Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Κορίτσια μου πριν λίγο γύρισα από τη δουλειά..ένα πτώμα.. λίγο πριν τις γιορτές κ έρχονται όλες για τα μποτε τους.. κ γίνεται χαμός!!

Τονια μου μπραβο που όλα πάνε καλά!!

Μαρτακο μου .. ξέρεις πως είναι η αγωνία της αναμονης..ακόμα κ μια μέρα.. δεν αντέχεταιιιι...

Νινακι μη στενοχωριεσαι.. δυνατά για τον επόμενο μήνα!

Μουτζουριτσα μου κ εγώ έχω φουλαρει με τα τεστακια. Εμένα πάντως με καλύπτουν τα hometest.. μόνο για ωορρηξια βέβαια.. για εγκυμοσύνη πάντα clear blue. . Αχ να είναι τα τυχερά μας!! ❤

Μαρινακι πως εισαι;

Άμποτ μου.. Σαγκρε..Ζαμιακι.. πουλάκι.. Βαλεντινακι..Τζο.. μαμα... όνειρα γλυκά σε όλες!

Είστε το πιο γλυκό παρεακι μου!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Τόνια μου μπράβο για το σπορακι!!

Ρενα μου αυτός θα ναι ο μήνας σας!!! Να σας κάνει ποδαρικο το σπορακι!!

Μουτζουριτσα νινακι Ηλέκτρα με το καλό κορίτσια μου!!!

yk1yp3.png

καλημερα καλημερα στην παρεουλα μου την πιο τρυφερη ..την γεματη αγωνιες αλλα και την γεματη χαμογελακια απο τα μωρακια τους...ειτε τα εχουν αγκαλιτσα ειτε τα εχουν στις κοιλιτσες ειτε τα περιμενουν!ολα καλαααα θα πανε ολα για ολες μας!!!με υπομονη και αισιοδοξια θα ερθουν τα θαυματακια!

η Σανγκρε μας κραταει ακομα?

το Μαρινακι μας?

Μανουλα μου με το ζουζουνομελινακι σουυυυ σε ευχαριστωωω!!!

Ρενακι μου εχεις καλο feeling εεεε?αντε με το καλο!

κ στο Νινακι καλες νεες προσπαθειες!και σε ολες μας!εγω τα παρηγγειλα χθες τα clear blue εχω και μερικα της hometest θα ξεκινησω με αυτα!νωρις ακομα για μενα!χαχαχα!ειμαι μολις στη 10η μερα σημερα!!!!!!!δεν ξερω και ποτε να τα ξεκινησω με αυτους τους κυκλους..θα ακουσω και λιγο το σωμα μου ομως για υγρα και πονακια ωορρηξιας!

Τονια μου συγχαρητηρια που ειναι ολα καλα!ακουσατε και καρδουλα εεεε???

Μαρτακο μου τα λαιμαργα σου?Τζο μου ο μικρος σου?

μανουλα Εβελινακι πως εισαι?

φιλακια σε ολα τα κοριτσακιαααα!!!!!καλη μας μερα!

RyZa.png

Kαλημερούδια, κούκλες μανούλες και μέλλουσες μανούλες!

Ξεκινάω με τα ευχάριστα: Τόνια, πήγαν όλα καλά και θα περάσεις υπέροχες γιορτές! Να προσέχεις το σποράκι σου και να προσπαθείς όσο γίνεται να είσαι ξέγνοιαστη και χαλαρή, θα 'ναι οι τελευταίες γιορτές σας ελεύθεροι!

Εβελίνα μου, έχεις κι εσύ ένα υπέροχο σποράκι που ακούσατε και την καρδούλα του! 6+2 ακριβώς είχα ακούσει κι εγώ του μπεμπούλη μου! Κι αυτός σύλληψη την 20ή μέρα του κύκλου. Χαλάρωσε μέσα στις γιορτές όσο γίνεται να περάσουν οι μέρες, το σποράκι εκεί θα είναι και θα απολαμβάνει ό,τι κι εσύ!

Οι υπόλοιπες κοπέλες τι κάνουν; Γιορτινές ετοιμασίες; Τραπεζώματα;

Αχχχχ, μας έχουν καταστρέψει αυτοί οι κουραμπιέδες οικογενειακώς! Μόνο ο μπέμπης στο τσακ τη γλυτώνει!

Κατά τ' άλλα, εμείς έχουμε ξεκινήσει τραπέζια από δω κι από κει (άλλη καταστροφή το τόσο πολύ φαΐ, από τώρα αισθάνομαι φουλ) και επίσης έμαθε να περπατάει ο ζουζουνάκος και όλη μέρα θέλει και το όχημά του, δηλ. εμένα, να τον πηγαίνω σ' όλα τα δωμάτια απ' το χεράκι :tongue:

Φιλιά πολλά πολλά και εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει πολλά μωράκια γερά σε όσες προσπαθούν και δεν έχουν τρυπώσει ήδη!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα καλημέρα!!! Πως είμαστε;;; Ηθικό ακμαιοτατο!!! οΏ½οΏ½

Έτσι Μουτζουρα μου!,!!! Δυναμικά γλυκουλα μου!! Αφού έχει κ άδεια τώρα ο αντρουλης (έκλεισαν τ σχολεία ,ε;;), πάρε κ τα τεστακια κ βουρ!!!!

Εγώ καλά, το στομάχι ανακατεύεται πολύ σε αυτή την εγκυμοσύνη, να ναι καλά τα ξινομηλα.. με είχαν σώσει κ την πρώτη φορά, λόγω καούρας ..

Jo μου, στις ίδιες μέρες ,ε;;; Χα χα..κι εγώ κάπου εκεί υπολογιζω οτι πιάστηκε το σποριδιο.. θα δούμε στην αυχενικη είπε ή γιατρός.. αχ αυτά τα Χριστούγεννα ..με τους κουραμπιέδες, μελομακάρονα, τραπεζωματα... κ εγώ προσπαθώ να κρατήσω!!! Γιατί μου μειναν 5 κιλά απ την προηγούμενη εγκυμοσύνη κ με "εκραξε" λίγο ή γιατρός. Χο χο χο... εμείς το Σαββατο θα κάνουμε το τραπέζι στα πεθερικά μου, αλλα ευτυχώς βρήκα τι θα μαγειρέψω..ήθελα κάτι που να μην είναι μπελαλιδικο.. χοιρινό στη γάστρα με λαχανικά κ πατατουλες..κ διάφορα συνοδευτικά κ σαλάτες ( μπρόκολο κ μακαρονοσαλατα)..

Ξεκίνησε το ταξίδι της εξερεύνησης με τα πόδια ο μπομπιρακος σου...ε;;;τι όμορφα!!!! Να έχεις αντοχή κ θα σε τρέχει παντού!!! Έτσι κ μένα.. με έιχε πονέσει ή μέση 2-3 βδομάδες..μετά έφυγε μόνη της..σε κάνα μήνα θα τον κυνηγάς!!χι χι..να μου το φιλησεις!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια, καλά;;;

DqByp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά και από μένα :)

Εβελίνα και Τονι συγχαρητήρια κορίτσια μου, πολύ ωραία τα νεάκια σας από τον γιατρό να έχετε μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Εύχομαι κορίτισα μου να έχουμε όλοι υγεία και να περάσουμε όμορφα τις γιορτές με τις οικογένειες μας :):);)

Φιλάκια Πολλά :)

rHkwp3.png

dwWcp3.png

την Παρασκευη τελειωνουν και καθονται για 16 μερες Εβελινακι γκρρρρ!!!εγω απο την αλλη αν κ εχω υπολοιπομενες μερες αδειας δεν θα παρω τιποτα!!!!λογω φορτου!εχει και πολλη γκρινια στη δουλεια αυτες τις μερες!!!!

αλλα τιποτα δεν θα με χαλασει!!!!βουρ προς τον στοχο μας!!!!!

τα ξινομηλα εγω τα τρωω και τωρα ανευ εγκυμοσυνης!τα αγαπω!!χεχε!

εμεις ακομα με τραπεζια δεν εχουμε καταληξει!παντως μοιραζεται μια στους δικους μου μια στους δικους του...θα θελα να κανω αλλαγη χρονου σπιτι μου φετος!καπως θα το οργανωσω!σουπερ το γιορτινο σου μενου!!!εξαλλου αυτες τις μερες τις χαρακτηριζει μια υπερβολη με τα τραπεζια και στο τελος μενουν πολλα φαγητα!

Τζο μου το μικρακι σου κανει τα βηματακια του!ανακαλυπτει τις δυναμεις του!ποσο ωραιες στιγμες!ολες τοσο μοναδικες!!!!!

εγω μονο μελομακαρονα εκανα...τα οποια εγω δεν αγγιζω!γενικοτερα δλδ δεν χαλαω το προγραμμα μου διατροφικα ουτε τις γιορτες!ειμαι στρατιωτακ σε αυτα!καλες γιορτες και σε σενα κοριτσι μου με υγεια και ευτυχια με τα αντρακια σου!!!!

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια από την δουλειά !! Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες με το καλό :)

Σε όσες προσπαθούμε γερά !!

Κορίτσια μου εγώ είμαι μέσα στα νεύρα γτ ήθελα να πάρω άδεια και δεν μου την δίνουν... Έχουμε ένα αφεντικό τελείως ανεύθυνο ... Και δεν μας πληρώνει και ότι πρέπει να πάρουμε ...... Με το ζόρι έρχομαι για δουλειά από την ξενέρα μου :P

Και η συνάδελφος από την άλλη βρε κορίτσια εκτός του ότι δεν θέλει να έρχεται πρωί γτ έχει ζόρι.... Είναι και τσαπατσούλα ... Δεν κόβει πως πρέπει να πετάμε σκουπιδάκια ...να έχουμε όμορφο τον χώρο μας κλπ κλπ κλπ... απφφφφφ

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του κύκλου μου και το μόνο που με παρηγορεί είναι πως με το αντράκι μου σχολάμε πλέον την ίδια ώρα και μπορούμε να κάνουμε ζουζουνίτσες νωρίς ... χιχιιχιχιχ

Δώστε ιδέες γτ θέλω όλες τις μέρες αυτές να τον εκπλήσσω συνεχώς .... :)

Φιλούκιαααααααααααααααααααααα

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια από την δουλειά !! Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες με το καλό :)

Σε όσες προσπαθούμε γερά !!

Κορίτσια μου εγώ είμαι μέσα στα νεύρα γτ ήθελα να πάρω άδεια και δεν μου την δίνουν... Έχουμε ένα αφεντικό τελείως ανεύθυνο ... Και δεν μας πληρώνει και ότι πρέπει να πάρουμε ...... Με το ζόρι έρχομαι για δουλειά από την ξενέρα μου :P

Και η συνάδελφος από την άλλη βρε κορίτσια εκτός του ότι δεν θέλει να έρχεται πρωί γτ έχει ζόρι.... Είναι και τσαπατσούλα ... Δεν κόβει πως πρέπει να πετάμε σκουπιδάκια ...να έχουμε όμορφο τον χώρο μας κλπ κλπ κλπ... απφφφφφ

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του κύκλου μου και το μόνο που με παρηγορεί είναι πως με το αντράκι μου σχολάμε πλέον την ίδια ώρα και μπορούμε να κάνουμε ζουζουνίτσες νωρίς ... χιχιιχιχιχ

Δώστε ιδέες γτ θέλω όλες τις μέρες αυτές να τον εκπλήσσω συνεχώς .... :)

Φιλούκιαααααααααααααααααααααα

Ηλεκτρακι μου καλημερα!!!και εδω και εδω τα ιδια!!!!αδεια μηδεν...και δικαιουμαι πανω απο 10 μερες που εχουν μεινει...τις οποιες φυσικα δεν πληρωνομαι...δωρα που εχουν κοπει απο 2013..μεγαλοοο θεμα!!!

οταν λες τελευταια μερα ?περιοδου εννοεις?ξεκινατε φουλ προσπαθειουλες???

RyZa.png

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Με αναζητήσατε απο τα λίγα που είδα και είπα να σας γράψω!!

Όλα φαίνεται να πάνε καλά...σήμερα δεν είδα ούτε καφέ ακόμη στο σκούπισμα και επανέλαβα την χοριακή... τη Δευτέρα ήταν 370.58 και σήμερα 1216.30.

Την Παρασκευή έχω ραντεβού με τον γιατρό οπότε λογικά θα έχω νεότερα.

Συγνώμη που χάθηκα αλλά μετά απο το κείμενο της Πίπης μας δεν είχα δύναμη να γράψω τίποτα...

Ότι και να πω είναι λίγο και μικρό...:(

Κουράγιο εύχομαι και δύναμη...τα λόγια είναι τόσο λίγα...πραγματικά!!

μαρινακι!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!! ηρεμια και θετικες σκεψεις σε παρακαλω!!!!! να μιλας στο σπορακι σου σαν να ειναι μωρακι στην αγκαλια σου!!! ποσο το θες ποσο το περιμενες... ποσο θα το φροντιζεις.. ποσο θα τ' αγαπας!!!!!

οσο για το αλλο οοολες αναστεναζουμε!!!!!

ευχομαι οπως η σαμμερ της ευχηθηκε... γρηγορα και ακουραστα να γεμισει η αγκαλια της!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Με αναζητήσατε απο τα λίγα που είδα και είπα να σας γράψω!!

Όλα φαίνεται να πάνε καλά...σήμερα δεν είδα ούτε καφέ ακόμη στο σκούπισμα και επανέλαβα την χοριακή... τη Δευτέρα ήταν 370.58 και σήμερα 1216.30.

Την Παρασκευή έχω ραντεβού με τον γιατρό οπότε λογικά θα έχω νεότερα.

Συγνώμη που χάθηκα αλλά μετά απο το κείμενο της Πίπης μας δεν είχα δύναμη να γράψω τίποτα...

Ότι και να πω είναι λίγο και μικρό...:(

Κουράγιο εύχομαι και δύναμη...τα λόγια είναι τόσο λίγα...πραγματικά!!

Μαρινάκι μου τέλεια νέα κορίτσι μου :tongue::tongue: οι χοριακές σου είναι super :D:D:D:D Πολλά πολλά Συγχαρητήρια!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...