Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;

Τα νέα της πιπης μας τσακισαν όλες.....ευχομαι γρήγορα να νιώσουν καλύτερα και όταν έρθει ο καιρός να έρθει ένα νέο γέρο μωρό να γεμίσει την αγκαλιά και την καρδιά τους!! Πιπακο μου να μπαίνεις γιατί μας λείπεις και από δω άσχετα αν μιλαμε και μεταξύ μας!! Φιλάκια πολλά

Αμποτακι μου με το καλό να έρθει και να το ανακοινώσεις στον αντρουλη σου!!

Να φύγει αυτή ή χρονιά με ευχάριστα νέα γιατί λίγο πολύ ζοριστηκαμε όλες

Εβελινα και Τόνια περιμένουμε τα νέα σας από τα σπορακια!!

Αντιγονη με το καλό ή ορκομωσία!

Μουτζουριτσα και ρενα με το καλο να έρθει το σπορακι!!

Μαρινακι μου πως είσαι;;

Μαρτάκη πολύ ξενύχτι και ανυσηχια με αυτά τα δόντια...υπομονη σε όλες μας

Ή καθημερινότητα που περιγραφείς με τις δουλειές κτλ είναι μία πραγματικότητα φυσικά όλες την ζούμε αλλά εσύ επί δύο! Θα στρωσουν τα πράγματα...χωρις να θέλω να σε απογοήτευσω εμένα δεν κοιμάται ακόμα....ελπίζω τα αγόρια σου να κοιμηθούν σύντομα

Ηλέκτρα να τελειώσει η παλιόπεριοδος και να έρθει το σπορακι σας!!

Οπότε βρίσκεις χρόνο να μπαίνεις

Κορίτσια σίγουρα ξεχναω κάποιες

Σας Στέλνω όλες να γλυκό φιλί!ν

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;

Τα νέα της πιπης μας τσακισαν όλες.....ευχομαι γρήγορα να νιώσουν καλύτερα και όταν έρθει ο καιρός να έρθει ένα νέο γέρο μωρό να γεμίσει την αγκαλιά και την καρδιά τους!! Πιπακο μου να μπαίνεις γιατί μας λείπεις και από δω άσχετα αν μιλαμε και μεταξύ μας!! Φιλάκια πολλά

Αμποτακι μου με το καλό να έρθει και να το ανακοινώσεις στον αντρουλη σου!!

Να φύγει αυτή ή χρονιά με ευχάριστα νέα γιατί λίγο πολύ ζοριστηκαμε όλες

Εβελινα και Τόνια περιμένουμε τα νέα σας από τα σπορακια!!

Αντιγονη με το καλό ή ορκομωσία!

Μουτζουριτσα και ρενα με το καλο να έρθει το σπορακι!!

Μαρινακι μου πως είσαι;;

Μαρτάκη πολύ ξενύχτι και ανυσηχια με αυτά τα δόντια...υπομονη σε όλες μας

Ή καθημερινότητα που περιγραφείς με τις δουλειές κτλ είναι μία πραγματικότητα φυσικά όλες την ζούμε αλλά εσύ επί δύο! Θα στρωσουν τα πράγματα...χωρις να θέλω να σε απογοήτευσω εμένα δεν κοιμάται ακόμα....ελπίζω τα αγόρια σου να κοιμηθούν σύντομα

Ηλέκτρα να τελειώσει η παλιόπεριοδος και να έρθει το σπορακι σας!!

Οπότε βρίσκεις χρόνο να μπαίνεις

Κορίτσια σίγουρα ξεχναω κάποιες

Σας Στέλνω όλες να γλυκό φιλί!ν

Μαμακα πραγματικά μας τσακισαν τα νέα της πιπη... δεν μπορώ να συνέλθω από χθες.. σκέψου εκείνοι.. ας τους δώσει ο θεός δύναμη να αντέξουν!!

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου ..μακάρι να ανακοινωσουμε κ εμείς σπορακι με τη νέα χρονιά!!

Το Μελινακι σου είναι καλα;

Lilypie - (Lzpn)

Ρενα μου να δεις που το 2017 θα γίνετε μανουλες!!!

Εκμεταλευσου τον αντρουλη σου και τώρα με τις γιορτές και ερχεταιιι

Ή Μελίνα αν εξαιρέσουμε τα δόντια είναι καλά,

Εχθες πήγαμε σε μία φίλη που είχε γενέθλια και έβλεπε τα λαμπάκια στις κολώνες και στα μπαλκόνια και έλεγε παμεεεε

Άρχισε να αντιγράφει κάποιες λέξεις που λέμε κι εμείς και γενικά βλέπω συνέχεια εξέλιξη με την ομιλία και τις ζωηραδες, γενικά είναι πολύ υσηχη να σκεφτείς τώρα άρχισε να ανεβαίνει στους καναπέδες κι αυτό θέλει βοήθεια..

yk1yp3.png

Ρενα μου να δεις που το 2017 θα γίνετε μανουλες!!!

Εκμεταλευσου τον αντρουλη σου και τώρα με τις γιορτές και ερχεταιιι

Ή Μελίνα αν εξαιρέσουμε τα δόντια είναι καλά,

Εχθες πήγαμε σε μία φίλη που είχε γενέθλια και έβλεπε τα λαμπάκια στις κολώνες και στα μπαλκόνια και έλεγε παμεεεε

Άρχισε να αντιγράφει κάποιες λέξεις που λέμε κι εμείς και γενικά βλέπω συνέχεια εξέλιξη με την ομιλία και τις ζωηραδες, γενικά είναι πολύ υσηχη να σκεφτείς τώρα άρχισε να ανεβαίνει στους καναπέδες κι αυτό θέλει βοήθεια..

ΑΧ το ζουζουνιιιι..πανέξυπνο! Τώρα αρχίζει το κυνηγητό ε;; τι ομορφααα.. ❤

Lilypie - (Lzpn)

Μαμα οπως το ειπες.να φυγει αυτη η χρονια κ να ρθει μια καλυτερη για ολους...να γεμισουν ολες οι αγκαλιτσες...ρενα οταν θα ρθει τι δικο σου εγω θα κανω παρτυ!!!!!τοσο που το θελει το κοριτσακι μου....!!!!μακαρι ο Θεος να δωσει οσα χωραει η αγκαλια της Πιπης κ να της απαλυνει λιγο τον πονο....

Διαφημίσεις

Σαμμερακι μου γλυκο και ειμαι σιγουρη η αγκαλια της θα χωρεσει πολλα πολλα...εχω σοκαριστει απο χθες κοριτσια...οταν διαβασα και το δευτερο ποστ της σημερα....την σκεφτομαι την Πιπι συνεχως!!!

Μαμα μου να χαιρεσαι το Μελινακι σου που ζουζουνευει!!!

μακαρι να φυγει η χρονια αυτη!ειχε στραβα και αναποδα ομως σιγουρα για αλλους ειχε και καλα κ χαρμοσυνα!οπως και να εχει ας μας βρει η επομενη καλα...γερες και δυνατες εμας και τις οικογενειες μας!οσες αναμενουν το μωρακι τους εντος των ημερων με το καλο!οσες τα εχουν στην κοιλιτσα να ναι γερα και να εχουν τελειομηνες εγκυμοσυνες!οσες θα το αναμενουμε να ερθει συντομα να φωλιασει και στις δικες μας!και οσες τα εχουν γυρω τους να τα κρατουν σφιχτα αγκαλιτσα...να γεμιζει η καρδια τους αγαπη!

RyZa.png

Ναι μουτζουριτσα ετσι ειναι.....με το νεο ετος ολο ευχαριστα θα ακουμε...θα γεμισουν οι κοιλιτσες....τι να πω!!!!!ειμαι πολυ στενοχωρημενη....η σαγκρε που ειναι μηπως γενναει????

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια..κι εγώ την Πιπη έχω στο μυαλό μου...να τους δώσει δύναμη ο θεός!!και σ όλες τις μανουλες ή εν δυνάμει μανουλες που δυσκολεύονται...

Δε συγκρατησα σχεδόν τίποτα από όσα διάβασα...μου έρχονται τα ποστ της Πιπης μας..

εγώ χθες γυρισα αργά από τον ντοκ.. Λοιπόν, είναι πιο μικρό το σποριδιο ( πάλι μάλλον καθυστερημένη συλληψη..).. 6 εβδομάδων κ 2 ημερών..μου είπε είναι πολύ μικρό και να ξαναπαω σε 2 εβδομάδες να το δούμε..Α!! Καταφεραμε κ ακουσαμε καρδουλα...λίγοι παλμοί, αλλά είπε φυσιολογικό επειδή είναι νωρίς ακόμη..

Τα φιλιά μου σε οοοοοοολες!!!!!

DqByp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...