Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Εδω τα περιμενουμε ολα σαγκρε μου....ολα τα παιδακια του Θεου..μονο να ναι γερα....περα απο αυτο εδω αποδειξαμε οτι ειμαστε για ολα....ποσο μου σταθηκατε κ στο θεμα του πατερα μου......!!!!εγω θα ειμαι εδω να περιμενω κ το μ4????ακους???οσο κ αν προσπαθω να κανω χιουμορ...μαυρη η καρδια μου ρε παιδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαμερακι μου εννοείται ότι είμαστε εδώ για όλα!

Έχω κάνει πολλές φίλες εδώ μέσα που μιλάμε και εκτός φόρουμ και όσες είναι Θεσσαλονίκη βρισκόμαστε με τα μωρά μας, σχεδιάζουμε και όλες μαζί συναντήσεις μακάρι να καταφερουνε να βρεθούμε όλες και από αυτό το θέμα!! Κι εσύ που είσαι πιο κοντά αν έρθεις προς τα εδώ να βρεθούμε και για εμάς το ίδιο

Πάνω από όλα να υγεία κορίτσια μου!! Γερά παιδάκια και εμείς καλά να τα καμαρωνουμε και να τα χαιρόμαστε!!

yk1yp3.png

Μπραβο Εβελινακι μου! Συγχαρητηρια, ολα ευχομαι να πανε κατ ευχην!!! Παντως κοριτσια κ εγω απο χθες με τα νεα της Πιπι ειμαι συγκλονισμενη.... δε μπορω να το πιστεψω.... ας τους δωσει ο Θεος δυναμη νσ το ξεπερασουν...

γεια σας φιλες μου!!!!!

εβελινακι συγχαρητηρια για την καρδουλαπουαρχισε να χτυπαει!!!!! ναμεγαλωσει με υγεια!!! καλη εγκυμοσυνη!!!!!

τονια εσυ???? δεν θα μας πεις νεα????

πιπακο μου γλυκο.... εχει κολλησει το μυαλο μου!!!! θα παω τηλ τον γυναικολογο να μου πει το ονομα και τα τηλ του αιματολογου και θα στα στειλω σε πμ!!!!!!

σαγκρε μου με ανακουφισες!!!! εχτες το βραδυ ο ενας κοιμηθηκεβστις 11παρα και ο αλλος στις δωδεκα παρα!!! αγκαλια με ζιζι ενναλαξ δυο τρεις φορες!!!!!!!! το ρωι ξυπνησαν πεντεμισυ και εξι παρα με σειρα ενας ενας... ξανακοιμηθηκαν μεχρι τις εννεα και ξανα το ιδιο!!!!! απο τις εντεκα ορθιοι μεχρι τις πεντε το απογευμα που αποκοιμηθηκαν παλι με ζιζι ενας ενας...και τωρα εξι ξυπνησε ο πρωτος!!!!!

για να δουμε πως θα παει!!! παντως ξεκυραστηκα εχτες βραδυ!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια..κι εγώ την Πιπη έχω στο μυαλό μου...να τους δώσει δύναμη ο θεός!!και σ όλες τις μανουλες ή εν δυνάμει μανουλες που δυσκολεύονται...

Δε συγκρατησα σχεδόν τίποτα από όσα διάβασα...μου έρχονται τα ποστ της Πιπης μας..

εγώ χθες γυρισα αργά από τον ντοκ.. Λοιπόν, είναι πιο μικρό το σποριδιο ( πάλι μάλλον καθυστερημένη συλληψη..).. 6 εβδομάδων κ 2 ημερών..μου είπε είναι πολύ μικρό και να ξαναπαω σε 2 εβδομάδες να το δούμε..Α!! Καταφεραμε κ ακουσαμε καρδουλα...λίγοι παλμοί, αλλά είπε φυσιολογικό επειδή είναι νωρίς ακόμη..

Τα φιλιά μου σε οοοοοοολες!!!!!

μπραβο Εβελινακι μου!με το καλο ομορφια μου!μια τελειομηνη και ανεφελη εγκυμοσυνη ευχομαι!!!

RyZa.png

Λοιπον Μαρτη μου οι γονιμες μερες τελειωσαν, για να συνοψισω ειχα: 15 θετικο τεστ ωορρηξιας κ επαφη την ιδια μερα κ στις 17. Στις 16 το βραδυ ενιωσα πονο ωορρηξιας. Δυστυχως χθες λογω απουσιας του αγαπημενου μου δεν εκανα τιποτα αλλα λεω κ σημερα να τον κυνηγησω λιγο... ε??? Βεβαια προβληματιζομαι λιγο γιατι χθες κ σημερα ειχα λιγο αιματακι ανοιχτοχρωμο, στην ουσια ροζ υγρα λιγο πιο παχυρρευστα απο τα υγρα της ωορρηξιας. Δεν ξερω παλι τι ειναι αυτο... θα δειξουν οι μερες. Κ τωρα ξεκιναει το δυσκολο κομματι του μηνα οπως λεω εγω... αυτο της αναμονης κ της υπομονης... Αχχχ κ να γινοταν να ξερουμε κατευθειαν τι καναμε!!!! Ποσο πολυ θελω να ανακοινωσω στον αντρουλη μου την παραμονη της πρωτοχρονιας οτι το 2017 θα μας βρει με σπορακι στην κοιλιτσα!!!! Αφου το σκεφτομαι τωρα κ συγκινουμαι....

ωραια η αναμονη!!!! αρκει να μην εχει φοβο αλλα ελπιδα!!!!!

ευχομαι απο καρδιας νεακια παραμονιατικα!!!!!

ΑΧ αμποτακι μου..ΤΙ τρυφερά που τα λες.. πόσο σε νιώθω.. και εγώ θα ήθελα την Πρωτοχρονιά να του το ανακοινώνει. Εμένα η γονιμη υπολογίζω ότι πέφτει 27-28/12. Εσύ υπάρχει πιθανότητα κ να προλαβαίνεις να έχεις μάθει μέχρι τότε.. μακάρι παναγια μου!! Μακάρι να έρθει τώρα και σε εμάς το σπορακι! ��

ρενακι τι 27-28ναμαθεις τα ευχαριστα!!!! τι 5-6 γεναρη!!!

αντε καλη αρχη!!!!!

Γεια σας κορίτσια μου μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και διαβαζω για την Πίπη μας και δεν εχω σταματήσει να κλαίω τι ήταν αυτό βρε κορίτσι μου;; Κανένας δεν το θέλει αυτό... Κορίτσια μου εγώ την Πέμπτη ορκίζομαι κατά τα αλλα με το ταντεμ και την αυπνία τα εχω παίξει λίγο... Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια καλές γιορτές με τις οικογένειες τους και όσες είστε στην προσπάθεια το 2017 θα είναι η χρονια σας δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω συγχωρέστε με αλλα γράφω και κλαίω υγεία στις οικογένειες μας κορίτσια μου...

πουβεισαι βρε ψυχη!!!! θηλαζουμε???? ακατααυστα???? θαυμα!!!!!

καλη ορκομοσια λεβεντια μου!!!!! φιλακια και στα δυο βλασταακια σου!!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;

Τα νέα της πιπης μας τσακισαν όλες.....ευχομαι γρήγορα να νιώσουν καλύτερα και όταν έρθει ο καιρός να έρθει ένα νέο γέρο μωρό να γεμίσει την αγκαλιά και την καρδιά τους!! Πιπακο μου να μπαίνεις γιατί μας λείπεις και από δω άσχετα αν μιλαμε και μεταξύ μας!! Φιλάκια πολλά

Αμποτακι μου με το καλό να έρθει και να το ανακοινώσεις στον αντρουλη σου!!

Να φύγει αυτή ή χρονιά με ευχάριστα νέα γιατί λίγο πολύ ζοριστηκαμε όλες

Εβελινα και Τόνια περιμένουμε τα νέα σας από τα σπορακια!!

Αντιγονη με το καλό ή ορκομωσία!

Μουτζουριτσα και ρενα με το καλο να έρθει το σπορακι!!

Μαρινακι μου πως είσαι;;

Μαρτάκη πολύ ξενύχτι και ανυσηχια με αυτά τα δόντια...υπομονη σε όλες μας

Ή καθημερινότητα που περιγραφείς με τις δουλειές κτλ είναι μία πραγματικότητα φυσικά όλες την ζούμε αλλά εσύ επί δύο! Θα στρωσουν τα πράγματα...χωρις να θέλω να σε απογοήτευσω εμένα δεν κοιμάται ακόμα....ελπίζω τα αγόρια σου να κοιμηθούν σύντομα

Ηλέκτρα να τελειώσει η παλιόπεριοδος και να έρθει το σπορακι σας!!

Οπότε βρίσκεις χρόνο να μπαίνεις

Κορίτσια σίγουρα ξεχναω κάποιες

Σας Στέλνω όλες να γλυκό φιλί!ν

ναι ειμαστε εδω!!!! ειμαστε ακομα ζωντανοι... στην σκηνη!!!!! σαν ροζ συγκροτημα!!!!!!

μια γροθια.... μια ελπιδα!!!! σπορακια!!!!!!

Ρενα μου να δεις που το 2017 θα γίνετε μανουλες!!!

Εκμεταλευσου τον αντρουλη σου και τώρα με τις γιορτές και ερχεταιιι

Ή Μελίνα αν εξαιρέσουμε τα δόντια είναι καλά,

Εχθες πήγαμε σε μία φίλη που είχε γενέθλια και έβλεπε τα λαμπάκια στις κολώνες και στα μπαλκόνια και έλεγε παμεεεε

Άρχισε να αντιγράφει κάποιες λέξεις που λέμε κι εμείς και γενικά βλέπω συνέχεια εξέλιξη με την ομιλία και τις ζωηραδες, γενικά είναι πολύ υσηχη να σκεφτείς τώρα άρχισε να ανεβαίνει στους καναπέδες κι αυτό θέλει βοήθεια..

φιλησε την μου καλε!!!!! την μινιατουριτσα σου την γλυκεια!!!!!!

Μαμα οπως το ειπες.να φυγει αυτη η χρονια κ να ρθει μια καλυτερη για ολους...να γεμισουν ολες οι αγκαλιτσες...ρενα οταν θα ρθει τι δικο σου εγω θα κανω παρτυ!!!!!τοσο που το θελει το κοριτσακι μου....!!!!μακαρι ο Θεος να δωσει οσα χωραει η αγκαλια της Πιπης κ να της απαλυνει λιγο τον πονο....

σαμμερακι ολες ας ανοιξουμε τα χερια μας και την αγκαλιαμας να μας γεμισει με τα δωρα Του!!!!! εχει ναμας δωσει δεν φτωχευσει!!!!!

Σαμμερακι μου γλυκο και ειμαι σιγουρη η αγκαλια της θα χωρεσει πολλα πολλα...εχω σοκαριστει απο χθες κοριτσια...οταν διαβασα και το δευτερο ποστ της σημερα....την σκεφτομαι την Πιπι συνεχως!!!

Μαμα μου να χαιρεσαι το Μελινακι σου που ζουζουνευει!!!

μακαρι να φυγει η χρονια αυτη!ειχε στραβα και αναποδα ομως σιγουρα για αλλους ειχε και καλα κ χαρμοσυνα!οπως και να εχει ας μας βρει η επομενη καλα...γερες και δυνατες εμας και τις οικογενειες μας!οσες αναμενουν το μωρακι τους εντος των ημερων με το καλο!οσες τα εχουν στην κοιλιτσα να ναι γερα και να εχουν τελειομηνες εγκυμοσυνες!οσες θα το αναμενουμε να ερθει συντομα να φωλιασει και στις δικες μας!και οσες τα εχουν γυρω τους να τα κρατουν σφιχτα αγκαλιτσα...να γεμιζει η καρδια τους αγαπη!

μουτζουρακι μου γλυκο μου!!!!ας γεμισει η αγκαλιτσα σου κι η καρδουλα σου αγαπη!!!!!!

Οχι καλε εδω ειμαι βασταω ακομα αλλα μου κανει κατι διαφιρα το μικρο αφου θα ερθουν οι συσπασεις κι εγω στο πεισμα του δε θα ξεκουναω.

ετοιμασου μανα για ξεκουνημα!!!

Αχ κορίτσια..κι εγώ την Πιπη έχω στο μυαλό μου...να τους δώσει δύναμη ο θεός!!και σ όλες τις μανουλες ή εν δυνάμει μανουλες που δυσκολεύονται...

Δε συγκρατησα σχεδόν τίποτα από όσα διάβασα...μου έρχονται τα ποστ της Πιπης μας..

εγώ χθες γυρισα αργά από τον ντοκ.. Λοιπόν, είναι πιο μικρό το σποριδιο ( πάλι μάλλον καθυστερημένη συλληψη..).. 6 εβδομάδων κ 2 ημερών..μου είπε είναι πολύ μικρό και να ξαναπαω σε 2 εβδομάδες να το δούμε..Α!! Καταφεραμε κ ακουσαμε καρδουλα...λίγοι παλμοί, αλλά είπε φυσιολογικό επειδή είναι νωρίς ακόμη..

μπραβο!!!! μπραβο!!! μπραβο!! σε δυο βδομαδες??? μετα την πρωτοχρονια?????

Εδω τα περιμενουμε ολα σαγκρε μου....ολα τα παιδακια του Θεου..μονο να ναι γερα....περα απο αυτο εδω αποδειξαμε οτι ειμαστε για ολα....ποσο μου σταθηκατε κ στο θεμα του πατερα μου......!!!!εγω θα ειμαι εδω να περιμενω κ το μ4????ακους???οσο κ αν προσπαθω να κανω χιουμορ...μαυρη η καρδια μου ρε παιδι μου...

ειμαστε ενωμενοι ομαδα ορε!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολύ πολύ για τις ευχες σας!!! Μακαρι να πανε όλα καλα!!Για ολες μας...

Moutzoura μου, Abbot μου, Rena μου, δυναμικαααα τωρα τις γιορτες!! :wink:

Νινι, δεν πειραζει..νεος κυκλος προσπαθειών, με πολύ σεξ!! χι χι

Πουλακι μου, πως εισαι;;; Πλησιαζει η μερα!!

Αντιγονη μου καλα κουράγια με τα ζουζούνια σου!!Με το καλο και το πτυχιο λοιπον..

Μαμα, τι γλυκα είναι το κοριτσι σου!!!!Τρελαίνονται τα μικρα μας με τις γιορτες!!Ενα τεραααστιο φιλι!!

Πω Μαρτη μου.. Σε ¨ξεζουμισαν¨ τα αγορια σου... χι χι .. Χαλαλι τους!!!Ετσι, να αφηνουν τη μαμα να ξεκουραζεται το βραδυ, για να αντεχει!! :wink: Ναι, 2 του γεναρη εχω παλι γιατρο..Φιλια και στα τρια βλασταρακια σου!!!

DqByp2.png

αααα τι καλααααα 2/1 ωραιο ραντεβουδακι μολις μπει η νεα χρονια!!!!θα κανουμε ξανα την προσπαθεια μας και ευχομαι να μας κατσει κοριτσακι μου...εγω θα κανω με βαση τον κυκλο μου ξανα εξεταση προγεστερονης στις 11/1 που ειναι θεωρητικα 7 μερες πριν την αδιαθεσια να δουμε αν ανεβηκε και αν εκανα καλη ωορρηξια!ελπιζω σε εναν νορμαλ κυκλο αρχικα.. και βλεπουμε!θα παρω και τα τεστ ωορρηξιας μου!εχουν περισσεψει μερικα της hometest με τα οποια θα ξεκινησω πρωτα και κοριτσια θα "επενδυσω "και στα clear blue...μονο σε αυτο το κυκλο γιατι για πολλους δεν ειναι λογω τιμης!ειπα να μου τα κανω δωρο!χαχα!η τρελη η μανα που θελει παιδακι προτιμα για δωρο τεστ ωορρηξιας αντι για κατι αλλο!!!!γιατι αν βοηθησουν λιγο σε αυτο που λαχταραμε ολες μας τι αλλο δωρο να ζητησεις????οχι πειτε μου!

RyZa.png

Την ζουλαω την σκατουμπα μου συνέχεια!! Θα δώσω εννοείται ένα έξτρα φιλί για καθεμιά σας!!

Μαρτάκη μου είμαστε ακόμα ζωντανοί εσύ ε μπλε σκηνη και εγω σε ροζ ! Χαχα

Εβελινα με το καλό ο δεύτερος υπέρηχος!! Θα μπει καλά ή χρονιά!!

Κορίτσια μου καλή επιτυχία σε όλες σας να μπει το 17 με πολλά σπορακια στις κοιλιτσες!!

Μουτζουρακι να κάνεις δώρο στον εαυτό σου και εύχομαι να μην σε παιδεψει ο κύκλος αυτή τη φορά!!

Καλα αποτέλεσματα στις εξετάσεις σου!!

Ή μαρίνα που χάθηκε;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας πω μόνο ότι όλα πήγαν καλά χθες. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο από σεβασμό στην απώλεια της Πιπης. Δεν έχω λόγια. Στέλνω την αγάπη μου σε όλες μια μια ξεχωριστά.

DBTcp3.png7Kksp3.png

αααα τι καλααααα 2/1 ωραιο ραντεβουδακι μολις μπει η νεα χρονια!!!!θα κανουμε ξανα την προσπαθεια μας και ευχομαι να μας κατσει κοριτσακι μου...εγω θα κανω με βαση τον κυκλο μου ξανα εξεταση προγεστερονης στις 11/1 που ειναι θεωρητικα 7 μερες πριν την αδιαθεσια να δουμε αν ανεβηκε και αν εκανα καλη ωορρηξια!ελπιζω σε εναν νορμαλ κυκλο αρχικα.. και βλεπουμε!θα παρω και τα τεστ ωορρηξιας μου!εχουν περισσεψει μερικα της hometest με τα οποια θα ξεκινησω πρωτα και κοριτσια θα "επενδυσω "και στα clear blue...μονο σε αυτο το κυκλο γιατι για πολλους δεν ειναι λογω τιμης!ειπα να μου τα κανω δωρο!χαχα!η τρελη η μανα που θελει παιδακι προτιμα για δωρο τεστ ωορρηξιας αντι για κατι αλλο!!!!γιατι αν βοηθησουν λιγο σε αυτο που λαχταραμε ολες μας τι αλλο δωρο να ζητησεις????οχι πειτε μου!

Θα σας κάτσει , το νιώθω!!! όλα να πάνε τέλεια!και οι εξετάσεις, κ οι ορμόνες κ τα τεστακια!! Το 2017 θα φερει τ καλύτερο δώρο!!!στο εύχομαι πο καρδιάς γλυκεια μου!!!!

Την ζουλαω την σκατουμπα μου συνέχεια!! Θα δώσω εννοείται ένα έξτρα φιλί για καθεμιά σας!!

Μαρτάκη μου είμαστε ακόμα ζωντανοί εσύ ε μπλε σκηνη και εγω σε ροζ ! Χαχα

Εβελινα με το καλό ο δεύτερος υπέρηχος!! Θα μπει καλά ή χρονιά!!

Κορίτσια μου καλή επιτυχία σε όλες σας να μπει το 17 με πολλά σπορακια στις κοιλιτσες!!

Μουτζουρακι να κάνεις δώρο στον εαυτό σου και εύχομαι να μην σε παιδεψει ο κύκλος αυτή τη φορά!!

Καλα αποτέλεσματα στις εξετάσεις σου!!

Ή μαρίνα που χάθηκε;;

Ναι μαμά μου!!! Περιμένω πως κ πως την αλλαγή του χρόνου τώρα...χα χα..

DqByp2.png

ΑΧ τι ωραία που ακούσατε καρδούλα Εβελινάκι μου!! Ο πιο όμορφος χτυπος!! Ραντεβού λοιπόν σε δύο βδομάδες κ αν το ακούσεις πιο δυνατά! 💕

Lilypie - (Lzpn)

Μαμα οπως το ειπες.να φυγει αυτη η χρονια κ να ρθει μια καλυτερη για ολους...να γεμισουν ολες οι αγκαλιτσες...ρενα οταν θα ρθει τι δικο σου εγω θα κανω παρτυ!!!!!τοσο που το θελει το κοριτσακι μου....!!!!μακαρι ο Θεος να δωσει οσα χωραει η αγκαλια της Πιπης κ να της απαλυνει λιγο τον πονο....

Σαμμερακι μου αγαπημένο και δυνατό... πάλι με συγκίνησες!! Αχ η καρδούλα μου το ξέρει πόσο το λαχταρω. . Φαντάζομαι όπως όλες μας!! Ετοιμάσου πάντως για το πάρτι γιατί έχω πολύ δυνατό προαίσθημα για αυτό μήνα! β? ελπίζω να μη με ξεγελασει πάλι..

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...