Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

καλημερες αγαπες μου!!!! ηδη γκρινιαζουν για δεκατιανο οι μεσι!!!!!

αμποτακι και ρενακι.... ενα ειναι σιγουρο.....θα ερθει....... το σπορακι και θα γινετε τρυφερες μανουλες!!!!!!!

σαγκρε μου το τηλ ειναι κατεβασμενο σχεδον παντα!!!!! εφυγε κι ο αντρουλης ταξιδι σημερα και εχω πολυ πονο στη μεση απο χτες!!!! σκουρα τα πραγματα!!!!!!

ιοιο μου..... θα ερθει το αδερφακι.....αλλαμε το θηλασμο οοοολα παιζουν!!!!!

τονακι μυ τι υπερχα!!!!!! ναι!!! φυσικα οταν εχουν λοξυγκα τον νιωθεις αναλογα την θεση βεβαια!!!!! εεεερχονται τα ωραια!!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε σήμερα εδώ ο καιρος είναι φοβερός σήμερα... Άμποτ μη σου κόβονται τα φτερά θα έρθει το σπορακι  ιοιο την επόμενη φορά θα έχεις και εσύ ένα θετικό τεστακη... Μάρτη είσαι δύναμη....!! Τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι;; Το ξενυχτησανε εχθές;;

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημέρα αγάπες μου! Όμορφη Κυριακή να έχουμε! !

Ioio και Αμποτακι μου μην απογοητευεστε.  Ξέρω ότι είναι ψυχοφθορο αλλά θα έρθουν τα μικρά σπορακια σας. 

Μάρτη μου βάστα γερά!  Μια μανούλα για τόσα παιδιά!  

Καλημέρα Σανγκρε και χαρούμενη μαμά!  

Εγώ τώρα ξύπνησα.  Είχαμε πάλι μεταμεσονυχτιο ξενύχτι για τον γνωστό πλέον λόγο.  Δεν θέλω καν να το συζητήσω.  Σαν να μην έγινε ποτέ.  Θέλω να περάσω μια ήρεμη Κυριακή και εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια το ίδιο.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

καλημερα μαρτακο σε νοιωθω μακαρι να μουνα κοντα να βοηθουσα κοπελια εμεις εχουμε αποκριατικη εκδηλωση σημερα στην πολη ειπα στα παιδια οτι θα παμε μαζι αλα μου κοιμηθηκε ο μικρος και τα στειλα με το πατερα τους και παλι τους χαιρετησα ατην πορτα με τις πυτζαμες... Αχ ρενακι διαβαζω τα εξω σου και σκεφτομαι απολαυσετα βρε κοπελια και το αλλο θες δε θες θα ρθει εγω βαρεθηκα το μεσα και να ςξαρταται ξαποιος απο μενα μονο. .. Να πρεπει να υπολογιζω τι θα φαω η τι φαρμακο θα παρω η να μην αρωστησω γιατι... Μοιραζομαι το σωμα μου με καποιον αλλον εδω και τεσσερα χρονια. Μετραω μερες λεω κουραγιο λιγο ακομα να ξεπεταχτει αλλα δε βρισκω παντα. Αν πεις πως ειμαι μονο εγω κι ο αντρας μου για ολα... Τεσπα ωραια ειναι αλλα ζορι βρε κοριτσια...

μαρτακο παρ οποτε θες μη περιμενεις αναπαντητη οποτε προλαβαινεις κι αν παιρνε σταθερο κατα προτιμιση εγω κλεινω κινητο γιατι το χω κοντα μου οταν θηλαζω.

ιοιο μου κανενα προβλημα συνεχαμε με περισσοτερο σεχχχχχχχ.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσάκια.μου! Πολύ.γεμάτη μέρα χθες για.μένα.. Και βραδυνή έξοδος σε αποκριάτικο χορο(που.μισώ.κιόλας)... Σήμερα ο καιρός ενα χαλι και η μέρα εχει κ πάλι λίγο απο όλα...καφέ...μαγειρεματα...γενική στο σπίτι...πλυντήρια...απλωματα...αγωνα του συζύγου που δεν μας έφτανε το τόσο τρέξιμο.παιρνει μέρος κ στο ετησιο επαγγελματικο τουρνουα μπάσκετ με τους δασκάλους! Χαχαχα!φουλ Κυριακή δλδ!

Τονακι μου γλυκό καλημέρα σε διάβαζα κ γελουσα σαν χαζουλα στο κινητό! Αχ το μωρακι σου.... Λέει "μαμαααα είμαι εδώ.μεγαλώνω κ σε αγαπώ που με προσεχείς"!

Αμποτακο μου είναι αναπόφευκτο να μην βλέπουμε συμπτώματα να μην πεφτουμε να μην λαχταραμε!δεν γίνεται! Ομως μην απογοητεύεται ακόμα! Πολλα ροζ. σκουπίσματα ήταν σπορακια !!!

Ιοιο μου για να δούμε μέχρι να έρθει η ακατανομαστη... Ελπίζουμε

Ηλεκτρακι σε τι φάση είσαι;;; για το όνειρο δεν εχω ιδέα ομολογώ!

Μαρτακο επιστράτευσε τα φορτηγά με την δυναμη και την.υπομονή σου...καλέ μονο σε μας θα στελνεις;

Σανγκρε.πολύ ανθρώπινο ακούγεται αυτό που περιγραφεις...και απόλυτα κατανοητό! Φιλι στον αποχυμωτη σου!

Καλημέρα σε.όλα τα.κοριτσάκια... Τις μανουλες και τις κοιλιτσες ❤

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια.μου! Πολύ.γεμάτη μέρα χθες για.μένα.. Και βραδυνή έξοδος σε αποκριάτικο χορο(που.μισώ.κιόλας)... Σήμερα ο καιρός ενα χαλι και η μέρα εχει κ πάλι λίγο απο όλα...καφέ...μαγειρεματα...γενική στο σπίτι...πλυντήρια...απλωματα...αγωνα του συζύγου που δεν μας έφτανε το τόσο τρέξιμο.παιρνει μέρος κ στο ετησιο επαγγελματικο τουρνουα μπάσκετ με τους δασκάλους! Χαχαχα!φουλ Κυριακή δλδ!

Τονακι μου γλυκό καλημέρα σε διάβαζα κ γελουσα σαν χαζουλα στο κινητό! Αχ το μωρακι σου.... Λέει "μαμαααα είμαι εδώ.μεγαλώνω κ σε αγαπώ που με προσεχείς"!

Αμποτακο μου είναι αναπόφευκτο να μην βλέπουμε συμπτώματα να μην πεφτουμε να μην λαχταραμε!δεν γίνεται! Ομως μην απογοητεύεται ακόμα! Πολλα ροζ. σκουπίσματα ήταν σπορακια !!!

Ιοιο μου για να δούμε μέχρι να έρθει η ακατανομαστη... Ελπίζουμε

Ηλεκτρακι σε τι φάση είσαι;;; για το όνειρο δεν εχω ιδέα ομολογώ!

Μαρτακο επιστράτευσε τα φορτηγά με την δυναμη και την.υπομονή σου...καλέ μονο σε μας θα στελνεις;

Σανγκρε.πολύ ανθρώπινο ακούγεται αυτό που περιγραφεις...και απόλυτα κατανοητό! Φιλι στον αποχυμωτη σου!

Καλημέρα σε.όλα τα.κοριτσάκια... Τις μανουλες και τις κοιλιτσες ❤

Μουτζουριτσα μου όμορφη Καλημέρα!  Τα λες πολύ γλυκά!  ❤❤

Απόλαυσε το καφεδάκι και άσε το μυαλό σου να ταξιδέψει σε όμορφα πράγματα!  Πολύτιμη μέρα η Κυριακή! 

17 minutes ago, sangreluna είπε:

καλημερα μαρτακο σε νοιωθω μακαρι να μουνα κοντα να βοηθουσα κοπελια εμεις εχουμε αποκριατικη εκδηλωση σημερα στην πολη ειπα στα παιδια οτι θα παμε μαζι αλα μου κοιμηθηκε ο μικρος και τα στειλα με το πατερα τους και παλι τους χαιρετησα ατην πορτα με τις πυτζαμες... Αχ ρενακι διαβαζω τα εξω σου και σκεφτομαι απολαυσετα βρε κοπελια και το αλλο θες δε θες θα ρθει εγω βαρεθηκα το μεσα και να ςξαρταται ξαποιος απο μενα μονο. .. Να πρεπει να υπολογιζω τι θα φαω η τι φαρμακο θα παρω η να μην αρωστησω γιατι... Μοιραζομαι το σωμα μου με καποιον αλλον εδω και τεσσερα χρονια. Μετραω μερες λεω κουραγιο λιγο ακομα να ξεπεταχτει αλλα δε βρισκω παντα. Αν πεις πως ειμαι μονο εγω κι ο αντρας μου για ολα... Τεσπα ωραια ειναι αλλα ζορι βρε κοριτσια...

μαρτακο παρ οποτε θες μη περιμενεις αναπαντητη οποτε προλαβαινεις κι αν παιρνε σταθερο κατα προτιμιση εγω κλεινω κινητο γιατι το χω κοντα μου οταν θηλαζω.

ιοιο μου κανενα προβλημα συνεχαμε με περισσοτερο σεχχχχχχχ.

Σανγκρε μου αν και με τρομάζουν λίγο αυτά που περιγράφεις,  είναι όλα αυτά που εν μέρει μπορώ να φανταστώ ότι όλες οι μανούλες νιώθουν κάποιες στιγμές αλλά οι περισσότερες φοβούνται να παραδεχτούν.  Να σκέφτεσαι ότι ο καιρός περνάει γρήγορα και σε λίγα χρόνια αυτές οι δυσκολίες θα είναι απλά μια ανάμνηση από την μεγάλη δημιουργία της ζωής σου. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Σάγκρε μου, σε καταλαβαίνω. Δεν έχω κουραστεί ακόμα, αλλά τώρα που έρχεται απτό το θέμα δεύτερο.  Έχω λίγο άγχος πώς θα τα καταφέρω με τόσο μικρή διαφορά.  Θηλάζει ακόμα και το μ2 ;

Πάντα φανταζόμουν να έχω παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας. Τώρα φοβάμαι αν θα τα καταφέρω,  αν θα μπορέσω να είμαι αρκετά καλή μαμά για δύο μωρά.

• Μου αρέσει 1

οχι δε θηλαζει αν θες τα καταφερνεις ολα τωρα το καλη μαμα ειναι πλεονασμος μια αληθινη μαμα ειναι εξ ορισμου καλη το κακο ειναι πως δεν εισαι μονο μαμα

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα στα κορίτσια μου!!!Τι κάνετε;;;

Αμποτάκι και Ιοιο θα έρθουν τα σποράκια σας ή καλύτερα τα σποράκια μας!!! Υπομονή πρέπει να κάνουμε!!!

Κι εδώ σήμερα βρέχει πάρα πολύ!!!όλη νύχτα έβρεχε!!!

Αχ αυτές οι δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ!!! Κι εγώ μόλις τελειώσα το καθάρισμα του μπάνιου!!!Η βροχή όμωσ δεν βοηθάει και ήθελα να κάνω πολλέςς δουλειές σἠμερα πλυντήρια μπαλκονια και τέτοια...ΟΥΥΥφφφ...

Ευτυχώς φαγητό έχω από εχθές κοτόπουλο στιφἀδο...Το απόγευμα θα κάνω μπριζόλες και μπιφτέκια για αύριο...

Μάρτη μου υπομονή!!! Πονάει η μέση ε;;;δύσκολα...

Σάγκρε έχεις δίκιο...Είναι μεγάλη ευθύνη και κούραση...

Τονάκι μου ξεκουράσου και σήμερα γιατί από αύριο ξεκινάει πάλι η εβδομάδα.

Μουτζουρίτσα μου!!! Καλή δύναμη και σε σένα με τις δουλιτσες!!!

Χαρούμενη μανούλα!!!Εσείς έχετε ωραίο καιρό ε;;;; Τι καλά!!!Άντε σιγά σιγά έρχεται και η άνοιξη!!!Η αγαπημένη μου ςποχή!!!

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

Καλημερα κοριτσακια.αμποτ ηρθε κανονικα???ιοιο θα ξανακανεις σε λιγες μερες.....σαγκρε πολυ φυσιολογικα ολα αυτα που περιγραφεις.εδω με ενα κ τρελενομαι καποιες φορες.τονια αρχισαν κ οι πρωτες κλωτσιες???νινι πιο χαλαρη σε βλεπω....μαρτη περαστικα για τη μεση με τους μεσι....χαρουμενουλα φιλια στο παληκαρι σου

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Γεια σου Σαμμεράκ μου!!! Ναι, είμαι πιο ήρεμη πια. Τι άλλο να κάνω αλλωστε;;;Πρέπει να αποδεχόμαστε τις αναποδιές για να τις αντιμετωπίζουμε.

Εσύ τι κάνεις;;

• Μου αρέσει 3

k0oZp3.png

2 hours ago, sangreluna είπε:

υπεροχα το πλασματακι σου θα παρει απειρη αγαπη ηιατι οτι θα ρθει θα ρθει ωστοσο αν το βιαζεσαι κανουμε και ντελιβερι να σου στειλω ενα μικρο που χω προχειρο και μ εχει ξεζουμισει;... Χιχιχιχι

Ναι ναι ναι σαγκρελουνα μου..... !!!!!tYHNp2.png

14 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα κοριτσακια.αμποτ ηρθε κανονικα???ιοιο θα ξανακανεις σε λιγες μερες.....σαγκρε πολυ φυσιολογικα ολα αυτα που περιγραφεις.εδω με ενα κ τρελενομαι καποιες φορες.τονια αρχισαν κ οι πρωτες κλωτσιες???νινι πιο χαλαρη σε βλεπω....μαρτη περαστικα για τη μεση με τους μεσι....χαρουμενουλα φιλια στο παληκαρι σου

Καλημερα σαμμερακι μου! Οχι δεν ηρθε, μονο λιγο ροζ στο σκουπισμα το πρωι... tYHNp2.png

1 hour ago, nini84 είπε:

Καλημέρα στα κορίτσια μου!!!Τι κάνετε;;;

Αμποτάκι και Ιοιο θα έρθουν τα σποράκια σας ή καλύτερα τα σποράκια μας!!! Υπομονή πρέπει να κάνουμε!!!

Κι εδώ σήμερα βρέχει πάρα πολύ!!!όλη νύχτα έβρεχε!!!

Αχ αυτές οι δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ!!! Κι εγώ μόλις τελειώσα το καθάρισμα του μπάνιου!!!Η βροχή όμωσ δεν βοηθάει και ήθελα να κάνω πολλέςς δουλειές σἠμερα πλυντήρια μπαλκονια και τέτοια...ΟΥΥΥφφφ...

Ευτυχώς φαγητό έχω από εχθές κοτόπουλο στιφἀδο...Το απόγευμα θα κάνω μπριζόλες και μπιφτέκια για αύριο...

Μάρτη μου υπομονή!!! Πονάει η μέση ε;;;δύσκολα...

Σάγκρε έχεις δίκιο...Είναι μεγάλη ευθύνη και κούραση...

Τονάκι μου ξεκουράσου και σήμερα γιατί από αύριο ξεκινάει πάλι η εβδομάδα.

Μουτζουρίτσα μου!!! Καλή δύναμη και σε σένα με τις δουλιτσες!!!

Χαρούμενη μανούλα!!!Εσείς έχετε ωραίο καιρό ε;;;; Τι καλά!!!Άντε σιγά σιγά έρχεται και η άνοιξη!!!Η αγαπημένη μου ςποχή!!!

Ναι εμείς εδώ εχουμε παρά πολύ καλό καιρό λάμπει ο ήλιος μετα απο καιρό μπορεί να έχει και 18 βαθμούς έξω..!!Και εμένα μαρεσει πολύ η ανοιξη...!!

Αχχ κορίτσια και εγώ θέλω τα παιδιά μου να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας αυτό ήθελα παντα απο την άλλη πάλι σκέφτομαι μήπως είναι εγωιστικό και δε θα μπορώ να προσφερω  στον μικρό μου αυτά που έχει ανάγκη για την ηλικία του αλα απο την άλλη πάλι σκέφτομαι ότι και εγώ με την αδερφή μου ένα χρόνο έχουμε διαφορά αλα δε θυμάμαι πότε να εννιωσα αδικημένη (είμαι μεγαλητερη.) Μετά σκέφτομαι μήπως παραμέλησω τον άντρα μου και όλα αυτά που τέλος πάντων σκεφτείτε μία γυναίκα μαμα... Αλλά πάλι ξέρω ότι τα παιδάκια είναι ευλογία και όταν με το καλό έρθει θα έχω τη δύναμη να τα καταφέρω και να είμαι και σωστή μάνα και σύζυγος. 

• Μου αρέσει 3

em82p2.png QGcTp2.png

Νινακι και εγω σε "διαβαζω" τοσο ηρεμη!!!τι καλαααα!!!

χαρουμενομανουλα τυχερη που εχετε καλο καιρο σημερα...εγω πιστευω λογικες ολες οι ανησυχιες σας...μα οντως οταν ερχεται η στιγμη...η γυναικα βρισκει τον τροπο και την δυναμη να τα μπορει ολα!

Αμποτακι μου ααααχχχ ποσο ευχομαι να ειναι αυτα τα ροζ σπορακι!

• Μου αρέσει 4

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...