Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρεεεεεες!!

Σήμερα ένας συνάδελφος με είπε χοντρούλα..... :(

Είχα κι απο πριν κιλά γτ είχα κοψει το καπνισμα πριν μεινω εγκυος οποτε η εγκυμοσύνη με πετυχε στα πιο βαρια μου εβερ.. Τωρα πήρα άλλα 3 κι έχω φτάσει στα 68.. Είχα βάλει στόχο τα 75 αλλά πλέον δε παιζει..

Το θέμα είναι ότι δε τρώω τόσο πολύ ώστε να δικαιολογείται το 3κιλο.. Και μάλιστα τα πήρα μετά τις γιορτες  . Μέχρι 11η δεν είχα πάρει τίποτα..

Πολύ με στεναχωρεί η κατάστασή μου.. Ποτέ δεν ήμουν χοντρή μέχρι τώρα .. Είμαι στα +10 απ τα καλά μου και με ρίχνει πολύ ψυχολογικά αυτό. Εννοώ απ τη μία χαίρομαι που θα κάνω μωρό απ την άλλη έχω σκασει που είμαι σαν μπαζο..

Εχετε καμια συμβουλή διατροφής? Λέτε να πάω σε διατροφολόγο? Αν έχετε κάποιον καλό να μου προτείνετε σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι δωστε μου στοιχεία.

Lilypie

Καλημέρα!

Moustokoulouro δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά από πλευράς "διαίτας" αυτόν τον καιρό.

Πάντως νομίζω στο 2ο τρίμηνο μισό κιλό την εβδομάδα είναι ψιλοαναμενόμενο οπότε δεν είναι ότι παίρνεις με τρελούς ρυθμούς έτσι όπως το λές...

Μάλλον ότι ξεκίνησες "ψηλά"  για τα δεδομένα σου σε ρίχνει αλλιώς στα όρια είσαι. 

Εγώ είμαι στη δουλειά και προσπαθώ να ετοιμάσω κάποια πράγματα για ένα μιτινγκ που έχω σε 2 ώρες και όλο με αποσπούν με βλακείες...

Κατά τα άλλα για μια ακόμα εβδομάδα έφτασε Πέμπτη και τα έχω ήδη "φτύσει"

Tsufp2.png0RVqp2.png

4 minutes ago, Quinsey said:

Καλημέρα!

Moustokoulouro δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά από πλευράς "διαίτας" αυτόν τον καιρό.

Πάντως νομίζω στο 2ο τρίμηνο μισό κιλό την εβδομάδα είναι ψιλοαναμενόμενο οπότε δεν είναι ότι παίρνεις με τρελούς ρυθμούς έτσι όπως το λές...

Μάλλον ότι ξεκίνησες "ψηλά"  για τα δεδομένα σου σε ρίχνει αλλιώς στα όρια είσαι. 

Εγώ είμαι στη δουλειά και προσπαθώ να ετοιμάσω κάποια πράγματα για ένα μιτινγκ που έχω σε 2 ώρες και όλο με αποσπούν με βλακείες...

Κατά τα άλλα για μια ακόμα εβδομάδα έφτασε Πέμπτη και τα έχω ήδη "φτύσει"

Ευχαριστώ Quinsey

Ωστόσο επικοινώνησα με έναν διατροφολόγο στους Αμπελοκηπους που είχα πάει τη πρωτη φορά που είχα κοψει το κάπνισμα και ίσως πάω σήμερα ή αυριο.. Εννοείται δε θα κάνω δίαιτα.. Αλλά θέλω να παίρνω ελεγχόμενα βάρος με σωστή διατροφή ώστε να φτάσω το πολυ 75 όταν θα γεννήσω. .Δηλαδή 7 ακομα, ώστε να μπορώ μετά να τα χάσω ... 

Κι εγώ στη δουλειά είμαι... Χθες ήταν χάλια μέρα εδώ.. Σήμερα έστρωσε λίγο

Lilypie

Καλημερα σε ολες τις μελλουσες κ ηδη υπαρχουσες μανουλες!!!Καλως ηρθαν τα νεα κοριτσια κ με το καλο να εχοτμε ολες τελιομηνες εγκυμοσύνες!! Ειχα καιρο να μπω να σας γραψω λογω οτι εχει σχεση με υπολογιστή κ κινητο δεν το μπορω κ με πιανουν πονοκεφαλοι! Δοξα τον θεο κ μεις ολα καλα πανε..ξεκιναμε να φουσκωνουμε σιγα σιγα κ μαλλον χρειαζετε αλλαγη γκαρνταρόμπας..εσεις εχετε ξεκινησει να αγοράζετε ρουχαλακια η κανετε εγκρατεια μεχρι να φτιαξει λιγο ο καιρος; Αναμενουμε για τημ αυχενικη την αλλην εβδομαδα..πφφφ ποση αγωνια μεχρι να ερθει!!

ES6aEIw.jpgES6ap2.png[/url]

Διαφημίσεις

47 minutes ago, moustokoulouro είπε:

Καλημέρεεεεεες!!

Σήμερα ένας συνάδελφος με είπε χοντρούλα..... :(

Είχα κι απο πριν κιλά γτ είχα κοψει το καπνισμα πριν μεινω εγκυος οποτε η εγκυμοσύνη με πετυχε στα πιο βαρια μου εβερ.. Τωρα πήρα άλλα 3 κι έχω φτάσει στα 68.. Είχα βάλει στόχο τα 75 αλλά πλέον δε παιζει..

Το θέμα είναι ότι δε τρώω τόσο πολύ ώστε να δικαιολογείται το 3κιλο.. Και μάλιστα τα πήρα μετά τις γιορτες  . Μέχρι 11η δεν είχα πάρει τίποτα..

Πολύ με στεναχωρεί η κατάστασή μου.. Ποτέ δεν ήμουν χοντρή μέχρι τώρα .. Είμαι στα +10 απ τα καλά μου και με ρίχνει πολύ ψυχολογικά αυτό. Εννοώ απ τη μία χαίρομαι που θα κάνω μωρό απ την άλλη έχω σκασει που είμαι σαν μπαζο..

Εχετε καμια συμβουλή διατροφής? Λέτε να πάω σε διατροφολόγο? Αν έχετε κάποιον καλό να μου προτείνετε σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι δωστε μου στοιχεία.

Καλημέρα μουστοκουλουρο! Καταρχην αγενεστατος ο συνάδελφος! Λοιπόν κ εγω στο πρώτο τρίμηνο 3-4 πανω με εδειχνε η ζυγαριά κ η κοιλιά λες κ είμαι στον 6ο! Όμως ειχα τρελο πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Με το που ξεκίνησα το σίδηρο κ ενω σε κάποιες γίνεται χειρότερο το πρόβλημα εγω σώθηκα. Απο τοτε με δείχνει 2 κιλα κατω..δίαιτα με τιποτα μη κανεις στη τελικη μανούλες θα γίνουμε κ μετα με λιγο προσπάθεια θα τα χασεις. Κ εγώ είμαι επιρρεπής παχαινω για πλακα.. Έχω κατεβασει κ ενα πρόγραμμα στο τηλ λέγεται yazio κ με βοηθάει πολυ να ελέγχω τι τρωω. Τσέκαρε το!

8 minutes ago, Αλεξάνδρα 828 said:

Καλημέρα μουστοκουλουρο! Καταρχην αγενεστατος ο συνάδελφος! Λοιπόν κ εγω στο πρώτο τρίμηνο 3-4 πανω με εδειχνε η ζυγαριά κ η κοιλιά λες κ είμαι στον 6ο! Όμως ειχα τρελο πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Με το που ξεκίνησα το σίδηρο κ ενω σε κάποιες γίνεται χειρότερο το πρόβλημα εγω σώθηκα. Απο τοτε με δείχνει 2 κιλα κατω..δίαιτα με τιποτα μη κανεις στη τελικη μανούλες θα γίνουμε κ μετα με λιγο προσπάθεια θα τα χασεις. Κ εγώ είμαι επιρρεπής παχαινω για πλακα.. Έχω κατεβασει κ ενα πρόγραμμα στο τηλ λέγεται yazio κ με βοηθάει πολυ να ελέγχω τι τρωω. Τσέκαρε το!

Thanks Αλεξάνδρα! Θα το κατεβάσω..

Αυτό που λέει θερμιδομετρητής yazio? Με το μηλαρακι? Δυσκοιλιοτητα εχω κι εγω..

Lilypie

quinsey καλως ήρθες στην παρεα!
fb εχω και γω! αμα φτιάξετε να σας στειλω ονομα σε Pm
μουστοκούλουρο έχω εναν παρα πολυ καλο διατροφολόγο Νεα Ιωνία αν σε ενδιαφέρει και μια παρα πολύ καλή στην Πευκη. Αν θες να σου τα στειλω σε pm
Εγώ λόγω δουλειας ξέρω πολύ κόσμο στον χώρο της διατροφής, fitness, αθλητισμού κλπ... οπότε ό,τι χρειαστεί καμία με ρωτάει
Εγω εχω γιατρό αυριο το απογευμα και ειμαι αγχωμένη πολύ... 

nzQbp2.png fxUip2.png

2 minutes ago, fuego7 said:

quinsey καλως ήρθες στην παρεα!
fb εχω και γω! αμα φτιάξετε να σας στειλω ονομα σε Pm
μουστοκούλουρο έχω εναν παρα πολυ καλο διατροφολόγο Νεα Ιωνία αν σε ενδιαφέρει και μια παρα πολύ καλή στην Πευκη. Αν θες να σου τα στειλω σε pm
Εγώ λόγω δουλειας ξέρω πολύ κόσμο στον χώρο της διατροφής, fitness, αθλητισμού κλπ... οπότε ό,τι χρειαστεί καμία με ρωτάει
Εγω εχω γιατρό αυριο το απογευμα και ειμαι αγχωμένη πολύ... 

Ναι στείλε! Ευχαριστώ..

Αν φτιάξετε ομάδα να μου στείλετε όνομα να ξαναενεργοποιήσω το profile μου!!!!  χιχι

Lilypie

5 minutes ago, moustokoulouro είπε:

Thanks Αλεξάνδρα! Θα το κατεβάσω..

Αυτό που λέει θερμιδομετρητής yazio? Με το μηλαρακι? Δυσκοιλιοτητα εχω κι εγω..

Ναι αυτό ειναι.. βαζεις ύψος, κιλα κ εχει επιλογη αν θες να χασεις, να πάρεις κλπ. Εγω εχω βαλει στοχο τα 54 ας πουμε ώστε να μη παρω ανεξέλεγκτα μεχρι τον 6ο.. σύμφωνα με αυτο μου βγαζει τις καθημερινές μου θερμιδες αναλυτικά σε πρωτεινη υδατάνθρακες λιπαρα συμφωνα με αυτα που τρωω. Κ απο φαγητά έχει σχεδον τα παντα ακόμα κ τις μαρκες απ τις σοκολατες.. με επιλογές σε γραμμάρια η κομματια! Θέλει λιγο ψάξιμο αλλά ειναι οκ απ το να τρεχεις σε διαιτολόγο.. τι σιδηρο παιρνεις? Εμενα σε υγρό μου έδωσε για να με βοηθαει

Διαφημίσεις

1 minute ago, Αλεξάνδρα 828 said:

Ναι αυτό ειναι.. βαζεις ύψος, κιλα κ εχει επιλογη αν θες να χασεις, να πάρεις κλπ. Εγω εχω βαλει στοχο τα 54 ας πουμε ώστε να μη παρω ανεξέλεγκτα μεχρι τον 6ο.. σύμφωνα με αυτο μου βγαζει τις καθημερινές μου θερμιδες αναλυτικά σε πρωτεινη υδατάνθρακες λιπαρα συμφωνα με αυτα που τρωω. Κ απο φαγητά έχει σχεδον τα παντα ακόμα κ τις μαρκες απ τις σοκολατες.. με επιλογές σε γραμμάρια η κομματια! Θέλει λιγο ψάξιμο αλλά ειναι οκ απ το να τρεχεις σε διαιτολόγο.. τι σιδηρο παιρνεις? Εμενα σε υγρό μου έδωσε για να με βοηθαει

Δεν παίρνω σίδηρο ακόμα.. Φαντασου....

Είχα αιματοκρίτη 40,5 στην 5η εβδομάδα και μάλλον αυριο θα πάω να ξανακάνω αίματος

Lilypie

8 minutes ago, moustokoulouro είπε:

Δεν παίρνω σίδηρο ακόμα.. Φαντασου....

Είχα αιματοκρίτη 40,5 στην 5η εβδομάδα και μάλλον αυριο θα πάω να ξανακάνω αίματος

Κ εγω υψηλο ειχα 38 αλλα μου εδωσε μολις μπηκα στο 4ο. Πάντως μη σκας για τα κιλά αφου δεν τρως παραπάνω ειναι κατακράτηση υγρων.προσεχε αλατια κ τέτοια. Εγω ας πουμε όταν τρώω γλυκο την άλλη μερα ξυπναω πρησμένη. Τώρα το ριξα στις μπαρες δημητριακών.. 

Just now, Αλεξάνδρα 828 said:

Κ εγω υψηλο ειχα 38 αλλα μου εδωσε μολις μπηκα στο 4ο. Πάντως μη σκας για τα κιλά αφου δεν τρως παραπάνω ειναι κατακράτηση υγρων.προσεχε αλατια κ τέτοια. Εγω ας πουμε όταν τρώω γλυκο την άλλη μερα ξυπναω πρησμένη. Τώρα το ριξα στις μπαρες δημητριακών.. 

Γλυκά δε τρώω.. Αντε να έχω φάει οσο καιρό ξέρω ότι είμαι έγκυος 2-3 σοκοφρέτες, ένα κομμάτι πορτοκαλοπιτα κι ενα βασιλοπιτα..

Πριν έτρωγα καθε μέρα

Lilypie

18 hours ago, ariadni29 είπε:

Να σας ρωτησω κορίτσια μιας και οι περισσότερες έχουμε ήδη ένα με το καρότσι τι θα κάνετε?θα πάρετε διπλό?εγώ λέω για μάρσιπο και κάτι ροδάκια που στέκεται όρθιο το παιδί και πιάνεται απ το καροτσι αν έχετε δει.

Καλημερα! 

Αυτο με το διδυμοκαροτσο και εγω το σκεφτηκα, μου εκοψε τα φτερα ο αντρας μου και ισως εχει και δικιο. Ο μεγαλος δεν πολυκαθεται πλεον και σκεφτομαστε να παρουμε απο το Μουστακα αυτο το ποδηλατοκαροτσι που μπορει μεχρι και να κοιμαται εκει. Ειναι λιγο ακριβο αλλα θα τα βγαλει τα λεφτα του. Μαρσιπο εχω αλλα το καλοκαιρι δεν νομιζω να αντεχει το μωρο σε μαρσιπο, θα λιωνει. Οταν κρυωσει λιγο ο καιρος ισως μπαινει, αλλα ειναι και στο παιδι βεβαια αν θα καθεται.

Οσο για τα κιλα πολυ σημαντικο το αλατι και η ζαχαρη. Αν ελαττωσετε αυτα δεν εχετε θεμα. Εγω ειχα κοψεο λογω σακχαρου και εκανα διατροφη και ειχα χασει δεν ειχα παρει. 

Y8JZp2.png TL3Up2.png

36 minutes ago, Titin said:

Καλημερα! 

Αυτο με το διδυμοκαροτσο και εγω το σκεφτηκα, μου εκοψε τα φτερα ο αντρας μου και ισως εχει και δικιο. Ο μεγαλος δεν πολυκαθεται πλεον και σκεφτομαστε να παρουμε απο το Μουστακα αυτο το ποδηλατοκαροτσι που μπορει μεχρι και να κοιμαται εκει. Ειναι λιγο ακριβο αλλα θα τα βγαλει τα λεφτα του. Μαρσιπο εχω αλλα το καλοκαιρι δεν νομιζω να αντεχει το μωρο σε μαρσιπο, θα λιωνει. Οταν κρυωσει λιγο ο καιρος ισως μπαινει, αλλα ειναι και στο παιδι βεβαια αν θα καθεται.

Οσο για τα κιλα πολυ σημαντικο το αλατι και η ζαχαρη. Αν ελαττωσετε αυτα δεν εχετε θεμα. Εγω ειχα κοψεο λογω σακχαρου και εκανα διατροφη και ειχα χασει δεν ειχα παρει. 

Καλημέρα TItin.. Σου είχαν κοψει το αλάτι για το σάκχαρο? Νόμιζα οτι κοβουν εκτος απ τη ζαχαρη τους πολλους υδατανθρακες (ψωμια,ζυμαρικα κτλ)

Αλάτι δε μπορώ να κοψω γιατί έχω υπόταση.. ζαχαρη μπορω.

Τι σακχαρο νηστείας είχατε στις τελευταίες αίματος?  Θα κάνω αυριο οποτε να ξέρω αν είναι φυσιολογικές οι τιμές για εγκυμοσύνη.

Lilypie

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...