Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλυτερα καλυτερα.εγω επειδη ειμαι σε χωριο εχω δυο λεβητες κ ξυλο κ πετρελαιο.οποτε ειμαι καλα αρκει να μην κοπει το ρευμα.το σπιτι ειναι καινουριο κ καναμε κ θερμομονωση αλλα δεν καναμε ακομα τζακι.για πειτε θα παει καμία καμια εκδρομουλα μεσα στις γιορτες???

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Πωπω μία μέρα δεν μπήκα και δεν σας προλάβαινω

Σαμερακι μου δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι... καταρχήν ή απόφαση που πηρατε θέλει μεγάλη δύναμη και είσαι πολύ γεναια! Όλες μας πιστεύω θα κάναμε πιθανότατα το ίδιο, και αυτό το παιδάκι θα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα αν γεννιόταν δεν αξίζει σε κανένα παιδάκι και σε καμία μανούλα και οικογένεια κάτι τέτοιο....και μέχρι ποτά θα μπορούσαμε να στηριξετε ένα τέτοιο παιδί??

Πάρτο αλλιώς και ασε το μυαλό σου να ξεκουραστεί!ν να ξεκινησετε νέες προσπάθειες με ηρεμία και χαρά!!

Σαγκρε ωραία τα τραγούδια που μας εβαλες βέβαια ήταν που ήταν ο θανασακης λίγο " καταθλιπτικός" έδεσε β και με την περίσταση!νσημερα είναι ημέρα εργασιών...χαμός στο σπίτι και μόλις τελείωσε ξεκολλησαν κι άλλα....είναι να τρελλενεσαι..άσε που με τον θόρυβο δεν μπόρεσε να κοιμηθεί ή Μελίνα και σε κάποια φάση φορεσαμε τα σκουφάκι μας και πήγαμε παιδική χαρά και έτσι όπως κουνιόταν ή Μελίνα κλειναν τα μάτια της...χαχα γυρισαμε σπίτι και κοιμήθηκε σαν τούβλο παρόλη την φασαρία....

Σαγκρε τι ώρα έχεις Ντοκ;;

Άντε να μάθουμε νέα για τον ερχομό του μ3!!

Ή Πίπη δεν μας έγραψε να μας πει νεότερα για το δικό της αγοράκι!ν

yk1yp3.png

σαγκρε μου για σενα η καλυτερη εκδρομη ειμαι αυτη...μαμα καταλαβαινω τωρα χειμωνιατικα να σου ανοιγουν τετοιες δουλεις ειναι δυσκολο.θα πας πουθενα εσυ???

Από θέρμανση εμείς πετρέλαιο κανονικά η πολυκατοικία. Όσο θέλουμε καιμε

Πρώτη φορά μένουμε σε ζεστό σπίτι! Σήμερα έπεσε κάτω από 18.αν βγάλει έστω κ λίγο ήλιο είμαστε οκ. Μας χτυπάει από παντού

Εκδρομουλα από Γενάρη να ξεπεταχτουμε λίγο. Θεσ/νικη

Ίσως αυθημερον καμία αλεξ/πόλη κ δράμα. Κ φυσικά Ξάνθη. Δίπλα ειμαστε

Αλλά Φεβρουάριο η Μάρτιο θα πάμε άγκιστρο για χαμάμ κ μασάζ.. Από τώρα το ονειρεύομαι. Είχαμε πάει κ με την Ιωάννα 5μηνων.εστρωσα με το μασάζ..

Διαφημίσεις

βικακι τι ωραίες εκδρομές! Και χαμάμ;; Πωπω ζηλεύω!

Αν έρθεις Θεσσαλονίκη να κανονισουμε να πιούμε ένα καφεδακι!!

Αμερ εσεις θα πάτε πουθενά;; Εμείς για χριστούγεννα στην πεθερά μου στην Πτολεμαιδα και μπορεί και δράμα αλλά πρωτοχρονιά μάλλον

Κατά τ αλλά Θεσσαλονίκη

yk1yp3.png

βικακι τι ωραίες εκδρομές! Και χαμάμ;; Πωπω ζηλεύω!

Αν έρθεις Θεσσαλονίκη να κανονισουμε να πιούμε ένα καφεδακι!!

Αμερ εσεις θα πάτε πουθενά;; Εμείς για χριστούγεννα στην πεθερά μου στην Πτολεμαιδα και μπορεί και δράμα αλλά πρωτοχρονιά μάλλον

Κατά τ αλλά Θεσσαλονίκη

Άγκιστρο είναι φανταστικά κορίτσια. Να το ψαξετε

Βέβαια πρέπει να βρω κάποιον να κρατήσει 2παιδια..

Οπωσδηποτε θα κανονίσουμε. Το one salonica μ αρέσει πολύ σαν εμπορικό. Όταν πάμε μένουμε κέντρο-κέντρο. Στα πανεπιστήμια.

Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ ωραία Χριστούγεννα στολισμενη.. Θυμάμαι όταν είμαι φοιτήτρια κ πρώτες χρονιές σχέσης με τον άντρα μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...