Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Αμποτακι μη χαθεις μεχρι τριτη τεταρτη...κανονισε...ιοιο μου αουτσαιντερ!!!!!αχ χαρουμεμουλα τα ζορια τωρα ξεκινανε κ για σενα....ταλιμπανακια βρε!!!τονακι ξεκουραση χαλαρωση κ τπτ αλλο....πρωτα ....ο γιος.....!!!!λεω εγω τωρα....θα γελαω αν μαθω οτι ειναι κορη....χαχαχα.γερο να ειναι

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αμποτακι μη χαθεις μεχρι τριτη τεταρτη...κανονισε...ιοιο μου αουτσαιντερ!!!!!αχ χαρουμεμουλα τα ζορια τωρα ξεκινανε κ για σενα....ταλιμπανακια βρε!!!τονακι ξεκουραση χαλαρωση κ τπτ αλλο....πρωτα ....ο γιος.....!!!!λεω εγω τωρα....θα γελαω αν μαθω οτι ειναι κορη....χαχαχα.γερο να ειναι

Χαχα. .Οι γνώμες διίστανται! Το αστείο πάντως είναι ότι όσοι κάνουν προβλέψη την κάνουν με μεγάλη σιγουριά. .Οπότε όποια ομάδα χάσει θα είναι μεγάλη έκπληξη γι αυτούς !  Σε 10 μέρες που θα πάω ελπίζω να μου κάνει τη χάρη να κάτσει να το δούμε στα σίγουρα αυτή τη φορά. Λέω αυτή τη φορά να μην φάω καθόλου γλυκό πριν πάω. Γερό να είναι πάνω από όλα βέβαια! Αυτό είναι που σκέφτομαι κάθε μέρα ειδικά όταν νιώθω διάφορα. Χθες εκεί που καθόμουν αισθανόμουν για λίγα λεπτά ένα ρυθμικό χτυπο στο.μπροστινό μέρος της μήτρας. Αναρωτιομουν τι να είναι.. 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

7 minutes ago, Τονι@ είπε:

Χαχα. .Οι γνώμες διίστανται! Το αστείο πάντως είναι ότι όσοι κάνουν προβλέψη την κάνουν με μεγάλη σιγουριά. .Οπότε όποια ομάδα χάσει θα είναι μεγάλη έκπληξη γι αυτούς !  Σε 10 μέρες που θα πάω ελπίζω να μου κάνει τη χάρη να κάτσει να το δούμε στα σίγουρα αυτή τη φορά. Λέω αυτή τη φορά να μην φάω καθόλου γλυκό πριν πάω. Γερό να είναι πάνω από όλα βέβαια! Αυτό είναι που σκέφτομαι κάθε μέρα ειδικά όταν νιώθω διάφορα. Χθες εκεί που καθόμουν αισθανόμουν για λίγα λεπτά ένα ρυθμικό χτυπο στο.μπροστινό μέρος της μήτρας. Αναρωτιομουν τι να είναι.. 

Μάλλον πως μεγαλώνει το σπιτάκι σου σιγά σιγά και σου δηλώνει την παρουσία του... Αχ σε λίγο καιρό που θα βλέπεις να κουνάει και η κοιλίτσα ωραία που θα είναι...!!!!

Just now, xaroumenh mama είπε:

Μάλλον πως μεγαλώνει το σπιτάκι σου σιγά σιγά και σου δηλώνει την παρουσία του... Αχ σε λίγο καιρό που θα βλέπεις να κουνάει και η κοιλίτσα ωραία που θα είναι...!!!!

Σπορακι ήθελα να γραψω

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

5 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Σπορακι ήθελα να γραψω

Τι εννοείς χαρουμενομανουλα? Όταν ήταν το μωρό? ? Λες από τοσο νωρίς? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

On 17/2/2017 at 11:03 ΠΜ, vikib είπε:

Τονια μου μπορει επειδη δουλευουν φουλ οι αρτηριες να νιωθεις κτ σαν χτυπο

Αλλα αν εισαι κ λεπτουλα δ ειναι σπανιο να το νιωσεις.αλλα σαν φτερουγισμα η γαργαλητο

Το δευτερο σιγουρα το νιωθεις τοσο νωρις

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 minutes ago, vikib είπε:
On 17/2/2017 at 11:03 ΠΜ, vikib είπε:

Τονια μου μπορει επειδη δουλευουν φουλ οι αρτηριες να νιωθεις κτ σαν χτυπο

Αλλα αν εισαι κ λεπτουλα δ ειναι σπανιο να το νιωσεις.αλλα σαν φτερουγισμα η γαργαλητο

Το δευτερο σιγουρα το νιωθεις τοσο νωρις

Καλημέρα Βικακυ μου.  Ναι λεπτή είμαι και η γιατρός μου είπε ότι επειδή έχω σφιχτά κοιλιακή τοιχώματα ότι δεν θα το ακούσω πριν την 18η. Βέβαια σήμερα έκλεισα την 16η και μπήκα στην 17η. Πλησιάζω σιγά σιγά.  Κι εγώ σκέφτηκα καμιά αρτηρία αλλά τι να πω..ήταν ακριβώς στο κέντρο του μπροστινού τοιχώματος.  δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω σε αυτή τη φάση.. πάντως θέλω όταν το νιώσω να είμαι σίγουρη ότι είναι αυτό.  

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Εγω παντως σαν να σκανε φουσκιτσες τον αισθανομουν στην αρχη.....τι ωραιο συναισθημα....ποσο μου λειπει....

Θα ξανάρθει Σαμμερακι μου! ! Είναι ωραία να σου αφήνουν όλα αυτά μια όμορφη γλυκιά ανάμνηση και να το απολαμβάνεις.  Ξέρω μια κοπέλα που από τον τρίτο μήνα έλεγε αντε να περάσειο καιρός και τι να κάνουμε υπομονή κλπ. Και της έλεγα ότι δεν θα το ζήσει πολλές φορές γι αυτό πρέπει να το απολαύσει.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Κορίτσια καλησπέρα ! Τι κάνετε πώς είστε ;;;; :)

Λοιπόν άμα ξέρει καμιά από όνειρα ...

Είδε η μαμα μου εμενα με ενα μωρο στην αγκαλια που το κανα μπανιο κ το χα με πετσετα ..,.ανεβαινα λεει κατι σκαλια τα οποια της θυμιζανε εδω στην εισοδο στην πολυκατοικία μας,και μπηκα σπιτι οπου υπηρχαν πολλα παιδακια κ παιζανε ...αναμεσα τους ενα κοριτσακι με μαυρα ρουχα το οποιο ηταν χωρια κ πηγαινε προς τα παιδια οπου ξαφνικα χαθηκε στο πληθος ...

Μου το ανέφερε η μαμά μου γτ της έμεινε σαν όνειρο στο μυαλό ...Τι σημαίνει βρε κορίτσια ... Είναι καλό ή κακό ;;;

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Τι εννοείς χαρουμενομανουλα? Όταν ήταν το μωρό? ? Λες από τοσο νωρίς? 

Ναι αυτο εννοω αυτο ακριβως που σου εγραψε η βικι μεγαλωνει σιγα σιγα κ θα το νιωθεις ολο και ποιο εντονα  εγω το ενιωθα οταν ειμουν σε αυτες τις εβδομασδες σαν φτερουγισμαη οπως οταν ειμαστε μεσα στο νερο και προσπαθουμε να επιπλεουμε..

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Ναι αυτο εννοω αυτο ακριβως που σου εγραψε η βικι μεγαλωνει σιγα σιγα κ θα το νιωθεις ολο και ποιο εντονα  εγω το ενιωθα οταν ειμουν σε αυτες τις εβδομασδες σαν φτερουγισμαη οπως οταν ειμαστε μεσα στο νερο και προσπαθουμε να επιπλεουμε..

Ωχ λες?? Αυτό βέβαια ήταν όπως όταν νιώθουμε τον χτυπο της καρδιάς μας. Αλλά πριν λίγες μέρες ένιωσα ένα γκλουπ . Δεν έδωσα παραπάνω σημασία γιατί δεν θέλω να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και να μην είναι αυτό.  Μακάρι να το νιώσω σύντομα όμως. .Έχω την αίσθηση ότι είναι έτοιμο..:)

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

5 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ωχ λες?? Αυτό βέβαια ήταν όπως όταν νιώθουμε τον χτυπο της καρδιάς μας. Αλλά πριν λίγες μέρες ένιωσα ένα γκλουπ . Δεν έδωσα παραπάνω σημασία γιατί δεν θέλω να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και να μην είναι αυτό.  Μακάρι να το νιώσω σύντομα όμως. .Έχω την αίσθηση ότι είναι έτοιμο..:)

5 minutes ago, Τονι@ είπε:

Σαν λοξιγγας μου μοιάζει αυτό αλλά δε θυμάμαι μήπως είναι νωρίς να έχει από τώρα λοξιγγας πάντως να είσαι σίγουρη πως την επόμενη φορά που θα το νιώσεις θα καταλάβεις πως είναι αυτό.!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

4 hours ago, Τονι@ είπε:

Αμποτακι μου γλυκό μακάρι κοριτσάκι μου να έχει γίνει το θαύμα! ! Θα περιμένουμε μαζί σου την καθυστέρηση! 

Ρενακι μου όμορφο μου έλειψες!   Διάβασα εχθές που είπες ότι δεν κάνεις τεστ αλλά κανείς σεξ και γέλαγα μόνη μου.  Η συνταγή της επιτυχίας αγάπη μου! Ήρθε ο πεθερός σου τελικά? Καλή βόλτα!  Να μαζέψεις πολύ ήλιο! 

Καρδουλα δακρυσα με αυτό που περιέγραψες με το χτύπο...πόσο ωραίο συναίσθημα! 

Εγώ τώρα γύρισα και ήταν μαγικά...

Μπαίνω στο Facebook κ βλέπω ανακοίνωση από το ιασω:it's a boy... της γνωστής μου που μείναμε μαζί εγκυος τον Ιούνιο αν θυμάστε... τώρα θα γεννουσα κ εγώ... με έχει πιάσει ένα σφιξιμο ρε κορίτσια ξαφνικά.. δεν ζήλεψα...ελπίζω να καταλαβαινεται τι ένιωσα...  το δάκρυ τρέχει πάντως..αναμικτα συναισθήματα! 

Αυτά... περιμένω τον πεθερο σε λιγο να πάμε να πιούμε τα ουζα μας να ξεχάστω..

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

35 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Χαρουμενουλα το σκέφτηκα κι εγώ για το λόξιγκα.  Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα γιατί ήταν τόσο ρυθμικό.  Αλλά μετά λέω είναι δυνατόν να το νιώθω από τώρα τον λόξιγκα?  Μου άρεσε που ένιωθα κάτι όμως. 

4 minutes ago, Rena87 είπε:

Καρδουλα δακρυσα με αυτό που περιέγραψες με το χτύπο...πόσο ωραίο συναίσθημα! 

Εγώ τώρα γύρισα και ήταν μαγικά...

Μπαίνω στο Facebook κ βλέπω ανακοίνωση από το ιασω:it's a boy... της γνωστής μου που μείναμε μαζί εγκυος τον Ιούνιο αν θυμάστε... τώρα θα γεννουσα κ εγώ... με έχει πιάσει ένα σφιξιμο ρε κορίτσια ξαφνικά.. δεν ζήλεψα...ελπίζω να καταλαβαινεται τι ένιωσα...  το δάκρυ τρέχει πάντως..αναμικτα συναισθήματα! 

Αυτά... περιμένω τον πεθερο σε λιγο να πάμε να πιούμε τα ουζα μας να ξεχάστω..

Αγάπη μου με πονάει αυτό που νιώθεις.  Είναι ανθρώπινο.  Μην αισθάνεσαι άσχημα. Κοίτα να περάσεις καλά το ΣΚ και μην σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν..κοίτα μπροστά. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

7 minutes ago, Τονι@ είπε:

Χαρουμενουλα το σκέφτηκα κι εγώ για το λόξιγκα.  Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα γιατί ήταν τόσο ρυθμικό.  Αλλά μετά λέω είναι δυνατόν να το νιώθω από τώρα τον λόξιγκα?  Μου άρεσε που ένιωθα κάτι όμως. 

Αγάπη μου με πονάει αυτό που νιώθεις.  Είναι ανθρώπινο.  Μην αισθάνεσαι άσχημα. Κοίτα να περάσεις καλά το ΣΚ και μην σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν..κοίτα μπροστά. 

Ναι ματάκια μου...εχεις δίκιο... απλά λίγο χτύπησε παραπάνω η καρδούλα μου μόλις το είδα...για το γιατί να μην ειχα κ εγω το πλασματακι τωρα..;;!!κατάλαβες...  ελπίζω να δώσει ο θεός να το ζήσω κ εγώ αυτό!!! 

Πωπω...αληθεια λες να ήταν λοξιγγας;;;; ψυχουλαααα

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...