Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!! Τηγανια κοτοπουλο με χρωματιστες πιπεριες και πληγουρι (συνταγη ακης πετρετζικης)!!!

@thomai62 πρωτον με κουραζει απιστευτα να κανω και τα δυο γιατι καθε ταισμα μου παιρνει πολλη ωρα και δευτερον φοβαμαι οτι με το συμπληρωμα θα σταματησει το δικο μου γαλα! Το εχω παρει και πατριωτικα το θεμα και απογοητευομαι που δεν τα καταφερνω!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

3 ώρες πρίν, CMES είπε:

Καλημερα!! Τηγανια κοτοπουλο με χρωματιστες πιπεριες και πληγουρι (συνταγη ακης πετρετζικης)!!!

@thomai62 πρωτον με κουραζει απιστευτα να κανω και τα δυο γιατι καθε ταισμα μου παιρνει πολλη ωρα και δευτερον φοβαμαι οτι με το συμπληρωμα θα σταματησει το δικο μου γαλα! Το εχω παρει και πατριωτικα το θεμα και απογοητευομαι που δεν τα καταφερνω!!

δεν εχει νοημα να στεναχωριεσαι :) εχεις δοκιμασει να δινεις εναλλαξ ενα γευμα  δικο σου και απο τα δυο στηθη και ενα απο μπιμπερο ?

rS0gp3.pngTCVip3.png

πρίν από 8 λεπτά , thomai62 είπε:

δεν εχει νοημα να στεναχωριεσαι :) εχεις δοκιμασει να δινεις εναλλαξ ενα γευμα  δικο σου και απο τα δυο στηθη και ενα απο μπιμπερο ?

Ναι και αυτο το δοκιμασα! Ομως ετσι κι αλλιως σε καθε γευμα του δινω και απο τα δυο στηθη, το ενα δεν του φτανει με τιποτα!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

6 ώρες πρίν, CMES είπε:

Ναι και αυτο το δοκιμασα! Ομως ετσι κι αλλιως σε καθε γευμα του δινω και απο τα δυο στηθη, το ενα δεν του φτανει με τιποτα!

δεν σε βολεωε ετσι ;

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Ψαρακια σημερα!

@thomai62 ο μικρος ειναι αψογος. Δεν γκρινιαζει καθολου και ολη μερα γελαει ακομα και αν τον αφησεις μονο του στο ριλαξ! Προχθες εγινε 3 μηνων και τον ζυγισα:7380!!!! Ειναι ομως παρα πολυ ψηλος. Την τεταρτη εχουμε εμβολιο και θα μετρησουμε υψος, παντως 2 μηνων ηταν 63 εκατοστα!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλησπερα! Μπιφτεκια με πατατες τηγανιτες!

@thomai62 δεν με αγχωνει το βαρος του μωρου. Απλα κουραζομαι πολυ με τη μεικτη διατροφη, καθε ταισμα διαρκει πανω απο ωρα και στενοχωριεμαι γιατι ειναι ζητημα χρονου να σταματησω να εχω γαλα, δεν θα μπορεσω να θηλασω ουτε 6 μηνες!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα  να μην στεναχωριεσαι δεν κανεις καλο σε κανενα η παιδιατρος μου ειπε εστω και 1 μερα να πιει γαλα μητρικο ειναι πολυ καλο για το παιδι !!! Δοκιμασες να το βγαζεις με θηλαστρο και να το δινεις με μπιμπερο ;

σημερα τα μικρα τα πηραν τα πεθερικα μου και θα τα φερουν αυριο το πρωι που εχουμε κανονισει εκδρομη στον αγιο Εφραιμ οποτε μαζεψα τα περισσοτερα χειμωνιατικα 

εφαγα στη μανουλα μου πανσετα λουκανικο πατατες και συκωτακια κοτοπουλου τηγανιτα 

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλησπερα! Σημερα πηγαμε βολτιτσα με πεθερικα και κατι συγγενεις και φαγαμε σουβλακια!!

@thomai62 κι αυτο το δοκιμασα, νοικιασα μαλιστα και νοσοκομειακο θηλαστρο για καλυτερα αλλα βγαζω πολυ λιγο! Θελω 3 αντλησεις για να φτιαξω ενα μπουκαλι συμπληρωμα!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Φρικασέ με μοσχάρι σήμερα.

θωμαή θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να κατέβω Αθήνα στο μοναστήρι. Τον έχω προστάτη τον Άγιο Εφραίμ.

@CMES αν το προσπάθησες και δεν χόρταινε από το στήθος σε κανένα γεύμα, συνέχισε έτσι και όσο πάει.  Τα έχουμε ξαναπεί αλλά προσπάθησε να χαρείς τον μικρούλη και να μην στεναχωριέσαι. Είναι και πολύ φαγανός από ότι βλέπω ο μικρός σου, έμενα στη ίδια ηλικία ήταν 6.100 g με ύψος 68 εκ.και τον θεωρούσα πολύ φαγανούλη, όποτε μάλλον ο κύριος έχει πολύ όρεξη. Δοκίμασες κανένα συμπλήρωμα διατροφής? 

kRl9p2.png kRl9p2.png

καλησπερα

σημερα φαγαμε εξω 

ηταν πολυ ωραια στον αγιο εφραιμα απλα λογω κυριακης υπηρχε παρα πολυ κοσμος οποτε ειπαμε να παμε μια αλλη μερα με ηρρεμια 

πηγαμε και μια βολτα στη ραφηνα τα μικρα ξετρελλαθηκαν

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...