Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι οταν εχω νεθρα θελω αγκαλιτσα κι οχι μουτρα ουτε φωνες. Κι επιτελους κατι ορμονες που πανε τραμπολινο εδω και τεσσερα χρονια κσπου πρεπει να ξεσπανε ε;;;;;; δε πρεπει;;;; ουφ αστοκαλο πια. Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του. Αντ καπου επρεπε να τα πω.

σαααααααγκρε μου.........ναι τα διαβασα.... και σ' ευχαριστω.... λοιπον το ενστικτο της μανας αλανθαστο!!!!! γευσεις τους εχω δωσει να γλιψουν απο εξι μηνων και μανταρινι χυμο σταγονες... και πορτοκαλι... και αχλαδι λιωμενο.... αλλα με ξεμπλοκαρες με τον θηλασμο πριν -φαι μετα... το εφαρμοσα και εφαγαν πριν και μετα το φαι οταν ζητησαν.....οσο για τις ατιμες τις ορμονες...... αυτες οι ορμονες τραμπολινο....... μας εχουν ξεκανει!!!!!

κοριτσια......... συγνωμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλαιω.... κλαιω..... για την πιπη μας!!!!! δεν μπορω επαθα σοκ!!!!!! συγνωμη!!!!

Θεε μου παρηγορησε τους!!!! κρατησε τους στην αγκαλια σου!!!

σορρυ κοριτσια θα τα πουμε αυριο!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

σαααααααγκρε μου.........ναι τα διαβασα.... και σ' ευχαριστω.... λοιπον το ενστικτο της μανας αλανθαστο!!!!! γευσεις τους εχω δωσει να γλιψουν απο εξι μηνων και μανταρινι χυμο σταγονες... και πορτοκαλι... και αχλαδι λιωμενο.... αλλα με ξεμπλοκαρες με τον θηλασμο πριν -φαι μετα... το εφαρμοσα και εφαγαν πριν και μετα το φαι οταν ζητησαν.....οσο για τις ατιμες τις ορμονες...... αυτες οι ορμονες τραμπολινο....... μας εχουν ξεκανει!!!!!

κοριτσια......... συγνωμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλαιω.... κλαιω..... για την πιπη μας!!!!! δεν μπορω επαθα σοκ!!!!!! συγνωμη!!!!

Θεε μου παρηγορησε τους!!!! κρατησε τους στην αγκαλια σου!!!

σορρυ κοριτσια θα τα πουμε αυριο!!!!!

Και εγώ κλαίω Μαρτακο..πραγματικά.. δε μπορώ να το δεχτώ ότι τους έφυγε.. έτσι.. απλά.. ας βρούν μια μαγική δύναμη να αντέξουν...

Lilypie - (Lzpn)

Μακαρι Ρενα μου!!!! Εγω ναι , αν η παναγιτσα κ ο θεουλης το θελησουν υπαρχει πιθανοτητα οπως λες να το ξερω....δε φανταζεσαι ποσο αγωνιω... ευτυχως τωρα με τις γιορτες πιστευω να περασουν οι μερες χωρις να το καταλαβουμε.

Ναι καλό μου.. θα περάσουν οι μερες. . Κ μην το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου. . Εσύ έκανες την προσπάθεια σου κ τώρα απλά περιμένουμε.. για ένα περίεργο λόγο πιστεύω σε αυτό το μήνα..πολύ!!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!πως ειστε σημερα?

Τονια και Εβελινα νεα απο το γιατρο?

οι υπολοιπες μανουλες βλεπω ειναι κουρασμενες και αυπνες και τσιτωμενες!!!!υπομονη και ψυχραιμια!!!

Abbot μου θα περασουν νερο οι μερες κ ελπιζω σε λιγες να μετραμε καθυστερησεις!!!

Η Pipi ειναι συνεχως στο μυαλο μου...........καρφωμενο εκει απο τη στιγμη που διαβασα χθες.......

RyZa.png

Καλημερα κ απο μενα.δεν μπορω να ηρεμησω απο χτες.τρεχουν τα ματια συνεχεια....α ρε πιπη....δεν μπορω να το πιστεψω....το ξαναλεω οτι θες ειμαστε εδω ολες....σε σκεφτομαστε κοριτσακι μου γλυκο.....

Γιατι πιπι μου; σας ειπαν γιατι; πως; δε μπορω να το πιστεψω γιατι;

Δεν μπορούν να βρουν τίποτα οι γιατροί... Το μωρό μου ήταν μια χαρά.. Μια το βράδυ θηλασαμε κανονικά, μέχρι τις δύο όπου Κοιμήθηκε.. Μετά από τις 3 κ κάθε ώρα ξυπναγε με κλάματα σα να το πονάει η κοιλίτσα..του κάναμε μασαζακι,του έκανα ασκήσεις με τα πόδια κ έδειχνε να ανακουφιζεται...τον αλλάξαμε κ δύο φορές..δεν έτρωγε όμως.. Στις 6 άρχισε να έχει κάτι σαν δοισπνια, τον είχα πάνω μου κ ηρεμουσε.. Μιλήσαμε με τον παιδιατρο κ φύγαμε για Ιασω..στην διαδρομή δεν αργησαμε γιατί μας πήγε αστυνομία, παρόλαυτα χειροτερευσε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά..φτάσαμε κ μέχρι το απόγευμα έδινε μάχη η καρδούλα μου την οποία τελικά έχασε. Οι γιατροί δεν βρίσκουν το γιατί κ μας είπαν να επιτρεψουμε να πάει στο πανεπιστήμιο Αθηνών μήπως γίνει έρευνα κ ανακαλύψουν κάτι..τίποτα κι από κει.. Ο ιατροδικαστης είπε τίποτα απολύτως..περιπτώσεις 2-3/1000.. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Σήμερα είναι μια βδομάδα μακριά από την αγκαλιά μου.μου λείπει. Το λατρεύω το αγγελουδι μου. Κάθε μέρα πεθαινω μακριά του.. Δεν ξέρω πως ούτε αν θα περάσει αυτός ο πόνος. Σπίτι μου ακόμα δεν έχω πάει κ φοβάμαι να το αντιμετώπισω κι αυτό.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λένε ένστικτο της μάνας, από την πρώτη στιγμή που τον πήρα αγκαλιά δεν τον άφηνα λεπτό..τον κοιτούσα κάθε μα κάθε μέρα κ έκλαιγα.. Έλεγα ότι φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα κ μου τον πάρουν.. Κ γω δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Φοβοντουσαν οι δικοί μου ότι είμαι στα πρόθυρα επιλοχιας κατάθλιψης..τελικά κ μου έπαθε κ μου τον πήραν. Έφυγε η ζωή μου..

Μάρτη μου γλυκιά, έναν αιματολογο στο ρεα θυμάμαι που είχες πει.. Θύμισε μου το όνομα του. Είχα επιπλοκές στο χειρουργείο κ έφτασα 17 αιματοκριτη. Έκανα μετάγγιση αλλά δεν έχει ανέβει κ νομίζω πρέπει να δω αιματολογο μήπως με βοηθήσει

ve92.png

Κορίτσια μου....Δεν έχω διαβάσει ακόμη τίποτα,γιατί αν δεν γράψω πρώτα θα σκάσω!!

Δεν υπάρχει αυτό....απο 43,96 την Παρασκευή αντί για μηδέν σήμερα πήγε 370+ η χοριακή!!!

Εδώ είναι ακόμη το ζιζανόσπορο και εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται όλη μέρα σήμερα....

Απο προχθές που σας είπα τα κακά μαντάτα του αίματος είδα μόνο καφέ μέχρι και σήμερα και αυτά μόνο στο σκούπισμα....λίγο αιματάκι βέβαια είδα και χθές στο σκούπισμα αλλά πάλι λίγο, και σήμερα ξανά πιο λίγα καφέ (συγνώμη για την περιγραφή).

Το περίεργο για μένα είναι ότι έχω πολύ πόνο χαμηλά στην κοιλιά 2 μέρες τώρα, τόσο που ξύπνησα το βράδυ και διπλώθηκα...φοβάμαι και το εξωμήτριο αλλά ο γιατρός σχεδόν με καθησύχασε!!

Εγώ όμως ακόμη το φοβάμαι!!

Ο γιατρός επίσης είπε ότι αν προμήνυαν όλα αυτά (αίμα,καφέ και πόνοι) αποβολή, αφού τα έχω 2 μέρες θα κατέβαινε η χοριακή δεν θα ανέβαινε!!!

Δεν ξέρω τι να πω.....

Μου έδωσε utrogestan για 15 μέρες (3 την ημέρα), και filicine, οπότε θα δείξει!!!

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί και αν θα "μείνει", αλλά μία συγκρατημένη χαρά την νιώθω!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!! :)

Καλημέρα Μαρίνα μου :D:D:D όλα καλά θα πάνε θα το δεις!!! Αφου και ο γιατρός είναι αισιόδοξος να είσαι και εσύ :) να είσαι ήρεμη και να σκέφτεσαι μόνο θετικά :tongue::tongue::tongue::tongue: το σποράκι σου θέλει να μείνει και θα μείνει!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορούν να βρουν τίποτα οι γιατροί... Το μωρό μου ήταν μια χαρά.. Μια το βράδυ θηλασαμε κανονικά, μέχρι τις δύο όπου Κοιμήθηκε.. Μετά από τις 3 κ κάθε ώρα ξυπναγε με κλάματα σα να το πονάει η κοιλίτσα..του κάναμε μασαζακι,του έκανα ασκήσεις με τα πόδια κ έδειχνε να ανακουφιζεται...τον αλλάξαμε κ δύο φορές..δεν έτρωγε όμως.. Στις 6 άρχισε να έχει κάτι σαν δοισπνια, τον είχα πάνω μου κ ηρεμουσε.. Μιλήσαμε με τον παιδιατρο κ φύγαμε για Ιασω..στην διαδρομή δεν αργησαμε γιατί μας πήγε αστυνομία, παρόλαυτα χειροτερευσε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά..φτάσαμε κ μέχρι το απόγευμα έδινε μάχη η καρδούλα μου την οποία τελικά έχασε. Οι γιατροί δεν βρίσκουν το γιατί κ μας είπαν να επιτρεψουμε να πάει στο πανεπιστήμιο Αθηνών μήπως γίνει έρευνα κ ανακαλύψουν κάτι..τίποτα κι από κει.. Ο ιατροδικαστης είπε τίποτα απολύτως..περιπτώσεις 2-3/1000.. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Σήμερα είναι μια βδομάδα μακριά από την αγκαλιά μου.μου λείπει. Το λατρεύω το αγγελουδι μου. Κάθε μέρα πεθαινω μακριά του.. Δεν ξέρω πως ούτε αν θα περάσει αυτός ο πόνος. Σπίτι μου ακόμα δεν έχω πάει κ φοβάμαι να το αντιμετώπισω κι αυτό.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λένε ένστικτο της μάνας, από την πρώτη στιγμή που τον πήρα αγκαλιά δεν τον άφηνα λεπτό..τον κοιτούσα κάθε μα κάθε μέρα κ έκλαιγα.. Έλεγα ότι φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα κ μου τον πάρουν.. Κ γω δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Φοβοντουσαν οι δικοί μου ότι είμαι στα πρόθυρα επιλοχιας κατάθλιψης..τελικά κ μου έπαθε κ μου τον πήραν. Έφυγε η ζωή μου..

Μάρτη μου γλυκιά, έναν αιματολογο στο ρεα θυμάμαι που είχες πει.. Θύμισε μου το όνομα του. Είχα επιπλοκές στο χειρουργείο κ έφτασα 17 αιματοκριτη. Έκανα μετάγγιση αλλά δεν έχει ανέβει κ νομίζω πρέπει να δω αιματολογο μήπως με βοηθήσει

Pipi μου γλυκιά τι να πω δεν έχω λόγια :(:(:( καταλαβαίνω πως ο πόνος σου είναι μεγάλος και ότι να σου πούμε δεν αλλάζει το γεγονός ότι το αγγελούδι σου σε βλέπει από ψηλά :cry::cry::cry: Καλή δύναμη κόριτσι μου γλυκό και ο χρόνος να γιατρέψει τις πληγές σου!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Μαρτακο αυτο λεω συνεχεια το μητρικο ενστικτο οταν γεννατε κλειστε αυτια κι ακουστε τον εαυτο σας οχι το γιατρο ο γιατρος ειναι για τα εμβολια. Κι αν επιμενει κουνα του κεφαλι σου και σπιτι κανε αυτο που ξερεις. Ενα μηνα τσακωνομουν στο πρωτο με το γιατρο να μη δωσω ρυζαλευρο... Μια παιδονομος σε επιπεδο διδακτορικου μου ειπε οτι και να κανω το ενστικτο της μανας παντα θα με ξεπερναει.

Γεια σας κορίτσια μου μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και διαβαζω για την Πίπη μας και δεν εχω σταματήσει να κλαίω τι ήταν αυτό βρε κορίτσι μου;; Κανένας δεν το θέλει αυτό... Κορίτσια μου εγώ την Πέμπτη ορκίζομαι κατά τα αλλα με το ταντεμ και την αυπνία τα εχω παίξει λίγο... Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια καλές γιορτές με τις οικογένειες τους και όσες είστε στην προσπάθεια το 2017 θα είναι η χρονια σας δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω συγχωρέστε με αλλα γράφω και κλαίω υγεία στις οικογένειες μας κορίτσια μου...

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά κι αγαπημένα! συγχαρητήρια σε όσες κατάφεραν να αποκτήσουν ένα μικρό σπορακι στην κοιλίτσα που μεγαλώνει! Να είστε σιγουρες ότι όταν θα έρθει στην ζωή θα σας γεμίσει από ευτυχία... Τόσο που δεν θα έχετε άλλο χώρο...

Μίλησα με την μανούλα μας από εδώ μέσα κ μου είπε ότι μου είχατε γράψει...σας υπερευχαριστω για την σκέψη σας! γέννησα 5 του μήνα έναν κουκλο....έναν ΑΓΓΕΛΟ...... Τον δικό μου ΑΓΓΕΛΟ! Ήμουν τόσο ευτυχισμένη,τόσο γεμάτη... Όλο. Αυτό όμως κράτησε μόνο 9 μέρες..την Τρίτη 13 του μήνα έφυγε έτσι ξαφνικά...πήγαμε στο νοσοκομείο αλλά δεν γινόταν τίποτα.. Αιφνιδιος βρεφικος θάνατος. είμαστε συντετριμενοι κ εγώ κ ο άντρας μου. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κ να καταλάβουμε γιατί μας παιδεψε 1,5 χρόνο για κάτι που μας έδωσε τόση χαρά μόλις 9 μέρες. Από εκείνη την Τρίτη έχουμε πεθάνει.έφυγε η ζωουλα μας χωρίς λόγο. Το μόνο που με παρηγορει είναι ότι η ψυχή μου πήρε όλη μας την αγάπη κ την καταλάβαινε,μιας κ δεν υπήρχε στιγμή που να κλαψει.. Ο πόνος μας είναι αμετρητος, κ το μόνο που νιώθω είναι ένα τεράστιο κενό στην καρδιά κ στην αγκαλιά μου. Σας φιλώ γλυκά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες κ να με συγχωρείτε αν σας μαυρισα.

Αχ κορίτσι μου γλυκό.. δεν υπάρχουν λόγια να μειώσουν τον πόνο κ το κενό που νιώθετε με τον αντρουλη σου.. να είστε δυνατοί κ ενωμένοι!! Σύντομα να γεμίσει ξανά ή αγκαλιτσα σας!!

DqByp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...