Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Ηλέκτρακι μου κ εγώ κάποιες φορές έχω παρατηρήσει τέτοια σιχαμερα. Ειδικά μετά από καθυστέρηση.. αλλά όχι συνέχεια. Έχει συμβεί πάντως. Γιατί υποψιάζεσαι κάτι;;

Καλημερααααα...Μπααα.δεν υποψιαζοααι κατι απλα δεν θυμαμαι να χα προσεξει κατι ποτε κ ειπα να ρωτησω :)

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααχ μαμα μου ποοοοοσο σε καταλαβαινω!!!!!!

ζηταω πολλα?????? λιγο παραπανω υπνο!!!!!!!

μαμα μου..... οι ξαφνικες τσιριδες την νυχτα ειναι σημα κατατεθεν απο πονο στα δοντια οπως ειπες!!!!! αχ το μελινα...... φιλησε την μου!!!!!!

μουτζουριτσα μου.... με τι ωραια πραγματα ασχολειται ο αντρουλης σου!!!!!! ειναι ετοιμος και για το δικο σας παιδακι!!!!! τι αλλο θελεις!!!!

και εσυ..... νοικοκυρα μου εσυ!!!!! φτιαξε να μυρισω λιγο και εγω εδω!!!!!!!

καλε.... κι εγω θελω!!!!!! αλλα που!!!!!αλλη χρονια!!!!!χμμμμ με τους δυο μεσι μια κρεμα και το δικο τους φαι και πολλα μου ειναι συν πλυντηρια.... στρωσιματα κρεβατιων ανοιξε αερισε... σερβιρε στην κορη κανενα καφε η καφεδες στους καθηγητες.... βαλε ταπερακι με φαι για τον αντρουλη και φρουτακι..... στιψε πορτοκαδες για μενα και την κορη.... μαζεψε νεροχυτη... πλυνε τα βραστηρας... μουλτι....πλαστικα... μπιμπεροποτηρα.... βαλε πλυντηριο πιατων.... βγαλε και βαλτα τα πιατα στην θεση τους....ωρες για θηλασμους... ωρες για αλλαγες πανας....ωρες για πλυσιματα μωρων.... ωρες για κουνηματα στα καροτσια τους....

ψωφησα η μανουλα!!!!!! καλε τους κυνηγαω να μου μαζεψουν για να κατεβασουν τα σκουπιδια φευγοντας!!!!!

οοοοχι δεν εχω παραπονο.... βοηθανε... οοοταν ειναι σπιτι.... και δεν εχουν δικες τους δουλειες!!!!!την κορη ετσι κι αλλιως δεν την φορτωνω για να ειναι σε ετοιμοτητα διαβασματος.... κι ολο κουρασμενη μουρμουραει οτι ειναι!!!! ο αντρουλης κανει οοοο,τι μπορει οταν ειναι σπιτι!!!!!!

τζο μου χιλιοχρονοι και ευτυχισμενοι!!!!!!!

μαρινακι μου εισαι οκ????? φιλακια!!!!!

ρενα μου ολα καλα????

ζαμιαααακι...... φιλια στον κουκλο!!!!!

σαμμερακι μου ξεκουραστηκες καθολου?????

πουλακι μου.... κλωτσαει????

ιωαννα μου μην χανεσαι!!!!!

αμποτ μου περασαν οι γονιμες μερες?????

εβελινακι αυριο μετα τις 7-8 περιενουε τα νεακια σου!!!!!

εβελινακι.... ευχαριστουν για τα φιλια σου.... και μαθαινουν τα διδυμακια αυτην την περιοδο, να στελνουν κι ολας φιλακια!!!!!!

τονι αυριο το βραδυ αν προλαβεις μπες να μας πεις.τα νεακια σου!!!! μην φοβασαι καρδουλα!!!!!! ειναι μαζι σου!!!!!

χρυσα..... βαλεντινα.....

αυτο ειναι κατοχυρωθηκε!!!!!!!

δεν ειναι τιποα σοβαρο καλε!!!!! ισως καμια κυστουλα..... κρυωμα απο κατω απο τον καιρο..... ο,τι και να'ναι εεεεφυγεεεεε!!!!!! πααααει!!!!!!

βικακι μου!!!!! ολα καλα????? φιλακια απο τα διδυμακια!!!!!!

Ε αφου εφυγεεεε ...χιχιχιιι :)

Πως ειναι τα μικρουλια;;;;

Η Ελια που ειναι;;;;;

ukSwp3.png

Μάρτη μου, καλημέρα!

Όλα όσα περιγράφεις κάτι μου θυμίζουν. :) Κι η δική μου δόντια, έχει και μυξούλες, το βράδυ μου όλο με ένσ ζιζάκι έξω. Συχνά η κουζίνα βομβαρδισμένη. Βέβαια, εσύ τσ έχεις επί δύο ή τρία

Κορίτσια σας διαβάζω, πολλές φορές πάω να γράψω και κάτι διακόπτει.

Ηλέκτρα, αυτό που περιγράφεις μου συμβαίνει όταν κρυώνει η κοιλίτσα μου. Αν έχεις αμφιβολίες τηλ. το γιατρό σου.

Απολαύστε τις βόλτες τις βραδινές τώρα. Καταφέραμε και μείναμε σε φιλους μέχρι τις 12:00 και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόοοοσο ανανεώθηκα.

καλημερα καλημερα κοριτσαρες μου!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Μαρτακι μου γλυκο να στειλω να στειλω οσα θες ... εγω εχω να πω πως μια χαρα τα καταφερνεις ολα!και με ξεπερνα που θυμασαι τα παντα για ολες μας!!!πολυμηχανημα εισαι παιδι μουυυυ!!!φιλησε μου τα αχορταγα για ζιζι αγορακια σου!χθες με βρηκε κουζινα να ψηνω...κανα δυωρο...μολις εγιναν και τα πασπαλισα καρυδια και μελι παω και του λεω και του χρονου αγαπη μου με ενα μωρακι στο σπιτι μας ...η εστω στην κοιλιτσα αλλα μετα ξερεις εεεε ξεχνα τα μελομακαρονα!χαχαχαχα!βεβαια γελασε και λεει ας ειναι το μωρο εδω και ποιος νοιαζεται για μελομακαρονα?ομολογω και μενα δουλευει πολυ οπως και εγω αλλωστε αλλα και παλι δεν πολυβοηθαει..δεν το αναζητω βεβαια πολυ ακομα αλλα ελπιζω οταν με το καλο ερθει το μωρο να αλλαξει λιγο η κατασταση!

Τονακι και Εβελινακι σημερα ντοκ εε?καλα αποτελεσματα κοριτσαρες μου να δειτε γερα σπορακια και δυνατες καρδουλες!!!!!

Ηλεκτρα Μαρινακι Ρενακι Τζο Μαμα Χρυσακι Ιοιο καλημερες!

η μαμα Σανγκρε πως ειναι?ειχα ψηφισει και εγω Βικτωρας Σανγκρε δεν ξερω αν το εχεις υπολογισει στις ψηφους!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!! Ετοιμάζομαι για ψώνια μες στο καταχείμωνο, αυτά προ μπέμπη ούτε θα τα φανταζόμουν, τώρα μου φαίνονται τρελή ευκαιρία να ξεπορτίσω! χαχαχα

Γιατί μου ευχόσασταν για χθες; χαχαχα, κάτι μπερδέψαμε, αλλά εγώ τις ευχές τις δέχομαι και σας ευχαριστώ!!! Ο μπέμπης μου γιόρταζε τον Νοέμβρη, εγώ θέλω λίγες μερούλες ακόμα!

Σάνγκρε μου, σε τι κατάσταση είσαι; Έχεις ώρες να δώσεις το παρόν! Θα δεις φατσούλα από μαγκάκι τρίτο και όλα θα ξεκαθαρίσουν, άλλωστε νικηφόρο θα το κάνει το όνομα ο ίδιος ο μαγκάκος σου, και όχι το αντίστροφο :tongue:

Μάρτη μου, μουτζουρίτσα, βίκυ, ιοιο, μαμά μου και σε όολες τις κοπέλες καλή εβδομάδα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρες!!! Ετοιμάζομαι για ψώνια μες στο καταχείμωνο, αυτά προ μπέμπη ούτε θα τα φανταζόμουν, τώρα μου φαίνονται τρελή ευκαιρία να ξεπορτίσω! χαχαχα

Γιατί μου ευχόσασταν για χθες; χαχαχα, κάτι μπερδέψαμε, αλλά εγώ τις ευχές τις δέχομαι και σας ευχαριστώ!!! Ο μπέμπης μου γιόρταζε τον Νοέμβρη, εγώ θέλω λίγες μερούλες ακόμα!

Σάνγκρε μου, σε τι κατάσταση είσαι; Έχεις ώρες να δώσεις το παρόν! Θα δεις φατσούλα από μαγκάκι τρίτο και όλα θα ξεκαθαρίσουν, άλλωστε νικηφόρο θα το κάνει το όνομα ο ίδιος ο μαγκάκος σου, και όχι το αντίστροφο :tongue:

Μάρτη μου, μουτζουρίτσα, βίκυ, ιοιο, μαμά μου και σε όολες τις κοπέλες καλή εβδομάδα!

καλημερα κοριτσαρα μου!!!!!να κουκουλωθεις και να πας τη βολτα σου!!!!η Σανγκρε εγραψε κατι για χρονια πολλα και λεω θα ξερει καλυτερα!χεχε!καλη μερα ομορφια μου!

RyZa.png

Είμαι καλά εβελινακι μου.. πάει κ η περιοδος κ είμαι έτοιμη να το πιάσω τα Χριστούγεννα!! Εσύ πως είσαι καλό μου;

Μια χαρουλα σε βρισκω!! :wink: Χριστουγεννιάτικες τρελιτσες!! εχω 3 χρονια να ¨γευτω¨, αγαπούλες Χριστουγεννων..Τη μια εγκυος, την άλλη χρονια λεχωνα, τωρα παλι εγκυος...ασε...χα χα χα..Και με πιανει μια ερωτικη διαθεση στις γιορτες, άλλο πραγμα..

Καλα ειμαι κ εγω..Εχω λιγο αγχος για το απογευματακι..Αλλα δεν εμεινε πολύ.. Όλα ευχομαι να ναι καλα..

μαμα μου..... οι ξαφνικες τσιριδες την νυχτα ειναι σημα κατατεθεν απο πονο στα δοντια οπως ειπες!!!!! αχ το μελινα...... φιλησε την μου!!!!!!

μουτζουριτσα μου.... με τι ωραια πραγματα ασχολειται ο αντρουλης σου!!!!!! ειναι ετοιμος και για το δικο σας παιδακι!!!!! τι αλλο θελεις!!!!

καλε.... κι εγω θελω!!!!!! αλλα που!!!!!αλλη χρονια!!!!!χμμμμ με τους δυο μεσι μια κρεμα και το δικο τους φαι και πολλα μου ειναι συν πλυντηρια.... στρωσιματα κρεβατιων ανοιξε αερισε... σερβιρε στην κορη κανενα καφε η καφεδες στους καθηγητες.... βαλε ταπερακι με φαι για τον αντρουλη και φρουτακι..... στιψε πορτοκαδες για μενα και την κορη.... μαζεψε νεροχυτη... πλυνε τα βραστηρας... μουλτι....πλαστικα... μπιμπεροποτηρα.... βαλε πλυντηριο πιατων.... βγαλε και βαλτα τα πιατα στην θεση τους....ωρες για θηλασμους... ωρες για αλλαγες πανας....ωρες για πλυσιματα μωρων.... ωρες για κουνηματα στα καροτσια τους....

ψωφησα η μανουλα!!!!!! καλε τους κυνηγαω να μου μαζεψουν για να κατεβασουν τα σκουπιδια φευγοντας!!!!!

οοοοχι δεν εχω παραπονο.... βοηθανε... οοοταν ειναι σπιτι.... και δεν εχουν δικες τους δουλειες!!!!!την κορη ετσι κι αλλιως δεν την φορτωνω για να ειναι σε ετοιμοτητα διαβασματος.... κι ολο κουρασμενη μουρμουραει οτι ειναι!!!! ο αντρουλης κανει οοοο,τι μπορει οταν ειναι σπιτι!!!!!!

ρενα μου ολα καλα????

εβελινακι.... ευχαριστουν για τα φιλια σου.... και μαθαινουν τα διδυμακια αυτην την περιοδο, να στελνουν κι ολας φιλακια!!!!!!

τονι αυριο το βραδυ αν προλαβεις μπες να μας πεις.τα νεακια σου!!!! μην φοβασαι καρδουλα!!!!!! ειναι μαζι σου!!!!!

δεν ειναι τιποα σοβαρο καλε!!!!! ισως καμια κυστουλα..... κρυωμα απο κατω απο τον καιρο..... ο,τι και να'ναι εεεεφυγεεεεε!!!!!! πααααει!!!!!!

Αχ αυτά τα γλυκουλια...Όταν προσπαθουν να κανουν κατι σε τρελαινουν!! ειδικα που το βλέπεις επι δυο!!!!Να μου φιλήσεις τα μπουτακια τους!!Της δικιας μου κάθε φορα που την αλλαζω, η, την πλενω, τα φιλαω τοσο , που αρχιζει να με σπρωχνει...χα χα χα..!!!Μολις γυρισω από το γιατρο , θα σας πω τα νεακια μου..

Μαρτακι μου γλυκο να στειλω να στειλω οσα θες ... εγω εχω να πω πως μια χαρα τα καταφερνεις ολα!και με ξεπερνα που θυμασαι τα παντα για ολες μας!!!πολυμηχανημα εισαι παιδι μουυυυ!!!φιλησε μου τα αχορταγα για ζιζι αγορακια σου!χθες με βρηκε κουζινα να ψηνω...κανα δυωρο...μολις εγιναν και τα πασπαλισα καρυδια και μελι παω και του λεω και του χρονου αγαπη μου με ενα μωρακι στο σπιτι μας ...η εστω στην κοιλιτσα αλλα μετα ξερεις εεεε ξεχνα τα μελομακαρονα!χαχαχαχα!βεβαια γελασε και λεει ας ειναι το μωρο εδω και ποιος νοιαζεται για μελομακαρονα?ομολογω και μενα δουλευει πολυ οπως και εγω αλλωστε αλλα και παλι δεν πολυβοηθαει..δεν το αναζητω βεβαια πολυ ακομα αλλα ελπιζω οταν με το καλο ερθει το μωρο να αλλαξει λιγο η κατασταση!

Τονακι και Εβελινακι σημερα ντοκ εε?καλα αποτελεσματα κοριτσαρες μου να δειτε γερα σπορακια και δυνατες καρδουλες!!!!!

η μαμα Σανγκρε πως ειναι?ειχα ψηφισει και εγω Βικτωρας Σανγκρε δεν ξερω αν το εχεις υπολογισει στις ψηφους!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ Μουτζουριτσα μου!Μακαρι να είναι όλα καλα!!! Μα τι χρυσοχερα!! Φτου φτου.. Εγω με τα γλυκα δεν εχω ασχοληθεί καθολου..Το μονο που εκανα ηταν τουρτα για τη μικρη μου κι αντε κανεναν κορμο..Μου αρεσουν πιο πολυ οι αλμυρες συνταγες!! Μιαμ μιαμ!!! Τι πεινα εχω...

Μολις ερχεται ενα μπεμπακι, αλαζουν ως δια μαγειας!!Κι εμενα δεν εκανε σχεδόν τιποτα κι από τοτε που εμεινα εγκυος στο πρωτο, βοηθουσε παρα πολύ..Κι ακομη..

DqByp2.png

Διαφημίσεις

ρενα μου ολα καλα????

Μαρτακο μου με όλα αυτά που περιγράφεις..μήπως να το ξανασκεφτω για παιδι; τρόμαξα! Εγώ δύο σωβρακα έχω να πλυνω του άντρα μου κ δύο πιάτα που λέει ο λόγος κ κουραζομαι... χαχαχα... πλακιτσα κάνω! Θα είναι γλυκιά ταλαιπωρία αυτή! Ας έρθει παναγια μου και ας τρέχω σας την τρελη για όλα...

Lilypie - (Lzpn)

Μαρτη θελω να σου τηλ αλλα σε φανταζομαι κομματια αν θες τηλ εσυ λοιπον ακου να σου πω τι εκανα εγω και ελπιζω να βοηθησει σε καθε γευμα η καθε φορα που θες να δωσεις στερεα πρωτα θηλαζεις και μετα δινεις φαι. Φαι δινεις οσο θελουν ποτε δε πιεζεις ποτε δεν επιμενεις στον αποθηλασμο μπορει να σου ζητανε ασχετες ωρες υπομονη... Και κατι που το χαμε συζητησει κι απο κοντα οι πρωτες τροφες δεν ειναι για να χορτασουν αλλα για εμπειρια μεχρι το χρονο το φαι τους εισαι εσυ. Σου ειπα πως η πρωτη τροφη που δωσα ηταν πορτοκαλι ξερω πεφτουν πανω μου να με φανε μα για σκεψου τι θα σου κινουσε την περιεργεια η γευση του πορτοκαλιου η η γευση της κρεμας σκεψου εγκαταλειπουν την αμβροσια τους. Προσεξε πολυ τη δικια σου υπερφορτωση οι περισσοτερες μαστιτιδες γινονται στη αρχη και τωρα.

Μια χαρουλα σε βρισκω!! :wink: Χριστουγεννιάτικες τρελιτσες!! εχω 3 χρονια να ¨γευτω¨, αγαπούλες Χριστουγεννων..Τη μια εγκυος, την άλλη χρονια λεχωνα, τωρα παλι εγκυος...ασε...χα χα χα..Και με πιανει μια ερωτικη διαθεση στις γιορτες, άλλο πραγμα..

Καλα ειμαι κ εγω..Εχω λιγο αγχος για το απογευματακι..Αλλα δεν εμεινε πολύ.. Όλα ευχομαι να ναι καλα..

Αχ αυτά τα γλυκουλια...Όταν προσπαθουν να κανουν κατι σε τρελαινουν!! ειδικα που το βλέπεις επι δυο!!!!Να μου φιλήσεις τα μπουτακια τους!!Της δικιας μου κάθε φορα που την αλλαζω, η, την πλενω, τα φιλαω τοσο , που αρχιζει να με σπρωχνει...χα χα χα..!!!Μολις γυρισω από το γιατρο , θα σας πω τα νεακια μου..

Ευχαριστούμε πολύ πολύ Μουτζουριτσα μου!Μακαρι να είναι όλα καλα!!! Μα τι χρυσοχερα!! Φτου φτου.. Εγω με τα γλυκα δεν εχω ασχοληθεί καθολου..Το μονο που εκανα ηταν τουρτα για τη μικρη μου κι αντε κανεναν κορμο..Μου αρεσουν πιο πολυ οι αλμυρες συνταγες!! Μιαμ μιαμ!!! Τι πεινα εχω...

Μολις ερχεται ενα μπεμπακι, αλαζουν ως δια μαγειας!!Κι εμενα δεν εκανε σχεδόν τιποτα κι από τοτε που εμεινα εγκυος στο πρωτο, βοηθουσε παρα πολύ..Κι ακομη..

ΑΧ τελικά Εβελικνακι μου.. ο καθένας ζητάει ότι του λείπει.. κ εγώ λέω ας είχα σπορακι στην κοιλιτσα κ ας μην είχα αγαπούλες. Σίγουρα κάποια στιγμή βέβαια θα γκρινιαζα ξανά κ για αυτό.. χχχ... όλα καλά θα πάνε το απόγευμα.. θα περιμένουμε με αγωνία να μας γράψεις...

Lilypie - (Lzpn)

Καλημερα κοριτσακια μου.Μαρτη μου σε διαβασα κ κουραστηκα.σαγκρε κραταμε κ σημερα???κοριτσακια μου καλη επιτυχια στον ντοκ σημερα.ξεκουραστηκα λιγο.χτες με λυπηθηκε ο Θεος κ μου κανε ενα δωρο:ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 8 το βραδυ εως τις 9το πρωι!!!!!

Καλημέρα Μουτζουρακι μου γλυκό! Να σου πω κάτι εγώ καημό το χώ να με βοηθάει πιο πολύ ο άντρας μου. Κ Σιένα δουλεύει πολύ κ όταν είναι σπίτι έχει κ το διάβασμα.. ΜΑ πολυυυ διάβασμαααα.. αφού του λέω καμία φορά.. Να έρθει το μωρό.. Να κάνω το γραφείο σου παιδικό δωμάτιο..Να δω μετά που θα κλείνεσαι με τις ώρες να διαβάζεις.. χιχι..κακία ε; μα δε μπορώ.. η αλήθεια όμως είναι..πως όταν πραγματικά δεν μπορώ.. αν είναι άρρωστη..αν ερθει πρώτος από τη δουλειά κ εγώ αργήσω..θα τα κάνει όλα! Οπότε εγώ πιστεύω κ ο δικός σου μόλις έρθει το μωράκι θα αλλάξει.. θα δεις!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...