-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:
Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Δευτέρα πρωί θα κάνω τη χοριακη να τελειώσει κι αυτό το μαρτύριο να κόψω τα φάρμακα να αδιαθετησω. Κακά τα ψέμματα πουθενά δεν έχω διαβάσει να έχει συμβεί να πέφτει έτσι η χοριακη από αποβολή του ενός μόνο από τα έμβρυα, εγώ θα είμαι η πρώτη? Εν τω μεταξύ ο, τι ψιλό συμπτώματα είχα έφυγαν κι αυτά.
Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι πολύ μπερδεμένα. Από τη μια είναι λυτρωτικο να πω τέλος και να κλείσει ολοκληρωτικά το κεφάλαιο 2ο παιδί και από την άλλη σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω. Είναι και το οικονομικό μεγάλο θέμα. Ίσως πρέπει να ρωτήσω τους εμβρυολογους τι πιθανότητες δίνουν σε τέτοιες βλαστοκυστες από τις επιτυχίες ή όχι που έχουν καταγραφεί και μετά να αποφασίσουμε. Για μικρόβια τι άλλο να δω όταν οι γιατροί μου λένε ότι είμαι οκ?
Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος
πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος
Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;
-
Μανουλλες απο Κυπροοο!!!
-
Θέματα
-
- 5.693 απαντήσεις
- 788.876 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.125.911 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.106 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.642 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.074 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.693 απαντήσεις