Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου.Μαρτη μου σε διαβασα κ κουραστηκα.σαγκρε κραταμε κ σημερα???κοριτσακια μου καλη επιτυχια στον ντοκ σημερα.ξεκουραστηκα λιγο.χτες με λυπηθηκε ο Θεος κ μου κανε ενα δωρο:ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 8 το βραδυ εως τις 9το πρωι!!!!!

Αγαπούλα μου ο Θεός θα σου κάνει πολλά δώρα από εδώ κ περα.. γιατί έχεις υπομονή κ επιμονή!! Γλυκιά καλημέρα σου στέλνω!!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Μουτζουρακι μου γλυκό! Να σου πω κάτι εγώ καημό το χώ να με βοηθάει πιο πολύ ο άντρας μου. Κ Σιένα δουλεύει πολύ κ όταν είναι σπίτι έχει κ το διάβασμα.. ΜΑ πολυυυ διάβασμαααα.. αφού του λέω καμία φορά.. Να έρθει το μωρό.. Να κάνω το γραφείο σου παιδικό δωμάτιο..Να δω μετά που θα κλείνεσαι με τις ώρες να διαβάζεις.. χιχι..κακία ε; μα δε μπορώ.. η αλήθεια όμως είναι..πως όταν πραγματικά δεν μπορώ.. αν είναι άρρωστη..αν ερθει πρώτος από τη δουλειά κ εγώ αργήσω..θα τα κάνει όλα! Οπότε εγώ πιστεύω κ ο δικός σου μόλις έρθει το μωράκι θα αλλάξει.. θα δεις!

για να ειμαι ειλικρινης ακομα δεν με πολυνοιαζει μην σου πω θελω να τα κανω μονη μου για να μαι 100% σιγουρη οτι ειναι καθαρα....βεβαια εχω κατακτησει το μεγαλο θεμα του να προσεχει το σπιτι...γτ στην αρχη κοριτσια ουτε αυτο...με οδηγουσε στην τρελα!αλλα τωρα ενταξει πια σεβεται τον κοπο μου ...ασε που τους αρεσει να ειναι το σπιτι καθαρο και τακτοποιημενο..αρκει να μην το κανουν αυτοι!χαχαχα!θα πλυνει κανενα πιατο οκ αλλα ως εκει...ελπιζω με το μωρο να αλλαξει...αλλα μεχρι τοτε εεεεχουμε χρονο!βασικα ας ερθει το σπορακι και βλεπουμε!!!χαχαχα!τον καημο μου εγω!!!:D:D

RyZa.png

καλημερα Τονακι μου!!!!καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα!!!με το καλο να δειτε το σπορακι σας!!!!

Σ ευχαριστώ μουτζουριτσα μου. Μακάρι Παναγία μου! !!

Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια εχθές το βράδυ καθόμασταν με τον άντρα μου και την πεθερά μου και ο άντρας μου την έκραξε λίγο γιατί ακόμα δεν έχουμε ακούσει ούτε καρδιά κι εκείνη το έχει πει παντού. Ακόμα και σε όποιον πελάτη μπαίνει στο μαγαζί. Εντάξει είπαμε να το πούμε αλλά όχι σε όλο τον πλανήτη! ! Καλά έκανε και της έβαλε λίγο φρένο γιατί είχα αρχίσει κι ένιωθα περίεργα.

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ μουτζουριτσα μου. Μακάρι Παναγία μου! !!

Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια εχθές το βράδυ καθόμασταν με τον άντρα μου και την πεθερά μου και ο άντρας μου την έκραξε λίγο γιατί ακόμα δεν έχουμε ακούσει ούτε καρδιά κι εκείνη το έχει πει παντού. Ακόμα και σε όποιον πελάτη μπαίνει στο μαγαζί. Εντάξει είπαμε να το πούμε αλλά όχι σε όλο τον πλανήτη! ! Καλά έκανε και της έβαλε λίγο φρένο γιατί είχα αρχίσει κι ένιωθα περίεργα.

ωωω μωρε δεν καταλαβαινουν μερικες φορες και απο τη χαρα τους το λενε παντου!!!καλα εκανε ο αντρουλης σου!ελπιζω να εισακουστει!ολα καλα θα ναι αλλα δεν χρειαζεται να το ξερει ο καθενας τετοιο σημαντικο γεγονος!ας κραταμε λιγο την ιδιωτικοτητα των στιγμων μας πια ...

RyZa.png

ωωω μωρε δεν καταλαβαινουν μερικες φορες και απο τη χαρα τους το λενε παντου!!!καλα εκανε ο αντρουλης σου!ελπιζω να εισακουστει!ολα καλα θα ναι αλλα δεν χρειαζεται να το ξερει ο καθενας τετοιο σημαντικο γεγονος!ας κραταμε λιγο την ιδιωτικοτητα των στιγμων μας πια ...

Ε ναι. Εμείς τους το είπαμε από την πρώτη στιγμή γιατί θέλαμε να χαρούν μαζί μας σε αντίθεση με τα άλλα τους παιδιά που τους το είπαν 3 μηνών. Αλλά εντάξει χρειάζεται και λίγο λογική. Εγώ στους γονείς μου από την αρχή είπα να το πουν μόνο στους πολύ κοντινούς μας και όχι στον κάθε άσχετο. Κάτσε να το ακούσουμε πρώτα και μετά. Ουφ! !

Πάντως για τις δουλειές του σπιτιού που λέγατε κι εγώ πάντα τις έκανα όλες μόνη μου και παρ όλο που είναι κουραστικό μου αρέσει να τα φροντίζω εγώ ολα .Ο άντραςμου έχει αναλάβει την φροντίδα του κήπου μόνο και μουπάρχει αρκεί αν σκεφτει κανεις οτι δουλευει 7 μερες τηνα βδομαδα .

Τώρα με την εγκυμοσύνη μου λέει να.μην κάνω τίποτα και να κάθομαι ξαπλωμένη αλλά εγώ κάνω σε χαλαρό ρυθμό τα πιο πολύ ελαφρά . Μαγείρεμα,πλυντήριο συμμαζεμα, ξεσκόνισμα. Σκούπισμα και σφουγγαρισμα πλέον 1 φορά την εβδομάδα και βεράντες ακόμα πιο αραιά γιατί έχει και κρύο.

DBTcp3.png7Kksp3.png

για να ειμαι ειλικρινης ακομα δεν με πολυνοιαζει μην σου πω θελω να τα κανω μονη μου για να μαι 100% σιγουρη οτι ειναι καθαρα....βεβαια εχω κατακτησει το μεγαλο θεμα του να προσεχει το σπιτι...γτ στην αρχη κοριτσια ουτε αυτο...με οδηγουσε στην τρελα!αλλα τωρα ενταξει πια σεβεται τον κοπο μου ...ασε που τους αρεσει να ειναι το σπιτι καθαρο και τακτοποιημενο..αρκει να μην το κανουν αυτοι!χαχαχα!θα πλυνει κανενα πιατο οκ αλλα ως εκει...ελπιζω με το μωρο να αλλαξει...αλλα μεχρι τοτε εεεεχουμε χρονο!βασικα ας ερθει το σπορακι και βλεπουμε!!!χαχαχα!τον καημο μου εγω!!!:D:D

Χαχαχαχα. Τον ίδιο καημό έχουμε! Ας έρθει και θα στρωθουν κ αυτοί.

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Μια χαρουλα σε βρισκω!! :wink: Χριστουγεννιάτικες τρελιτσες!! εχω 3 χρονια να ¨γευτω¨, αγαπούλες Χριστουγεννων..Τη μια εγκυος, την άλλη χρονια λεχωνα, τωρα παλι εγκυος...ασε...χα χα χα..Και με πιανει μια ερωτικη διαθεση στις γιορτες, άλλο πραγμα..

Καλα ειμαι κ εγω..Εχω λιγο αγχος για το απογευματακι..Αλλα δεν εμεινε πολύ.. Όλα ευχομαι να ναι καλα..

Αχ αυτά τα γλυκουλια...Όταν προσπαθουν να κανουν κατι σε τρελαινουν!! ειδικα που το βλέπεις επι δυο!!!!Να μου φιλήσεις τα μπουτακια τους!!Της δικιας μου κάθε φορα που την αλλαζω, η, την πλενω, τα φιλαω τοσο , που αρχιζει να με σπρωχνει...χα χα χα..!!!Μολις γυρισω από το γιατρο , θα σας πω τα νεακια μου..

Ευχαριστούμε πολύ πολύ Μουτζουριτσα μου!Μακαρι να είναι όλα καλα!!! Μα τι χρυσοχερα!! Φτου φτου.. Εγω με τα γλυκα δεν εχω ασχοληθεί καθολου..Το μονο που εκανα ηταν τουρτα για τη μικρη μου κι αντε κανεναν κορμο..Μου αρεσουν πιο πολυ οι αλμυρες συνταγες!! Μιαμ μιαμ!!! Τι πεινα εχω...

Μολις ερχεται ενα μπεμπακι, αλαζουν ως δια μαγειας!!Κι εμενα δεν εκανε σχεδόν τιποτα κι από τοτε που εμεινα εγκυος στο πρωτο, βοηθουσε παρα πολύ..Κι ακομη..

Εβελινακι μου προσπάθησε να ασχοληθείς με διάφορα άλλα για να μην το πολυσκεφτεσαι. Θα περάσουν οι ώρες και θα μάθεις. Να μας ενημερώσεις! Όσο για τις τρελιτσες! !!αχ!! Σήμερα το πρωί δεν άφηνα τον άντρα μου να φύγει. Είχα κάτσει πάνω του και του έλεγα βγάλε τις πυτζάμες σου!! Κι ο καημένος μου λέει κάνε λίγο υπομονή αγάπη μου! ! Ναι του λέω! ! Και βουρκωνα! !:oops::oops::oops: Ότι να ναι! Οι ορμονες τρελα!Μου έχει έρθει λίγο βαριά η καλογερικη αλλά ας είναι καλάτο σπορακι και χαλάλι του! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

ΑΧ τελικά Εβελικνακι μου.. ο καθένας ζητάει ότι του λείπει.. κ εγώ λέω ας είχα σπορακι στην κοιλιτσα κ ας μην είχα αγαπούλες. Σίγουρα κάποια στιγμή βέβαια θα γκρινιαζα ξανά κ για αυτό.. χχχ... όλα καλά θα πάνε το απόγευμα.. θα περιμένουμε με αγωνία να μας γράψεις...

Θα ερθει γλυκεια μου!!!!!Ειπαμε το χριστουγεννιατικο δωρακι σας, ετοιμάζεται!!!!!! :wink:

Οσο για τις τρελιτσες, ας είναι καλα το σποριδιο κι αντεχουμε!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου.Μαρτη μου σε διαβασα κ κουραστηκα.σαγκρε κραταμε κ σημερα???κοριτσακια μου καλη επιτυχια στον ντοκ σημερα.ξεκουραστηκα λιγο.χτες με λυπηθηκε ο Θεος κ μου κανε ενα δωρο:ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 8 το βραδυ εως τις 9το πρωι!!!!!

Ευχαριστούμε Σαμμερ μου!! Τη χρειαζοσουν τη ξεκουραση!!Ειδες ο μικρουλης, ηξερε ότι η μαμα του ηθελε λιγο να ηρεμησει.. :P

Εβελινακι μου προσπάθησε να ασχοληθείς με διάφορα άλλα για να μην το πολυσκεφτεσαι. Θα περάσουν οι ώρες και θα μάθεις. Να μας ενημερώσεις! Όσο για τις τρελιτσες! !!αχ!! Σήμερα το πρωί δεν άφηνα τον άντρα μου να φύγει. Είχα κάτσει πάνω του και του έλεγα βγάλε τις πυτζάμες σου!! Κι ο καημένος μου λέει κάνε λίγο υπομονή αγάπη μου! ! Ναι του λέω! ! Και βουρκωνα! !:oops::oops::oops: Ότι να ναι! Οι ορμονες τρελα!Μου έχει έρθει λίγο βαριά η καλογερικη αλλά ας είναι καλάτο σπορακι και χαλάλι του! !

Χα χα χα...Μια από τα ιδια , αλλα χθες το απόγευμα...!!!χα χα χα...

Σ αυτην την εγκυμοσυνη, οι ορμονες μου πραγματικα είναι ο,τι να ναι... Εκει που εβλεπα κατι διαφημισεις , αρχισαν να βουρκωνουν τα ματια μου χωρις λογο...κλαμααα...με βλεπει ο συζυγος, να δει τι επαθα...Και αρχιζω να γελαω, επειδή δεν ηξερα γιατι εκλαιγα..μου λεει ΄Ωχ τι εχω να τραβηξω...΄

DqByp2.png

Κορίτσια μου....Δεν έχω διαβάσει ακόμη τίποτα,γιατί αν δεν γράψω πρώτα θα σκάσω!!

Δεν υπάρχει αυτό....απο 43,96 την Παρασκευή αντί για μηδέν σήμερα πήγε 370+ η χοριακή!!!

Εδώ είναι ακόμη το ζιζανόσπορο και εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται όλη μέρα σήμερα....

Απο προχθές που σας είπα τα κακά μαντάτα του αίματος είδα μόνο καφέ μέχρι και σήμερα και αυτά μόνο στο σκούπισμα....λίγο αιματάκι βέβαια είδα και χθές στο σκούπισμα αλλά πάλι λίγο, και σήμερα ξανά πιο λίγα καφέ (συγνώμη για την περιγραφή).

Το περίεργο για μένα είναι ότι έχω πολύ πόνο χαμηλά στην κοιλιά 2 μέρες τώρα, τόσο που ξύπνησα το βράδυ και διπλώθηκα...φοβάμαι και το εξωμήτριο αλλά ο γιατρός σχεδόν με καθησύχασε!!

Εγώ όμως ακόμη το φοβάμαι!!

Ο γιατρός επίσης είπε ότι αν προμήνυαν όλα αυτά (αίμα,καφέ και πόνοι) αποβολή, αφού τα έχω 2 μέρες θα κατέβαινε η χοριακή δεν θα ανέβαινε!!!

Δεν ξέρω τι να πω.....

Μου έδωσε utrogestan για 15 μέρες (3 την ημέρα), και filicine, οπότε θα δείξει!!!

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί και αν θα "μείνει", αλλά μία συγκρατημένη χαρά την νιώθω!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!! :)

Κορίτσια μου....Δεν έχω διαβάσει ακόμη τίποτα,γιατί αν δεν γράψω πρώτα θα σκάσω!!

Δεν υπάρχει αυτό....απο 43,96 την Παρασκευή αντί για μηδέν σήμερα πήγε 370+ η χοριακή!!!

Εδώ είναι ακόμη το ζιζανόσπορο και εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται όλη μέρα σήμερα....

Απο προχθές που σας είπα τα κακά μαντάτα του αίματος είδα μόνο καφέ μέχρι και σήμερα και αυτά μόνο στο σκούπισμα....λίγο αιματάκι βέβαια είδα και χθές στο σκούπισμα αλλά πάλι λίγο, και σήμερα ξανά πιο λίγα καφέ (συγνώμη για την περιγραφή).

Το περίεργο για μένα είναι ότι έχω πολύ πόνο χαμηλά στην κοιλιά 2 μέρες τώρα, τόσο που ξύπνησα το βράδυ και διπλώθηκα...φοβάμαι και το εξωμήτριο αλλά ο γιατρός σχεδόν με καθησύχασε!!

Εγώ όμως ακόμη το φοβάμαι!!

Ο γιατρός επίσης είπε ότι αν προμήνυαν όλα αυτά (αίμα,καφέ και πόνοι) αποβολή, αφού τα έχω 2 μέρες θα κατέβαινε η χοριακή δεν θα ανέβαινε!!!

Δεν ξέρω τι να πω.....

Μου έδωσε utrogestan για 15 μέρες (3 την ημέρα), και filicine, οπότε θα δείξει!!!

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί και αν θα "μείνει", αλλά μία συγκρατημένη χαρά την νιώθω!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!! :)

ΑΧ κορίτσι μου γλυκό.. ΤΙ παιχνιδια παίζει τώρα το σπορακι αραγε;; ο γιατρός σε είδε η από το τηλ σε καθυσηχασε;

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...