Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Pasxalitses είπε:

Εγώ  περιμένω από Σάββατο μέχρι δευτέρα τρίτη βαριά. Θερμοκρασία δεν μετραω γιατί από την ωορηξια μέχρι να αδιαθετησουμε είναι πάντα ανεβασμενη οταν είναι να έρθει η περίοδος πέφτει. Αλλά δεν μετράω. Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά για τρίτο θέλουμε ένα ακόμα παιδακι.λευκα υγρά τώρα στο σκούπισμα είχα πολύ πολύ λίγο.αλλά έχω μόνιμα την αίσθηση ότι κάτι τρέχει εκεί κάτω.

Μαζι θα μαθουμε λογικα! Εγω χθες παρηγγειλα τα τεστ μολις μου ερθουν θα κανω να δω...νομιζω σε παιρνουν και τηλ πριν τα στειλουν! Λογικα μεχρι τεταρτη θα τα εχουμε! Ποσο ειναι εσενα τα αλλα σου παιδακια;

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Μαζι θα μαθουμε λογικα! Εγω χθες παρηγγειλα τα τεστ μολις μου ερθουν θα κανω να δω...νομιζω σε παιρνουν και τηλ πριν τα στειλουν! Λογικα μεχρι τεταρτη θα τα εχουμε! Ποσο ειναι εσενα τα αλλα σου παιδακια;

Εγώ την πρώτη φορά που είχα πάρει σε μια μέρα μου είχαν ερθει με acs τώρα από το Σάββατο που τα παρήγγειλα αύριο φαντάζομαι αλλιώς τρίτη πρωί 

Καλημέρα λοιπόν σήμερα έχω έντονο πόνο στο στηθος απο τα πλαινα έχω γεμίσει σπυράκια όχι απλά ένα αλλά σίγουρα καμια 7-8.

12 ώρες πρίν, Pasxalitses είπε:

Εγώ την πρώτη φορά που είχα πάρει σε μια μέρα μου είχαν ερθει με acs τώρα από το Σάββατο που τα παρήγγειλα αύριο φαντάζομαι αλλιώς τρίτη πρωί 

Τα παιδακια μου είναι 5 και 3 κοριτσάκια. 

Να τα χαιρεσαι κοριτσι μου τα παιδακια σου!! Κι εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε πρηστει πολυ το στηθος μου και με πονουσε πολυ στα πλαγια...αλλα γενικα μου πρηζοταν και στην περιοδο...μετα την γεννα ομως δεν μου ξαναπρηστηκε σε περιοδο...τωρα θα δειξει!!!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Να τα χαιρεσαι κοριτσι μου τα παιδακια σου!! Κι εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε πρηστει πολυ το στηθος μου και με πονουσε πολυ στα πλαγια...αλλα γενικα μου πρηζοταν και στην περιοδο...μετα την γεννα ομως δεν μου ξαναπρηστηκε σε περιοδο...τωρα θα δειξει!!!

ΕμΈνα δεν είναι ότι έχει πρηστεί απλά πιο βαρύ με εμφανη τις φλέβες.τα πονακια συνεχίζονται.περιμένω αύριο τα τεστάκια και μόλις παραλάβω θα κάνω ένα.έχω λίγη αγωνία αλλά αν δεν είμαι τον επόμενο μήνα εντατικοτερα

Διαφημίσεις

Εμενα με πηραν οτι θα παραλαβω τεστακια Τεταρτη οποτε Πεμπτη λογικα θα το κανω! Σου ευχομαι ενα θετικο αποτελεσμα...οποτε θα ξερουμε αυριο για σενα!! Καμια αλλη κοπελα στην αναμονη;;;

2ThI.png3AXhp3.png

Είμαστε πολλές στην προσπαθεια και τα λέμε όπως και στην αναμονη, ελατε καλύτερα στο θέμα ελπίζουμε να γίνουμε γονεις το 2019 που είναι πιο δραστήριο! Καλή μας επιτυχία!

• 1 month later...

Καλημέρα και από μένα εχω κύκλο 26 με 28 μέρες και έχω καθυστέρηση 11 μέρες έχω πόνους κάτω χαμηλά στην κοιλιά όχι δυνατούς έκανα ένα τεστ predictor early και μου βγήκε αρνητικο

1 ώρα πρίν, iwanna28dim είπε:

Καλημέρα και από μένα εχω κύκλο 26 με 28 μέρες και έχω καθυστέρηση 11 μέρες έχω πόνους κάτω χαμηλά στην κοιλιά όχι δυνατούς έκανα ένα τεστ predictor early και μου βγήκε αρνητικο

Καλημερα κοριτσι μου!! Καλυτερα να κανεις μια χοριακη για να εισαι σιγουρη γιατι για τα predictor εχω ακουσει διαφορα!! Ποτε εκανες το τεστ;; Αλλιως μιλα και με τον γυναικολογο σου αλλα σιγουρα θα σου ζητησει πρωτα μια χοριακη!!

2ThI.png3AXhp3.png

1 ώρα πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!! Καλυτερα να κανεις μια χοριακη για να εισαι σιγουρη γιατι για τα predictor εχω ακουσει διαφορα!! Ποτε εκανες το τεστ;; Αλλιως μιλα και με τον γυναικολογο σου αλλα σιγουρα θα σου ζητησει πρωτα μια χοριακη!!

Σήμερα το πρωί αλλά όχι με τα πρωινα

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Γεια σε όλους!

Είμαι νέα στο φορουμ και θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι.

Έχω σταθερό κύκλο 28-29 ημερών και τελευταία περίοδο 1/6.Είχα ελεύθερες επαφές 10,11,12,13 και 15 Ιουνίου.Σήμερα είναι η 5η μερα καθυστέρησης.έκανα τεστ εγκυμοσύνης 1/7 και σήμερα 5/7 αλλά βγήκαν και τα δύο αρνητικά.Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχα έντονα φουσκωματα στην κοιλιά,πόνους χαμηλά (που περνούσαν και ξαναερχονταν) και λίγα υγρά. Δεν έχει τύχει να έχω ξανά καθυστέρηση. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης? Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει?

Σας ευχαριστώ

Just now, Massa είπε:

Γεια σε όλους!

Είμαι νέα στο φορουμ και θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι.

Έχω σταθερό κύκλο 28-29 ημερών και τελευταία περίοδο 1/6.Είχα ελεύθερες επαφές 10,11,12,13 και 15 Ιουνίου.Σήμερα είναι η 5η μερα καθυστέρησης.έκανα τεστ εγκυμοσύνης 1/7 και σήμερα 5/7 αλλά βγήκαν και τα δύο αρνητικά.Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχα έντονα φουσκωματα στην κοιλιά,πόνους χαμηλά (που περνούσαν και ξαναερχονταν) και λίγα υγρά. Δεν έχει τύχει να έχω ξανά καθυστέρηση. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης? Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει?

Σας ευχαριστώ

Καλησπερα κοριτσι μου! Καλωσηρθες στο φορουμ! Τι μαρκα τεστ εκανες; Για να εισαι σιγουρη κανε μια χοριακη αυριο αν δεν εχεις αδιαθετησει! Καμια φορα το καλοκαιρι μπορει να αλλαξει λιγο και ο κυκλος! 

2ThI.png3AXhp3.png

Just now, Massa είπε:

Έκανα 1 self clear και ένα illa test (δεν το ήξερα αυτό).

Βέβαια δεν έχω καμία υπόνοια ότι θα αδιαθετήσω άμεσα..Πάντα το καταλαβαίνω από τα συμπτώματα.

Μήπως έκανα τα τεστ νωρίς?

Καλως ορισες!!!! Εφοσον τα τεστ ειναι αρνητικα, κ εγω χοριακη προτείνω! 

Just now, Massa είπε:

Έκανα 1 self clear και ένα illa test (δεν το ήξερα αυτό).

Βέβαια δεν έχω καμία υπόνοια ότι θα αδιαθετήσω άμεσα..Πάντα το καταλαβαίνω από τα συμπτώματα.

Μήπως έκανα τα τεστ νωρίς?

Δεν νομιζω οτι τα εκανες νωρις απλα ισως καποια τεστ να μν ειναι και τοσο αξιοπιστα! Κανε μια χοριακη αυριο αυτη θα δειξει σιγουρα...αν την κανεις το πρωι θα εχεις τα αποτελεσματα σε λιγες ωρες οποτε θα εισαι σιγουρη για το αποτελεσμα...εκτος αν βρεις καποιο μικροβιολογικο να την κανεις σημερα το απογευμα και να εχεις αποτελεσματα αυριο το πρωι! Καλη επιτυχια σου ευχομαι! Θα περιμενουμε νεα σου!

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...