Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλλες απο Κυπροοο!!!

SouSou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 898
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο εμενα... Εφακη κασι εγω απο Λεμεσο, μπορω να σε καταλαβω και δες και σε πιο μηνα ειμαι!!! υπομονη κοριτσια και να ειναι καλα το aircondition και αυτος που το ανακαλυψε!!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

kalhmera

eutixos einai ligo kalitera simera. kale kosmoistorika gegonota pleon. prwth fora leei i emy kategrapse teties thermokrasies.

efaki ipomoni. tha araksoume sta a/c. ti na pei kai i lienka. kopela mou kouragio. polla mpania kai oxi polles metakinisis.

το προβλημα οτι εχω αναγουλες και με την ζεστη χειροτερευουν:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

θα συμφωνησω και εγω με την kardoula!!!

τι κανετε? σημερα νομιζω ειναι λιγο καλυτερα πηγαμε και πριν μια βολτα με τον ανδρουλι μου στο mall... και πρεπει να φτιαξω επιτελουσ την βαλιτσα για την κλινικη... αργησα κιολας!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω και εγω με την kardoula!!!

τι κανετε? σημερα νομιζω ειναι λιγο καλυτερα πηγαμε και πριν μια βολτα με τον ανδρουλι μου στο mall... και πρεπει να φτιαξω επιτελουσ την βαλιτσα για την κλινικη... αργησα κιολας!!

καλημερα!!!!φτιαξε βαλιτσα μην καθυστερεις!!!το μωρακι ερχετε:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Γυρίσαμε την Κυριακή από Ελλάδα και έχουμε φρικάρει με την ζέστη και την υγρασία! Επίσης γύρισα δουλειά με πολλά προβλήματα διότι η μικρή μου αρνείται να φάει από το μπιμπερό. Γενικά αυτός ο Αύγουστος μπήκε πολύ δύσκολα από όλες τις απόψεις!

Υπομονή σε όλες!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...