Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

13 hours ago, 17μαρτη2015 είπε:

κοριτσαρες μια πππολλλλυυυυ βραχνιασμενη καλημερα απο την μαρτη!!!!!!! ο μαρτης με τα απροβλεπτα του....... προσοχη!!!!!!! εμεις χαλια.... βηχουμε ολοι.....φλεγματα και τα τοιαυτα..... εκτος απο τον μπαμπα!!!!!!!!!!! περιττο να σας πω οτι σερνομαι..... σας σκεφτομαι.... μου λειπετε.... ρενακι μου γλυκο και μενα μου ελειψες ψυχη μου..... μολις ορθοποδησω σου υποσχομαι οτι θα ερθεις......μετρα μερες.... σ'αγαπω!!!!!! και μην ξεχνιεσαι....απολαυσε χαλαρωτικο σε@ακι μολις καθαρισεις!!!!!!! ρενακι μουτζουρακι σαμμερακι δωστε τα φιλια μου στα κοριτσια στο βαιμπερ........για να γραψω δυο γραμμες...κοντευω νακανω εμετο απο τον βηχα!!!!! σορυ.... σας φιλω!!!!!

τζο μου καλη αρχη!!!!!...σαμμερ κουραγιο!!!!! χαρουμεμαν που θα παει θα ερθει!!!! νινααακι μου ολα καλα μωρο μου θα πανε την δευτερα!!!!! μυρτουλα να προσεχεις!!!!!! τονια μου να φυλαγεσαι να μην κρυωσεις ......υπουλος ο καιρος!!!. σιττακι μου καλημερα.... πουλακι μου φιλακι στην κοιλιτσα στον αγοραρο!!!!!! ιοιο μου μακαρι μολς γινω καλα να μπουσουλησουν και μενα!!!!! την εβαζες μπουμυτα η απο ξαπλα η καθιστη μονη της μπουσουλησε????? γλυκοφιλησε την μου!!!!!

Γρήγορα να ανάρρωσεται να έρθω να σας δω!! Σαγαπω πολύ!

9 hours ago, xaroumenh mama είπε:

γεια σας κοριτσια μου τι μου κανετε;;; δε μου ηρθε ακομα ουφ και ειμαι πολυ πρισμενηη το προσωπο το στηθος ποναει η μεση μου αχ αυτες οι ορμονες.....!!!! τωρα δυο τρεις μερες λεω να ερχετε ερχετε νιωθω κατι παω τουαλετα αλλα τιποταααα....!!!!!!! θα μου κανει καψωνια αυτο τον μηνα μου φενετε...!!!!! αλλα δεν με αγχωνει και ιδιαιτερα εχω μελον μεχρι της 32 μερες ...τον προηγουμενο μηνα μου ηρθε στης 26 μερες τωρα ειμαι στην 27 μερα για να δουμε..!!!! παντως αυτο τον μηνα θα μπω και εγω στο πινακακι..!!!

αντε μαρτακι πηγενε να ξεκουραστεις τωρα που προλαβενεις και καλη αναρρωσηηη....!!!!!!!!!!!!!! πως ειναι τα υπολοιπα κοριτσια;;;; μας τη χαλασε σημερα ο καιρος αλλα δε πειραζει εχει μυρισει ανοιξηη!!!!!

Θα ερθει αγάπη η ατιμη...λίγο υπομονή!! Πολύ μου άρεσε όπως το ειπες: θα μπω στο πινακακι...τέλος!! Μπραβο καρδούλα!! Σε περιμένουμεεεε

8 hours ago, nini84 είπε:

Γεια σου χαρούμενη μανούλα!!!Άντε να σου έρθει να ηρεμήσεις και να αρχίσεις κι εσυ΄το βάρεμα!!! Με το καλό εύχομαι να μπεις στο τυχερο μας πινακακι και να εισαι γρηγορα εγκυουλα!!!

Η αληθεια ειναι οτι απο αποψη θερμοκρασιας εχει μυρισει ανοιξη. Επιτελους...Βαρεθηκαμε τα κρυα. Αλλά πο΄λλη μαυρίλα εδω κορίτσια. Και δεν λεει να βρεξει για να ανοιξει λιγο ο καιρος παρα μονο εχει συννεφια!!

Εγώ σιγα σιγά ξεσκεπάζω και τα λουλουδια μου στο μπαλκονι που τα ειχα σκεπασμενα για το χειμωνα και ειμαι πολυ χαρούμενη!!!Τα αγαπώ πάρα πολύ τα λουλούδια και γενικότερα τη γη.

Νινακι μου ποσο ωραίος άνθρωπος είσαι! Πολύ με συγκινεις! Εμένα το μπαλκόνι μου είναι γεμάτο από λουλούδια χειμώνα καλοκαίρι!! Τα αγαπώ κ εγώ πολύ! Μου δίνουν χρώμα στη ζωή μου!!! Έχω από όλα!!  Συνέχεια τα φροντίζω...όπως λες... μεχρι που τους μιλάω κιόλας!!  Κ έχω στενοχωρηθει γιατί τα κυκλαμινα μου από όταν τα πήρα...όλο πέφτουν...κ δεν ξέρω τι να κάνω!!  :-(

Τονακι μου όλα καλα με οδοντιατρο; πως είσαι από συναχι; αλλεργίκο τελικα;; φιλακι στην μπουμπουκα μας!!❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?κι εδω στην θεσ/κη ολη μερα ηταν πολυ μουντος  ο καιρος...ευτυχως καποια στιγμη ανοιξε λιγο.πως ειστε?

Μουτζουρα μου θα περιμενουμε τα. Νεα!

Νινι μου ολα τελεια θα πανε θαμ το δεις!οσο για τα λουλουδια κι εγω τακ λατρευω αλλα δεν το εχω με την περιποιηση και τόσο !

Τονι μου ποσο ομορφα που νιωθεις το κοριτσακι σουυ!

Μαρτη μου περαστικα!!!

Χαρουμενη μαμα αντε να σου ερθει να ηρεμησεις!

Φιλια πολλαααα. Σε ολες!!!γραφω αποαπο κινητο και με δυσκολευει πολυ...

• Μου αρέσει 2

sQxAp2.png?acNuzqrobJxPp2.png 

8 hours ago, kerasaki10 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?κι εδω στην θεσ/κη ολη μερα ηταν πολυ μουντος  ο καιρος...ευτυχως καποια στιγμη ανοιξε λιγο.πως ειστε?

Νινι μου ολα τελεια θα πανε θαμ το δεις!οσο για τα λουλουδια κι εγω τακ λατρευω αλλα δεν το εχω με την περιποιηση και τόσο !

Μαρτη μου περαστικα!!!

Καλημέρα κερασάκι γλυκό! 

Γλυκιά καλημέρα σε όλου το παρεακι μου! Και χρόνια μας πολλά και δυναμικά!!

Πρωινή σήμερα στη δουλίτσα!

Μάρτης είναι...ναζια κάνει...ποτε κλαίει..ποτε γελάει  (σαν εμενα) χαχα... θα φύγει κ αυτός κ θα μπει για τα καλά η άνοιξη!!

Τονακι μου.... εβελινακι μου... νινακι μου...χαρούμενη μανούλα μου...αμποτακι μου...πουλάκι μου...Μαμυ μου...σιτακι μου....μυρτουλιτα μου...ιοιο μου...κ οποία ξεχνώ...

Σας φιλώ όλες!! ❤❤❤❤

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

Καλημέρα κορίτσια.  Δυστυχώς εγώ είμαι άρρωστη.  Έχω μπούκωμα και βήχα.  Κι ένα κεφάλι βαρύ σαν καζάνι.  Ευτυχώς δεν έχω πυρετό.  Αλλά το χειρότερο είναι ότι πριν έβηξα τόσο δυνατά που ένιωσα έναν οξύ πόνο μέσα στην κοιλιά και φοβήθηκα μην έπαθε τίποτα ο σάκος του μωρού μου. Θα πάρω σε λίγο τη γιατρό να μου πει τι να κάνω 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Ρενάκι μου καλο!!! Μα τι ωραιο λουλουδι το κυκλαμινο!!! το λατρευω κι εγω!!! Το κολπο που ξερω για τα κυκλαμινα Ρενακι ειναι να ποτιζεται στο πιατακι που τρεχει το νερο και οχι απο πανω απευθειασ. πρεπει να γινεται καλη αποστραγγιση και να τραβαει αυτο οσο χρειαζεται. Εμενα με τρελαινουν τα ασπρα λουλουδια!!! ολα ασπρα τα εχω εκτοσ απο κατι χρυσανθεμα που ειναι ειδουσ spider και τα εχω σε ασπρο κιτρινο και λαχανι!!!!κι εγω τουσ μιλαω παντωσ!!! χαχαχα !!!

Κερασακι, πουλακι, τονακι καλημερα!!!

Σε ολεσ τισ καλεσ κορεσ καλημερα!!! κατι επαθε το κινητο μου και δεν βγαζει το τελικο σ αλλα δεν πειραζει...

μουτζουριτσα σημερα θα περιμενουμε!!! μολισ γυρισω απο τη δουλεια θα μπω να δω τα νεα σου!!!

Τονακι μου περαστικα σου!!!εχεις τη δυνατοτητα να μην πας δουλεια σημερα και να ξεκουραστεις στο σπιτι;;; Πες μας το σου ειπε ο γιατρος. Σε φιλω!!!

• Μου αρέσει 3

k0oZp3.png

Κορίτσια μίλησα με τη γιατρό. Μου είπε να βάζω ένα φυτικό σπρέι στη μύτη και ένα φυτικό σιρόπι για το βήχα.  Για τα δέκατα που άρχισα να ανεβάζω μου είπε να μην πάρω τίποτα αν δεν ξεπεράσουν το 38. Να πίνω χλιαρά και να κάτσω στο κρεβάτι.  Δεν θα πάω δουλειά σήμερα. 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Δυστυχώς εγώ είμαι άρρωστη.  Έχω μπούκωμα και βήχα.  Κι ένα κεφάλι βαρύ σαν καζάνι.  Ευτυχώς δεν έχω πυρετό.  Αλλά το χειρότερο είναι ότι πριν έβηξα τόσο δυνατά που ένιωσα έναν οξύ πόνο μέσα στην κοιλιά και φοβήθηκα μην έπαθε τίποτα ο σάκος του μωρού μου. Θα πάρω σε λίγο τη γιατρό να μου πει τι να κάνω 

ωωωω καλημερα αγαπη!!!περαστικα!!!διαβασα και τι σου ειπε ο ντοκ!!!κουκουλωσου κ ευχομαι να περασει γρηγορα !!ατιμες ιωσεις!μην ανησυχεις το σπορακι ειναι  προστατευμενο!

1 hour ago, nini84 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Ρενάκι μου καλο!!! Μα τι ωραιο λουλουδι το κυκλαμινο!!! το λατρευω κι εγω!!! Το κολπο που ξερω για τα κυκλαμινα Ρενακι ειναι να ποτιζεται στο πιατακι που τρεχει το νερο και οχι απο πανω απευθειασ. πρεπει να γινεται καλη αποστραγγιση και να τραβαει αυτο οσο χρειαζεται. Εμενα με τρελαινουν τα ασπρα λουλουδια!!! ολα ασπρα τα εχω εκτοσ απο κατι χρυσανθεμα που ειναι ειδουσ spider και τα εχω σε ασπρο κιτρινο και λαχανι!!!!κι εγω τουσ μιλαω παντωσ!!! χαχαχα !!!

Σε ολεσ τισ καλεσ κορεσ καλημερα!!! κατι επαθε το κινητο μου και δεν βγαζει το τελικο σ αλλα δεν πειραζει...

μουτζουριτσα σημερα θα περιμενουμε!!! μολισ γυρισω απο τη δουλεια θα μπω να δω τα νεα σου!!!

Τονακι μου περαστικα σου!!!εχεις τη δυνατοτητα να μην πας δουλεια σημερα και να ξεκουραστεις στο σπιτι;;; Πες μας το σου ειπε ο γιατρος. Σε φιλω!!!

νινακι μου γλυκο καλημερα! θα σας ενημερωσω μολις γυρισω απο το νεο ντοκ να δουμε τι θα ακουσουμε κ απο εκει!

καλημερα αν κ βροχερη σε ολες!και χρονια μας πολλα γυναικαρες μου!!!να μας χαιρονται...χρονια πολλα και στις μικρες κυριες της παρεας μας!!!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

12 minutes ago, Τονι@ said:

Κορίτσια μίλησα με τη γιατρό. Μου είπε να βάζω ένα φυτικό σπρέι στη μύτη και ένα φυτικό σιρόπι για το βήχα.  Για τα δέκατα που άρχισα να ανεβάζω μου είπε να μην πάρω τίποτα αν δεν ξεπεράσουν το 38. Να πίνω χλιαρά και να κάτσω στο κρεβάτι.  Δεν θα πάω δουλειά σήμερα. 

Εντάξει Τονάκι μου. Κάνε αυτά που σου είπε και θα περάσει!!!Μην στεναχωριέσαι!!!

k0oZp3.png

10 hours ago, kerasaki10 είπε:

Μαρτη μου περαστικα!!!

καλημερα κερασακι!κ εδω χαλια καιρος!χειμωνιασε ξανα αλλα που θα παει...θα βγει ο ηλιος!!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα κοριτσια!!!

Τονι μου περαστικα!!!κουκουλωσου,πιες ζεστα και θα γινεις περδικι!!!

Μουτζουρα μου περιμενουμε νεα σου!!!

Ρενα μου πρωινη ε....τουλ θα περασει η ωρα να γυρισεις σπιτακι σ..εγω τις επομενες μερες ειμαι βραδινη και χαλαστηκα λιγακι :-(

Φιλια πολλα σε ολες!!!α και χρονια μας πολλα!!

• Μου αρέσει 4

sQxAp2.png?acNuzqrobJxPp2.png 

3 hours ago, nini84 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Αγάπη εγώ έχω ένα πολύχρωμο μπαλκονι...   οοοολα τα χρώματα... α δλδ να μη ρίχνω καθόλου από πάνω στο κυκλαμινο;;; μα τα παρατηρώ μέρες... τους αλλάζω θέση...βάζω τέντα...μια ησκιο..μια ήλιο...δε ξέρω τι να κάνω.  Έχει πλάκα γιατί το βράδυ τα βλεπω πεσμένη κ το πρωί έχουν σηκωθεί όλα η το αντίστροφο.  Είναι το μόνο λουλούδι που απορώ τι κάνει;;; χαχα...

4 minutes ago, kerasaki10 είπε:

Καλημεραααα κοριτσια!!!

Τονι μου περαστικα!!!κουκουλωσου,πιες ζεστα και θα γινεις περδικι!!!

Μουτζουρα μου περιμενουμε νεα σου!!!

Ρενα μου πρωινη ε....τουλ θα περασει η ωρα να γυρισεις σπιτακι σ..εγω τις επομενες μερες ειμαι βραδινη και χαλαστηκα λιγακι :-(

Φιλια πολλα σε ολες!!!α και χρονια μας πολλα!!

Εγώ κάθε μέρα απόγευμα..μόνο Τετάρτη είμαι πρωί... μαρεσει όπως είναι το ωράριο... εσύ μια βραδινή μια πρωινή δλδ; θυμησε μου τι δουλειά κάνεις γλυκό μου;

2 hours ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη μου όμορφη...να κάνεις ότι σου λέει και θα περάσει! Μπράβο που δε θα πας για δουλειά...Καλά θα κάνεις ..μη γίνεις χειρότερα!! Για το βηχα κ αυτό που ένιωσες δε σου είπε κάτι ανησυχητικό ε;

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

Ευχαριστώ κορίτσια μου.  Μου είπε ότι δεν ήταν κάτι αυτό που ένιωσα κι αν είχε συμβεί κάτι θα έτρεχαν νερά.  Εν τω μεταξύ έπαθα κι ένα πέτρωμα από το βήχα τώρα.  Ελπίζω να περάσει γρήγορα.  Δεν θέλω να ταράζεται το μικρό μου.  Πονάω παντού ρε κορίτσια. Θέλω να κάτσω στο κρεβάτι και δεν μπορώ να βολευτώ πουθενά.  

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...