Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Μανουλλες απο Κυπροοο!!!

SouSou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 898
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

το ιδιο μηχανημα ειναι Ελενη μου!! απλα πιο αναλυτικη η εξεταση!! ρωτησε και την για το 3d!!

Χριστινα αφου την αμμωνια αυτη την χρησιμοποιουν στα γλυκα....... λες να μην κανει;;; θα ρωτησω....

cif srpay κιτρινο λες Χριστινα;; ολα τα εχω δοκιμασει... κατσε να δω τι αλλο θα κανω......

τον καθαριζω συστηματικα απλα επειδη ηταν της μαμας μου και εμεινε πολυ καιρο αχρησιμοποιητος μεχρι την ανακαινιση δεν καθαριζει... δεν ξερω αν ειναι λιπη αυτα ή αγιοματα

Αφου τη χρησιμοποιουν στα γλυκα λογικα θα ειναι οκ!..

Cif spray κιτρινο, γραφει πανω για τα λιπη

Αν ειναι λιπη καμενα, παλια,..θα καθαρισουν, αν ειναι αγιοματα θελει πεταμα τοτε,...αλλα αποκλειεται να ειναι αγιοματα...ακομη κ αρχαιολογικο φουρνο να εχεις, δεν αγιονει απο μεσα, εκτος αν τον ειχες ανοικτο εξω στην αυλη, να μπαινουν μεσα νερα,...αγριοχορτα τριγυρω....μονο ετσι!!!χαχαχα

oxi kaoures! fouskoma! diladi xortano grigora ki meta niotho oti tha skaso!!!:)

Ετσι ειναι, να τρως κ να φουσκωνεις κ μετα ξανα φαϊ. Ετσι ειναι η φυσιολογικη εγκυμοσυνη,....που ποτε δεν ειχα λογω εμετων....για αυτο απολαυσε...το φαϊ στην εγκυμοσυνη!!!

Ουφφφφ

Σημερα πηγα σε 2-3 καταστηματα, παρκαρα εξω απο την πορτα...κ κουραστηκα...πτωμα!!!

Δευτερα μπαινω κλινικη κ Πεμπτη βγαινω. Ημουνα σιγουρη πως Τεταρτη βγαινω!

Οταν το ειπα της νοσοκομας, μου πε

"ετσι ειναι, οταν εχεις κ αλλο μωρο που σε περιμενει σπιτι, θες να πας γρηγορα στο σπιτι σου!"

Νομιζω θα βαρεθω τοσες μερες στην κλινικη!φυσικα κ εχει ιντερνετ, ο κοσμος που θα εθει να με δει...

Τα νευρα μου ηρεμησαν ευτυχως, κ για αυτο τις 2 τελευταιες μερες δεν ξυπναω απο τα ξημερωματα,...ισως επδη κοντεψαν οι μερες κ ηρεμησα, χαλαρωσα...ξερω κ γω...

Εβαλα κ το καθισμα μεσα στο αυτοκινητο, ρυθμισα το καθρεφτακι να βλεπω το μωρο...

Ο αποστειρωτης ακομη, οπως κ Σ/Μ ακομη να παρω το λεμοντουζο...

Μεσα στη βαλιτσα για την κλινικη εβαλα μεσα...σοκολατες!!!cadbury!!!:P:p:p για μενα βεβαια!!!:tongue::tongue::tongue:candy girl...

Να στρωσω το κρεβατακι,...κατι τι στη βαλιτσα τελευταιας στιγμης, πχ φορτιστες...

Ουφφφφ

Σημερα πηγα σε 2-3 καταστηματα, παρκαρα εξω απο την πορτα...κ κουραστηκα...πτωμα!!!

Δευτερα μπαινω κλινικη κ Πεμπτη βγαινω. Ημουνα σιγουρη πως Τεταρτη βγαινω!

Οταν το ειπα της νοσοκομας, μου πε

"ετσι ειναι, οταν εχεις κ αλλο μωρο που σε περιμενει σπιτι, θες να πας γρηγορα στο σπιτι σου!"

Νομιζω θα βαρεθω τοσες μερες στην κλινικη!φυσικα κ εχει ιντερνετ, ο κοσμος που θα εθει να με δει...

Τα νευρα μου ηρεμησαν ευτυχως, κ για αυτο τις 2 τελευταιες μερες δεν ξυπναω απο τα ξημερωματα,...ισως επδη κοντεψαν οι μερες κ ηρεμησα, χαλαρωσα...ξερω κ γω...

Εβαλα κ το καθισμα μεσα στο αυτοκινητο, ρυθμισα το καθρεφτακι να βλεπω το μωρο...

Ο αποστειρωτης ακομη, οπως κ Σ/Μ ακομη να παρω το λεμοντουζο...

Μεσα στη βαλιτσα για την κλινικη εβαλα μεσα...σοκολατες!!!cadbury!!!:P:p:p για μενα βεβαια!!!:tongue::tongue::tongue:candy girl...

Να στρωσω το κρεβατακι,...κατι τι στη βαλιτσα τελευταιας στιγμης, πχ φορτιστες...

ax vre Candy-Christina!! ise polla pelli!! calbury?? emena m aresi i galaxy kai pira mia tora gia na fao prin pao stin ginekologo... :) aformi epsaxna!!heheh ola tha pane kala Christina m opos tha mpis tha vgis apla to moraki tha ine sto kareklaki tou kai oti mesa sou!! ax prepi na ine oreo sinesthima! oufou!!! anipomono!! kai ola ta exis etima kai tha ise mia xaroulla!! pou genas?

o0ykp2.png

Διαφημίσεις

2 τζαι ποψε!

Ουφφου θελω να πλυνω ΤΩΡΑ τον αποστειρωτη αλλα δεν αγορασα το λεμοντουζο,...οποτε μαλλον με το ξυδι...

τελικα αυτες οι μικρουλικες δουλιτσες ειναι αυτες που σου παιρνουν χρονο, γιατι νομιζεις ειναι μικρουλικες...κ ειδικα καταβαρη...

Πονω κατω χαμηλα στην κοιλια...απο τις δουλειες...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...