Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε με υγεία πάνω από όλα :)

Πως περάσατε το τριήμερο? Γεμίσατε μπαταρίες?

Τι κάνουν οι εγκυούλες? Οι μανούλες και τα υπόλοιπα κορίτσια μου? Εγώ σήμερα έχω υπέρηχο να δω τον παίδαρο μου :):):) Κάθε φορά ανυπομονώ για το ραντεβού με τον άντρα μου!!!

• Μου αρέσει 2

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Lover bird είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε με υγεία πάνω από όλα :)

Πως περάσατε το τριήμερο? Γεμίσατε μπαταρίες?

Τι κάνουν οι εγκυούλες? Οι μανούλες και τα υπόλοιπα κορίτσια μου? Εγώ σήμερα έχω υπέρηχο να δω τον παίδαρο μου :):):) Κάθε φορά ανυπομονώ για το ραντεβού με τον άντρα μου!!!

Καλημέρα πουλάκι!!! Καλό μηνα!!! Με το καλό να δεις τον γιό!!!

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Καλημέρα κορίτσια! ! Καλό μήνα σε όλες με πολλά όμορφα νέα! ! 

Πουλακι σε καταλαβαίνω. .κι εγώ κάθε φορά έτσι νιώθω.  Σε 9 μέρες θα πάω να δω το κοριτσάκι μου.  Κοντεύεις να μπεις στο μήνα σου ε?  Που θα γεννήσεις? ? 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Γεια σας κοριτσακια μου!! Εμεις καναμε αυχενικη και ειναι ολα μια χαρα Δοξα τον Θεο!!! Τωρα θα περιμενουμε νεα απο το Ρενακι!! τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;;

Μυρτουλίτα μου μπραβο!!! Ηρεμησες τωρα ε;;; Χαιρομαι κι εγω που ειναι ολα καλα!!! 

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Απο εδω και περα θα απολαυσω την εγκυμοσυνη!! Αρχιζω και φουσκωνω κιολας σιγα σιγα και το συνειδητοποιουμε ολο και πιο πολυ με τον αντρα μου!! Αγορασα και τα πρωτα μου μαμαδορουχαλακια!!!

• Μου αρέσει 3

2ThI.png3AXhp3.png

4 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Απο εδω και περα θα απολαυσω την εγκυμοσυνη!! Αρχιζω και φουσκωνω κιολας σιγα σιγα και το συνειδητοποιουμε ολο και πιο πολυ με τον αντρα μου!! Αγορασα και τα πρωτα μου μαμαδορουχαλακια!!!

Μυρτουλίτα μου με γεια τα ρουχαλάκια σου!!!Καλοφορεμένα και με το καλό να πάρετε στην αγκαλίτσα σας το παιδάκι σας. Εγώ αδιαθέτησα εχθεσ...

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ πολυ Νινακι μου!! Μην πτοησε  καθολου!! Ευχομαι αυτος ο Μηνας ο λουλουδενιος να ειναι ο πιο τυχερος για εσας!!! 

Κι εγώ σ' ευχαριστω πολυ Μυρτουλιτα μου!!! Είσαι πολυ καλή!!! Φιλακια  καληνυχτα!!!

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Μυρτώ, συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!  Είναι υπέροχα μετά την αυχενική,  χαλαρώνεις!  

Νινάκι,  αύριο κάνεις τεστ;;;

Ρένα μου, με το καλό να δεις το σπορακι σου! Πότε είναι ξ αυχενική σας;

Τόνια μου, πώς είσαι; 

Μάρτη μου, τί κάνεις; η κόρη έτοιμη για τις εξετάσεις;  οι Μέσι τί κάνουν;  έφτασε ο μήνας των γενεθλίων τους! Να τους χαίρεσαι! 

Η μικρή οργώνει το σπίτι και την ακολουθώ. Χαίρομαι τόοοσο πολύ που είναι έτοιμη να περπατήσει!  

Σας φιλώ όλες! 

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Ioio είπε:

Μυρτώ, συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!  Είναι υπέροχα μετά την αυχενική,  χαλαρώνεις!  

Νινάκι,  αύριο κάνεις τεστ;;;

Ρένα μου, με το καλό να δεις το σπορακι σου! Πότε είναι ξ αυχενική σας;

Τόνια μου, πώς είσαι; 

Μάρτη μου, τί κάνεις; η κόρη έτοιμη για τις εξετάσεις;  οι Μέσι τί κάνουν;  έφτασε ο μήνας των γενεθλίων τους! Να τους χαίρεσαι! 

Η μικρή οργώνει το σπίτι και την ακολουθώ. Χαίρομαι τόοοσο πολύ που είναι έτοιμη να περπατήσει!  

Σας φιλώ όλες! 

ioio μου καλημέρα!!!! Ετοιμη για περπατημα και βολτες η μικρη σου ε;;;; Μεγαλώνουν μωρέ γρηγορα τα μωράκια!!!

Εγω Ιοιο μου αδιαθετησα προχθές! Οπότε δεν εχει τεστ αυτον τον μηνα.

k0oZp3.png

Κοριτσακια μου εγω εχω ενα όμορφο χελωνακι... εχω δύο πατουσακια κ ένα χερακι..το άλλο δε μας το έδειχνε..το εκρυβε.. χαχα... αυχενικη έκλεισα 31/5... ειμαι χάλια από αναγουλες κάθε μέρα....

Μυρτουλιτα μου αντέ να χαλαρώσεις τώρα ματάκια μου.. ολα τελιεααααα! 

Ιοιο μου γλυκιά..φιλησε μου τη μικρη εξερευνήτρια σου!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...