Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Just now, Thessalonikia25 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ το ξέρω έχεις δίκιο. Σκέφτομαι ότι πρέπει να το βγάλω από το μυαλό μου και απλά να κάνω υπομονή αλλά μου είναι δύσκολο. Θα προσπαθήσω! 

Το καταλαβαίνω κοπέλα μου κι εγώ 10 μήνες προσπαθούσα στοχευμένα για να έρθει ο μικρός μου κ αυτό λόγω άγχους.σε αυτήν την εγκυμοσύνη ήρθε εκεί που δεν το περιμεναμε,οπότε η ψυχολογία κ το στρες σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους.ολα καλά θα πάνε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Το καταλαβαίνω κοπέλα μου κι εγώ 10 μήνες προσπαθούσα στοχευμένα για να έρθει ο μικρός μου κ αυτό λόγω άγχους.σε αυτήν την εγκυμοσύνη ήρθε εκεί που δεν το περιμεναμε,οπότε η ψυχολογία κ το στρες σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους.ολα καλά θα πάνε.

Η αρχή για να μην το σκέφτομαι θα γίνει αν σταματήσω να μπαίνω σε αυτό το φόρουμ για μια εβδομάδα τουλάχιστον διαφορετικά θα τρελαθεί το μυαλό μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου πρέπει να σταματήσω να το σκέφτομαι! 

• Μου αρέσει 1

On 6/5/2020 at 7:03 ΜΜ, Thessalonikia25 είπε:

Η αρχή για να μην το σκέφτομαι θα γίνει αν σταματήσω να μπαίνω σε αυτό το φόρουμ για μια εβδομάδα τουλάχιστον διαφορετικά θα τρελαθεί το μυαλό μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου πρέπει να σταματήσω να το σκέφτομαι! 

Κορίτσι μου ευχομαι ολόψυχα να είσαι!!εγω τον προηγούμενο μήνα ήμουν έτσι με τρέλα συμπτώματα αλλά τελικά αδιαθέτησα!!μην βασανίζεις το μυαλό σου..αν είναι να ερθει θα ερθει..αν έχεις 5 μέρες καθυστέρηση κάνε μια χοριακη να ησυχάσεις..

• Ευχαριστώ 1

On 6/5/2020 at 7:03 ΜΜ, Thessalonikia25 είπε:

Εν τέλη αδιαθετησες ή είσαι εγκυουλα???

On 13/5/2020 at 8:18 ΜΜ, Renez είπε:

Εν τέλη αδιαθετησες ή είσαι εγκυουλα???

Δυστυχώς δεν είμαι αδιαθετησα εχθές με μια εβδομάδα καθυστέρηση. Αλλά απ όσο κατάλαβα εκ των υστέρων η ωορρηξία μου καθηστερησε και κάτι υγρά που είχα ήταν η ωορρηξία χωρίς να το καταλάβω τότε και χωρίς να έχουμε επαφές με τον άντρα μου, οπότε δικαιολογημενα δεν είμαι έγκυος. Αυτό το μήνα θα πάρω τεστ ωορρηξίας για να είμαι σίγουρη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Είχα θετικο τεστ ωορρηξίασ στις 7/5. Τη Δευτέρα είδα λίγο καφε και την Τρίτη εχτές λίγα ροζ υγρα, είπα θα αδειαθετησω. Σταμάτησαν. Σήμερα το πρωί κάνω ένα hometest και δείχνει αχνο θετικο, λέω λες κανω και ενα blueclear πρώιμη ανηχνευσης, πολυ αχνο και αυτό και έκανα ένα hometest ακόμα τώρα αλλά είναι αρνητικο. Μπερδεύτηκα. Έχει τύχει σε καμία? Περιμένω σε 2μερες περίοδο. 

Just now, Maria2015 είπε:

Καλησπέρα. Είχα θετικο τεστ ωορρηξίασ στις 7/5. Τη Δευτέρα είδα λίγο καφε και την Τρίτη εχτές λίγα ροζ υγρα, είπα θα αδειαθετησω. Σταμάτησαν. Σήμερα το πρωί κάνω ένα hometest και δείχνει αχνο θετικο, λέω λες κανω και ενα blueclear πρώιμη ανηχνευσης, πολυ αχνο και αυτό και έκανα ένα hometest ακόμα τώρα αλλά είναι αρνητικο. Μπερδεύτηκα. Έχει τύχει σε καμία? Περιμένω σε 2μερες περίοδο. 

Αν το πρώιμης έδειξε αχνό θετικό είναι πολυυυυ πιθανόν να είσαι κορίτσι μου κ το hometest επειδή δεν είναι πρωιμης κ δε μπορεί ακόμη να εντόπιση την ορμόνη ώστε να βγει θετικό. Θα σου πρότεινα ή να πάρεις ένα ακόμη πρώιμης το πρωί ή χοριακη που είναι πάντα σίγουρη ή απλό τεστ μετά την καθυστέρηση!!

Εύχομαι οοοτι καλύτερο!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Αν το πρώιμης έδειξε αχνό θετικό είναι πολυυυυ πιθανόν να είσαι κορίτσι μου κ το hometest επειδή δεν είναι πρωιμης κ δε μπορεί ακόμη να εντόπιση την ορμόνη ώστε να βγει θετικό. Θα σου πρότεινα ή να πάρεις ένα ακόμη πρώιμης το πρωί ή χοριακη που είναι πάντα σίγουρη ή απλό τεστ μετά την καθυστέρηση!!

Εύχομαι οοοτι καλύτερο!!

Σ'ευχαριστω πολύ. Θα περιμένω μέχρι αύριο και θα κάνω άλλο ένα, ειχε δυο το κουτί. Εχω παλι λιγο ροζ. Πίστευα 2 μερες πριν την περίοδο έπρεπε να βγει φουλ θετικο. Αχ αυτά τα αχνά, 2 φορες εχω πάθει βιοχημικη και τις δυο αχνά ήταν 

• Λυπημένη/-ος 1

17 ώρες πρίν, Renez είπε:

Εύχομαι οοοτι καλύτερο!!

Καλημέρα. Εκανα το δεύτερο τεατ το πεωι, αρνητικο και πήγα για χοριακη και δυστυχώς ηταν 12. Πήρα το γιατρο. Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο να μιλήσουμε. Φοβάμαι πως είχα πάλι βιοχημικη 

πρίν από 7 λεπτά , Maria2015 είπε:

Καλημέρα. Εκανα το δεύτερο τεατ το πεωι, αρνητικο και πήγα για χοριακη και δυστυχώς ηταν 12. Πήρα το γιατρο. Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο να μιλήσουμε. Φοβάμαι πως είχα πάλι βιοχημικη 

Τι να σου πω κορίτσι μου..

Μη θέλοντας να δώσω νόθες ελπίδες ,εμένα το χαρτί από την χοριακη έγραφε πως αν είναι το αποτέλεσμα απο μικρότερο του 5 είναι σίγουρα αρνητικό.. αν είναι μεταξύ 5-25 θεωρείται "χωρίς ερμηνεία" και μεγαλύτερο του 25 θετικό..

Άρα συμφωνα με αυτό ίσως είχες βιοχημική που λες εφόσον το έχεις ξανά πάθει ή αν σκεφτούμε λιιιγο πιο θετικά ίσως έχεις καθυστερημενη σύλληψη κ ακόμη δεν έχει ανέβει η ορμόνη σου.. πες μου τι σου είπε κ ο γιατρός..

Αν υποθέσουμε πως την Τρίτη που είδες το αίμα ήταν αίμα εμφύτευσης κ έγινε τότε η σύλληψη έχουν περάσει μόνο 9 ημέρες που το κάνει λογικό να μην έχει ανέβει ακόμη η ορμόνη σου. Πιστεύω θα σου πει να ξανά κάνεις χοριακη σε 2-3 ημέρες...

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Μη θέλοντας να δώσω νόθες ελπίδες ,εμένα το χαρτί από την χοριακη έγραφε πως αν είναι το αποτέλεσμα απο μικρότερο του 5 είναι σίγουρα αρνητικό.. αν είναι μεταξύ 5-25 θεωρείται "χωρίς ερμηνεία" και μεγαλύτερο του 25 θετικό..

Άρα συμφωνα με αυτό ίσως είχες βιοχημική που λες εφόσον το έχεις ξανά πάθει ή αν σκεφτούμε λιιιγο πιο θετικά ίσως έχεις καθυστερημενη σύλληψη κ ακόμη δεν έχει ανέβει η ορμόνη σου.. πες μου τι σου είπε κ ο γιατρός..

Αν υποθέσουμε πως την Τρίτη που είδες το αίμα ήταν αίμα εμφύτευσης κ έγινε τότε η σύλληψη έχουν περάσει μόνο 9 ημέρες που το κάνει λογικό να μην έχει ανέβει ακόμη η ορμόνη σου. Πιστεύω θα σου πει να ξανά κάνεις χοριακη σε 2-3 ημέρες...

Ο γιατρός μου είπε συγχαρητήρια και μου έδωσε utrogestan και φολικό οξύ. Μου είπε να την επαναλάβω το Σάββατο στο ίδιο μικροβιολογικο αλλά επιδει δεν ανοίγει θα τη κάνω τη Δευτέρα. Εγώ γελάω με το γιατρο που μου είπε και συγχαρητήρια 

Just now, Renez είπε:

Ροζ ειδα αυτή τη Δευτέρα το απόγευμα και έχω σταγόνες ροζ εδω και 4 μέρες μεχρι σήμερα 

Just now, Maria2015 είπε:

Ο γιατρός μου είπε συγχαρητήρια και μου έδωσε utrogestan και φολικό οξύ. Μου είπε να την επαναλάβω το Σάββατο στο ίδιο μικροβιολογικο αλλά επιδει δεν ανοίγει θα τη κάνω τη Δευτέρα. Εγώ γελάω με το γιατρο που μου είπε και συγχαρητήρια 

Ροζ ειδα αυτή τη Δευτέρα το απόγευμα και έχω σταγόνες ροζ εδω και 4 μέρες μεχρι σήμερα 

Άντε να πας κ τη Δευτέρα να σου φύγει η αγωνία :-)

χαιρομαι που είναι τόσο θετικός ο γιατρός σου κ ελπίζω πραγματικά να πας για τη δεύτερη χοριακη κ να έχει εκτιναχθεί !!!! 

Just now, Renez είπε:

Άντε να πας κ τη Δευτέρα να σου φύγει η αγωνία :-)

χαιρομαι που είναι τόσο θετικός ο γιατρός σου κ ελπίζω πραγματικά να πας για τη δεύτερη χοριακη κ να έχει εκτιναχθεί !!!! 

Σ'ευχαριστω πολύ 

12 ώρες πρίν, Maria2015 είπε:

Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και να κρατήσεις το θαυματακι σου στα χέρια !!

Just now, Eλπε είπε:

Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και να κρατήσεις το θαυματακι σου στα χέρια !!

Σ'ευχαριστω κοπέλα μου αλλά έκανα και τώρα που συκωθηκα τεστ. Είναι αρνητικο. Δεν έπρεπε με τόσο μικρή χοριακη να μου λέει συγχαρητήρια, τέλος πάντων.. Θα παω τη Δευτέρα για χοριακη και μετά για εξετάσεις και θα βρω άλλο γιατρό 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...