Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;

Τόνια νορμάλ μια να έχεις συμπτώματα κ μια όχι. Μην ανησυχεις

Μουτζουρα μια είναι η λύση. Με το που τελειώνει η περίοδος μέχρι να ξαναεμφανιστει τουλ μέρα παρα μέρα σεξ.ειδικα αν προσπαθείτε για το πρώτο γίνεται. Για δεύτερο πιο δύσκολα.. Στο τρίτο δ παίρνεις χαμπάρι πως έμεινες! Σωστά σανγκρε..;

Κ μένα ενδοκρινολογος στα 20που βρήκα το θυροειδη μου πεις ότι θα δυσκολεύει να μείνω έγκυος. Έμεινα στους 4 κ 3 μηνες αντίστοιχα. Το θυμήθηκα ήδη έγκυος στο δεύτερο. Ηλικία 27 κ 29

Σαμμερακι μου δ θέλω να σκέφτεσαι έτσι. Μπορεί να μην τα κατάφερνε τελικά το σπορακι σας ή να ταλαιπωρουνταν.. Έκανες ότι εκρινες πιο σωστό. Δ νομίζω να σκέφτεται κάνεις διαφορετικά.. Έχεις περάσει πολλά. Μέσα στο 2017 εύχομαι να έρθει ένα υγιέστατο αδερφάκι για τον μικρό σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σαγκρε ευχαριστω για το τραγουδι.να αυτο που λετε με ξανα εριξε...το ιατρειο,η αδεια μητρα....ρενακι ξεζουμισε τον...ξερεις εσυ..!!!!τζο ιοιο μου σας ευχαριστω..ολες σας ευχαριστω που ειστε διπλα μου...ειστε η αδερφη που δεν εχω.....

Διαφημίσεις

Βρε σαμερακι εννοουμε πως δεν ωφελει να το σκεφτεσαι και την μελαγχολια θα την ενοιωθες ουτως η αλλως ακομα κι αν γεννουσες ακομα κι οταν μεγαλωσουν τα παιδακια που θα κανεις. Γιατι ετσι γινεται. Βαστα το νου να μη γκρινιαξει του καιρου που κανε με τον πονο κλικα και τσιγγουνευονται στη γλυκα

Διαφημίσεις

Βασικα προτιμω παντα την πρωτη εκτελεση. Καλα σ αυτο ειμαι ειδικη το χω ξαναπει αν μου εδιναν ποτε ραδιοφωνικη εκπομπη θα σημειονονταν καργα αυτοκτονιες κι εξεγερσεις και ερωτες ασε ειμαι επικινδυνη οραν χειριζομαι τραγουδια. Τωρα απο την αλλη ειναι λυτρωση γιατι σου λενε αυτο που εμεις με τη φτωχη μας γλσσα δε μπορουμε να εκφρασουμε... Σου λενε αυτο... Ακουσετο παρακατω...

αν αυτοκτονησω σημερα η σαγκρε θα φταει!!!!χαχαχαα...αντε να αλλαξουμε κλιμα κ διαθεση...εχουμε κ φρεσκοεγκυουλες που δεν θελουμε να τις μαυριζουμε την ψυχη.....ειμαι η σαμμερ κ ειμαι καλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...