Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου....Δεν έχω διαβάσει ακόμη τίποτα,γιατί αν δεν γράψω πρώτα θα σκάσω!!

Δεν υπάρχει αυτό....απο 43,96 την Παρασκευή αντί για μηδέν σήμερα πήγε 370+ η χοριακή!!!

Εδώ είναι ακόμη το ζιζανόσπορο και εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται όλη μέρα σήμερα....

Απο προχθές που σας είπα τα κακά μαντάτα του αίματος είδα μόνο καφέ μέχρι και σήμερα και αυτά μόνο στο σκούπισμα....λίγο αιματάκι βέβαια είδα και χθές στο σκούπισμα αλλά πάλι λίγο, και σήμερα ξανά πιο λίγα καφέ (συγνώμη για την περιγραφή).

Το περίεργο για μένα είναι ότι έχω πολύ πόνο χαμηλά στην κοιλιά 2 μέρες τώρα, τόσο που ξύπνησα το βράδυ και διπλώθηκα...φοβάμαι και το εξωμήτριο αλλά ο γιατρός σχεδόν με καθησύχασε!!

Εγώ όμως ακόμη το φοβάμαι!!

Ο γιατρός επίσης είπε ότι αν προμήνυαν όλα αυτά (αίμα,καφέ και πόνοι) αποβολή, αφού τα έχω 2 μέρες θα κατέβαινε η χοριακή δεν θα ανέβαινε!!!

Δεν ξέρω τι να πω.....

Μου έδωσε utrogestan για 15 μέρες (3 την ημέρα), και filicine, οπότε θα δείξει!!!

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί και αν θα "μείνει", αλλά μία συγκρατημένη χαρά την νιώθω!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!! :)

Πω πω Μαρινακι μου!!! Τι παιχνίδια παίζει τ σποριδιο....ο γιατρός σου τι είπε;;; Θα πας από κει να σε δει;;;τι να πω...τα καλύτερα εύχομαι!!!

DqByp2.png

ΑΧ κορίτσι μου γλυκό.. ΤΙ παιχνιδια παίζει τώρα το σπορακι αραγε;; ο γιατρός σε είδε η από το τηλ σε καθυσηχασε;

Με είδε απο κοντά αλλά δεν με εξετασε....μου είπε να επαναλάβω χοριακή την Τετάρτη και θα με δει την Παρασκευή....Του έφερα κουβέντα για τους πόνους και μου είπε ότι πρέπει να μου περάσει με την προγεστερόνη...

Του είπα για πιθανότητα εξωμητρίου αλλά και αυτός και η μικροβιολόγος μου είπαν ότι με τον διπλασιασμό αυτό δεν δίνουν πιθανότητα για εξωμήτριο....συνήθως λέει πέφτει η χοριακή ή δεν διπλασιάζεται σωστά...αλλά σε 3 μέρες μέσα απο 43.96 σε 307+ είναι σωστό άραγε;

Γιατί διπλασιασμό δεν το λες...υπερδιπλασιασμό το λες!!!

Δεν ξέρω τι να πω, ούτε αν πρέπει να χαρώ ή όχι....

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε;;

Βλέπω όλες χριστουγεννιάτικες ζουζουνιες θέλετε!! Βαλτε τους κάτω!! Χαχα

Μαρινακι μου εγώ τα βλέπω μία χαρά!! Ή χοριακη τελεια!! Άντε υπομονή μέχρι την τέταρτη και μετά τι μεγάλο ραντεβού την παρασκευή!!

Για δουλειές κι εγώ τα κάνω μόνη μου αλλά τα κάνει όλα ο άντρας μου και σέβεται τον κόπο του αν δω ότι δεν προλάβαινω ή ότι χρειάζομαι κάτι το κάνει!

Τόνια και εβελινα με το καλο σήμερα να δείτε τα σπορακια σας!!

Σαγκρε είσαι ακομα εδώ οπότε μια χαρά το μ3!!

Δεν θυμάμαι πολλα από αυτά που διάβασα!ν

Καλή χριστουγεννιάτικη εβδομάδα να έχουμε!ν

yk1yp3.png

Κι ομως ειμαι ακομα εδω που λεει και το τραγουδι... Και κανω γιογκα γιατι αυτα που ακουω αν τα περνα σοβαρα θα σαλταρα... Τεσπα μου τηλ η μανα μου και μου λεει μολις ξεκινησετεγια μαιευτηριο παρε τηλ σε καμια ωρα θα ματε εκει να κρατησουμε τα παιδια. Τις λεω σε καμια ωρα θα χω γεννησει κιολας και μου απανταει ε σιγα κι εσυ που θα τρεχεις με τα παιδια;;;;

Διαφημίσεις

Μαρινακι μουυυυυυ βρε κοριτσι μουυυυυ αααχχχ το σπορακι σου σου κανει κολπα!!!για να δουμε καρδουλα μου!ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου και Τεταρτη θα δεις θα εχει ανεβει!στο ευχομαι ολοψυχα!!!

RyZa.png

Κοριτσάκια μου γλυκά κι αγαπημένα! συγχαρητήρια σε όσες κατάφεραν να αποκτήσουν ένα μικρό σπορακι στην κοιλίτσα που μεγαλώνει! Να είστε σιγουρες ότι όταν θα έρθει στην ζωή θα σας γεμίσει από ευτυχία... Τόσο που δεν θα έχετε άλλο χώρο...

Μίλησα με την μανούλα μας από εδώ μέσα κ μου είπε ότι μου είχατε γράψει...σας υπερευχαριστω για την σκέψη σας! γέννησα 5 του μήνα έναν κουκλο....έναν ΑΓΓΕΛΟ...... Τον δικό μου ΑΓΓΕΛΟ! Ήμουν τόσο ευτυχισμένη,τόσο γεμάτη... Όλο. Αυτό όμως κράτησε μόνο 9 μέρες..την Τρίτη 13 του μήνα έφυγε έτσι ξαφνικά...πήγαμε στο νοσοκομείο αλλά δεν γινόταν τίποτα.. Αιφνιδιος βρεφικος θάνατος. είμαστε συντετριμενοι κ εγώ κ ο άντρας μου. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κ να καταλάβουμε γιατί μας παιδεψε 1,5 χρόνο για κάτι που μας έδωσε τόση χαρά μόλις 9 μέρες. Από εκείνη την Τρίτη έχουμε πεθάνει.έφυγε η ζωουλα μας χωρίς λόγο. Το μόνο που με παρηγορει είναι ότι η ψυχή μου πήρε όλη μας την αγάπη κ την καταλάβαινε,μιας κ δεν υπήρχε στιγμή που να κλαψει.. Ο πόνος μας είναι αμετρητος, κ το μόνο που νιώθω είναι ένα τεράστιο κενό στην καρδιά κ στην αγκαλιά μου. Σας φιλώ γλυκά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες κ να με συγχωρείτε αν σας μαυρισα.

ve92.png

μαρινακι υπομονη να περασουν οι μερες.λογικα παρασκευη θα φανει σακος.ξαπλα τελειως.αιμα δεν ειχα παρα δυο σταγονες καφε δυο μερες μονο με διαφορα βδομαδας.αλλα πονους περιοδου απιστευτους

πιπη μου λυπαμαι παρα πολυ.δ εχω λογια κ δ υπαρχουν κ σ αυτες τις καταστασεις

μια μεγαλη αγκαλια απο μενα

οποτε θες να μας μιλησεις ειμαστε εδω για ολα

κουραγιο

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά κι αγαπημένα! συγχαρητήρια σε όσες κατάφεραν να αποκτήσουν ένα μικρό σπορακι στην κοιλίτσα που μεγαλώνει! Να είστε σιγουρες ότι όταν θα έρθει στην ζωή θα σας γεμίσει από ευτυχία... Τόσο που δεν θα έχετε άλλο χώρο...

Μίλησα με την μανούλα μας από εδώ μέσα κ μου είπε ότι μου είχατε γράψει...σας υπερευχαριστω για την σκέψη σας! γέννησα 5 του μήνα έναν κουκλο....έναν ΑΓΓΕΛΟ...... Τον δικό μου ΑΓΓΕΛΟ! Ήμουν τόσο ευτυχισμένη,τόσο γεμάτη... Όλο. Αυτό όμως κράτησε μόνο 9 μέρες..την Τρίτη 13 του μήνα έφυγε έτσι ξαφνικά...πήγαμε στο νοσοκομείο αλλά δεν γινόταν τίποτα.. Αιφνιδιος βρεφικος θάνατος. είμαστε συντετριμενοι κ εγώ κ ο άντρας μου. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κ να καταλάβουμε γιατί μας παιδεψε 1,5 χρόνο για κάτι που μας έδωσε τόση χαρά μόλις 9 μέρες. Από εκείνη την Τρίτη έχουμε πεθάνει.έφυγε η ζωουλα μας χωρίς λόγο. Το μόνο που με παρηγορει είναι ότι η ψυχή μου πήρε όλη μας την αγάπη κ την καταλάβαινε,μιας κ δεν υπήρχε στιγμή που να κλαψει.. Ο πόνος μας είναι αμετρητος, κ το μόνο που νιώθω είναι ένα τεράστιο κενό στην καρδιά κ στην αγκαλιά μου. Σας φιλώ γλυκά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες κ να με συγχωρείτε αν σας μαυρισα.

αχ βρε κοριτσακι μου γλυκο τι να πω δεν εχω λογια ...οτι κ να σου πω δεν απαλυνει το πονο σας...ο θεος να σας δινει κουραγιο κ δυναμη..οποτε μπορεσεις να μπαινεις κ να μας μιλας να βγαλεις ολα αυτα που εχεις μεσα σου..

κοριτσια τι κανετε??εχασα τα νεα σας..ελειπα 3μερο καβαλα να δωσουμε το δωρο στην βαπτιστηρα μας αλλα ο αντρας μου κρυωσε με γαστρεντεριτιδα φοραει μασκα να μην κολλησει ο μικρουλης..τωρα πηγε γιατρο να του δωσει αναρρωτικη κ αντιβιωση..

τι θα κανετε στις γιορτες???χριστουγεννα μας εχει τραπζεζι η πεθερα μου στην αλλαγη του χρονου θα κανουμε οικογενιακα στο σπιτι κ πρωτοχρονια θα φαμε στους δικους μου...οσες πατε εκδρομουλα εκεινες τις μερες καλα να περασετε

Πιπη μου αποκλειεται.....δεν το πιστευω....δεν εχω λογια παρηγοριας...δεν ξερω τι να πω..ειμαι εδω οτι χρειαστεις να μιλησεις να ξεσπασεις οτι χρειαζεσαι για να νιωσεις καλυτερα....σε σκεφτομαι..δεν πιστευω αυτο που διαβαζω..

Κορίτσι μου, δεν έχω λόγια. Συλλυπητήρια! Ο Θεός να φροντίζει το αγγελάκι σας. Υπάρχει ένα blog λέγεται όταν γεννήθηκα ξανά. Ίσως σας βοηθήσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...