονων που τα εβγαλα απο την κουνια σχεδον καθε βραδυ  ερχονται και κοιμομαστε μαζι ή παω εγω στο παιδικο και κοιμαμαι στο κρεβατι τους ή ο αντρας μου 

rS0gp3.pngTCVip3.png

@smaro30 και τα δυο που περιγραφεις τα εχω παθει με την κορη μου. Απο μωρο ηταν πολυ καλοβολη στον υπνο, την εβαζα στην κουνια, τη χαιρετουσα, εκλεινα το φως και κοιμοταν. Οταν ηταν 19 μηνων, ενα μηνα πριν γεννησω περασε μια ιωση και απο τοτε δεν ηθελε να φυγω απο το δωματιο καθολου! Μετα απο πολλες δοκιμες καταληξαμε να καθομαι στην πολυθρονα θηλασμου στο δωματιο της μεχρι να την παρει ο υπνος και μετα εφευγα. Ομως οσο ημουν στο δωματιο τοσο δεν κοιμοταν, ειχε στο νου της οτι αν την παρει ο υπνος θα φυγω και αντιστεκοταν! Φτασαμε καθε βραδυ να καθομαι μεχρι και 2 ωρες στην καρεκλα μεχρι να κοιμηθει. Μετα αρχισα να μην την κοιμιζω μεσα στη μερα για να νυσταζει και να κοιμαται πιο γρηγορα. Οταν γεννησα βεβαια αυτο εγινε ακομα πιο δυσκολο!! Μια μερα, οπως το ξεκινησε ετσι ξαφνικα το σταματησε!! Επανηλθε πληρως μεσα σε μια μερα!! Ολο αυτο κρατησε 2 μηνες ομως δεν την πηρα ποτε στο κρεβατι μου, απλα καθομουν διπλα της.

Αυτο με το φαγητο επισης το ειχε παθει 14-15 μηνων. Τα παιδια σε αυτες τις ηλικιες χρησιμοποιουν πολυ συχνα το φαγητο για να χειριστουν τους γονεις. Οσο βλεπει την αγωνια σου να φαει τοσο διαπιστωνει πως αυτη η μεθοδος πιανει για να εχει καποιου τυπου ελεγχο πανω του. Αυτα που εφαρμοσα εγω με συμβουλη της παιδιατρου ειναι τα εξης: προσεφερα παντα κανονικα φαγητο τις αναμενομενες ωρες στο τραπεζι κανονικα χωρις ουτε ζογκλερικα ουτε τιποτα. Αν δεν ηθελε, με υφος "δεν τρεχει και τιποτα" της ελεγα: σιγουρα δεν θες να φας; γιατι δεν εχει κατι αλλο. Αν μου ελεγε οχι την κατεβαζα απο το τραπεζι και δεν της εδινα τιποτε αλλο μεχρι το επομενο γευμα. Δεν της αυξησα τα ενδιαμεσα (φρουτα, γιαουρτι κλπ) και δεν εδωσα τιποτα να τσιμπαει. Λιχουδιες τυπου μπισκοτα εδινα μονο μετα το φαγητο και μονο αν ειχε φαει ικανοποιητικη ποσοτητα. Και το σημαντικοτερο: δεν της εδειχνα οτι με νοιαζει να φαει!! Επανηλθε στις διακοπες οπου μαλλον της ανοιξε η ορεξη απο τη θαλασσα, περιπου 1 μηνα μετα.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ! Με το φαγητό εφάρμοσα αυτό που αναφέρθηκε, δεν της έδωσα τίποτα να φάει και όταν δοκίμασα να την ταίσω και δεν ήθελε της είπα δεν πειράζει. Όλη την ημέρα νηστικιά και το βράδυ ήρθε στην κουζίνα λέγοντας μαμ μαμ και έφαγε σπανακόρυζο!!! Θα τρελαθώ κορίτσια, πιάνει τελικά!!!

Με τον ύπνο δεν την παίρνω πλέον στο κρεβάτι, από την Παρασκευή. Απλά ο σύζυγος κάθεται στην κούνια κάτω μέχρι να κοιμηθεί. Ουφ φάση θα περάσει!!

Σήμερα γεμιστα ορφανά για εμάς, με μοσχαρίσιο κιμά για το μωρό. Όμορφες καλημέρες <3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, iouliana είπε:

Γεια σας κορίτσια!!

Αρακά με μοσχάρι σήμερα!!

@smaro30 και εγώ εφάρμοσα, με το φαγητό, αυτό που έγραψε η  CMES και <σώθηκα>!

Για να μην παιρνω τα ευσημα, ειναι οι συμβουλες της παιδιατρου μου σε συνδυασμο με καποια πραγματα που διαβασα σε ενα βιβλιο της Tanya Byron, για τη νηπιακη ηλικια.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

καλημερα 

κριθαρακι με λουκανικα πιππεριες και μελιτζανες

και η δικη μου η παιδιατρος ειναι υπερ του να μην πιεζεις τα παιδια για φαγητο αρκει να τρωνε φρουτα και να πινουν γαλα

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημερα! Ταλιατελες primavera σημερα!

Λοιπον εχω μια φιλη κλινικη διαιτολογο που μου ελεγε πως εχει φανει σε μελετες πως η συμπεριφορα των γονιων ως προς το φαγητο σε ηλικια εως 2 ετων διαμορφωνει το χαρακτηρα των παιδιων και τη σχεση τους με το φαγητο αργοτερα. Αν πιεζεις το παιδι να φαει το πιθανοτερο ειναι να "σιχαθει" το φαγητο αργοτερα ενω αν το περιοριζεις να μην τρωει ειναι πιθανο να του βγει ως αποθημενο αργοτερα. Ειναι μαλιστα προτιμοτερο να το αφηνεις να φαει κατι πιο ανθυγειινο αν το ζητησει παρα να του το απαγορευσεις (εως 2 ετων αυτο φυσικα).

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια!!! Εφαρμόζω αυτό που είπατε με το να μη πιέζω και δεν θα το πιστέψετε τρώει όποτε θέλει αλλά τρώει!!! Επίσης πήρε 350 γραμμάρια σε ένα μήνα ενώ πλέον την αφήνω χωρίς πίεση!!! Επιτέλους έφτασε τα 11 κιλά!!! Πολυ χαίρομαι!

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα! Γιουβετσι!!

Περναω μια περιεργη περιοδο. Η κορη μου που σε λιγες μερες γινεται 2 χρονων, ηταν παντα ενα πολυ ανεξαρτητο παιδι. Αρκει να πηγαινε βολτα, ακομα και ενας αγνωστος να την επαιρνε απο το χερι εφευγε χωρις να κοιταξει πισω. Τον τελευταιο καιρο εχει αποκτησει μια εξαρτηση μαζι μου που δεν ειχε ποτε. Δεν τολμαω να παω ουτε στην κουζινα να μαγειρεψω. Πεφτει κατω, χτυπιεται και κλαιει. Σημερα την αφησα στην πεθερα μου για μια ωρα και οταν μπηκα στο αυτοκινητο να φυγω ξαπλωθηκε κατω στην ασφαλτο και σπαραξε στο κλαμα. Σιγουρα παιζει ρολο τπ οτι τωρα που ειμαι σε αδεια ειμαστε ολη μερα μαζι. Ειδικα απο οταν εσπασε η πεθερα μου το χερι της δεν ειχα κανεναν να μου την κρατησει. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι το φαινομενο γινεται ολο και πιο εντονο οσο περνανε οι μερες. Πως να το αντιμετωπισω; ειτε της μιλαω να της εξηγησω, ειτε κανω την αδιαφορη, ειτε τη μαλωνω η αντιδραση της ειναι ιδια!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

μαλλον απο ζηλεια λογω του μωρου τα κανει ολα αυτα να κανεις υπομονη και να μην την μαλωνεις να περνας χρονο μονο οι 2 σας και να της εξηγεις οτι πρεπει να φυγεις και οτι θα γυρισεις παλι 

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...