Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πουλάκι μου, δεν πτοούμαστε εννοείται όχι!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!:)σάμμερ μου σε ευχαριστώ και εσένα πολύ...Κάτι διάβασα ότι πέρασες με τον μπαμπάκα σου...Εύχομαι όλα να είναι πάντα και μόνο καλά απο εδώ και στο εξής! :)

μουτζούρα μου....αααχ τι να πω τώρα σε εσένα που με συγκίνησες τόσο πολύ μου λες;

Κατι ξέρει όντως αυτή η φύση...

Τα δύσκολα όπως λένε είναι για τους δυνατούς, και τα σποράκια θέλουν δυνατές μαμάδες!!

Θα μου επιτρέψω να πέσω σήμερα (γιατί αν πω ότι δεν έπεσα θα είναι μεγάλο ψέμα),όμως θα μου επιβάλω να σηκωθώ "αύριο"...

Όσο για την αναμονή σου μην αμφιβάλεις καθόλου!!

Εδώ θα είμαι να τσιρίζω μπροστά απο το λάπτοπ με τα χαρμόσυνα νέα σου και για ακόμη μία φορά ο γλυκούλης μου θα με κοιτάει σαν να μου' στριψε :P και επαναλαμβάνω ότι κάτι μου λέει πως αυτό θα γίνει πολύ σύντομα!:-D

καλημερα κοριτσαρα μου ομορφη!!!συμφωνω με το να πεσεις και να σηκωθεις!παντα θελουμε λιγο χρονο με εμας...να το δουλεψουμε...και η επομενη μερα που ξυπνας και πατας ξανα γερα στα ποδια ειναι απιστευτο συναισθημα!!!εδω ειμαστε ολες να μοιραστουμε και τα λιγο στεναχωρα μεχρι να ερθουν τα χαρμοσυνα!!!και να μιλαμε πια για αλλα!!!!:D:D

Μαρινακι μου μη μου στενοχωριεσαι! Εγώ για να σου πω τα δικά μου ... έχασα το μωράκι μου 2 μηνών το καλοκαίρι... κ τώρα το Σεπτέμβρη έπαθα το ίδιο με εσένα.. βιοχημικη. Έκανα υστεροσκοπηση για να δω τι συμβαίνει και βρήκαμε διάφραγμα στη μητρα το οποίο εμποδίζε το μωράκι μου να μεγαλώσει για αυτό και τα έχασα. Ηρέμησα λίγο κ τώρα ξανά δυνατά αρχίζω προσπάθεια!! Αντέ.. μαζί με τη μουτζουριτσα.. την άμποτ..την χρυσά..θα περιμένουμε το θαύματακι τον επόμενο μήνα!

ναι ναι ολες μαζι εδωωωω οι μελλουσες μανουλες!!!

καλημερα Ρενακι μου!

καλημερα και σε ολα τα κοριτσακια!

Σανγκρε πως εισαι?

Τζο μου κατι για ευχες ειδα απο Σανγκρε!!!ειναι γενεθλιακια η γιορτη?γτ νομιζα η γιορτη σου ειναι 26 δεκεμβριου!οπως και να εχει χιλιοχρονη κοριτσαρα μου!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!οτι καλυτερο!:D

καλημερα Μαμα...ευχομαι να ηρεμησει το Μελινακι σημερα να ξεκουραστειτε!

καλημερα Μαρτακι μου γλυκο!και σε ολα τα κοριτσακια που ξεχνω!

εγω εκανα ενα διαλειμμα απο τις δουλειες να σας διαβασω και να πιω μια γουλια καφε...ο αντρουλης μου δουλευει λιγες ωρες σημερα...καθως εκτος απο δασκαλος ειναι και αθλητης και προπονητης μπασκετ και ειναι υπευθυνος σε ακαδημιες!εκει να δειτε να μικρα ζουζουνακια να μαθαινουν μπασκετ!!:D:D

και εχουν αγωνες σημερα!

θα φτιαξω και τα μελομακαρονα μου σημερα να μοσχοβολησει το σπιτικο!σας φιλω γλυκα!!!

RyZa.png

Καλημέρα κοριτσακια μου! Πως ειστε;

Σανγκρε μου πάρε κ άλλη μια ψήφο για Βικτωρ!

Μαρινακι πιστεύω σήμερα σηκώθηκες! Όπως πολύ ωραία το έγραψες χθες!

Μαμα πως ειναι το Μελινακι σημερα;

Τζο είτε γιορτή είτε γενέθλια..χρόνια πολλά καλό μου!

Μουτζουριτσα μου πες του αθλητή σου να σε προπονησει γερά τις γιορτές (ξέρεις εσυ)!😘

Καλή και όμορφη μερα Μαρτακο μιυ.. Ζαμιακι.. Σαμμερακι.. πουλάκι.. ιοιο... άμποτ..Χρύσα.. Εβελινάκι.. βαλεντινακι.. σορυ οποία ξεχνώ..

Που είναι το Ελενακι;;

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσαρες!!!!!

Μία όμορφη μερουλα να έχουμε!!!

Μαρινακι μου δεν πειράζει.. οι γιορτουλες θα σας γεμίσουν την κοιλιτσα μπεμπακι!!

Κι όλα τα κορίτσια μου!!! Και σε σένα Μουτζουρα μου είναι έτοιμο να τρυπώσει!!! :wink:

Καλημέρα Rena μου!!! Πως είμαστε;;;

Sangre μου κι εγώ ψηφιζω Βικτωρας!!! Πως είναι ο τρίτος αγοραρος;;;κρατιέται;;;

DqByp2.png

Μαρτη μου τα φιλιά μου στα παιδάκια σου!!!

Jo, ένα μεγάλο φιλί και στο δικό σου αγοραρο!!!

Πουλάκι, περιμένεις να δεις το σπορακι ,ε;;;

Όντως που είναι το Ελενακι;;;

Τόνι, μία μέρα έμεινε... τι ώρα έχεις ντοκ;;εγώ 7..

Τα φιλιά μου σε οοοοολες

DqByp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! ! Είμαι στο γύρω γύρω και δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα.

Σανγκρε το Βικτωρας το προτιμώ με μεγάλη διαφορά!

Εβελινακι εγώ έχω στις 9.30 το βράδυ. Γιατί δουλεύω μέχρι αργά. Ο Θεός μαζί μας!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Νταξει δε περιγραφω αλλο βικτωρας συντριπτικα λοιπον θα το λαβω σοβαρα υποψιν και θα διερευνηθει δεοντως η πλακα ειναι πως ρωτησα το μ1 και μου πε το ιδιο

Νταξει δε περιγραφω αλλο βικτωρας συντριπτικα λοιπον θα το λαβω σοβαρα υποψιν και θα διερευνηθει δεοντως η πλακα ειναι πως ρωτησα το μ1 και μου πε το ιδιο

Αλήθεια;;;με γούστο από μικρός!!!

Και το Αντίνοας, είναι ένα όνομα που μ αρέσει... :wink:

DqByp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια κλλησπερα...τι κανετε; Λοιπον εγω εχθες αδιαθετησα στην δουλεια(ημουν προετοιμασμενη) κι οχι Δευτερα που περιμενα κανονικα...αλλα εχω μιασιχαμερη ερωτησουλα να κανω γτ παρατηρω διαφορα....σημερα πιυ σκουπιστηκα ειχα μαυροκοκκινα κλασικα κομματια κ ενα λιγο πιο κοκκινο λειο πραματακι...ειναι κ αυτο νορμαλ; γτ δεν θυμαμαι ναχω δει κατι αναλογο

ukSwp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες!!!!!

Μία όμορφη μερουλα να έχουμε!!!

Μαρινακι μου δεν πειράζει.. οι γιορτουλες θα σας γεμίσουν την κοιλιτσα μπεμπακι!!

Κι όλα τα κορίτσια μου!!! Και σε σένα Μουτζουρα μου είναι έτοιμο να τρυπώσει!!! :wink:

Καλημέρα Rena μου!!! Πως είμαστε;;;

Sangre μου κι εγώ ψηφιζω Βικτωρας!!! Πως είναι ο τρίτος αγοραρος;;;κρατιέται;;;

Είμαι καλά εβελινακι μου.. πάει κ η περιοδος κ είμαι έτοιμη να το πιάσω τα Χριστούγεννα!! Εσύ πως είσαι καλό μου;

Lilypie - (Lzpn)

Κοριτσακια κλλησπερα...τι κανετε; Λοιπον εγω εχθες αδιαθετησα στην δουλεια(ημουν προετοιμασμενη) κι οχι Δευτερα που περιμενα κανονικα...αλλα εχω μιασιχαμερη ερωτησουλα να κανω γτ παρατηρω διαφορα....σημερα πιυ σκουπιστηκα ειχα μαυροκοκκινα κλασικα κομματια κ ενα λιγο πιο κοκκινο λειο πραματακι...ειναι κ αυτο νορμαλ; γτ δεν θυμαμαι ναχω δει κατι αναλογο

Ηλέκτρακι μου κ εγώ κάποιες φορές έχω παρατηρήσει τέτοια σιχαμερα. Ειδικά μετά από καθυστέρηση.. αλλά όχι συνέχεια. Έχει συμβεί πάντως. Γιατί υποψιάζεσαι κάτι;;

Lilypie - (Lzpn)

ουφ!!!!!!! ποοοοοοτε θα στρωσουμε!!!!! ο ενας κοιμηθηκε 21,00 και ο αλλος αγκαλια ευτυχως στην πολυθρονα του σαλονιου..... ακουσον.... ακουσον.... 23,50!!!!!!

τι θα γινει????? και απο φαι μια τρωνε μια δεν τρωνε... μια τρωει ο ενας.... και το απογευμα την κρεμα..... μμμμ.σημερα εγινε πολεμος απογευματινος...... ηθελαν και οι δυο ζιζι!!!!!!!!! φαγανε ελαχστη κρεμα.... οενας ετρωγε και εκλαιγεαι με κοιταγε στα ματια εκληπαρωντας με για ζιζι... μου τραβαγε την μπλουζα και τα δακρυα ειχαν φτασει στο σαγονι...... εεε καταληξαμε σε ζιζι!!!!!! κριση αποχωρισμου με το ζιζι.....το μεσημερι τρωνε...... αφου τους εχω θηλασει 2-3 φορες απο τις 6,00!!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου

Σαγκρε καλά τα λες, καλά κάνεις και τα λες έτσι γιατί κι εμένα μου την δίνει να φωνάζουν Μπέμπα μπεμπη τα μωρά και αν πρέπει να το χωνέψουν κιόλας ακόμη καλύτερα

Μαρτάκη μου εχεις δίκιο, δυστυχώς κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει και έρχονται έτσι τα πράγματα

Εχθες ή Μελίνα με ξετιναξε, είχε πόνο στα δόντια ξυπνούσε συνέχεια με κλάματα και τσιριδες πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει οποτε σε κάποια φάση σηκωθηκα να της δώσω ντεπον μπας και την βοηθήσω τελικά με πολύ ζόρι κοιμηθηκαμε στις 3:30 και φυσικά μέχρι το πρωί ξαναξυπνουσε...άντε να βγουν επιτέλους να ηρεμησουμε

Καλή Κυριακή σε όλες!!

αααχ μαμα μου ποοοοοσο σε καταλαβαινω!!!!!!

ζηταω πολλα?????? λιγο παραπανω υπνο!!!!!!!

μαμα μου..... οι ξαφνικες τσιριδες την νυχτα ειναι σημα κατατεθεν απο πονο στα δοντια οπως ειπες!!!!! αχ το μελινα...... φιλησε την μου!!!!!!

μουτζουριτσα μου.... με τι ωραια πραγματα ασχολειται ο αντρουλης σου!!!!!! ειναι ετοιμος και για το δικο σας παιδακι!!!!! τι αλλο θελεις!!!!

και εσυ..... νοικοκυρα μου εσυ!!!!! φτιαξε να μυρισω λιγο και εγω εδω!!!!!!!

καλε.... κι εγω θελω!!!!!! αλλα που!!!!!αλλη χρονια!!!!!χμμμμ με τους δυο μεσι μια κρεμα και το δικο τους φαι και πολλα μου ειναι συν πλυντηρια.... στρωσιματα κρεβατιων ανοιξε αερισε... σερβιρε στην κορη κανενα καφε η καφεδες στους καθηγητες.... βαλε ταπερακι με φαι για τον αντρουλη και φρουτακι..... στιψε πορτοκαδες για μενα και την κορη.... μαζεψε νεροχυτη... πλυνε τα βραστηρας... μουλτι....πλαστικα... μπιμπεροποτηρα.... βαλε πλυντηριο πιατων.... βγαλε και βαλτα τα πιατα στην θεση τους....ωρες για θηλασμους... ωρες για αλλαγες πανας....ωρες για πλυσιματα μωρων.... ωρες για κουνηματα στα καροτσια τους....

ψωφησα η μανουλα!!!!!! καλε τους κυνηγαω να μου μαζεψουν για να κατεβασουν τα σκουπιδια φευγοντας!!!!!

οοοοχι δεν εχω παραπονο.... βοηθανε... οοοταν ειναι σπιτι.... και δεν εχουν δικες τους δουλειες!!!!!την κορη ετσι κι αλλιως δεν την φορτωνω για να ειναι σε ετοιμοτητα διαβασματος.... κι ολο κουρασμενη μουρμουραει οτι ειναι!!!! ο αντρουλης κανει οοοο,τι μπορει οταν ειναι σπιτι!!!!!!

τζο μου χιλιοχρονοι και ευτυχισμενοι!!!!!!!

μαρινακι μου εισαι οκ????? φιλακια!!!!!

ρενα μου ολα καλα????

ζαμιαααακι...... φιλια στον κουκλο!!!!!

σαμμερακι μου ξεκουραστηκες καθολου?????

πουλακι μου.... κλωτσαει????

ιωαννα μου μην χανεσαι!!!!!

αμποτ μου περασαν οι γονιμες μερες?????

εβελινακι αυριο μετα τις 7-8 περιενουε τα νεακια σου!!!!!

εβελινακι.... ευχαριστουν για τα φιλια σου.... και μαθαινουν τα διδυμακια αυτην την περιοδο, να στελνουν κι ολας φιλακια!!!!!!

τονι αυριο το βραδυ αν προλαβεις μπες να μας πεις.τα νεακια σου!!!! μην φοβασαι καρδουλα!!!!!! ειναι μαζι σου!!!!!

χρυσα..... βαλεντινα.....

αυτο ειναι κατοχυρωθηκε!!!!!!!

δεν ειναι τιποα σοβαρο καλε!!!!! ισως καμια κυστουλα..... κρυωμα απο κατω απο τον καιρο..... ο,τι και να'ναι εεεεφυγεεεεε!!!!!! πααααει!!!!!!

βικακι μου!!!!! ολα καλα????? φιλακια απο τα διδυμακια!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...