Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Πιπη μου.... δεν ξερω τι να πω για να απαλυνω τον πονο που νιωθεις μεσα σου.... ειλικρινα.... να σκεφτεσαι μονο οτι ο Θεος ειναι Μεγαλος κ πως μονο Αυτος ξερει γιατι μας δινει ο,τι μας δινει... Εισαι δυνατη κ το απεδειξες. Κλαψε, θρηνησε οσο μπορεις, κρατα τις αναμνησεις σου ... θα βρεις ομως ξανα τη δυναμη να συνεχισεις κ θα δεις πως ο Θεος θα ανταποδωσει την υπομονη σου κ συντομα θα σου χαρισει ξανα ενα υπεροχο αγγελουδι που αυτη τη φορα θα μεινει μαζι σας κ θα γεμισει την αγκαλια κ των δυο σας. Σε φιλω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινακι μου χαρηκα πολυ με την απροσμενη εξελιξη των πραγματων... αμα θελει το σπορακι να μεινει μενει, ειδες?? Καταλαβαινω την αγωνια σου για εξωμητριο αλλα μην ανησυχεις, εμπιστευσου τους γιατρους σου. Ως παθουσα εχω να σου πω πως εμενα η πρωτη μου χοριακη ηταν 1800 κ σακος πουθενα, αυξανοταν μεν αλλα οχι οσο επρεπε κ ενω μου ελεγε ο γιατρος μου οτι ειναι εξωμητριο εγω εκει επεμενα να περιμενουμε κ εκανα καθε μερα χοριακη κ ηλπιζα να φανει κατι μεχρι που κατεληξα τελικα στο νοσοκομειο. Σε σενα αυξανεται πολυ καλα κ θα δεις που συντομα θα το δειτε κ στον υπερηχο κ θσ σου φυγει η αγωνια. Ευχομαι ολα να εξελιχθουν ομαλα κ μην ξεχνας να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!! Φιλια!!! :P

Λοιπον Μαρτη μου οι γονιμες μερες τελειωσαν, για να συνοψισω ειχα: 15 θετικο τεστ ωορρηξιας κ επαφη την ιδια μερα κ στις 17. Στις 16 το βραδυ ενιωσα πονο ωορρηξιας. Δυστυχως χθες λογω απουσιας του αγαπημενου μου δεν εκανα τιποτα αλλα λεω κ σημερα να τον κυνηγησω λιγο... ε??? Βεβαια προβληματιζομαι λιγο γιατι χθες κ σημερα ειχα λιγο αιματακι ανοιχτοχρωμο, στην ουσια ροζ υγρα λιγο πιο παχυρρευστα απο τα υγρα της ωορρηξιας. Δεν ξερω παλι τι ειναι αυτο... θα δειξουν οι μερες. Κ τωρα ξεκιναει το δυσκολο κομματι του μηνα οπως λεω εγω... αυτο της αναμονης κ της υπομονης... Αχχχ κ να γινοταν να ξερουμε κατευθειαν τι καναμε!!!! Ποσο πολυ θελω να ανακοινωσω στον αντρουλη μου την παραμονη της πρωτοχρονιας οτι το 2017 θα μας βρει με σπορακι στην κοιλιτσα!!!! Αφου το σκεφτομαι τωρα κ συγκινουμαι....

Λοιπον Μαρτη μου οι γονιμες μερες τελειωσαν, για να συνοψισω ειχα: 15 θετικο τεστ ωορρηξιας κ επαφη την ιδια μερα κ στις 17. Στις 16 το βραδυ ενιωσα πονο ωορρηξιας. Δυστυχως χθες λογω απουσιας του αγαπημενου μου δεν εκανα τιποτα αλλα λεω κ σημερα να τον κυνηγησω λιγο... ε??? Βεβαια προβληματιζομαι λιγο γιατι χθες κ σημερα ειχα λιγο αιματακι ανοιχτοχρωμο, στην ουσια ροζ υγρα λιγο πιο παχυρρευστα απο τα υγρα της ωορρηξιας. Δεν ξερω παλι τι ειναι αυτο... θα δειξουν οι μερες. Κ τωρα ξεκιναει το δυσκολο κομματι του μηνα οπως λεω εγω... αυτο της αναμονης κ της υπομονης... Αχχχ κ να γινοταν να ξερουμε κατευθειαν τι καναμε!!!! Ποσο πολυ θελω να ανακοινωσω στον αντρουλη μου την παραμονη της πρωτοχρονιας οτι το 2017 θα μας βρει με σπορακι στην κοιλιτσα!!!! Αφου το σκεφτομαι τωρα κ συγκινουμαι....

ΑΧ αμποτακι μου..ΤΙ τρυφερά που τα λες.. πόσο σε νιώθω.. και εγώ θα ήθελα την Πρωτοχρονιά να του το ανακοινώνει. Εμένα η γονιμη υπολογίζω ότι πέφτει 27-28/12. Εσύ υπάρχει πιθανότητα κ να προλαβαίνεις να έχεις μάθει μέχρι τότε.. μακάρι παναγια μου!! Μακάρι να έρθει τώρα και σε εμάς το σπορακι!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά κι αγαπημένα! συγχαρητήρια σε όσες κατάφεραν να αποκτήσουν ένα μικρό σπορακι στην κοιλίτσα που μεγαλώνει! Να είστε σιγουρες ότι όταν θα έρθει στην ζωή θα σας γεμίσει από ευτυχία... Τόσο που δεν θα έχετε άλλο χώρο...

Μίλησα με την μανούλα μας από εδώ μέσα κ μου είπε ότι μου είχατε γράψει...σας υπερευχαριστω για την σκέψη σας! γέννησα 5 του μήνα έναν κουκλο....έναν ΑΓΓΕΛΟ...... Τον δικό μου ΑΓΓΕΛΟ! Ήμουν τόσο ευτυχισμένη,τόσο γεμάτη... Όλο. Αυτό όμως κράτησε μόνο 9 μέρες..την Τρίτη 13 του μήνα έφυγε έτσι ξαφνικά...πήγαμε στο νοσοκομείο αλλά δεν γινόταν τίποτα.. Αιφνιδιος βρεφικος θάνατος. είμαστε συντετριμενοι κ εγώ κ ο άντρας μου. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κ να καταλάβουμε γιατί μας παιδεψε 1,5 χρόνο για κάτι που μας έδωσε τόση χαρά μόλις 9 μέρες. Από εκείνη την Τρίτη έχουμε πεθάνει.έφυγε η ζωουλα μας χωρίς λόγο. Το μόνο που με παρηγορει είναι ότι η ψυχή μου πήρε όλη μας την αγάπη κ την καταλάβαινε,μιας κ δεν υπήρχε στιγμή που να κλαψει.. Ο πόνος μας είναι αμετρητος, κ το μόνο που νιώθω είναι ένα τεράστιο κενό στην καρδιά κ στην αγκαλιά μου. Σας φιλώ γλυκά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες κ να με συγχωρείτε αν σας μαυρισα.

ΑΧ ψυχουλα μου συγνώμη που δεν μπορώ να βρω λόγια παρηγοριάς να σου πω... έχω παγώσει.. και σε θαυμάζω με τον τρόπο που τα περιγράφεις. Τη δύναμη πιυ έχεις να το κάνεις αυτό. Ματιά μου. . Εύχομαι να γεμίσει ξανά η αγκαλιά σου! Ότι θες ..είμαστε εδώ.. αληθεια.. Σε σκέφτομαι..

Lilypie - (Lzpn)

Με είδε απο κοντά αλλά δεν με εξετασε....μου είπε να επαναλάβω χοριακή την Τετάρτη και θα με δει την Παρασκευή....Του έφερα κουβέντα για τους πόνους και μου είπε ότι πρέπει να μου περάσει με την προγεστερόνη...

Του είπα για πιθανότητα εξωμητρίου αλλά και αυτός και η μικροβιολόγος μου είπαν ότι με τον διπλασιασμό αυτό δεν δίνουν πιθανότητα για εξωμήτριο....συνήθως λέει πέφτει η χοριακή ή δεν διπλασιάζεται σωστά...αλλά σε 3 μέρες μέσα απο 43.96 σε 307+ είναι σωστό άραγε;

Γιατί διπλασιασμό δεν το λες...υπερδιπλασιασμό το λες!!!

Δεν ξέρω τι να πω, ούτε αν πρέπει να χαρώ ή όχι....

Γλυκο μου δεν φαίνεται για εξωμήτριο.. θα έπεφτε η χοριακη. Άκου μόνο το γιατρό σου κ έχε υπομονή.. κ εμείς μαζί σου θα περιμένουμε με αγωνία εξελίξεις ευχάριστες!

Lilypie - (Lzpn)

Κοριτσάκια μου γλυκά κι αγαπημένα! συγχαρητήρια σε όσες κατάφεραν να αποκτήσουν ένα μικρό σπορακι στην κοιλίτσα που μεγαλώνει! Να είστε σιγουρες ότι όταν θα έρθει στην ζωή θα σας γεμίσει από ευτυχία... Τόσο που δεν θα έχετε άλλο χώρο...

Μίλησα με την μανούλα μας από εδώ μέσα κ μου είπε ότι μου είχατε γράψει...σας υπερευχαριστω για την σκέψη σας! γέννησα 5 του μήνα έναν κουκλο....έναν ΑΓΓΕΛΟ...... Τον δικό μου ΑΓΓΕΛΟ! Ήμουν τόσο ευτυχισμένη,τόσο γεμάτη... Όλο. Αυτό όμως κράτησε μόνο 9 μέρες..την Τρίτη 13 του μήνα έφυγε έτσι ξαφνικά...πήγαμε στο νοσοκομείο αλλά δεν γινόταν τίποτα.. Αιφνιδιος βρεφικος θάνατος. είμαστε συντετριμενοι κ εγώ κ ο άντρας μου. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κ να καταλάβουμε γιατί μας παιδεψε 1,5 χρόνο για κάτι που μας έδωσε τόση χαρά μόλις 9 μέρες. Από εκείνη την Τρίτη έχουμε πεθάνει.έφυγε η ζωουλα μας χωρίς λόγο. Το μόνο που με παρηγορει είναι ότι η ψυχή μου πήρε όλη μας την αγάπη κ την καταλάβαινε,μιας κ δεν υπήρχε στιγμή που να κλαψει.. Ο πόνος μας είναι αμετρητος, κ το μόνο που νιώθω είναι ένα τεράστιο κενό στην καρδιά κ στην αγκαλιά μου. Σας φιλώ γλυκά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες κ να με συγχωρείτε αν σας μαυρισα.

Πιπι μου.........εχω στεναχωρηθεί πολυ.................καρδουλα μου κουραγιο...............δεν υπάρχουν λογια σε κατι τετοιο.............σε σκεφτομαι......

Να ξερεις πως το μωρο σου δε θέλει να σε βλέπει στεναχωρημενη....

Σε φιλω γλυκά κοριτσι μου ομορφο...

Ζαμιακι μου ομορφο ολα καλα; καμια απορια; καπου διαβασα πως θα γυρισεις στους τεσσερις μηνες ειναι απαραιττο δε μπορεις να κατσεις ως τοτς εξι τουλ ποιος θα στο κρατησει;

Διαφημίσεις

κορίτσι μου γλυκό κλαίω...εχω πάθει σοκ.....Καλή δύναμη σας ευχομαι κ σε εσένα κ στον αντρουλη σου :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ζαμιακι μου ομορφο ολα καλα; καμια απορια; καπου διαβασα πως θα γυρισεις στους τεσσερις μηνες ειναι απαραιττο δε μπορεις να κατσεις ως τοτς εξι τουλ ποιος θα στο κρατησει;

Σαγκρε μου καλα ειμαστε...

Με τον ορο στη μυτουλα αγχωθηκα σημερα και τα ψιλοεπαιξα.....του εβαλα ενω ειχε κανα μισαωρο που τελειωσε το φαγητο του και υστερα μου εβγαζε γουλιτσες..αλλα και απο την μυτούλα..φοβηθηκα πολυ...

Δυσκολο σαγκρε μου να καθησω.......βεβαια ακομη τιποτα δεν ειναι σιγουρο...

Εσυ πως εισαι;;ετοιμάζεσαι να υποδεχτεις τον 3 σου ερωτα;;

Μαρτακο μου σε ευχαριστωωωωωωωω για τις συμβουλές σου!!!!

Μαρινα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!

Κοριτσια μου δεν εχω προλαβει να διαβάσω τα υπόλοιπα για να γραψω..

ΑΧ αμποτακι μου..ΤΙ τρυφερά που τα λες.. πόσο σε νιώθω.. και εγώ θα ήθελα την Πρωτοχρονιά να του το ανακοινώνει. Εμένα η γονιμη υπολογίζω ότι πέφτει 27-28/12. Εσύ υπάρχει πιθανότητα κ να προλαβαίνεις να έχεις μάθει μέχρι τότε.. μακάρι παναγια μου!! Μακάρι να έρθει τώρα και σε εμάς το σπορακι! ��

Μακαρι Ρενα μου!!!! Εγω ναι , αν η παναγιτσα κ ο θεουλης το θελησουν υπαρχει πιθανοτητα οπως λες να το ξερω....δε φανταζεσαι ποσο αγωνιω... ευτυχως τωρα με τις γιορτες πιστευω να περασουν οι μερες χωρις να το καταλαβουμε.

ζαμιακουλι μου μην φοβασαι!!!!! και εγω χεζομουνα οταν μου εβγαζαν απο την μυτη γαλα.....σε τετοια περιπτωση να τον κρατας μπρουμυτα στον αερα χτυπωντας ελαφρα την πλατουλα.... προσπαθησε μετα απο καθε θηλασμο....να τον κρατας ορθιο και να του τριβεις την πλατουλα για να ρευεται!!!! ειναι σημαντικο.... αν κι οι μεσι δεν προλαβαιναν.... επισης, μην τον παραντυνεις... γιατι ιδρωνει και ετσι κρυωνει και να οι μυξες.... να κοιτας τον σβερκο του για την θερμοκρασια του!!!! χερακια ποδαρακια στα μωρα δεν ειναι καλος δειχτης γιατι ειναι παντα κρυα (ειδικα οταν τα κουνανε)!!!! θερμοκρασια χωρου και υπνου απο 18-22C

οοοοοο,τι θες πες μου!!!!!! φιλακια πολλα!!!! ματσα...μουτσα....

pioqp3.png

88BZp3.png

Μαρτακο τα διαβασες αυτα που σου γραψα;

Ζαμιακι απλα αηδθαζουν με τον ορο δε τρεχει κατι φροντισε να καθαρισεις τη μυτουλα για να μπορει να θηλασει εμενα απο γουλιτσες αλλο τιποτα. Νταξει εγω σπασμενα νευρα τιποτα αλλο... Ξερω ψυχραιμια ευκολο ειναι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...