Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Μανούλες από τα παλιά

thomai62

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , CME2205 είπε:

Η δικη μου ειναι 15 μηνων οποτε ακομα δεν υπαρχει συννενοηση. Επισης τρωει στο δικο της καρεκλακι φαγητου με το τραπεζακι του. Πανω στο τραπεζι ηταν το φαι της που εφυγε ολο στον αερα. Απλα επειδη ο αντρας μου λειπει σημερα στη δουλεια ειμαι μονη μου και δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμη. Μετα απο αυτο το σκηνικο την κατεβασα απο το καρεκλακι της και την πηρα αγκαλθα με λιγο πιπιλα ηρεμησε. Δεν κρατησε πολυ ωρα ομως ηταν πολυ εντονο σκηνικο!!

Οκ εγινες πιο κατανοητη γτ νομισα οτι αδειασε ολη την τραπεζαρια

Αυτη ειναι καλη προσεγγιση στην ηλικια της.στο υψος της,αγκαλια,να της μιλας κ οτι καταλαβει

Για το αδερφακι της εχετε "πει";

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 45 λεπτά , vikib είπε:

Οκ εγινες πιο κατανοητη γτ νομισα οτι αδειασε ολη την τραπεζαρια

Αυτη ειναι καλη προσεγγιση στην ηλικια της.στο υψος της,αγκαλια,να της μιλας κ οτι καταλαβει

Για το αδερφακι της εχετε "πει";

Ναι αλλα δεν νομιζω οτι εχει καταλαβει πολλα. Ο μπαμπας της λεει "δωσε φιλακι στον αδερφο σου" και αυτη μου φιλαει την κοιλια!! Δεν ειμαι πολυ σιγουρη ομως αν νομιζει πως ο αδερφος της ειναι η κοιλια μου!!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Ναι λογικο.μεχρι να γεννησεις θα αντιλαμβανεται πολυ περισσοτερα

Η δικια μου οταν ημουν εγκυος ηταν 6μηνες μεγαλυτερη κ ειχα μεινει με την αντιληψη της.πχ αφου ηρθε σε δυο υπερηχους μου εκανε μετα υπερηχο στο σπιτι!

Σε εμάς πάντως δεν είναι ότι του λειπουμε οι κρίσεις αφού εγώ ήμουν συνεχεια μαζί του 

Έχουμε περάσει πολύ στο άκου με λέει κάτι και θέλει την απόλυτη προσοχη φυσικά την έχει.τωρα που είναι στη γιαγιά μιλάμε όταν γύρισω θελβ να τα λέει όλα.οσα.γινεται χωρίς να νιώθει ενοχές αν έγινε και κάτι κακό γιατί έτσι θέλω να μου τα λέει και στο μέλλον 

Στο δημοτικό τηε περιοχής πως γράφτηκες; Έπρεπε να κάνω κάποια διαδικασία πριν;

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια κοτοπουλο κοκκινιστο με πιπεριες και πατατες τηγανιτες σημερα..!! εδω ζεστανε αρκετα παλι ο καιρος..!!!! cme και εμενα ο δικο μου που ειναι 22 μηνων οταν τον εχω στο καρεκλακι του οταν βαρεθει η χορτασει τα πεταει ολα κατω...

em82p2.png QGcTp2.png

καλημερα κοριτσια καλη εβδομαδα

γεμιστα σημερα

καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι

και εμεις αν και 3.5 και 5 ετων οι κρισεις δεν λειπουν 

πιο εντονες αλλα και πιο αραια πια απο οτι παλια

• Μου αρέσει 1

rS0gp3.pngTCVip3.png

Καλημέρα κορίτσια...σαλάτα για εμάς σήμερα γιατί το σκ του δώσαμε και κατάλαβε :) @anath σου ήρθε τελικα; εμένα μου ήρθε στο 6μηνο κι ενώ θήλαζα μέχρι πρόσφατα είχε σχεδόν σταθεροποιηθεί με απόκλιση όμως κάποιες φορές έως 3-4 μέρες... 

@CME2205 ο δικός μου έρχεται κάπου κάπου και με ρωτάει τι κάνει το νινί. Επίσης νομίζει ότι ο ομφαλός είναι δίοδος επικοινωνίας και μόνο από κει έχει ζητησει να του μιλήσει :)

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

Καλημερα!

Δεν θα προλαβω να τα σχολιασω ολα...\να καλωσορισω κ εγω το νεο μελος... με το καλο...

Πως πανε τα παιδακια που πηγαν παιδικο? εμεις σχετικα καλα, κλαιμε λιγο στην αρχη γιατι αλλαξε δασκαλες, αλλα μετα οκ!

Οσο για τις κρισεις, ο δικος μου ο μικρος κανει καθε εβδομαδα κτ καινουριο.. τωρα εχουμε το σκηνικο που αλλαζει γνωμη καθε δευτερολεπτο, πχ θελω αυγο-οχι δεν θελω... κ αυτο μπορει να κρατησει μιση ωρα, με κλαματα και κραυγες... και παλι νομιζω ειναι φυσιολογικα, ανακαλυπτουν τον εαυτο τους και τις δυναμεις τους.. ο μεγαλος πιο αραια οπως λεει η Θωμαη, αλλα σε στυλ "δεν με καταλαβαινετε" οταν δεν του κανουμε τις χαρες, με εγωισμο και με θυμο που ομως κραταει λιγο

Just now, SFSI81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...σαλάτα για εμάς σήμερα γιατί το σκ του δώσαμε και κατάλαβε :) @anath σου ήρθε τελικα; εμένα μου ήρθε στο 6μηνο κι ενώ θήλαζα μέχρι πρόσφατα είχε σχεδόν σταθεροποιηθεί με απόκλιση όμως κάποιες φορές έως 3-4 μέρες... 

ακομα δεν ηρθε περιοδος.. εκανα τεστ, αρνητικο, και περιμενω. ειμαι στις 35 μερες..

• Μου αρέσει 1

dph2p2.pngRGM7p2.png

@anath εφόσων αποκλείστηκε η εγκυμοσύνη είναι ζήτημα χρόνου φαντάζομαι... Εμένα 2η μέρα προσαρμογής στον παιδικό πήγε πολύ καλά αλλά κάνουμε ήπια προσαρμογή(με παρουσία μαμάδων). Από βδομάδα που θα είναι μόνος του δεν ξέρω...

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα @vikib... Είναι 2.5 ακριβώς. Εμένα φορούσε αθλητικό 23.5 πριν το καλοκαιρι κ τώρα πέρασε στο επόμενο που είναι το 25. Αλλά στα υπόλοιπα κυμαίνεται 22-23

Είχαμε μία βάπτιση πρόσφατα κ πήρα στο μωράκι 21 νούμερο αθλητικά (14μ) και δεν του κάνανε. :) Ο γιός μου φορούσε 21 μέχρι 20 μηνών. Κάποια παιδακια έχουν πράγματι μεγαλο ποδαρακι. :-P

zRCTp3.png

Κοριτσια τι κανετε?

Γιουβαρλάκια σημερα!!

rosoulini, ειχα παει χαρτια και ειχα κανει αιτηση καποια στιγμη το καλοκαιρι.

Ωραια περασαμε το Σαββατο αλλα από την ωρα που γυρισαμε ο μικρος εχει τρομερη γκρινια, είναι ολη την ωρα πανω μου αλλιως μυξοκλαίει και με ακολουθει ΠΑΝΤΟΥ...εχει τρομερα σαλια οποτε δοντια υποψιάζομαι......παει η μεση μου......

Τέτοιες κρισει σε εκεινη την ηλικια εκανε και η δικια μου, δεν της εδινα σημασια (εκτος αν υπηρχε κίνδυνος) και σταματησε. Τωρα πολύ σπανια όταν είναι πολύ κουρασμενη.

kRl9p2.png kRl9p2.png

να σας ρωτησω κατι ασχετο ?

ψαχνω μαγαζι να πουλαει το ντυσιμο της καλαθουνας 

θελω να το αλλαξω γιατι θα το δωσω στη νυφη που εχει κοριτσι ενω αγορια

rS0gp3.pngTCVip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...