Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

16 minutes ago, Rena87 είπε:

Καρδουλα δακρυσα με αυτό που περιέγραψες με το χτύπο...πόσο ωραίο συναίσθημα! 

Εγώ τώρα γύρισα και ήταν μαγικά...

Μπαίνω στο Facebook κ βλέπω ανακοίνωση από το ιασω:it's a boy... της γνωστής μου που μείναμε μαζί εγκυος τον Ιούνιο αν θυμάστε... τώρα θα γεννουσα κ εγώ... με έχει πιάσει ένα σφιξιμο ρε κορίτσια ξαφνικά.. δεν ζήλεψα...ελπίζω να καταλαβαινεται τι ένιωσα...  το δάκρυ τρέχει πάντως..αναμικτα συναισθήματα! 

Αυτά... περιμένω τον πεθερο σε λιγο να πάμε να πιούμε τα ουζα μας να ξεχάστω..

Καταλαβαίνουμε τι ένιωσε και είναι απόλυτα φυσιολογικό να το νιώθεις αυτό...Άντε να πας να πιεις τα Ουράλια σου έξω στον ήλιο να χαλαρώσεις και τα καλύτερα έρχονται..!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Καταλαβαίνουμε τι ένιωσε και είναι απόλυτα φυσιολογικό να το νιώθεις αυτό...Άντε να πας να πιεις τα Ουράλια σου έξω στον ήλιο να χαλαρώσεις και τα καλύτερα έρχονται..!!

Ναι αγάπη μου! Έρχονται!! ❤

Σε ξανά είπε μαμα;;;

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, Rena87 είπε:

Ναι αγάπη μου! Έρχονται!! ❤

Σε ξανά είπε μαμα;;;

Μπα η βελόνα έχει κολλήσει στο μπαμπά ε λέει και νταντά Νανά νουνου τατα (το αυτοκίνητο ) και δουδου ( το λουλούδι ) και γιαγια

• Μου αρέσει 3

em82p2.png QGcTp2.png

19 minutes ago, Rena87 είπε:

Ναι ματάκια μου...εχεις δίκιο... απλά λίγο χτύπησε παραπάνω η καρδούλα μου μόλις το είδα...για το γιατί να μην ειχα κ εγω το πλασματακι τωρα..;;!!κατάλαβες...  ελπίζω να δώσει ο θεός να το ζήσω κ εγώ αυτό!!! 

Πωπω...αληθεια λες να ήταν λοξιγγας;;;; ψυχουλαααα

Δεν ξέρω. .Ίσως ήταν.  Θύμιζε πολύ πάντως. .

Λογικό είναι να νιώθεις κάπως αμήχανα. Απλά προσπάθησε να μην κολλήσει εκεί το μυαλό σου. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

41 minutes ago, Τονι@ είπε:

Δεν ξέρω. .Ίσως ήταν.  Θύμιζε πολύ πάντως. .

Λογικό είναι να νιώθεις κάπως αμήχανα. Απλά προσπάθησε να μην κολλήσει εκεί το μυαλό σου. 

Ξεκολλήσε καρδούλα!!! Ένα σφιξιμο ήταν κ περασε! Θα παω να δω το μπεμπουλη κ θα πλημμυρίσω μπεμπεδοσκονηηηη....

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Ξεκολλήσε καρδούλα!!! Ένα σφιξιμο ήταν κ περασε! Θα παω να δω το μπεμπουλη κ θα πλημμυρίσω μπεμπεδοσκονηηηη....

Οοο τι ωραία. ..νινακι. ..❤

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Ρενάκι μου...θα ερθει συντομα το σπορακι σου!!! Και θα ειμαστε όλες εγκυούλες και θα τα λέμε εδω μαζι!!!! Κι εγώ θα αισθανόμουν το ίδιο με σένα!!!Αλλα θα ερθουν τα σποράκια μας!!!!

Σαμμερακι μου κι εσυ θα το ζησεις ξανα!!! Σιγουρα... Θελει το χρονο του!!Ξερει αυτο ποτε θα φωλιασει!!!

Τονακι μου πόσο ωραια αυτα που αισθανεσαι!!!! Το σπορακι σου ειναι μωρέ!!! Τι μαγεια!!!!

Χαρουμενη μανουλα... Θα σε πει μαμα και μετα δεν θα σταματαει!!! Ειναι η λεξη που θα πει τις περισσοτερες φορες!!! 

• Μου αρέσει 3

k0oZp3.png

1 hour ago, nini84 είπε:

Ρενάκι μου...θα ερθει συντομα το σπορακι σου!!! Και θα ειμαστε όλες εγκυούλες και θα τα λέμε εδω μαζι!!!! Κι εγώ θα αισθανόμουν το ίδιο με σένα!!!Αλλα θα ερθουν τα σποράκια μας!!!!

Σαμμερακι μου κι εσυ θα το ζησεις ξανα!!! Σιγουρα... Θελει το χρονο του!!Ξερει αυτο ποτε θα φωλιασει!!!

Τονακι μου πόσο ωραια αυτα που αισθανεσαι!!!! Το σπορακι σου ειναι μωρέ!!! Τι μαγεια!!!!

Χαρουμενη μανουλα... Θα σε πει μαμα και μετα δεν θα σταματαει!!! Ειναι η λεξη που θα πει τις περισσοτερες φορες!!! 

Νινακι μου σε ευχαριστώ πολύ. .ένιωσα άλλο ένα τακ στο ίδιο σημείο πριν. Ίσως προσπαθει σιγά σιγά. Τι να πω? ? 

Καλό βράδυ σε όλα τα κοριτσάκια! ! Πολλά φιλάκια! !

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Ναι νινακι μου... θα είναι υπέροχο να είμαστε όλες μαζί με σπορακια!!

Τονακι μου τι ωραια που αρχίζει να σου δείχνει την παρουσία του καρδιά μου!! 

Εγώ ήμουν γι ουζακια έξω με τον πεθερουλι...

Πήγα κ το απόγευμα κ είδα το μπεμπουλη...ένας κούκλος κ η μαμά λαμπει!

Αχ...και στα δικά μας γρήγορα!

Μαρτακο μου για τρίτη με κόβω.. γιατί θα μείνει κ δευτέρα τελικά ο πεθερος!

Όνειρα γκυκα σε όλες!!! 

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

Καλησπέρα, κορίτσια! 

Τόνια μου, αφού το ένιωσες πολλές φορές, είναι το μωρό σίγουρα!  

Ρένα μου, καλή μου, θα έρθει το ζουζούνι σου και θα είσαι τρέλα ενθουσιασμένη.

Έχω πολλά τεστ από τότε που έμεινα έγκυος, λίγουν το Μάιο.   Θα κάνω ένα αύριο τελικά και μεσοβδόμαδα.  

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

29 minutes ago, Ioio είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια! 

Έχω πολλά τεστ από τότε που έμεινα έγκυος, λίγουν το Μάιο.   Θα κάνω ένα αύριο τελικά και μεσοβδόμαδα.  

Ιοιο μουυυυυ!!!! Αυριο πρωι θα περιμένουμε πως κ πως!!! Αχ μακάρι αγαπηηη.....❤

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

4 hours ago, Rena87 είπε:

Ναι νινακι μου... θα είναι υπέροχο να είμαστε όλες μαζί με σπορακια!!

Τονακι μου τι ωραια που αρχίζει να σου δείχνει την παρουσία του καρδιά μου!! 

Εγώ ήμουν γι ουζακια έξω με τον πεθερουλι...

Πήγα κ το απόγευμα κ είδα το μπεμπουλη...ένας κούκλος κ η μαμά λαμπει!

Αχ...και στα δικά μας γρήγορα!

Μαρτακο μου για τρίτη με κόβω.. γιατί θα μείνει κ δευτέρα τελικά ο πεθερος!

Όνειρα γκυκα σε όλες!!! 

Ρενακι μου όμορφο σίγουρα θα έρθει το μπεμπακι σου και τότε να δούμε βουρλισμα που μας περιμένει! ❤

4 hours ago, Ioio είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια! 

Ioio μου μου φαίνεται απίστευτο ότι είναι το μωρό.  Φοβάμαι να το πιστέψω!

Με το καλό το τεστακι αγάπη μου το πρωί! 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημερα κοριτσια μου! Τι κανετε? Εγω δυστυχως σημερα εφημερευω.. δεν ηθελα με τιποτα να σηκωθω απο το κρεβατακι μου...εχει κ ενα βροχερο καιρο!! Περιμενουμε την Ιοιο μας σημερα σωστα??? Ευχομαι το πολυποθητο κοριτσακι μου!!! :)tYHNp2.png

Εμενα  παντως, αν κ σε μια ημερα ηλπιζα να μη μου ερθει, μου κοπηκαν τα φτερα παλι οταν στο σκουπισμα το πρωι ειδα λιγο ροζ... τι να πω? Οσο χαλαρα κ αν προσπαθω να το παρω το θεμα δε μπορω να μην ασχολουμαι οταν πλησιαζουν οι μερες.. κ να μην απογοητευομαι οταν δε βλεπω φλαμιγκο ουτε με κυαλια!!! Ειναι κ ο καιρος καταθλιπτικος.... θελω τοοοοσοοοο πολυ ενα μικρο πλασματακι!!! Να του δωσω απειρη αγαπη!!!! Πρωτη φορα στη ζωη μου νιωθω  να θελω κατι τοσο πολυ!!!!! tYHNp2.png

• Μου αρέσει 2

υπεροχα το πλασματακι σου θα παρει απειρη αγαπη ηιατι οτι θα ρθει θα ρθει ωστοσο αν το βιαζεσαι κανουμε και ντελιβερι να σου στειλω ενα μικρο που χω προχειρο και μ εχει ξεζουμισει;... Χιχιχιχι

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...