Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο κ είχε το πρώτο διαθέσιμο πρωινό στις 27/1. Οκ είναι λίγο μακριά αλλά είναι κ οι γιορτές στη μέση. Αν θες απογευματινό λέει μόνο πέμπτες και θα πρέπει να καλέσω τη Δευτέρα για αυτό. Έκλεισα στις 27 και θα καλέσω Δευτέρα μήπως βρω κάτι νωρίτερα σε απόγευμα. Τα απογευματινά δεν είναι δωρεάν αλλά οκ. Αν είναι να γίνει νωρίτερα.

Σε χιλιοευχαριστω!

Επειδή πρέπει να έχει ηρεμήσει λίγο το σώμα σου απτά φάρμακα καλητερα το 27

Κ σαν συμβουλή άφησε 2 κύκλους χωρίς φάρμακα . Αν θες να κάνεις ωοληψια κάνε αλλά χωρίς κανένα φάρμακο μόνο το ωάριο του κύκλου . Εγώ αυτό θα έκανα γιατί καμιά φορά μετά από τόσα φάρμακα ο οργανισμός λειτουργεί καλητερα μόνος του χωρίς τίποτα κ είναι Κ πιο σωστή η επιλογή του ωαρίου 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο κ είχε το πρώτο διαθέσιμο πρωινό στις 27/1. Οκ είναι λίγο μακριά αλλά είναι κ οι γιορτές στη μέση. Αν θες απογευματινό λέει μόνο πέμπτες και θα πρέπει να καλέσω τη Δευτέρα για αυτό. Έκλεισα στις 27 και θα καλέσω Δευτέρα μήπως βρω κάτι νωρίτερα σε απόγευμα. Τα απογευματινά δεν είναι δωρεάν αλλά οκ. Αν είναι να γίνει νωρίτερα.

Σε χιλιοευχαριστω!

Εννοώ θα βγει πιο αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις αν είσαι μακριά από την λήψη φαρμάκων 

Οπότε καλητερα 27

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημέρα κι από εμένα! Παρακολουθώ  κι εγώ αυτή την υπέροχη παρέα που έχει δημιουργηθεί γιατί όλες μας προσπαθούμε και αναζήτουμε... 

Η δική μου εμπειρία. Είμαι 37 1/2 και προσπαθούμε με τον άντρα μου για μωράκι εδώ και 11  μήνες περίπου. Η γιατρός μου μού πρότεινε τα fertilovit 35plus,

τα οποία τα παίρνω από τον Φεβρουάριο. Τον Μάιο είχα βιοχημική κύηση. Παρακολουθήσαμε στενά την ωορηξία τουλάχιστον 4 μήνες και συνήθως είχα την 16η ημέρα του κύκλου....περίπου. Ο κύκλος μου είναι αρκετά άστατος (30,37,30,32,40,44,44,33 από πέρυσι μέχρι και τονπροηγούμενο μήνα). Τελευταία περίοδος 1 Αυγούστου κι από τότε ..... το τίποτα! Τις φορές που είχα αρκετά μεγάλο κύκλο είχα κάτι σταγόνες αίματος (συγγνώμη για τις λεπτομέρειες) 3-4 ημέρες πριν την κανονική ροή. Έκανα τεστ στις 37 ημέρες. ΑΡΝΗΤΙΚΟ. επισκέφθηκα την γιατρό μου προχθες (15 Σεπτεμβρίου ) και είδε ενδομήτριο 15χιλ. και είπε ότι υπάρχει πιθανότητα κύησης ή θα μου έρθει η ρημαδιασμένη. Και αν μέχρι την Δευτέρα δεν έρθει θα μου δώσει χάπι (50 μέρες από την προηγούμενη περίοδο) για να την προκαλέσει. Επίσης, είδε και πολυποδάκι 5χιλ. που φράζει τον τράχηλο. Μου έκανε και ένα τεστ επιτόπου (με 3 ποτήρια νερό εκείνη τη στιγμή και μεσημέρι!!!)  Με θορύβησε βέβαια γιατί συνήθως τα τεστ τα κάνουμε πρωί και χωρίς να έχουμε πιει νερό. Την Δευτέρα θα πάω για χοριακή πριν με χαπακώσει γιατί κάτι δεν μου κολλάει.... Τι λέτε κορίτσια;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια για μια ακόμη φορά ήθελα να ρωτήσω κανονικά θα ερχόταν περίοδο σε καμία βδομάδα (περίπου) χθες στην δουλειά δεν ένιωθα καλά όχι πόνο αλλά χάλια πήγα τουαλέτα και είδα λίγο ροζ με δύο κομματάκια μικρά που αυτό δεν μου έχει ξανά συμβεί ποτέ να μην έχω περίοδο η ν είναι πρώτη μέρα πρώτο δευτερόλεπτο που μου έρχεται και ν έχω κομματάκια και αυτό ήταν από χθες το πρωί δεν ξανα είχα τίποτα ούτε ροζ τώρα περιμένω να δω σήμερα αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο το έχει πάθει καμία?

• 4 months later...

Καλησπέρα κορίτσια  τη βοήθεια σας, σας παρακαλώ. 

Τελευταία περίοδος 10/12/22. Είχαμε  επαφές στις γόνιμες.

Έχω 11 μέρες καθυστέρησης. 

Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος; φοβάμαι να κάνω τεστ μήπως και απογοητευτω.  Επίσης δεν έχω κάποιο σύμπτωμα περιόδου , ούτε πονοκοιλο  ούτε η μέση μου ούτε το στήθος πρηστηκε.  

Μόνο σήμερα το πρωί που ξύπνησα είχα αναγουλα το στομάχι μου ήταν χάλια. 

Σαν να ήθελα εμετό να κάνω. Μήπως δεν μου έρχεται λόγω άγχους; τους τελευταίους 2 μήνες μονο  άγχος και στεναχωριες  ειχα.

Έχετε  καμία ιδέα; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Katerina P. είπε:

Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος; φοβάμαι να κάνω τεστ μήπως και απογοητευτω.  Επίσης δεν έχω κάποιο σύμπτωμα περιόδου , ούτε πονοκοιλο  ούτε η μέση μου ούτε το στήθος πρηστηκε.  

Σαν να ήθελα εμετό να κάνω. Μήπως δεν μου έρχεται λόγω άγχους; τους τελευταίους 2 μήνες μονο  άγχος και στεναχωριες  ειχα.

Έχετε  καμία ιδέα; 

Εφόσον έχεις τόσες μέρες καθυστέρηση πήγαινε κάνε μια χοριακη απευθείας που είναι 100% αξιόπιστη. Καλά αποτελέσματα! 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Katerina P. είπε:

Έχετε  καμία ιδέα; 

Εμένα μου μοιάζουν με συμπτώματα εγκυμοσύνης! Πήγαινε για χοριακη!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Katerina P. είπε:

Έχετε  καμία ιδέα; 

Καλησπέρα σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε μικροβιολογικό εργαστήριο να κάνεις β-χοριακή και σε μερικές ώρες θα έχεις μια αξιόπιστη απάντηση!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια Καλημέρα...

Τελικά έκανα τεστ τώρα το πρωί εδώ στο σπίτι μιας και το είχα και βγήκε αρνητικό.  Λογικά με 12 μερες καθυστέρησης θα είχε δείξει φαντάζομαι το σωστό αποτέλεσμα. .

Στεναχωρεθηκα πολύ...

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Katerina P. είπε:

Κορίτσια Καλημέρα...

Τελικά έκανα τεστ τώρα το πρωί εδώ στο σπίτι μιας και το είχα και βγήκε αρνητικό.  Λογικά με 12 μερες καθυστέρησης θα είχε δείξει φαντάζομαι το σωστό αποτέλεσμα. .

Στεναχωρεθηκα πολύ...

πιστευω θα εδειχνε

παρολα αυτα,καλο ειναι να κανεις χοριακη κ εφοσον ειναι αρνητικη κ αυτη να κλεισεις ενα ραντεβου για υπερηχο στον γιατρο σου

πιθανον να σου ερθει ως τοτε,κ να ηταν μια απλη ανωμαλια του κυκλου.αλλα καμια φορα χρειαζεται φαρμακο για να ερθει

ευχομαι την επομενη φορα να εχεις θετικο αποτελεσμα!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Και εγώ έτσι πιστεύω ότι έδειξε μετά από τόσες μέρες. Δεν είναι νωρίς για να πω ότι δεν έδειξε το σωστό αποτελέσμα. Δεν ξέρω αν θα κάνω χοριακη ακόμα. Λέω να περιμένω να μου έρθει . Ίσως δεν μου έρχεται από το άγχος... ευχαριστώ και πάλι για τα υποστηρικτικά σας μηνύματα. Έύχομαι σε όλες τα καλύτερα. Θετικά αποτελέσματα φουσκωμένες κοιλιτσες 🙂

Κορίτσια και πάλι καλησπέρα σε όλες.

Σήμερα πήγα στη γυναικολόγο μου και μου έκανε κολπικό υπέρηχο. Μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι, και ότι θα μου έρθει περίοδος.. Και να περιμένω.. 

Και παρ  όλα αυτά μου είπε να κάνω και χοριακη χωρίς να μου πει πολλά πολλά. 

Εσείς τι λέτε για όλα αυτά; είμαι 14 μέρες καθυστέρηση. 

1 hour ago, Katerina P. είπε:

Κορίτσια και πάλι καλησπέρα σε όλες.

Σήμερα πήγα στη γυναικολόγο μου και μου έκανε κολπικό υπέρηχο. Μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι, και ότι θα μου έρθει περίοδος.. Και να περιμένω.. 

Και παρ  όλα αυτά μου είπε να κάνω και χοριακη χωρίς να μου πει πολλά πολλά. 

Εσείς τι λέτε για όλα αυτά; είμαι 14 μέρες καθυστέρηση. 

την χοριακη την ζητανε τυπικα ετσι ωστε να ειναι καλυμμενοι αν σου δωσουν φαρμακα

δ πιστευω να αργησε τοσο η ωορρηξια σου κ να ειναι καθυστερημενη συλληψη.εκτος αν εχεις συχνα τετοια

μπορει να ηταν ενας ανωορρηκτικος κυκλος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...